kendo 16.09.05, 22:26 czas na nowa skrytke, by lisciki lekko wpadaly i niepogniotly sie) * forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=10729322 dla ewentualnej nostalgii zalaczylam link do pierwszej skrytki. sloo jestes cieplym/milym/kochanym promyczkiem vistuli) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: slo-onko / +2 17.09.05, 09:48 no co ?? przeciez napisalam sama prawde, czasami Ci zazdroszcze tej cudownej energi.... a ja to chyba inna jestem,bo slubne wiecznie czegos sie czepia) a moze te "chlopy" juz takie sa?)))))))))) milusinskiego biegusiania dzisiejszego) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 17.09.05, 09:55 jednym slowem pasujemy do siebie, dac nam wor kasy i wolna reke, "zmitrezymy" bardzo ekonomicznie nasz wolny czas)))))))))) ach te ludziska,usmiechaj sie do nich ,jak zawsze szybko dyzor zleci i wrocisz do domciu) a do molestywaczy zrob "grobowa minke" zrozumia,ze maja byc grzeczni dla Ciebie i juz) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 17.09.05, 10:13 czyli dzionek juz oslodzony) dostalas skrzydelka na caly dzien ,ktory bedzie milym... Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 17.09.05, 10:20 i popatrz,co robi chwileczka slodkiej rozmowki, skrzydla na nowo podnosza sie, jestesmy sklonni gory przenoscic,tylko czemu na mnie to tak niedziala?? ( Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 23.09.05, 20:23 acn.waw.pl/mira1/poezja-jesien/Jerzy%20Lec/Lec.html ** milego weekendowania. Odpowiedz Link
jtka Re: slo-onko / +2 24.09.05, 16:47 dobrze ,że czarownice ją doniosły))) bo narobiły mi trochę psikusów)) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 09.10.05, 09:37 usciskaj / wycaluj Swe DZIECIE od kenduli i odina, niech ma piekny dzionek dzis i niech Jej zawsze sloneczko swiec, niech zawsze spotyka zyczliwych ludzi, niech same szostki ze szkoly do domu przynosi i niech zawsze zdrowa bedzie.....buziakow moc i usciskow cieplych. PS;.. choc to dopiero jutro ,ale dzis juz gratulujemy. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 09.10.05, 13:32 hi,hi,....sloo,znow by byly ZURKI))))))))))))))) dziekuje za pamiec,ale tym razem dziekuje za nie, bede przeciez w kraju ,wiec zakupie, ale kremik jak masz na zbyciu,chetnie sprobuje,jezeli zdazy dojsc do 29 pazdziernika,zdaze wyprobowac i moze zakupie bedac w karaju. ostanio odkrylam przez przypadek: krem pod oczy z Avona,ktory uzywam,wzielam za duzo,i reszta posmarowalam dlonie, rewelka....widac poprawe na lapkach,pod oczkami profilaktycznie nakladam, och!! trzeba sie jakos ratowac)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: slo-onko / +2 09.10.05, 14:03 SPA z Avonu Ci zalacze, a krem z NIVEA. Ostatnio uzywalam z AVON-u ANEW krem p/starzeniu sie ale cos mi sie nie podoba. za to LUMENE wg mnie to rewela.musze rozejrzec sie jaki koszt jest tego cudu? Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 09.10.05, 21:22 oj sloo moje roztargnione, czy mowisz o dzisiejszym jakims wpise -co skonczylas ksiazke czytac??- nie spotkalam go dzis, ale pamietam,ze kiedys wspominalas o skonczonej ksiazce i jak pamiec mnie nie myli to bylo to w jakims innym watku, bede sprawdac co ´dzien do tylu watki ,moze "nadzieje sie na niego", w naszej "ksiegarni" go niema( Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 10.10.05, 10:12 to chyba i pozarlo post( mi w pietek taz pozarlo na innym forumie( cos im sie chyba niepodobaja vistulanek posty)))))))))))) a tak pozatem zycze "lekkiego dnia" Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 10.10.05, 17:24 dziekuje slicznie sloo, bede czekac na listowego)))))))) i niezwlocznie napisze po spotkaniu))))))))))))))busia) padam dzis na pysio((((((((((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 10.10.05, 18:22 nie,ogrod moze juz spokojnie czekac do wiosny,ale lapy mnie swedzialy z rana i pograbilam nieco lisci, pozniej na spacer z psiuna/pozniej miasto, qurcze...musze zakupic nowy rozmiar bielizny i g......no(zla jestem) bo nic niepasuje,namachalam sie w kabinie lapami przebierajac/probujac na darmo: (( ale sprawdzilam odpowiedni rozmiar z Triumfa i wiem teraz dokladnie jakiego rozmiru szukac...w kraju bede chyba juz to robic,oby nie bylo zimno, bo jak pomysle o zrywaniu warst szmat,to przeraza mnie sama mysl o tym. