kasikk 27.05.05, 21:12 jakoś nie ma chyba takiego powitania, więc ja zaczynam chciałam Wam powiedzieć, że zostałam malarzem ) pokojowym w dodatku ) i już jest coraz piękniej ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: dobry wieczór 27.05.05, 21:21 kasikk napisała: > jakoś nie ma chyba takiego powitania, więc ja zaczynam > > chciałam Wam powiedzieć, że zostałam malarzem ) > pokojowym w dodatku ) > i już jest coraz piękniej ) no niewytrzymamDDD kasik czy Ty chcesz by Twoje bobo malowal sciany i jednoczesnie kopal pilke? Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór 27.05.05, 21:22 slo, ja mam zdolności manualne i mam nadzieję, że bobo odziedziczy ) a może będzie piłki malowac?? Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 27.05.05, 21:32 aaaaa, dopiero załapalem, starość nie radość Kasikk, oczeń tałantliwa żenszczyna)) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 27.05.05, 21:23 o rany.....a moze bebisek zostanie malarzem?? swiatowej slawy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:05 kendo napisała: > sloo, > tu sie zaczna ukazywac od razu wpisy) ok myslisz,ze to wina dlugich watkow? ps.pedze do kuchni , by podpowiedziec co niektorym o grillowaniu Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:10 hiehiehie, bo panowie szybko się przyzwyczajają do zastanego stanu rzeczy. a tutaj taki szko!!! rano obudzili się przy blondynce, a wieczorem kładą się spać z brunetką. a to ta sama osoba )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:12 mycha napisała: > hiehiehie, bo panowie szybko się przyzwyczajają do zastanego stanu rzeczy. a > tutaj taki szko!!! rano obudzili się przy blondynce, a wieczorem kładą się spać > > z brunetką. a to ta sama osoba )) najpierw zdziwienie i zaskoczenie , a potem jego westchnienie : a szkoooda ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:19 kendo napisała: > dobrze ze chociaz ta sama osoba cialem) tego to Ty juz nie wiesz czy jemu z tym dobrze?)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:21 kendo napisała: > gdzie tam zamieni sloo na jakies tam inne,)) hehehe moze by i chcial ale...... Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:23 he,he....tylko tak udaje ze by chcial a mysle,ze niepopusci i bedzie trzymal dal siebie))) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:32 mycha napisała: > hiehiehie, nie odda nikomu a wiesz mycha, mialam ta przyjemnosc poznac sloo rodzine bedac u nich trzy dni) bylo super) Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:36 oj jak super!!! ) coś bardzo miłego poznać takich internetowych przyjaciół)) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:37 mycha napisała: > oj jak super!!! ) > coś bardzo miłego poznać takich internetowych przyjaciół)) chyba opisywalam na forum nasze powitanie..musze poszperac i zalinkowac Tobie) Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:38 oj bardzo bym chciała... sama też spróbuję znaleźć, jeśli to jest na vistuli to powinnam znaleść Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:44 moze wysiedze dzis dluzej ,sprobuje poszukac, bylo to na poczatku listopada 2004 r. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:04 mycha napisała: > ok > ja też spróbuję poszperać juz Ci znalazlam i zapodalam w Twojes skrytce na vistuli) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:21 mycha napisała: > jakby było źle, to by sobie zmienił albo zalowal,ze nie zrobil tego wczesniej dlatego widzac te zmiane jest zniesmaczony)))) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:24 pewnie ze niewiem , bo niejestem tym cialem))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:29 kendo napisała: > pewnie ze niewiem , > bo niejestem tym cialem))))))))))) trzeby by bylo posluchac ich sennej mowy moze))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:19 dziewczyny no co wy! )) zmiany ( odpowiednie ) dobrze robią Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:21 wlasnie, ja lubie zmieniac,obym miala tylko kase na to) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:22 mycha napisała: > dziewczyny no co wy! )) > zmiany ( odpowiednie ) dobrze robią dobrze gadasz Mysia wodki Ci dac Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:31 kendo - ja też uwielbiam, a już najbardziej kolory włosów, hihihi sloo - a pewnie, że dobrze, trzeba utrzymać odpowiedni poziom adrenaliny u pana XY )) a poza tym każda kobieta lubi nowości. zmiany dodają nam wiatru w skrzydła Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:35 mycha napisała: > kendo - ja też uwielbiam, a już najbardziej kolory włosów, hihihi > sloo - a pewnie, że dobrze, trzeba utrzymać odpowiedni poziom adrenaliny u > pana XY )) a poza tym każda kobieta lubi nowości. zmiany dodają nam wiatru w > skrzydła masz racje Mysia nawet najmniejsza ale nowa rzecz potrafi cieszyc i dowartosciowac kobiete Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:37 oj sloo i to jak!! czasami głupstwo ale jak cieszy!!! ))) i wtedy cały świat nasz Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:43 mycha napisała: > oj sloo i to jak!! > czasami głupstwo ale jak cieszy!!! ))) > i wtedy cały świat nasz jasne czasem jak wyjade do miasta za jakims laszkiem i wroce z niczym konkretntnym to na odstresowanie kupie sobie chociaz malenka drobnostke, kosmetyk czy cos podobnego Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:48 a ja kupuje wtedy wielkie kremowe ciacho))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:52 kendo napisała: > a ja kupuje wtedy wielkie kremowe ciacho))))))))))))) tez tak mozna odstresowac sie na slodko a najbardziej lubie kupowac buty tylko,ze jestem okrpnie wybredna i mamz tym nielada trudnosc. wiec musialabym ciacha mlocic dosc czesto) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:56 czasami i mnie napada dzika ochota na ciacho, nie potrafię sie jednak zdecydować, za wielki wybór, kończy sie na pączkach Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:58 nick000 napisał: > czasami i mnie napada dzika ochota na ciacho, nie potrafię sie jednak > zdecydować, za wielki wybór, kończy sie na pączkach szczegolnie jak ma sie do wyboru kilka wygladajacych przepysznie jesli mam taki dylemat biore doslownie po ociupinie ale roznych Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:00 nick000 napisał: > czasami i mnie napada dzika ochota na ciacho, nie potrafię sie jednak > zdecydować, za wielki wybór, kończy sie na pączkach ja tak podobnie mam z wyborem wedliny,konczy sie tradycyjnie na szynce.... hmmmmmmmmw kraju pycha sa ciacha kremowe) a poczki zawsze wioze tu) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:01 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > czasami i mnie napada dzika ochota na ciacho, nie potrafię sie jednak > > zdecydować, za wielki wybór, kończy sie na pączkach > > ja tak podobnie mam z wyborem wedliny,konczy sie tradycyjnie na szynce.... > hmmmmmmmmw kraju pycha sa ciacha kremowe) > a poczki zawsze wioze tu) nigdy nie spotkalem tak dobrych pączkow jakie robiła moja matka, musze wziąć przepis, i to nadzienie, pycha Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:06 oj duzo pamieta sie wypiekow obiadkow naszych Mam, jak bedziesz mial recepte moze zapodaj w kuchi.... lubie paczki z nadzieniem rozanym, Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:08 kendo napisała: > oj duzo pamieta sie wypiekow obiadkow naszych Mam, > jak bedziesz mial recepte moze zapodaj w kuchi.... > > lubie paczki z nadzieniem rozanym, i tam takowe bywało, moja matka robiła konfiturę z dzikiej rozy, ale to pachniało, teraz juz nikt sie w takie rzeczy nie bawi a dzika róza rośnie wielkim wałem przy mojej działce, sam ją sadzilem. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:12 o ?? to nazzbieraj teraz i zrob podobnie.... tak zapach paczkow z ta marmoladka to raj dla nosa i niebo dla podniebienia) moja Mamam nierz z wisniami robila,ale to nie to co roza. Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:14 kendo napisała: > o ?? to nazzbieraj teraz i zrob podobnie.... > tak zapach paczkow z ta marmoladka to raj dla nosa i niebo dla podniebienia) > > moja Mamam nierz z wisniami robila,ale to nie to co roza. a kto by sie w to bawił, sa w sklepach takie przetwory, tylko niewiele maja wspólnego z tymi mamowymi. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:21 nick000 napisał: > > a kto by sie w to bawił, sa w sklepach takie przetwory, tylko niewiele maja > wspólnego z tymi mamowymi. wlasnie o to chodzi...tez wybieram alternatywy sklepowe, Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:24 no to wiecie co? ja się muszę przyznać bez bicia. od kuchni staram się trzymać z daleka. dokładniej od gotowania. ale na jesieni w zeszłym roku napadło mnie i taśmowo robiłam przecier z pomidorów i kiszone ogórki - takie domowe, pycha, nie to co w sklepie. naprodukowałam tego tyle, że rodzinę obdarowałam. nie wiem co mi się stało... Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:41 tez mnie kiedys nawiedzilo cos takiego, do dzis stoja jeszcze sloiczki marmelad ) nikt juz niechce) Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:45 no ja ponieważ słodkiego nie lubię, więc wszystko inne... Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:25 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > > a kto by sie w to bawił, sa w sklepach takie przetwory, tylko niewiele m > aja > > wspólnego z tymi mamowymi. > > wlasnie o to chodzi...tez wybieram alternatywy sklepowe, kiedys takie rzeczy można było kupić w sklepach chemicznych, dzisiaj uchodza za delikates, fuj. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:43 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > a kto by sie w to bawił, sa w sklepach takie przetwory, tylko niew > iele m > > aja > > > wspólnego z tymi mamowymi. > > > > wlasnie o to chodzi...tez wybieram alternatywy sklepowe, > > kiedys takie rzeczy można było kupić w sklepach chemicznych, dzisiaj uchodza > za delikates, fuj. dobre spostzezenie nicku.... ale z rozy kupuje w sklepie ze zdrowa zywnoscia i sa nieco inne w smaku,przynajmniej tu tak jest) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:46 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > a kto by sie w to bawił, sa w sklepach takie przetwory, tylk > o niew > > iele m > > > aja > > > > wspólnego z tymi mamowymi. > > > > > > wlasnie o to chodzi...tez wybieram alternatywy sklepowe, > > > > kiedys takie rzeczy można było kupić w sklepach chemicznych, dzisiaj uch > odza > > za delikates, fuj. > > dobre spostzezenie nicku.... > ale z rozy kupuje w sklepie ze zdrowa zywnoscia i sa nieco inne w > smaku,przynajmniej tu tak jest) zdrowa zywność jest wtedy gdy sam ją sobie zrobię i wiem skąd pochodza produkty, reszta jest tylko sloganem reklamowym, najzdrowszy, bo ekologiczy, jest bimberek ze zboża, o) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:58 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a ja kupuje wtedy wielkie kremowe ciacho))))))))))))) > > tez tak mozna odstresowac sie na slodko > a najbardziej lubie kupowac buty tylko,ze jestem okrpnie wybredna i mamz tym n > ielada trudnosc. wiec musialabym ciacha mlocic dosc czesto) i wcale ta konsumcja by Ci niezaszkodzila) tez mam podobny problem butowy a ostanio to juz strasznie, ma byc bardzo,bardzo wygodny) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:55 hej czytam i widze rewia mody, monitory, kolor włosów, fryzjer i coś jeszcze. Miałem i ja dzisiaj chęć do fryzjera sie wybrać, juz nawet prawie tam wszedlem, ale zbyt gorąco było na siedzenie w fotelu, chociaż, siłą rzeczy, męskie włosy obcina sie przez kilka minut, to jednak dla mnie za dlugo, nie rekompensuje tego nawet fryzjereczka piekna Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:57 nick000 napisał: > hej czytam i widze rewia mody, monitory, kolor włosów, fryzjer i coś > jeszcze. Miałem i ja dzisiaj chęć do fryzjera sie wybrać, juz nawet prawie tam > wszedlem, ale zbyt gorąco było na siedzenie w fotelu, chociaż, siłą rzeczy, > męskie włosy obcina sie przez kilka minut, to jednak dla mnie za dlugo, nie > rekompensuje tego nawet fryzjereczka piekna o Nick juz po kapieli? ps. gumowa kaczke oprozniles z wody? Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:00 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hej czytam i widze rewia mody, monitory, kolor włosów, fryzjer i coś > > jeszcze. Miałem i ja dzisiaj chęć do fryzjera sie wybrać, juz nawet prawi > e tam > > wszedlem, ale zbyt gorąco było na siedzenie w fotelu, chociaż, siłą rzecz > y, > > męskie włosy obcina sie przez kilka minut, to jednak dla mnie za dlugo, n > ie > > rekompensuje tego nawet fryzjereczka piekna > > o Nick juz po kapieli? > > ps. gumowa kaczke oprozniles z wody? jasne, bez niej pod prysznic nie wchodzę Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:51 le pod prysznicem kaczysia nie ma jak popływać ;p Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:53 hm, jest to kaczka umowna, spytaj Slo, ona coś na jej temat może powiedziec Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:59 mycha napisała: > oops to ja się wycofuję z tego co napisałam nema problema, kaczka, to kaczka Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:01 wpadnij do mnie , ostrzyge expresowo,kawcie podam jak w salonie))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:04 kendo napisała: > wpadnij do mnie , > ostrzyge expresowo,kawcie podam jak w salonie))))))))))) Kendus Ty sama strzyzesz mezczyzn? kiedys tez to robilam ale sie rozleniwilam Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > wpadnij do mnie , > > ostrzyge expresowo,kawcie podam jak w salonie))))))))))) > > Kendus Ty sama strzyzesz mezczyzn? > kiedys tez to robilam ale sie rozleniwilam tak,swojego slubnego zawsze....zakupil maszynke/nozyczki i czasami cos sp....prze,ale ujdzie w tloku, glowy wymienic nie mozna ,wiec czaka az odrosnie co nieco i poprawie wtedy) teraz juz doszlam do wprawy.