jtka Re: slo-onko / +2 25.09.06, 20:40 Wiadomość ggadzinkowa dotarla)))) dzieki za informacje Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 17.10.06, 13:19 dzieki sloo, wczoraj juz wieczorkiem przed zamknieciem kompa doczytalam sie tez orginalu, ech,zaczynam sie chyba starzec) miej sobie udany dzien. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 13.11.06, 14:23 tak Kochanie,dokladnie o takich,z odkrytymi palcami) teraz latem i jesienia w Jel.Gorze byly na koturence,ale nie bylo juz na mnie rozmiaru(((( fajne prawda?))))))))))),nawt w tym kolorze) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 13.11.06, 19:39 o??????????????? i doszlo,jak szybciutko) tak pomyslalam sobie,ze dobrze miec takie cos skladane w podrozy i na szafeczce trzymac no i w koncu pamiatka tez,a i rowniez pomyslalam,ze mozna umiescic cos bardzo "kochanego" Odpowiedz Link
slo-onko Re: slo-onko / +2 13.11.06, 20:01 To "kochane" ma swoje miejsce i swoja ramke a ramke juz mi dzieci skonfiskowalyDD Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 13.11.06, 20:24 no zobacz?? ), jakbym wiedziala,ze tak bedzie ,podeslala bym wiecej, ale jak bedzie w Galeriks dokupie jeszcze dwie i podesle,jak bede w kraju) ciesze sie,ze trawilam "pod smacczek")))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 19.12.06, 21:02 no to juz obejzalam druga kartke z slicznymi zyczeniami no i oczywiscie Ciebie ,i powiem,ze masz akuratnie teraz cialka tyle ile trzeba)slodko wygladasz nawet przy kuchni) Odpowiedz Link
kendo Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 22.12.06, 14:43 niech beda naprawde wspaniale i w Nowym Roku niech zacztnaja sie spelniac wszystkie marzenia. img222.imageshack.us/my.php?image=jul05cj5.jpg Odpowiedz Link
kendo Re:pociagniecia/pociagajaca;)) 30.12.06, 12:11 oj,sloo,pod tym slowem tak duzo mozna ukryc moze nowy rok bedzie bardziej przyciagajacy) miej sobie udany bal. Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 04.01.07, 16:59 sloo dziękuję za życzenia i stróża trafiłaś w 10 Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: slo-onko / +2 07.01.07, 18:48 o masz! a o jaka pierzynkę chodzi, bo ja nie wiem, a mam to do siebie, że wymyślam cos na bierząco i później nie koniecznie pamiętam Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 25.01.07, 21:34 hej,a wlasciwie dobrywieczor szanowna kolezanko, lepiej pozno niz wcale powitac czwartkowo, bylam u nastawiania mych kostusiow dzisiaj i pare sklepow zaliczylam po drodze,zeszlo dlugo,pozno wrocilam,w kosciach lupie....ale wiem,ze za pare dni przejdzie i bedzie lepiej,bo bylo lepiej juz po pierwszym nastawianiu. achaaaaaaaaaaa,to nozka bedziesz krecic w sobote..ale fajnie, te bym tak chciala a niema z kim( baw sie zatem swietnie,a kreacja balowa??,otworz jeno szfe a napewno cos skompletujesz fajnego ,a zreszta i tak bedziesz wyglada slicznie bez zadnego wydziwiania.PA;.. Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 14.02.07, 09:24 bardzo dziękuję za życzenia i kartkę i pamięć)) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 21.02.07, 11:43 slubny pochrapuje,niemam dostepu do jego poczty,u mnie pusto w skrzynce czy moglabym poprosci o powtorke pytania na Yahoo?-dzieki wielkie. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 24.02.07, 19:46 dzieki...przeczytalam pelna podziwu i od razu odpisalam zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 22.03.07, 08:58 expressowo odpowiedzialam , dzieki przeslicczne Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 22.03.07, 19:49 SMS,odczytalam, i sie usmialam z tego ostaniego, nie powinno byc problemu,dziwne,ze nie sprawdzal przy Tobie zawartosci,bo maja zwyczaj rozbebeszac calosc daj znac na forumie kiedy w domciu jestes to zadzwonie do Ciebie. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 23.03.07, 10:17 dziekuje ponownie za wszystko,zajaczek pasuje pod kurczaki,juz zajal miejsce miedzy nimi) obiadek bedzie zagraniczny,slubne sobie juz zeby ostrzy)a mam akurat bagietke,zupelnie o smaku polskim,ktora zakupilam,jak bylam u kregarza. do podusi tez bedzie co czytac,bo zapowiada sie przyjemnie,to najwspanialsza niespodzianka sloo. slodycze zostawiam do swiat)moze wyleza,jak mnie cos niepodkusi,schowalam je glaboko w lodowke,zeby niepatrzec na nie odpoczniemy i zadzwonimy,kiedy psiune odebrac,ale dzien bedzie "zakrecony") PA;..buzka,buazka za wszystko. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: slo-onko / +2 29.03.07, 13:30 Hej Slo, chciałam poprosić o jakiś kontakt z Tobą g 2633945 Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 01.04.07, 10:57 a to co Ci sie snilo,te wstrciuchy, to znaczy na same dobre rzeczy. miej sobie ciepluni i mily dzien. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 02.04.07, 15:05 niewiem,czy juz jestes w drodze do domciu??liscik na domowej poczcie czeka, jest wszystko OK. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 04.05.07, 20:40 pieknie dziekuje za zdjatka,nawet nie zdawalam sobie sprawy,ze az tyle tego wyszlo, bedzie piekna pamiatka ,no a dla Was to superowo.dzieki Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 05.05.07, 18:46 slonce, na poczte zajrze juz po powrocie, bo za chwilke wyruszamy dziekuje za zdjecia kednus prosial, zeby napisac, ze jak wroci to opisze co sie robi z kula tylko nie czaruj za bardzo Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 05.05.07, 22:45 slonisio, najpierw ja obmyj i poloz na ladowanie na parapecie,a pozniej reszte w e-mailu dopisze ide do lozeczka...PA;..dzieki za zdjecie,wyszly cudne,jest piekna pamiatka Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 07.05.07, 20:36 nie ma problemu. jutro zbałamucę brata, żeby mi zrzucił na kompa i z miejsca wysyłam Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 10.05.07, 11:04 slo, ja pamiętam o tobie i supełek mam zawiązany, tylko jestem uzależniona od brata, co by mu się chciało poświęcić chwilkę czasu i zrzucić mi zdjęcia na mój komp. Ja w tym temacie kompletnie nie techniczna jestem Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 10.06.07, 12:23 juz listowy stoi u progu drzwi z liscikiem,oddalam "glos slubnemu" bo lepszy w temacie,nawet nie przecczytalam co dogryzmolil) miej udana "wyciecczke sloo" Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 20.06.07, 19:41 zdjatka odebralam dzis,podesle do domciu ..te z Ystad. miej sobie udany wieczor lekturowy. Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 21.06.07, 08:31 slo nie wiem ja byłam praktycznie w miastach, a to trochę inaczej. możliwe, że w kurortowych miejscowościach, jak będzie wilgotno to coś będzie latać bliżej niezidentyfikowanego najlepiej mimo wszystko się zabezpieczyć Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 23.06.07, 19:37 tak mysle sloo,ze chyba juz zdejme link orlatkowy z czolowki,nie zawsze je widac w gniezdzie czy na galeziach, zycze spokojnego wypoczynku. Odpowiedz Link
kendo Re: haftowanie 23.07.07, 13:34 zobacz Sloo,co calkiem przypadkiem znalazlam, moze jakies inspiracje zaczerpniesz dla siebie. www.margaretha.se/Butik/assets/mallar/SE/medlem/01-03/index.html?orderid=&dept_id=SE-9 Odpowiedz Link
kendo Re: haftowanie 23.07.07, 14:55 no laik w temacie sloo jestem, ale ciesze sie,ze brniesz do przodu z robotka , na finisz czekam z zapartym tchem,na pewno bedzie ladne,bo jestes uparta i dokladna.zycze duzo entuzjazmu robutkowego Odpowiedz Link
kendo Re: urlopik 15.08.07, 10:05 Kochanie,miej sobie szczesliwa podroz i odpoczywaj do syta na urlopie, zwiadzaj/podziwiaj piekne zakatki i wroc do nas z pelnym worem pieknych wrazen) PS;..SMS-em,nie obudzilas mnie,juz nie spalam,przeciez psiun zanim na spacer pojdzie musi wszystko nosem posprawdzac i zawsze mnie obudzi) Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 24.08.07, 21:22 listonosz skrzydlaty przy skrzynce, chyba nie musi wkładać awiza Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 25.08.07, 19:28 kiedy wrocisz z urlopu?????????? tak teskno i smutno za Toba miej sobie udany urlop. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 29.08.07, 19:30 czyzbys juz wrocila z urlopu sloo?? witam cieplutko i czekam na wrazenia, mam nadzieje,ze odpoczelas na maxa i naladowalas sie sloneczkiem na cala zime. miej sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 16.10.07, 13:26 no moj komp znowu warjuje( dostalam liscik od Ciebie z"pusta kartka" i na dodatek nie moglam odpisac,cos sie zawiesilo,wieczorkiem znou zajze na Yahoo. miej sobie dobrze Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 13.11.07, 12:24 przepraszam za zwloke Sloo, juz jest OK miej sobie mily dzien. Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 20.11.07, 13:14 cześć slo, czy mogłabyś mi podesłać te zdjęcia z naszego pobytu u kendo?? komputer mi fikał i w kosmos poszły, zresztą nie tylko one z góry dziękuję. Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 20.11.07, 14:01 nie ma sprawy tylko nie wiem w jakim stanie płytka do mnie dotrze poczta polska... ale można spróbować napisz mi co mam zrobić (wiesz o co chodzi ) dzięki wielkie Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 20.11.07, 14:49 to wiem i mieszkam na piętrze, nie koniecznie pierwszym chodziło mi o koszty - płyty, przesłania, itp. i dziękuję bardzo Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 24.11.07, 22:00 malduję, że doszło wielkie dziękuję i ogromne buźka w porównaniu z moim aparatem są takie ostre)) Odpowiedz Link