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 10.10.05, 18:24 z tego wszystkiego zapomnialam Ci odpisac na Twe zaganianie.... musisz troszke zwolnic,bo wyladujesz jak ja...a widze masz dobre juz poczatki( bedzie dluga pozniej "walka" by dojsc do polowy sil przynajmniej, musisz sobie jakos zorganizowac lepiej "zabieganie". Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 10.10.05, 20:00 no,normalna pracka domowa,robisz jedno,drugie wymaga by przy tym tez to zrobic, wiem jak wyglada pracka w kuchni,ominie sie jedna rzecz,nawarstwi sie pozniej zaduzo(,nieraz niechce mi sie do niej nawet wlazic wiem sloo,sa te sklepy w Jel.Gor, ale jak popatrze na gebusie ekspedyjentek to odechciewa mi sie, a przekonalam sie,ze Triumf jest dobra klasa,dlugo trzymaja sie jak nowki i nieszkoda mi wtedy dolozyc extra by to zakupic,latem porywnywalam ceny i sa tanisze w kraju,musze tez inna marke "wymacac" coby byla rownie dobra w formie i wytrzymaniu. Chantal jest tu,ale jeszcze drozsze od Triumfa i naprawde niedam tyle. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 11.10.05, 17:58 ech...sloo z Casablanki) film juz klasyka a jednak zawsze z checia sie oglada. Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 13.10.05, 13:34 KOCHANIE juz odebralam paczuszke. a z dedykacji?? az sie rozewnilam ,slicznie to ujelas - dziekuje Ci przeslicznie. mazidelka dzis wyprobuje...nieznam tego jeszcze -napisze jak odmlodnialam po nocy) pachna slicznie nawet przez opakowanie. dzieki- usciski i caluski) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 14.10.05, 10:59 wyjezdzam 29 pazdziernika,w kraju bede 30. juz sie doczekac nie moge, pociesza mnie to,ze siostra teraz w kraju i wiele juz zrobila, tak,ze moze ominie mnie praca tym razem))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 19.10.05, 23:13 dziekuje sloo, obejzalam film, Dobranoc i snij cudnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: slo-onko / +2 30.10.05, 15:01 Jest nam tak cicho,żę słyszymy piosenkę zaśpiewan wczoraj: "Ty pójdziesz górą, a ja doliną..." Chociaż słyszymy - nie wierzymy. Nasz uśmiech nie jest maską smutku a dobroć nie jest wyrzeczeniem. I nawet więcej, niż są warci, niekochających żałujemy. Tacyśmy zadziwieni sobą, że coś nas bardziej zdziwić może? Ani tęcza w nocy. Ani motyl na śniegu. A kiedy zasypiamy, we śnie widzimy rozstanie. Ale to dobry sen, ale to dobry sen. bo się budzimy z niego. Anna Achmatowa Odpowiedz Link
nick000 Re: slo-onko / +2 30.10.05, 16:44 Gdy płacze Amor, płaczcie, kochankowie, Poznawszy powód, co mu szlochać każe: Widzi wszak kobiet załzawione twarze, Ich zawodzenie resztę mu dopowie: To Śmierć grubiańska w misternej budowie Serca swe strzały zatopiła wraże, Niszcząc to właśnie, co z czystością w parze U pań szlachetnych sławią prostaczkowie. Patrzcie, jak Amor szacunkiem ją darzy: Oto w swej zwykłej postaci się wzrusza Nad jej przecudnym pochylon obrazem; Oczy ku niebu zwraca raz za razem, Gdzie już swe miejsce zajęła jej dusza, Bo miała uśmiech wyryty na twarzy. Dante Alighieri Odpowiedz Link
nick000 Re: slo-onko / +2 30.10.05, 20:35 Miłość ukrywa się w miejscach najdziwniejszych Miłość ukrywa się w twarzach najzwyklejszych Miłość przychodzi, gdy wcale jej nie czekasz Miłość ukrywa się, gdy mrugniesz powieką Miłość jest dla tych, którzy jej szukają Miłość ukrywa się w tęczy, tak Miłość ukrywa się w jądrze komórki, tak Miłość jest odpowiedzią Jim Morrison Odpowiedz Link