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:11 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > wpadnij do mnie , > > > ostrzyge expresowo,kawcie podam jak w salonie))))))))))) > > > > Kendus Ty sama strzyzesz mezczyzn? > > kiedys tez to robilam ale sie rozleniwilam > > tak,swojego slubnego zawsze....zakupil maszynke/nozyczki > i czasami cos sp....prze,ale ujdzie w tloku, > glowy wymienic nie mozna ,wiec czaka az odrosnie co nieco i poprawie wtedy) > teraz juz doszlam do wprawy.... a ja to juz teraz nie podjelabym sie po przerwie. z reszta moj to ma jakas szczote, a nie wlosy, meka pzry tym strzyzeniu niesamowita. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:19 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > wpadnij do mnie , > > > > ostrzyge expresowo,kawcie podam jak w salonie))))))))))) > > > > > > Kendus Ty sama strzyzesz mezczyzn? > > > kiedys tez to robilam ale sie rozleniwilam > > > > tak,swojego slubnego zawsze....zakupil maszynke/nozyczki > > i czasami cos sp....prze,ale ujdzie w tloku, > > glowy wymienic nie mozna ,wiec czaka az odrosnie co nieco i poprawie wted > y) > > teraz juz doszlam do wprawy.... > > a ja to juz teraz nie podjelabym sie po przerwie. z reszta moj to ma jakas szcz > ote, a nie wlosy, meka pzry tym strzyzeniu niesamowita. a sprobuj...teraz lato nadchodzi,nawet jak cos zle pojdzie to skrocenie na dobre wyjdzie,bedzie MU chlodniej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:25 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > wpadnij do mnie , > > > > > ostrzyge expresowo,kawcie podam jak w salonie)))))))) > ))) > > > > > > > > Kendus Ty sama strzyzesz mezczyzn? > > > > kiedys tez to robilam ale sie rozleniwilam > > > > > > tak,swojego slubnego zawsze....zakupil maszynke/nozyczki > > > i czasami cos sp....prze,ale ujdzie w tloku, > > > glowy wymienic nie mozna ,wiec czaka az odrosnie co nieco i poprawi > e wted > > y) > > > teraz juz doszlam do wprawy.... > > > > a ja to juz teraz nie podjelabym sie po przerwie. z reszta moj to ma jaka > s > szcz > > ote, a nie wlosy, meka pzry tym strzyzeniu niesamowita. > > a sprobuj...teraz lato nadchodzi,nawet jak cos zle pojdzie > to skrocenie na dobre wyjdzie,bedzie MU chlodniej) Kendus juz mi sie nawet z lenistwa nie chce frycek nie mocno drogi, by zaoszczedzic, a potem robic poprawki to na jedno wyjdzie Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:02 ależ nick wymagający jesteś)) nawet ta ta piękna fryzjereczka cię nie skusiła dzisiaj na obcięcie włosów)) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:06 mycha napisała: > ależ nick wymagający jesteś)) > nawet ta ta piękna fryzjereczka cię nie skusiła dzisiaj na obcięcie włosów)) no nie, upał mnie do tego zniechęcił skutecznie, chociaz dziewczyna że hej, moglaby być moją córką Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:08 hiehiehie czasami można się pomylić z wiekiem drugiej osoby Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:13 mycha napisała: > hiehiehie > czasami można się pomylić z wiekiem drugiej osoby o tak, ale mam zasadę, jeśli ktoś wygląda jak koleżanka mojej córki, to na zdrowie, włosy może strzyc, nawet pogadac możemy, a gadatliwa to bestia nadzwyczaj, ale niech sie z rówieśnikami bawi w piasku Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:18 nick!! ))) nie to miałam na myśli. kilka razy mi się zdarzyło, że odjeli mi prawie 10 lat)) dlatego napisałam, że można się pomylić jeśli chodzi o wiek a tak swoją drogą zgadzam sie z tobą Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:22 mycha, no to w czym problem jak odejmują i wychodzisz wcześniej, to tylko sie cieszyć Zartuję oczywiście, sa ludzie ktorzy nie wyglądają na swój wiek, żaden grzech, tylko sie cieszyc. Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:27 nick, ja nie mam nic przeciwko tylko czasami mi się śmiać z tego chce, hiehiehie. a już szczyt był jak za każdym razem jak byłyśmy z kasikkiem w kazimierzu dolnym i chodziłyśmy do sklepu, jak brałyśmy piwo, czy wino to żądano od nas dowodu... a my już wtedy miałyśmy mgliste wspomnienie 18-nastych urodzin)) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:32 mycha napisała: > nick, ja nie mam nic przeciwko tylko czasami mi się śmiać z tego chce, > hiehiehie. > a już szczyt był jak za każdym razem jak byłyśmy z kasikkiem w kazimierzu > dolnym i chodziłyśmy do sklepu, jak brałyśmy piwo, czy wino to żądano od nas > dowodu... a my już wtedy miałyśmy mgliste wspomnienie 18-nastych urodzin)) dobrze, tak powinno być, nie mogę zrozumiec jak można malolatom sporzedawac napoje wyskokowe, sam oczywiście bedąc młodziakiem używałem ich wcale nie do podlewania kwiatków, ale z wiekiem konserwatywny sie robię. Moja córka