kendo 21.03.06, 09:48 niech juz nastanie naprawde wiosennie, zdazymy go zapelnic do lata.... slonecznych/milych/pachnacych wiosna wtorkow) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 09:52 Re: wtorek pod skrzydłami św. Walentego) Autor: mala20033 Data: 20.03.06, 21:10 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Wstawac Kochane spioszki...kawe Wam niose...och jak pachnie... Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 09:54 Vistula Re: wtorek pod skrzydłami św. Walentego) Autor: slo-onko Data: 21.03.06, 07:32 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Witam co prawda nie w Walentynkowy,ale w sloneczny i pieknie zapowiadajacy sie wtorek ptaski juz dzis slyszalam wiosna idzie Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 09:55 Re: wtorek pod skrzydłami św. Walentego) Autor: mycha Data: 21.03.06, 08:12 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- ciao. u mnie szaro, buro, ale mam wrażenie, że słonko chce się przedrzeć przez chmury. oby, bo mój organizm potrzebuje promieni słonecznych i to w dużych ilościach ostatnio. w menu kawa, zielona herbata, co kto woli Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 09:56 Re: wtorek pod skrzydłami św. Walentego) Autor: slo-onko Data: 21.03.06, 08:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- hej Mycha widze,ze wymagasz popieszczenia wiosennego jak kazdy z nas puki co mozemy sobie tylko wyobrazic zielen na drzewach,slonko posluchac swiergotu ptakow czy tez klekotania bocianow Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 09:56 Vistula Re: wtorek pod skrzydłami św. Walentego) Autor: kasikk Data: 21.03.06, 08:23 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Witam ) myślałam, że będę pierwsza, a tu Slo - ranny ptaszek ) u mnie słonko wyjdzie na pewno, juz przebija się przez chmury ptaszki świergolą, kociska na parapecie wytrzymać nie mogą, że dzieli ich szyba wiosna, panie, wiosna Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 09:57 Vistula Re: wtorek pod skrzydłami św. Walentego) Autor: slo-onko Data: 21.03.06, 08:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- kasikk napisała: > Witam ) > myślałam, że będę pierwsza, a tu Slo - ranny ptaszek ) > > u mnie słonko wyjdzie na pewno, juz przebija się przez chmury > ptaszki świergolą, kociska na parapecie wytrzymać nie mogą, że dzieli ich szyba > wiosna, panie, wiosna juz ja widac?????????????? czesc Kasikk -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 09:58 Re: wtorek pod skrzydłami św. Walentego) Autor: mala20033 Data: 21.03.06, 09:49 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Slonko swieci...wiosna!!! Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 10:00 przesadzilam Was do nowego watku,ktory mial byc dzis zalozony... ale zapomnieli wszyscy,wiec pozwolilam sobie zalozyc.... pozdrawiam cieplutko i miejcie sobie iscie wiosennie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 10:05 czesc Kendo czy u Ciebie tez swieci slonce? u nas jest pieknie az chcialoby sie gdzies wyjsc i nie wracac Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 10:23 no widać i słychać - ptaki działają na nerwy moim kociskom i chyba mają ubaw a dziś oglądałam małą ptasią parkę na moim dębie - zaloty w toku i świergoty spod śniegu wyłazi trawa po trosze, czekam na przebiśniegi, ale nie wiem, czy się doczekam... najwyżej nowe kupię i posadzę jesienią ) w wazonie od kilku tygodni mam coraz to nowsze i ładniejsze tulipany, gałązki z pączkami się zdarzają, tylko patrzeć, a bazie włożę... a co do wyjścia - śpacer po południu mnie czeka ) zazdroście, bo będzie na pewno miło ;P Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 12:19 no,juz na luzie przysiadlam.... tak sloo, cudnie dzis mamy i chcialam nawet sobie gdzies dalej pojechac tym "nowym autkiem",ale bylam jakos za grubo ubrana i wrocilam do domciu, na jutro planuje przejazdzke tym autkiem) kasikku, u mnie,gdzie snieg stopnil przy slonecznym opalaczu juz nowe tulipanki listeczki pokazuja.... sniezyczki od poludniowej strony pieknie zakwitly,tam gdzie snieg stopnial, czyli wiosna juz na calego zawitala. milego dnia Zalodze. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 15:58 znam takie urocze miejsce gdzie przebisniegów zawsze moc, na razie jeszcze ich nie widać ale już niedługo Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 15:57 takie jest szefowej prawo a ja wiosennie łapki szanownej kenduli całuje i wiosny w sercu i wokół domu zycze Odpowiedz Link
odin-2 Re: wtorkowo/wiosennie.. 17.05.06, 07:55 Sloneczko i mniej zimno o 06:15 gdy "luftalem" futrzaka , teraz slonce chmury przeslonily ale zeby z zimna nie klapia ... Milego Dnia Wam Zyczy Odin Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 14:00 jeszcze raz się witam, bo albo mi się wydaje, albo gdzieś wsiąkło walentynkowe gdzie rano skrobałam melduję, że żyję po bliskich spotkaniach trzeciego stopnia z wampirami dałam sobie utoczyć, dobry ze mnie człowiek jeszcze raz ściskam Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 14:21 to chyba dlatego nie zauważyłaś, że kendula przeniosła nas z walentynkowego do wiosennego ;P a nam spacer się udał, a teraz zupę będziemy produkować i jeść ) ale nam dobrze Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 15:48 witam slonecznie Spacerek piękna sprawa, dzisiaj też go uskutecznie a wiem o pewnej vistulance, która wybiera sie powietrzem odetchnąć Ta moja kula to super sprzęcior Miłego popołudnia. Zdjecie z mojego wczorajszego spaceru przedwieczornego, panny brzozy w słońcu wygladają jak ksieżniczki img66.imageshack.us/my.php?image=brzozy5tw.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 17:31 nick000 napisał: > witam slonecznie Spacerek piękna sprawa, dzisiaj też go uskutecznie a wiem o > pewnej vistulance, która wybiera sie powietrzem odetchnąć Ta moja kula to su > per sprzęcior Miłego popołudnia. Zdjecie z mojego wczorajszego spaceru przedw > ieczornego, panny brzozy w słońcu wygladają jak ksieżniczki > img66.imageshack.us/my.php?image=brzozy5tw.jpg pieknie wygladaja na tle nieba dzis bylam na poszukiwaniu wiosny. skrzetnie szukalam,przygladalam sie i niestety jeszce nie ta pora. mimo swiecacego slonka tzreba jeszcze chwile poczekac. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:27 podobnie jak Slo i ja udalem sie na poszukiwanie wiosny. Po pracy trzeba troche rozprostowac kości a spacer pomaga to zrobić. Jakież piękne słońce widziałem, juz wiosenne i nawet troche grzejące. Pod wieczor ustał wiatr i zrobiło sie dosyć ciepło. Oto zachodzace nad trzcinowiskiem słoneczko img385.imageshack.us/my.php?image=pierwszydziewiosny126cn.jpg Jakiez było moje zdziwienie gdy zobaczyłem topniejący na bagnach lód, wiosna już blisko, jak to mówi Slo, gwarancja poxipolu To niebieskie w oddali jest cienką warstweką wody pokrywajaca lód. img227.imageshack.us/my.php?image=pierwszydziewiosny76yv.jpg Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:56 jak slicznie sie zloci wszystko w sloncu.... to tylko wiosna mozna zobaczyc. Odpowiedz Link
mala20033 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:49 ..no bo jak dlugo mozna Walentynkowac??? Milego wieczora Wsiem... Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 19:02 mala,gdyby byl jakis przystojniacha walenty ,to czemu nie,moze bym sie skusila na jekies swiete swietowanie) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 15:55 helooo mycha, jest wiec nas dwoje co wampiry karmią Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 17:51 witajcie,witajcie...no prawie juz pod wieczor, dzionek na obiadkowaniu uciekl,bom wczoraj sliczna wolowinke kupilam i trzba bylo obiadki porobic na pare dni....ale bedzie przyjemny len) *nicku, sliczne brzozy jakby zlotem malowane.... *sloo, chyba nie w tym kierunku spacerek zrobilas w poszukiwaniu wiosny, ptaszyny pewnie jakies jednak slyszalas co?? *kasikku, to wy juz tak Obie ta zupcie chapscie? *mycha , jestes ,jestes,tylko wtorek walentynkowy ,tak sobie pomyslalam,ze niech z walentym zostanie,a teraz niech bedzie wiosenny .... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=38889881&a=38890327 o tu jestes Skarbie) przepraszam,za zamieszanie a propoo wampirow czy krwiodawca w kraju przechodzi rozne badania zdrowotne ? zanim zaczna mu utaczac krwi? milego wieczoru Zalodze. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:20 decydujac sie na oddanie krwi należy być ogólnie zdrowym, przechodzi sie rutynowe badania tuż przed zabiegiem. Oczywiście pobierana jest mała probka krwi do badań, wyniki można sobie odebrac przy okazji. Przeszedlem dosyc skrupulatne badania, zdecydowałem sie, jakiś czas temu, na przystąpienie do banku dawców szpiku. Warto zostac dawcą nawet dla samej czekolady)))) jaka obdarowują tuż po i wspanialej kawy parzonej przez pania z obslugi stacji krwiodawstwa Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:31 wieczorne hello, jeszcze dycham i coś tam w żyłach mi płynie więc tak. badania na tempo miałam OB krwi i wszyscy z podziwem się mi przyglądali, jaki to świetny wynik mam i ze mnie model prawie książkowy! do tego dostałam butelkę wody z przykazaniem, że mam wypić przed do maszyny opijającej się krwią - wilka maszyna, czyt. mały plastikowy woreczek)) potem badanie ciśnienia i ogólne osłuchanie, czy gdzieś tam we mnie coś nie szumi. oczywiście na początku ankieta i szczegółowy wywiad. i tak poza tym 05l. co ze mnie utoczyli, to jeszcze ponabierali z 5 czy 6 probówek! kenduś zanim moją krew oddadzą do tzw. użytku, to starannie ją przebadają od HIV po inne rzeczy. a wyniki prześlą mi pocztą. ufff... to tyle nick - ja tą czekoladę chyba będę miała do końca dni moich! zastanawiając się kto to zje (nie przepadam za słodyczami, a czekolady to nie lubię;p) podjęłam kolejną akcje dobroczynną tym razem rozdawniczą a w sumie do wampirów trafiłam przypadkiem, ale doszłam do wniosku, że jeśli komuś ma to pomóc, czy nawet uratować życie, to dlaczego nie. kto wie co mnie w życiu czeka, może kiedyś sama będę potrzebowała... Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:42 super decyzja a jesli chodzi o czekoladę, no cóz, najlepszym rozwiazaniem problemu jest corka Jak chcesz, mogę moją podesłać Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 19:00 aż tak lubi??? zawsze podziwiałam ludzi przepadających za czekoladą. mi się słabo zrobiło nie jak mi krew toczyli, ale jak zobaczyłam te ilości tabliczek i jak mi kazali kawałek zjeść. wtedy myślałam, ze zemdleję! nicku bardzo dziękuję za twą córę. przyjdzie czas, że nad własną popracuję może do tego czasu zgromadzę gigantyczny zapas czekolady... byle by po mamusi nie odziedziczyła niechęci do niej Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie../czekoladowo: )) 21.03.06, 19:04 osobiscie jestem perjodowa do zajadania czekolady, najlepiej wszelakie slodkie wypieki mi wchodza, tylko qurcze,jakos tego po mnie nie widac Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie../czekoladowo: )) 21.03.06, 19:06 to się ciesz kendo. a co mają powiedzieć te kobiety, które uwielbiają słodycze i widać to od razu na załączony obrazku, jak się na nie patrzy??? Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie../czekoladowo: )) 21.03.06, 19:08 powiedzmy mycha,ze maja zla przemiane, nie bedziemy winc niewinnej czekoladki) ale rozumie ich milosc ....szkoda,ze efekty widac tam gdzie niepotrzeba Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie../czekoladowo: )) 21.03.06, 19:10 dokładnie i to nie tylko po słodyczach niestety... Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie../czekoladowo: )) 21.03.06, 19:13 mnie tam grubaski nie przeszkadzaja,uwazam,ze oni zawsze sa weseli, natomiast sama siebie bym niezaakceptowala chyba ,pisze >chyba< bo nigdy nic nie wiadomo co sie moze w organizmie poprzestawiac. Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie../czekoladowo: )) 21.03.06, 19:22 wiesz, to chyba wszystko zależy od pracy nad sobą i dbania o siebie. owszem są pewne uwarunkowanie genetyczne, ale jak się człowiek rusza, to nawet jak jest ciut więcej na wadze, niż powinno być książkowo, to i tak sylwetka lepiej wygląda, a mięśnie trzymają ciało Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie../czekoladowo: )) 21.03.06, 20:12 masz racje....wlasnie ruch i gimnastyka czyni grubaska elastyczniejszym, idzie bez zadyszki. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 19:00 szlachetnie robicie... slubne w kraju bylo krwiodawca.... czyli mycha zdrowa i hemoglobinka moze obdarzyc cala rodzinke) jak czekoladka nie pasuje ,polecam lamke czerwonego wina.... Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 19:02 a wiesz kenduś, że na czerwone wytrawne to się skuszę na lampkę))) chociaż podajrzewam, że mój organizm jest na tyle osłabiony, że po połowie kieliszka będę już śpiewać Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie..i winkowo;)) 21.03.06, 19:06 mycha,a moze usniesz przy polowie lampki?? ale musisz nadrobic te pol literka straty.... szpinaczek z makaronami pojedz),wszystkie czerwone warzywka nadgonia strate. Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie..i winkowo;)) 21.03.06, 19:09 właśnie tak się zastanawiałam. może szpinaczek z pieczoną rybką???? tak mnie ochota naszała... tylko nie bardzo wychodzi mi szpinak Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie..i winkowo;)) 21.03.06, 19:15 szpinak jest najprostrzy w wykonaniu... zawsze kupuje mrozony i na olej lub margaryne na patelache,szybko sie rozmraza, mieszam z podsmazona cebulka/czonkiem/galka muszkatolowa/sol,na koniec mozna wbic jako i zamieszac. Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie..i winkowo;)) 21.03.06, 19:24 a wiesz, że nie pomyślałam o mrożonym!! chyba rzeczywiście muszę być ciut osłabiona z czosnkiem oj taaaak i z oliwą z oliwek!! byłby pyszny i do tego rybcia... oh od wczoraj chodzi za mną ryba, no jak słowo! Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie..i winkowo;)) 21.03.06, 20:10 dobre meny mycha na obiadek, w czwatrek bedzie rybcia i szpinaczek....zycze smacznego.... Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:25 moze nie uwierzycie ale po wampirzeniu, na poprawę humoru i ogólnie, najlepsze jest wypicie kufla złocistego napoju Smakuje wowczas wybornie i wzmacnia organizm lepiej niz najlepsza czekolada Na wzmocnienie lepsza zdecydowanie jest też, nie powiem jednak co, to tajemnica) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:34 czekolada jest dobra na co innego a gzraniec jest lepszy od piwa Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:35 i tu sie zgadzam, czekolada, echhhh, szczegolnie truskawkowa ale z piwa nie rezygnuję, o nie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:37 nick000 napisał: > i tu sie zgadzam, czekolada, echhhh, szczegolnie truskawkowa ale z piwa nie > rezygnuję, o nie nie,gorzka ma byc czekolada ...a zubr wystepuje w puszczy... Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:38 no jasne, czekolada gorzka, zycie dolce a żubr, tez racja, dzisiaj poczułem jego boski smak)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:43 nick000 napisał: > no jasne, czekolada gorzka, zycie dolce a żubr, tez racja, dzisiaj poczułem > jego boski smak)) piwa czy zycia? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:45 smak zycia, oczywiście boski, czuje od dawna a zubra jakoś nie mialem okazji posiorbac od kilku dni, dzsiaj skusiłem sie na jednego pyszny był Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:47 nick000 napisał: > smak zycia, oczywiście boski, czuje od dawna a zubra jakoś nie mialem okazji > posiorbac od kilku dni, dzsiaj skusiłem sie na jednego pyszny był wiem cos o tym to tak samo jak ja mialam dwa dni przerwy w piciu mleka jak sie dorwalam do butelki to prawie pol od razu a skutek to bolace gardlo Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:48 Slo nałogowo siorbie mleko czy to nie jest aby szkodliwe? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:52 nick000 napisał: > Slo nałogowo siorbie mleko czy to nie jest aby szkodliwe? a co moze piwo mam siorbac z butelki? kobiety maja rozne zachcianki w roznych sytuacjach)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:57 no i teraz moja wyobraźnia zaczyna pracować jak dobrze naoliwiony silnik i kombinuje, co tez Slo na mysli miała o zachciankach i sytuacjach mowiąc Jako, ze temat wymaga przemyśleń w samotności, oddale sie i będe marzył o tychże najrózniejszych sytuacjach i okolicznościach Dobrej nocy zyczę i bardzo wiosennych snów Odpowiedz Link
mala20033 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:46 O jakich strasznych wampirach tu mowa????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:44 uwielbiam szczególnie gdy robi to jedna z wampirzyc tam grasujących Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:54 loo matko...nipoazagryscie sie jeno za mocno) ostanio mam wielkie siniaki po takich pogryzieniach. Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:55 hiehiehie a ty nam tutaj czekoladą oczy mydlisz)))) swoją drogę, że żadnego przystojnego wampira nie mili na składzie;p Odpowiedz Link