nick000 Re: slo-onko / +2 30.10.05, 20:51 Wyszedłem szukać Ciebie o swicie i w trwodze, Nie znajdując, myślałem, żem szedł drogą kłamną; I spotkałem Cię, kiedym odwrócił się w drodze, Bowiem przez całe życie krok w krok szedłeś za mną. Wędrowałem dzień cały pod cienia ciężarem, W chłodzie-m południe minął, by oto u końca Płonąć Tobą, o zmierzchu mym, czerwonym żarem, Jako wieczorna rzeka o zachodzie słońca. Leopold Staff Odpowiedz Link
jtka Re: slo-onko / +2 12.11.05, 15:57 Sloo dużo uśmiechów, radosnych chwil, radości, pociechy z dzieci, miłości i wswzystkiego naj, naj , naj********** Odpowiedz Link
odin-2 Re: slo-onko / +2 22.11.05, 08:18 Najlepszosci wszekakich i Zdrówka dobrego duzo Zyczy Ci w Dniu Urodzin i na wszystkie inne dni Odin Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 22.11.05, 08:22 sto lat, sto lat!!! - nie będę śpiewać, ponieważ nie mam zdolności i żebym się nie wiem, jak starała, to M. Monroe ze mnie nie będzie)) a tak poważnie to życzę ci wszystkiego tego co w życiu najlepsze i najpiękniejsze. żeby się tobie marzenia spełniły, a każda sytuacja życiowa finiszowała pozytywnym zakończeniem. i oczywiście uśmiechu na twarzy oraz czarującej przekorności, żebyś nigdy tego nie zatraciła. to jest naprawdę urocze) ściskam urodzinowo i mocno mycha) Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 25.11.05, 13:13 rozmawialam z kajtulem i miala ja juz wyslac do Ciebie , cczyli powinna juz nadejsc, to ksiazka dla malej,ktora poslesz wlasnie dla Niej. Odpowiedz Link
mala20033 Re: slo-onko / +2 27.11.05, 08:03 Ksiazka ukonczona..I???...Milej niedzieli...Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: slo-onko / +2 27.11.05, 11:37 Kto napisal "Juda nieznany"?Napisz zdziebko..moze sobie kupie..Milej Niedzieli Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 27.11.05, 20:49 zaraz zajze do skrzynki i odpisze, a jutro napewno cos skrobne) milego odpoczywania wieczorno-nocnego. Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 29.11.05, 14:18 sloo, przesyłam ci stronę, na której są zdięcia psie... tak oto miał wyglądać w założeniu mój futrzak i taka jest jego mama: www.gordonseter.webpark.pl/ tata niestety NN, a zdięcie szczekacza, może mi się uda podesłać dzisiaj wieczorem wspólne cechy trudne do znalezienia Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 29.11.05, 14:43 śliczny. bardzo mi się podobają psy tej rasy. są takie przytulaśne a jednocześnie takie dostojne a gordon... o ile się nie mylę to sting tak ma na imię - lubię jego muzykę Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 29.11.05, 20:03 oj, ten biedny gołąb się nalata dzisiaj)) już pewnie stuka do twojego okna Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 29.11.05, 20:12 już sprawdzam małpiszona czasami mam taką fazę, że grzebię i wpadam na przeróżne ciekawostki Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 29.11.05, 20:25 ten gołąb to odrzutowy;p jest już u ciebie jeśli chodzi o skrót, to wiem, choć pewnie niewtajemniczeni mogli by go inaczej odczytać Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 29.11.05, 20:36 i czy w terapię jest wliczona kanapa u psychologa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: slo-onko / +2 29.11.05, 20:39 mycha napisała: > i czy w terapię jest wliczona kanapa u psychologa) hahahahahaha))))))) i czy rozdaje gratisy,ktore w ostatnich czasach sa bardzo modne? Odpowiedz Link
mycha Re: slo-onko / +2 29.11.05, 20:45 już nie wspominamy o tzw. okazjach i promocjach z racji zbliżających się świąt! Odpowiedz Link
kendo Re: slo-onko / +2 02.12.05, 20:51 wszedzie pusto((((((((((((((((((( na jaka poczte wyslalas?????????????? Odpowiedz Link