z chwilą ukończenia osiemnastu lat wiecznie była zbulwersowana faktem, ze proszona była o dokumenty podczas kupowania np. piwa w pubie, moja wina ze wygląda jak dzieciak Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:37 jak najbardziej. dzieciaki jeszcze będą mieć czas, żeby spróbować. ale my z kasikkiem miałeyśmy po 25 lat!!! no chyba przesada nicku a czyja to wina??? DDD ktoś pracował nad tym wyglądem Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:40 mycha napisała: > jak najbardziej. dzieciaki jeszcze będą mieć czas, żeby spróbować. > ale my z kasikkiem miałeyśmy po 25 lat!!! no chyba przesada > nicku a czyja to wina??? DDD ktoś pracował nad tym wyglądem a ktop pracował nad Twoim i Kasikk? samowyszło jakoś Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:43 wbrew pozorom nie sąsiad;p chociaż potraktowano nas tak samo. samo to by się jakoś nie zrobiło w bociany już daaaawno przestałam wierzyć ;p Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:45 nie wierzysz w bociany????? szok, to nie jest możliwe Jako dziecko wierzyłem, przezyłem rozczarowanie gdy okazalo sie, ze jest inaczej Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:48 no widzisz)) mi usiłowano wmówić, że powinnam poszukać w kapuście braciszka) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:41 ja to chyba obetne swe "piorka" i zaczne szalec z kolorami, bo na dlugich to samej ciezko a fryzjer bierze drozej( Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:36 slusznie mysza.... ale nieraz takie zmiany wzbudzaja zazdrosc . Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:40 zależy w kim... prawda? poza tym jeśli ktoś jest nam życzliwy, to złych uczuć nie dopuszcza do siebie Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:43 z latami ludziki sie zmieniaja rozne faktory przyczyniaja sie ze "z przyjaznych" zamienc sie moga w "tyranow" Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:44 kendo napisała: > z latami ludziki sie zmieniaja > rozne faktory przyczyniaja sie ze "z przyjaznych" zamienc sie moga w "tyranow" najprawdziwsza prawda. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:47 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > z latami ludziki sie zmieniaja > > rozne faktory przyczyniaja sie ze "z przyjaznych" zamienc sie moga w "tyr > anow" > > najprawdziwsza prawda. a myslalam,ze tylko ja do takiego wniosku doszlam )))))))))))) tak mysle nieraz jakie "lekarstwo " na to zaaplikowac)?? Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:06 aj... myślę, że jeśli o to chodzi, to akurat mało uleczalne wszystko jest ok do momentu, kiedy nie jest przesadne Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:12 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > z latami ludziki sie zmieniaja > > > rozne faktory przyczyniaja sie ze "z przyjaznych" zamienc sie moga > w "tyr > > anow" > > > > najprawdziwsza prawda. > > a myslalam,ze tylko ja do takiego wniosku doszlam )))))))))))) > tak mysle nieraz jakie "lekarstwo " na to zaaplikowac)?? bardzo drogie jest to lekarstwo i z reguly niepomocne Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:16 hmmm.... moze trzeba jakis substytut znalesc i zastosowac...sama juz niewiem co myslec czasami( ech...byle gorzej nie bylo Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:18 kendo napisała: > hmmm.... > moze trzeba jakis substytut znalesc i zastosowac...sama juz niewiem co myslec > czasami( > ech...byle gorzej nie bylo to temat rzeka i temat trudny choc czasem ludzie znajduja rozwiazania Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:23 slo-onko napisała: > > to temat rzeka i temat trudny > choc czasem ludzie znajduja rozwiazania i zeby one paslowaly jescze wszystkim byloby super, Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:35 nick000 napisał: > a co powiecie jesli facet ścina sie na zero jesli niektorym pasuje to zcemu nie? Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:38 nick000 napisał: > a co powiecie jesli facet ścina sie na zero niktorym to pasuje) Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:50 podzielam zdanie jeśli komuś pasuje, to dlaczego nie Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:24 mycha napisała: > ojej, no co wy? mysia,tak sobie ze sloo rozprawiamy, ale to samo zycie niestety ( Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:35 kendo napisała: > mycha napisała: > > > ojej, no co wy? > > mysia,tak sobie ze sloo rozprawiamy, > ale to samo zycie niestety ( sama z reszta doswiadczy tego po ......estu latach Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:38 czytam posty Wasze, przy okazji palę papierosa, poczytuję książkę, popijam coś chłodnego