mala20033 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 18:48 ..tez chcialabym juz tutaj wiosny...bardzo..bardzo... Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 19:25 cześć mała)) miejmy nadzieję, ze już niedługo powitamy Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:17 fulserwis informacji vistulowych od krwi, po czosnek . czy wapierze tez lubia czekolade i zcerwone wino? a propos szpinaku,od pewnego zcasu sama go sobie przygotowujepierwszy byz na masle z czosnkiem i smietana,a kolejny z jajem i wcale nie zadna papa jak to co niektorzy tu mowili tylko pyszny zielony lisci zdrowy szczegolnie dla anemikow jak ja Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:34 no dobra, odwołuje to co o tym czymś mówiłem, jak widze tworzy sie na vistuli fanclub szpinaku)) na zdrowie, ja wiem swoje i tego czegoś do ust nie wezmę. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:40 nicku, dostaniesz najrozniejsze salatki w zamian szpinaku) PS..ale mnie nie chcialo wpusci na gazete,zwariowal dzis net czy co?? jak znikne toz.ze znowu warjacja netowa szaleje) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:43 mam to samo z gazetą, już zaczyna mnie wkurzać z lekka, przed chwilą zostalem wylogowany Spisek jakiś czy co? A za salatki dziękuję, polubiłem je od pewnego czasu Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:45 moze znow cos modernizuja? mnie tez wyrzucalo,ale juz chyba jest ok. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:38 uwielbiam szpinaczek, i zupke szpinakowa z jajkiem na twardo tez.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:41 oho juz widze,jak reci nosem na sama mysl Nicki juz tak maja,ze bywaja uparte)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:44 uparte ale łatwo je obłaskawic a wowczas z ręki jedza Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:49 nick000 napisał: > uparte ale łatwo je obłaskawic a wowczas z ręki jedza hehehehehe )) i prosza o jeszcze Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:50 wiec nie bedzie problemu przy stole, kobitki szpinak palaszuja a nick salate) mnie nawet serwer nie laczyl ,( Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:54 może zróbmy tak, kobitki jedzą a ja w kelnera sie bawię bo taki gościu zawsze dostaje najlepsze kąski)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:56 miloby bylo by byc obsuzonym przez nicka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 20:55 nieublagalnie nastala dwiedziesta pierwsza godzina. szybo ten zas leci,za szybko chce sie z Wami pozegnac,zyczyc spokojnych snow i dobrego wypoczynku. sama ide poczytam usypiacza Odpowiedz Link
mala20033 Re: wtorkowo/wiosennie.. 21.03.06, 21:32 ...no i znowu sie spoznilam, taka gapa ze mnie... Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 06:57 Witam ) dziś Skarzacik przegiął z porannym wstawaniem protestuję, oflaguję się i strajk założę, ale głodowy to raczej nie ;P jest cieplutko - na plusie 8 stopni i słonko sie zapowiada ) kawa paruje, więc proszę się częstować jak coś bardziej konkretnego ktos sobie życzy, to mam naleśniki z serem udanego wtorku Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 07:51 czesc kasikk to moze fifti fifti? nalesnik za ciacho? pozostali prosze sie pospieszyc,bo juz resztka sie zostala dzis na moim podworku dzialo sie cos niesamowitego i pieknego. odglosy szczesliwych ptaszkow ,pieknie wschodzace slonce i cieplo,cieplo,cieplo Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 09:06 ciao witam szanowne dziewczyny pogoda prześliczna, cieplusieńko, słonecznie bez jednej chmurki)) kawunią poczęstuję się po śniadanku, za ciacho i naleśniki ślicznie dziękuję. opycham się właśnie białym serkiem z pomidorem popijając kefirkiem. wyjątkowo zdrowe i smaczne śniadanie miłego życzę Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 09:36 eeeeeeeeeeeeee...ale poranne dziewczyny z Was witajcie cieplutko:kasikk/sloo/mycha, czemu tu niema sloneczka??,wieje/deszczykiem co nieco zacina a mam do maista autobusem podjechac) sloo,chyba nalesniczkow wszystkich niewchlonelas co?? i ciacho tez zostawilas choc na kesek jeden)?, Skrzacik wie co robi,chce by Mamusia podziwiala uroki poranka ) mycha tego bialego serka tez bym pochapala...ech..odezre sie nim ,jak w kraju kiedys bede) pieknego dnia Wam i reszcie Zalodze zycze. PS;.mycha, niestresaj...najwazniejsze,ze juz masz je w kompie,wiec i tak zobacze je ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 09:55 Hej Mycho,hej Kendo Ciasta zostal sie maly kawek tak 3 na 4 cm,jak sie pospieszysz to zdazysz go skosztowac u mnie to tak jest,ledwo sie upiecze,musze go szybko studzic na dworze,potem konsumpcja,a na rano zostaje maly skraweczek dzis wypada upiec kolejne tak samo dobre ps.czy masz juz jakis termin na przyjazd? Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 10:03 to juz lapie za ten kawalatek ciasta i nikomu niedam nawet szczypty sprobowac o), jak dziecie w domu mieszkalo tez bylo podobnie, piekarnik chodzil co dzien.... wczoraj sprawdzalam ,nie naniesli promocji( a i ta podroz lezy w zagrozeniu,,,,pozniej napisze Ci czemu...ech fiskus wczoraj mi liscik milosny wyslal( Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 10:15 kendo napisała: > to juz lapie za ten kawalatek ciasta i nikomu niedam nawet szczypty sprobowac > o), > jak dziecie w domu mieszkalo tez bylo podobnie, > piekarnik chodzil co dzien.... > > wczoraj sprawdzalam ,nie naniesli promocji( > a i ta podroz lezy w zagrozeniu,,,,pozniej napisze Ci czemu...ech fiskus > wczoraj mi liscik milosny wyslal( Uuuuuuuuuuuuuuu nooooo nieeeeeeeeee a ja juz tak sie anstawilam na wizyte i czekam(((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 11:43 czolem kawoszkom i ciastojadom Witam serdecznie i pomimo zamglonego dnia powiem krótko, u mnie jak zwykle Slonecznie Kawa wysmienicie mi dzisiaj smakowała, humor jest, chęci do pracy brak, czyli norma Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 11:49 nick000 napisał: > czolem kawoszkom i ciastojadom Witam serdecznie i pomimo zamglonego dnia > powiem krótko, u mnie jak zwykle Slonecznie Kawa wysmienicie mi dzisiaj > smakowała, humor jest, chęci do pracy brak, czyli norma Miłego dnia Nick,Ty leniwcze)) pracowac trzeba dla kraju a jesli trzeba to i czym spoleczny wskazany))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 12:14 nick000 napisał: > a dla siebie pozwolisz? Nick,dla mnie nie trzeba pracowac jestem samowystarczalna a robisz i tak wiele wiesz co mam na mysli Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 14:30 no skąd, moja zaczarowana kula nijak sie w tym nie wyznaje, pytałem a ta paskuda nie chce odpowiedzi udzielić, leniwa jakas, czas ją wymienic na inny model Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 14:41 nick000 napisał: > no skąd, moja zaczarowana kula nijak sie w tym nie wyznaje, pytałem a ta > paskuda nie chce odpowiedzi udzielić, leniwa jakas, czas ją wymienic na inny > model Twoja kula starcila juz swoja mocprzestala mowic i jest zupelnie nie przejzysta jesli wyrzucisz ja na smietnik to nic na tym nie stracisz i tak przeciez wiesz wiecej niz ona Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 11:46 acha, jeszcze jedno, dyskusja o zjadaniu ciasta, szczególnie pysznego, skończyła sie tym, ze chyba muszę, ale to koniecznie, wielki jego kawał skombinować i zjeść bo mnie skreci Na razie z tej złości grejfruta pożarłem), też pyszny Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 11:50 nick000 napisał: > acha, jeszcze jedno, dyskusja o zjadaniu ciasta, szczególnie pysznego, > skończyła sie tym, ze chyba muszę, ale to koniecznie, wielki jego kawał > skombinować i zjeść bo mnie skreci Na razie z tej złości grejfruta > pożarłem), też pyszny a moze buleczke? z szynka? albo ze schabikiem,a do tego saltka tez szynkowa chyba przegielamz ta ilosci szynki an sniadanie,ale wole jednak szynke niz gryzace w zeby grejfruty Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 11:58 podejscie Twoje do grejfrutów to jedyne, co nas różni Dla dobra ogólu mogę sie nauczyc jeść szynkę, prawdę mówiąc, juz sie tego nauczyłem)) Najbardziej jednak lubię, uwielbiam wręcz, truskawki)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 12:17 nick000 napisał: > podejscie Twoje do grejfrutów to jedyne, co nas różni Dla dobra ogólu mogę > sie nauczyc jeść szynkę, prawdę mówiąc, juz sie tego nauczyłem)) > Najbardziej jednak lubię, uwielbiam wręcz, truskawki)) to wiem jedna taka nawet ma swoje miejsce na Twoim biurku co? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 13:33 spokojnie spoczywa w szufladzie, czasami wyjmuję ja ostrożnie i upajam sie jej zapachem)) a co dziwne jest on coraz bardziej intensywny Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 17:53 truskawunia poczula wiosne i kusi zapachem ot co nicku) z wielkiego miasta wrocilam, oczeta nacieszylam i moze pantofelki sobie zakupie,takie po miescie lazic na niezwysokim obcasiku,sa w kolorze tego brazu co bylam u Ciebie: spodnie i wlurowy zakiecik. milego wieczoru Zalodze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:12 z wiosennym deszczykiem witam wieczorem. poprzedniej nocy mocno u nas burzolo,czyli pierwsza wiosenna burza,a to znak,ze zima juz nie wroci. chyba nie wroci Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:17 hej sloo, no cos takiego ?? burze mielscie...nawet nie wiedzialam,ze tak jes z zima) miej sobie mily wieczor PS;..dzis juz nareszcie w pantofelkach smigalam o) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:20 no tak pierwsza tego roku nie uslyszalabym jej gdyby mnie nie obudzono slowami: oooo burza!!! jakaby to bylo cos nienormalnego musialo dobrze lac,bo rano byly wielkie kaluze na ulicach. w pantoflach tez juz smigam i nie zamierzam wkladac juz kozakow nawet gdyby spadlo do zera Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:25 tu tez padalo ,ale nie slyszalam grzmotow( moze nie wroci zima, jak bylo fajnie w tych pantofelkach..) duzo sniegu dzis ubylo i jutro chyba reszte sie stopi.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:28 kendo napisała: > tu tez padalo ,ale nie slyszalam grzmotow( > moze nie wroci zima, > jak bylo fajnie w tych pantofelkach..) > duzo sniegu dzis ubylo i jutro chyba reszte sie stopi.... > sniegu u nas nie ma juz od kilku dni,wszystko sie stopilo przy takiej pogodzie,reszte zmyl deszcz. teraz czekami na zieleniejace dzrewa,dopiero bedzie pieknie ptaki wrzeszcza jak zwariowane,szczegolnie rano . jesli rozwitna paki dzrew i zazieleni sie trawa tzn.ze w koncu nadeszla o niebo lepsza pora roku)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:31 ha....tu snieg lezy ,choc duzo juz stopione.... w garazu pelno soli pozimowej,jak bedzie jutro, tak jak dzis,biore sie za mycie podlogi w garazu. u mnie ptaszyny co dzien sobie trelaja) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:38 u mnie dopiero od dwoch dni chyba tez sie ciesza z ciepla masz racje z tym myciem,czas mycia okien i ogolnych porzadkow wiosennych Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:40 nawet nie wspominaj okien...brrrrrrrrrrrrr,nie lubie tego zajecia,a bedzie trzeba to zrobic by cos przez nie zobaczyc i wiosne wposcic do srodka. ciesze sie tez,bo dluzej bedzie sie czlek znajdowal na powietrzu Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:42 kendo napisała: > nawet nie wspominaj okien...brrrrrrrrrrrrr,nie lubie tego zajecia,a bedzie > trzeba to zrobic by cos przez nie zobaczyc i wiosne wposcic do srodka. > ciesze sie tez,bo dluzej bedzie sie czlek znajdowal na powietrzu no wlasnie,chociaz dzis z moich planow totalne nici wyszly w zamian spaceru,zakupow i pieczenia ciasta oblecialam mieszkanko. moje hektary okien do mycia zmniejszylam mam pomoc Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:44 ech...masz dobrze z pomoca, ja bede musiala jakos sobie sama poradzic po oknie co dzien i do wielkanocy sie obrobbie) o pieczeniu swiatecznym jeszcze nie myslalam Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:46 kendo napisała: > ech...masz dobrze z pomoca, > ja bede musiala jakos sobie sama poradzic po oknie co dzien i do wielkanocy sie > > obrobbie) > > o pieczeniu swiatecznym jeszcze nie myslalam ja dzis chcialam upiec ciasto z masa,ale niestety do amsy potzrebne byly surowe jaja. nie zaryzykowalam Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:52 pychota by bylo z masa,lubie takie ,ale lepiej uwazac teraz, kazdy inaczej mowi o ostroznosci,ale "strzezonego P.Bog strzeze". sama niewiem jeszcze jakie upieke, bedzie to napewno pirnik normalny i cos jeszcze musze wymodzic. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 20:54 kendo napisała: > pychota by bylo z masa,lubie takie ,ale lepiej uwazac teraz, > kazdy inaczej mowi o ostroznosci,ale "strzezonego P.Bog strzeze". > sama niewiem jeszcze jakie upieke, > bedzie to napewno pirnik normalny i cos jeszcze musze wymodzic. > lubie piernik a pieklas kiedys piernik z jablkami?dobry Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 28.03.06, 21:25 ni,nie pieklam z jablkami.... natomiast dodaje lyche albo dwie borowki czerwone...taki mi bardzo smakuje. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 09:32 niespecyjalnie za oknem pogodowo, wilgotno strasznie i chlodnawo..( koci sie gdzies wloczy cala dobe,nawet mieska puszkowego niezjadl( juz amory marcowe powinnyy mu minac sloneczka w srduszkach zycze i udanego dnia. PS;..czyzbym byla pierwasz dzis??, Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 10:28 Czesc Kendus Jestem druga Co masz dobrego do przekaszenia? dzis jestem na tzw krzywy ryj nie zabralam sniadania i znow mi sie oberwie Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 10:34 hej sloo, no to zaraz wpadnie ktosik i zacznie Cie delikatnie udzielac moralnych lekcji ale jak ochotna jestes to buleczka grachamowa z prawdziwnym maselkiem i szyneczka czestuje...smacznego, do przepicia kawcia z mleczkiem lub bez) cieplego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 11:24 oooo bardzo chetnie, tymbardziej,ze w domu. tu w pracce to stresujaca sie odbywa konsumpcja na oczach wyglodnialych przelykajacych sline ludzi malo komfortowa sytuacja Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 11:43 cześć dziewczyny, witam wszystkich ja dzisiaj zabiegana strasznie, troszkę problemów, ale chyba uda mi się wszystko załatwić i poukładać. pogoda bura, ale nie pada i ciepło. choć tyle dobrze. przesyłam uściski i życzę miłego. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 12:00 witam ) ja dziś drugi dzień się męczę... w pracce ( buuuuuuuu... ja nie chcę ( proszę mnie pogłaskać Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 12:24 <głasku głasku kasikka> a komu podrzucilas bobasa? Odpowiedz Link
mala20033 Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 18:15 Juz glaskam.... I witam Wszystkich... Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 12:35 dobry dzień wszystkim. Watek, jak widze uściskowo kulinarny Sciskam wiec serdecznie całą załogę a z kulinariów, niech pomyslę, problem mam wielki ale jak coś wydumam, to napisze Wiem, co jadło nasze Slo)) i sam mam na coś takiego ochote straszliwą Oprócz tego dzien obfity w wydarzenia najróżniejsze, okraszony bardzo ważna wymianą zdań z kimś niesamowitym Milczę wieczorami, net mi padł, moze dzisiaj już będzie w porządku. Mam kilka ładnych widoczków z zachodzacym słońcem oraz pewnym starym, tajemniczym domen do pokazania i już nie mogę sie doczekac kiedy to uczynie. Tymczasm tyle, życze spokojnej pracy Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 14:20 nick000 napisał: > dobry dzień wszystkim. Watek, jak widze uściskowo kulinarny Sciskam wiec > serdecznie całą załogę a z kulinariów, niech pomyslę, problem mam wielki ale > jak coś wydumam, to napisze Wiem, co jadło nasze Slo)) i sam mam na coś > takiego ochote straszliwą Oprócz tego dzien obfity w wydarzenia > najróżniejsze, okraszony bardzo ważna wymianą zdań z kimś niesamowitym Milczę > > wieczorami, net mi padł, moze dzisiaj już będzie w porządku. Mam kilka ładnych > widoczków z zachodzacym słońcem oraz pewnym starym, tajemniczym domen do > pokazania i już nie mogę sie doczekac kiedy to uczynie. Tymczasm tyle, życze > spokojnej pracy OOoooooooooo czesc Niczek)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 14:28 woooooowww)) cześć Slo Jak miło Cie spotkać, gdzie to sie podziewalaś? A już wiem, na moim niebie Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 19:52 ech...Zaloga liste obecnosci rankiem podpisala.... *kasikku, juz nawet i usciski posylam dla Ciebie i Skrzacika... chyba jest dobrze co??,przyzwyczai sie Skarzacik do wszystkiego. *nicku, czekamy zatem w galeri na "swieze emocje", ja tez mialam mily dzionek mimo deszczu o) *mycha, chyba dobrze juz u Ciebie co??,odkrecilas wszystko na prosta? *sloo, widzisz,udalo Ci eie z poznym sniadankiem)kary niebylo) *mala, w dalszym ciagu upaly u Ciebie?? podeslij je do mnie *teskno mi za itusiom a Wam?? milego wieczuru Wam zycze, Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 04.04.06, 20:32 wpadam tylko na chwilę by sie pozegnac, zanim jednak to zrobię, uzupełnie troche nasza galerię. Sa to zdjecia robione w niedzielny wieczór nad moja ulubioną rzeką. Pstrykalem je prawie z jednego miejsca, są dosyć statyczne ale widac na nich jak w krotkim czasie zmienia sie niebo i woda. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie w Galerii nicka 04.04.06, 20:49 nicku, przesliczne zachody slonca....az sie zamarzylam, ta lodka tez nieglupia,ja wlasnie takiej sie boje tez,bo malo nie wypadlam z niej na jedym zdjeciu,slicznie wyglada zachodzace slonce,jakby pod lodka,tak mysle,bo ciezko mi odroznic,a moze to jakas fragment mostku. dzieki nicku za urokliwe zdjecia. Odpowiedz Link
kendo Re: DOBRANOC Zalodze 04.04.06, 21:30 spijcie i snijcie slodziasto)))))))))))))))) PA;.. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 07:37 Z rozpłakanego deszczem podlasia witam wszystkich wtorkowo Dziekuje za życzenia wczorajsze i wszelkie inne wspaniałe niespodzianki Wczorajszego wieczora nie mogłem być z moimi vistulowymi Przyjaciółmi, taki układ, nadrobimy wszystko niebawem. Zyczę spokojnego dnia, pieknej wiosennej pogody i uśmiechu Proponuję kubek goracej, pachnącej kawy Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 08:20 hello wszystkim. u mnie również buro smutno i płacząco. zastanawiam się, czy to jesień, czy wiosna???? Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 09:41 no co Wy ludziki opowiadacie, tu nadzwyczaj pieknie po przymrozkowej nocy, ptaszyny koncertowac zaczely i bedzie trwac ten stan rzeczy az do konca maja...cudownie po prostu ze sloneczkiem. witajcie:mycha i nick.... niech chociaz sloneczko w Waszych serduchach swieci) cieplego dnia Zalodze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 10:47 czesc i czolem we wtorek buziaki dla wszytskich ps.Keno juz sprawdzam i odpisze Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 11:26 hej sloo, widze,ze humorek na topie) ale Ci wiecznie glowe zawracam z tymi ksiazkami.... miej sobie udany dzionek Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 11:32 to nie jest zawracanie glowytos ama przyjemnosc szkoda tylko,ze wczoraj sie nei dogadalysmy wczoraj moja kol. zamawiala dla mnie ksiazki,kolejny raz w ostatnich dniach:0ale nic to nie szkodzi Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 13:38 jacotako napisała: > puk puk drzwi otwarte,prosze do srodka... Odpowiedz Link