i jeszcze kilka rzeczy na raz, teraz za chiny juz nie wiem jaki jest dzisiejszy watek przewodni, czyli co, normalny vistulowy wieczór? O wszystkim, kazdy z kazdym, tak jak lubimy. Może ktos w krotkich kilku zdaniach streści dzisiejsza rozmowę, proponuję taka własnie zabawę Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:27 mycha napisała: > ojej, no co wy? no co? wyjscie awaryjne DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:36 mycha napisała: > koło ratunkowe?? lub telefon do przyjaciela DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:46 mycha napisała: > 50 na 50 możeDDDD ale ja publicznosci sluchac jednak nie bede))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 22:08 mycha napisała: > dzwonisz do przyjaciela DDD i przyjaciel do mnie DDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 22:12 mycha napisała: > hej to milionerzy, czy randka w ciemno?? podroz za jeden usmiech Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 22:14 mycha napisała: > sloo, jeszcze trochę a będzie wybacz mi albo na zawsze razem DDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 22:16 i tym optymistycznym akcentem kończe swoj udział, na dzisiaj oczyuwiście, w naszym zebraniu, dzięki za fajny wieczór, dobrej nocy Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 22:19 mycha napisała: > sloo a to wogóle nie ulega wątpliwości ))) taaaaaa , kazdemu wolno kochac Mysia zmywam sie i ja, robi sie poznawo choc sobota, ale keidys i wypoczac trzeba dobrej nocy Ci zycze z kolorowymi snami do jutra baj baj Odpowiedz Link
mycha Re: dobry wieczór 28.05.05, 22:20 do jutra slo, tobie też miłej i spokojnej nocki życzę paaa i do jutra Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 22:14 fakt, Slo swietnie to określiłaś, podróz za jeden usmiech, wiele razy smieję sie czytając vistulę, dzień też od niej zaczynam Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:20 tak szybciutko odskocze od tematu "wloskowego" dzis u dzieciecia widzialam najnowsze wydanie komputera... jej...czlek w tej branzy nienadazy,chciala bym miec to cudo u siebie. ekran w formie kina domowego ,proporcje dostosowane do formatu biurkowego, mozna nim obrac w pionie/poziomie opuszczac do gory i na dul a sam komputer taki duzy jak dwa radia do samochodu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:24 kendo napisała: > tak szybciutko odskocze od tematu "wloskowego" > > dzis u dzieciecia widzialam najnowsze wydanie komputera... > jej...czlek w tej branzy nienadazy,chciala bym miec to cudo u siebie. > > ekran w formie kina domowego ,proporcje dostosowane do formatu biurkowego, > mozna nim obrac w pionie/poziomie > opuszczac do gory i na dul > > a sam komputer taki duzy jak dwa radia do samochodu) Kendus jesli masz na mysli monitor tzw plazmowy czy tez plaski pospolicie zwany to u nas w biurze juz taki stoi od 3 lat. natomiast jesli chodzi o twardy dysk to chyba jakas nowosc ? Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:26 no i uswiadomilas mnie w technicznym jezyku, tak,twardy dysk-jak "radyjko" a plazmowka...to ja w takim razie do tylu jestem,bo dzis pierwszy raz widzialam)))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:31 kendo napisała: > no i uswiadomilas mnie w technicznym jezyku, > tak,twardy dysk-jak "radyjko" > a plazmowka...to ja w takim razie do tylu jestem,bo dzis pierwszy raz > widzialam)))))))))))))))) mamy zamiar zakupic jesli ten nam sie rozleci. ceny spadaja w dol na te plaskie wiec mysle,ze sie uda kiedys wymienic. ten co mamy to jakis niewydarzony, monitor jak monitor ale obudowa plastikowa peka z nieokreslonych przyczyn. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:34 mamy ten sam monitor co Wy....i odpukac odstukac na razie nic sie nie dzieje, i wlasnie slubne odpowiedzialo mi na moja zachcianke"chcenia" nowego,ze niema bledu na tym obecny.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:36 kendo napisała: > mamy ten sam monitor co Wy....i odpukac odstukac na razie nic sie nie dzieje, > i wlasnie slubne odpowiedzialo mi na moja zachcianke"chcenia" nowego,ze niema > bledu na tym obecny.. wszystkie sa ok, ktore znam do tej pory, moj slozbowy to juz dziadek , a obudowa cala. moj jakis plastik musial miec slabej jakosci stad jego pekniecia. no chyba,ze STOMIL sie nie sprawdzil)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:39 ))))))))))....oj sloo) ta ja chyba wezme jakies loma i swoj ptraktuje tak delikatnie, moze wtedy slubne zmien zdanie Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:41 kendo napisała: > ))))))))))....oj sloo) > ta ja chyba wezme jakies loma i swoj ptraktuje tak delikatnie, > moze wtedy slubne zmien zdanie hahaha az tak starsnie chcesz miec nowy? no coz ponoc kazda metoda skuteczna Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 20:46 ekran nowy tak,bardzo mi sie podoba bo twardy dysk to juz dostalismy ale ten normalny( Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:22 witam ) widzę, że nowy wątek się przyjął ) ja chyba nad książeczką posiedzę już nożyny mi odpadają i musze je gdzieś wysoko położyć... Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:25 kasikk napisała: > witam ) > widzę, że nowy wątek się przyjął ) > > ja chyba nad książeczką posiedzę > już nożyny mi odpadają i musze je gdzieś wysoko położyć... nareszcie sobie dziewcze odpocznie.... PS;.oczywiscie kasikku watek przydatny) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:26 kasikk napisała: > witam ) > widzę, że nowy wątek się przyjął ) > > ja chyba nad książeczką posiedzę > już nożyny mi odpadają i musze je gdzieś wysoko położyć... cześć Picasso jak leci? Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:29 zależy co ;P remoncik juz sie kończy zostało okno do umalowania i rurki od kaloryfera ) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:33 kasikk napisała: > zależy co ;P > remoncik juz sie kończy > zostało okno do umalowania i rurki od kaloryfera ) czy na vistuli zawsze musi pojawiać sie motyw rury? Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:37 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > zależy co ;P > > remoncik juz sie kończy > > zostało okno do umalowania i rurki od kaloryfera ) > > czy na vistuli zawsze musi pojawiać sie motyw rury? ))))))))))) oj nicku tobie tylko rury w glowie...chcesz bysmy hydraulikam zostaly))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:38 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > zależy co ;P > > > remoncik juz sie kończy > > > zostało okno do umalowania i rurki od kaloryfera ) > > > > czy na vistuli zawsze musi pojawiać sie motyw rury? > > ))))))))))) oj nicku tobie > tylko rury w glowie...chcesz bysmy hydraulikam zostaly))))))))))) raczej tancerkamiDDD Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 28.05.05, 21:49 no dobrze...tancerkami ale nie dzis...juz zmykam dlugi byl dzionek dal mnie i pelen emocji miejcie sobie mily wieczor i wyspanej nocki zycze) Odpowiedz Link
slo-onko uuuuuuwaaaaaagaaaaaaaaa 28.05.05, 21:49 za 17 postow bedzie 30tysiecy))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uuuuuuwaaaaaagaaaaaaaaa 28.05.05, 21:51 slo-onko napisała: > za 17 postow bedzie 30tysiecy))))))))))))))))) serio????? Kendo wróćććććććć, może będzie imprezka Odpowiedz Link
slo-onko Re: uuuuuuwaaaaaagaaaaaaaaa 28.05.05, 21:52 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > za 17 postow bedzie 30tysiecy))))))))))))))))) > > serio????? Kendo wróćććććććć, może będzie imprezka a jesli nie wroci?((((((( czekamy minute, jesli nie wroci to ja sciagne tu sila)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: no Kendos minuta minela:)))) 28.05.05, 21:56 przestaliśmy już tak jak kiedyś cieszyć sie z każdego tysiąca, pamietacie jak było fajnie, prawie święto, teraz jestesmy juz autorami "powaznymi" i nie szokuje nas coś takiego jak 30tys, dopiero setka będzie warta uczczenia)) Odpowiedz Link
nick000 Re: uuuuuuwaaaaaagaaaaaaaaa 28.05.05, 21:54 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > za 17 postow bedzie 30tysiecy))))))))))))))))) > > tylko jej nie wystrasz, pomysli ze sie pali > > serio????? Kendo wróćććććććć, może będzie imprezka > > > a jesli nie wroci?((((((( > czekamy minute, jesli nie wroci to ja sciagne tu sila)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uuuuuuwaaaaaagaaaaaaaaa 28.05.05, 22:02 juz sie przyczolgalam ) ale jestescie fajni) sloo dziek za telefonik,bo nawet na licznik nie spojzalam Odpowiedz Link
slo-onko aaaa teraz....... 28.05.05, 22:02 .......jak pokaze sie Kendo to wpisujemy sie jak badz, na kogo wypadnie na tego bec zostaly 3 posty wolne Odpowiedz Link
slo-onko Re: aaaa teraz....... 28.05.05, 22:04 kendo napisała: > to kto trzyma paluszek na pusie) wszyscy klikac, predko))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: aaaa teraz....... 28.05.05, 22:05 to juz po wszystkim))))))))) i kto szczesliwcem zostal?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: aaaa teraz....... 28.05.05, 22:07 Nick chyba. a Myszka co tak cicho piszczy? tzreba odjac 4 ostatnie wpisy, wychodzi ze dwa Twoje Kendo i jeden moj, czyli nick wpisal sie o 22,02 Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczor........... 10.06.05, 22:35 posiedze sobie szczypte, moze ktos odwiedzi vistulke?? Odpowiedz Link
mala20033 Re: dobry wieczor........... 10.06.05, 23:36 Wpadlam na chwilke...ide robic miesko..buziaczki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczor........... 10.06.05, 23:42 nawet mi nie wspominak o miesku... "obzaralam" sie dzis roznorakim... szkoda tylko ze nie moglam podrinkowac,bo bylam jako "taxi draiver") Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczor........... 11.06.05, 00:00 jedynie co mala w biegu do miesiwa zabierajac sie tu zajzala(((((((((( Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór 13.06.05, 20:32 witam ) jak tam wam dzionek minął? bo mnie strasznie pracowicie, aż si przejęłam, że chyba chorsza jestem ) tyle pracować?? kto to widział?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 13.06.05, 20:35 no,bez chorowania mi tu kasikku, odpoczywaj teraz az do jutra, nawet zwolnienie mozesz dostac z vistuli) straszny dzionek ,deszczowy(((((((((((( nic konkretnego nie zrobilam( Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 13.06.05, 20:37 cześć Kasikk, dzionek jak zwykle, popołudnie zas bardzo przyjemnie na łonie przyrody Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 13.06.05, 20:38 cieszcie sie ludziki pogoda, bo wieczorkiem jutro moze popadac Wam.... siedze i ziewam jak znudzone kocie.... siedze do 21:00 i pojde sobie w swiat))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 13.06.05, 20:52 musi być ładnie, nie mogę tylko zatrybić dlaczego Kendo w swiat sie wybiera, co my bez Niej poczniemy niebożęta Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 13.06.05, 20:53 ponarzekam sobie, strasznie mnie deszczydlo dzis wymeczylo(((((((( plus slubne niepotrzebnie wczesnie mnie obudzilo.... Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 13.06.05, 20:58 powyzej/ponizej,juz wytlumaczylam, dzien naprawde mnie umeczyl,jak zaden inny.... Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór 13.06.05, 21:02 kendo napisała: > ponarzekam sobie, > strasznie mnie deszczydlo dzis wymeczylo(((((((( > plus slubne niepotrzebnie wczesnie mnie obudzilo.... na deszczysko nie znajdziesz sposobu, jest i koniec a slubne co chciało, ze Cie tak skoro swit obudziło? Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 16.06.05, 21:11 ech...jak zwykle zapomnial gdzie mialam zapisane telefony do internautow((( bo chcial dzonic) i widzisz pod taki glupi preteks,jaby niemogl zaczekac z godzinke) Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór 16.06.05, 21:04 witam ) u mnie parno - po burzy dopiero i duszno... właśnie małosolniaki nastawiłam do kwaszenia ) bedą mmmm... za dwa-trzy dni juz nie mogę się doczekać ) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 16.06.05, 21:13 kasikk..... juz daj spokoj z malosolniakami dobrze?))))))))) u nas niet tych ogorasow(( ale wiem jak smakuja ,wiec mam nadzieje,ze udadza sie smakowite Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór 16.06.05, 21:34 mmmm... nie moge się ich doczekać chcesz w słoiczku?? Odpowiedz Link
mala20033 Re: dobry wieczór 16.06.05, 22:48 A co tu daja wieczorowa pora???Buziaczki Wam.. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 17.06.05, 09:24 ha ) znim by doszly do mnie bylyby ukiszone) mam zamiar na poczatku lipca jechac do Mamy, a tam zawsze sa malosolne) odjem sie na caly rok) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 17.06.05, 09:34 kendo napisała: > ha ) znim by doszly do mnie bylyby ukiszone) > > mam zamiar na poczatku lipca jechac do Mamy, > a tam zawsze sa malosolne) odjem sie na caly rok) na poczatku lipca? a potem keidy znow?wiesz o co pytam? Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 17.06.05, 09:39 a pozniej bede sledzic ceny biletow, jak bedzie tak jak w ubieglym roku, to wskocze na "druga strone morza" Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 17.06.05, 09:48 kendo napisała: > a pozniej bede sledzic ceny biletow, > jak bedzie tak jak w ubieglym roku, > to wskocze na "druga strone morza" jupi jupi juuuuupiii)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dobry wieczór 17.06.05, 10:20 kendo napisała: > lubie tak lazikowac,jak kasy wystarczy) najwazniejsze,ze wiemy co mamy w planie, a z reszta jakos sobie poradzimy ps. jesli nie stoi nic na pzreszkodzie to wez pod uwage sierpien, wtedy ide na urlop. dzis jeszcze nie umiem okreslic dokladnej daty ale na bank sierpien nic szybciej. ps. czy dotarly żury? Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór 17.06.05, 10:43 jeszcze nic nie dostalam sloo( dzis juz zamowilam bilecik urlopowy, dostalam przepustke od slubnego az na dwa tygodnie)))))))))))) bede sledzic rozwoj cen biletowych a najlepiej jak spytam w kasie jak na urlop bede jechac. dam znac w odpowiednim czasie---oj zeby tylko pomysl"wypalil" Odpowiedz Link