mala20033 Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 16:38 Witaj, pisz... Milego wtorku wsiem.. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 11.04.06, 20:37 i gdzie sie schowal jakotako?????????????? chyba nie utopil sie w vistuli) dziewczyny!!!!!!!!!! patrol vistulowy w szeregu zbiorkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! poszukiwac bedziemy jakotakiego))))))))))))))) mielego wieczoru. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 18.04.06, 08:26 Witam po swiętach, mam nadzieję, ze zdrowi jestescie. Zimno, deszczowo, nieprzyjemnie, zaliczyłem jednak swoj poranny łyk ciepła i jest ok Tego samego zycze wszystkim bywalcom vistuli Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 18.04.06, 08:54 nick000 napisał: > Witam po swiętach, mam nadzieję, ze zdrowi jestescie. Zimno, deszczowo, > nieprzyjemnie, zaliczyłem jednak swoj poranny łyk ciepła i jest ok Tego > samego zycze wszystkim bywalcom vistuli Poswiatecznie z usmiechem na ustach mowie dzien dobry i zycze wesolego wtorku Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 18.04.06, 09:20 hello poświąteczne witam i zmykam do pracy życząc miełego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 18.04.06, 10:19 ja tez witam poswiatecznie, sniadanko bylo jeszcze z jajcami), kawcia sie dopija, za oknem slonce , wiatrzysko wieje, cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 18.04.06, 11:08 dobra ludziki , miejcie sobie dobrze, ja musze do swoich obowiazkow sie oddalic,bom dzis zaspala i do tylu z nimi jestem) cieplego i udanego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re:gradobicie 18.04.06, 20:13 dzis nas nawiedza regularnie , niemniej spacerki zaliczylam na sucho) cieplego wieczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re:gradobicie 18.04.06, 20:16 kendo napisała: > dzis nas nawiedza regularnie , > niemniej spacerki zaliczylam na sucho) > > > cieplego wieczoru. u nas odwrotnie,dzis jak letni sloneczny dzien. nie dlugo pewnie tak bedzie dzien,dwa i dalej chlod. jesli jednak wziac przyslowie kwiecien placien to wszytsko by sie zgadzalao a na lato to sobie musimy poczekac Odpowiedz Link
kendo Re:gradobicie 18.04.06, 20:23 doczekalismy sie wiosny,a to norma taka...nienazekam,ale kiedy sprawy musza byc na miescie zalatwiane,to oczekuje pogody by niebyc zmoknieta i nieciagac parasola za soba....tu wiecznie w kwietniu wieje, czekamy teraz na maj z utesknieniem i kwitnace kwiecie. Odpowiedz Link
slo-onko Re:gradobicie 18.04.06, 20:24 kendo napisała: > doczekalismy sie wiosny,a to norma taka...nienazekam,ale kiedy sprawy musza byc > > na miescie zalatwiane,to oczekuje pogody by niebyc zmoknieta i nieciagac > parasola za soba....tu wiecznie w kwietniu wieje, > czekamy teraz na maj z utesknieniem i kwitnace kwiecie. zime,ktora mocno nas umeczyla mamy juz za soba. wiec coz taki pleciony kwiecien? zmyknie szynciej niz sie tego spodziewamy Kendus zmuszona jestem odejsc od neta,nastapi nagrywanie plyt. tak wiec do jutra,spokojnego wieczorku Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wtorkowo/wiosennie.. 18.04.06, 20:48 dobry wieczór ) spracowałam sie dziś okropnie uch... czyżby wszyscy poszli oglądać lige mistrzów? bo że gryzoń, to pewne może ktoś jednak nie... Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 08:18 ciao widzę, że ja dzisiaj pierwsza przed chwilką w radiu podali, iż dzisiaj u mnie ma dojść do 20 stopni!!! ja chcę się nacieszyć wiosną, a nie mieć już lato!!))) życzę pięknego dnia wszystkim i wstawiam wodę na kawę Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 08:44 sie wybredna Mycha zrobilas zima byla dluga wiec moze byc juz lato;_) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 09:32 ciepelko i jeszcze raz ciepelko ma byc i juz, mycha Ty nie cuduj ze stopniami,bo przeciez nikt nie powiedzial,ze wiosna ma byc ponizej 10 stopni,niech grzeje sloneczko nasze kosci))))))))) witajcie mycha i sloo i niech dzionek bedzie dal Was udany,jak dla reszte Zalogi,oczywiscie kawcia juz sobie popijam Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 10:20 nie cuduję dziewczyny, tylko chciałabym taką wiosnę do 20 przez jakiś czas. obawiam się jednak, że jak to jest już od kilku lat wiosny nie będzie w ogóle prawie, za to szybko nastaną upały. a mój organizm się wtedy buntuje i odmawia posłuszeństwa. co innego, jak byczę się gdzieś na wyjeździe nad wodą))) ale w mieście i codziennych wycieczkach do pracy, to mnie to mało bawi zobaczci, jeszcze 2, no może 3 tygodnie temu biegało się w zimowych ciuszkach, a teraz co? z gołymi nogami???))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 10:27 ech mycha, tu z golymi nogami jeszcze nieda sie smigac, ponczochy i spodnie dotycza) mimo ze slonce swieci,jest chlodnawo i juz, i wychodzi na to,ze tu jest prawdziwa wiosna) Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 11:08 u mnie wieczory też jeszcze chłodnawe, ale w dzień jak słoneczko świeci, to naprawdę baaardzo ciepło. ludzie już w krótkich rękawach zaczynają chodzić. jak chcesz to możemy się zamienić)))) ja ci oddam tutejsze ciepło, a ty mi waszą wiosnę Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 14:29 bierz mycha ta moja zimna wiosne , z wielka przyjemnoscia ciepelko zagarniam pod siebie) w tamtym roku bluzeczka letnia wcale nie byla noszona z powodu chlodu,moze w tym roku ja zaloze,bo mysle ze bedzie lato gorace. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 09:54 witam, po porannym czystym, słonecznym niebie nie pozostał nawet slad, ciepło jest jednak nadal i ciepełka też Wam wszystkim zycze Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 10:02 to znaczy ,ze co?? zachmurzylo sie i sloneczko zniklo?? hej ,hej nicku udanego dnia nicku,najwazniejsze by w duszyczce swiecilo slonce) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 11:18 u mnie tez grzeje przez szybke,jest cudnie,powinnam isc na jakis spacerek i pojde a wogole to jestem po kontroli i normalnie jestem taka debeściarska pracownica,ze szok nagrode powinni mu zafundowac Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 12:08 o sloo!!!!!!!!!!!!!!!!! cieszy gdy sie czyta zes Debesciarka??(fajne okreslenie) zrob sobie sama nagrode ,idz na spacerek i juz..masz dozwolenie odemnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 14:11 ktoś, kto musztardę wymyślił był wielk Jeszcze wiekszym geniuszem okazał sie wynalazca szklanki musztardówki To zacne naczynie ma wiele przydatnych zastosowań, własnie usłyszalem o jednym z nich)))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 14:30 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiii..no kiedys musztarowa slozyla do % napitkow, i mysle,ze w dalszym ciagu spelnia znakomicie swa funkcje) a co masz na mysli nicku z ta musztardowa?? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 14:42 dokładnie to, co powiedziałaś Najlepiej procenty owe wchodzą gdy pite sa z pięknej, brązowego koloru, musztardówki A jaki szlachetny wydaje sie wówczas, nawet pośledniej marki, trunek)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 14:34 nick000 napisał: > ktoś, kto musztardę wymyślił był wielk Jeszcze wiekszym geniuszem okazał sie > > wynalazca szklanki musztardówki To zacne naczynie ma wiele przydatnych > zastosowań, własnie usłyszalem o jednym z nich)))) bociany chyba )) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 14:43 slo-onko napisała: > bociany chyba )) bocian jest szczególną, na tę okoliczność przyjmowaną, pozycją Podobno obowiazkową w niektórych rejonach naszego pęknego krajuDD Prawda Sl? Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 16:35 ja nic o bocianach nie wiem ) tylko dzień dobry chciałam powiedzieć i zabieram się za robotę no i muszę zdać jeszcze relację ze skrzacikowych postępów ) teraz słychać u nas "dziadziadziadzia, dadadadada, atatataa, lalalala" podoba wam się? bo mnie szczególnie o szóstej rano Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 18:00 pozycje???? Nick,Ty uwazaj,bo boćki to nie zbyt bezpieczne ptaki a jesli dolaczyc do tego pozycje to mozna potem tylko sluchac takich dzwiekow o jakich wspomniala Kasikk Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 18:36 hello popołudniowe mam nadzieję, że mieliście udany dzień ja i owszem szarpnęłam się na kolejnego anielskiego do kolekcji jest śliczny! ha! i nawet wiem, gdzie będzie jego miejsce Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 20:01 *i prosze,vistulowy skrzacik juz w polemiki sie wdaje i to jak wczesnie) wiem kasikku,wczesna godzina nieraz drazni,ale dziewieki sa przesliczne ** a duecik co o bocikach marzy sobie?? *** mycha,Ty z janiolami lepiej nie draznij dobrze....widzialam sliczne swieczniki z nimi,szkoda tylko ,ze na swieczki mniejsze niez te sandartowe. witajcie Zalogo i miejcie sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wtorkowo/wiosennie.. 25.04.06, 20:46 ale mnie godzina nie przeszkadza ) i tak musze wstac do pracy, a budzika nie trzeba ) słodko jest, bo coraz więcej gada i szybko się powiększa zasób sylab ciekawe, kiedy usłyszymy pierwsze dziecięce słówko i co będzie znaczyć... Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 02.05.06, 20:22 witajcie wieczornie, ale mam nerwowke,komputer cos mi sie chyba psuje ,od rana nie moglam wejsc, suporter twierdzi,ze niemam polocznia z moim kompem.... niewiem kto wpisal sie dzis w poniedzialku, ale mniejsz o to....najwazniejsze,ze moge zrobic wpis) miejcie sobie cieply wieczor, tu nadal zimno /wilgotno,wcale nie czuje sie ,ze to maj. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 02.05.06, 20:23 hej kendo, o jednej porze sie wpisujemy, to dobry znak Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 02.05.06, 20:22 co jest, wszyscy wyjechali czy jak? W kazdym bądź razie melduje się na posterunku po krótkiej nieobecności. Co mialem zrobić, zrobiłem, mogę teraz przywitac sie ze wszystkimi wieczornie Pozdrowienia od Slo Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 02.05.06, 21:03 no to dobrej nocy śpiochy Jutro świeto, mozna sie wyspać i zrelaksować czego życze wszystkim Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 08:34 witam,witam.... slonecznie ale po co te podmuchy wiatrowe?( pozatem ptaszyny koncertuja i moze dzionek bedzie udany. milego dnia zycze. PS;..niesamowite,ja dzis pierwsza na "tapecie"))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 08:42 hejo a ja druga u mnie bezwietrznie slonecznie,pogoda letnia,tenie ciuszki,smaczna kawa,fajny dzien Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 08:50 melduję się na posterunku trzecia tutaj słonecznie, ale chłodny wiaterek wiuwa. niebo nieskazitelnie czyste i aż się chce żyć) uśmiechniętego wtorku życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 08:54 hej ponownie dziewczyny:mycha i sloo, z majem i jego ciepelkiem wiaze sie tyle nadzieji wiec niech sie nam wszystkie one spelniaja ... niezamarzcie sie tylko za mocno) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 09:55 oj chce sie zyć, chce Fajne, punktowane srebrem trzecie miejsce Myśle, ze widzimy te same niebo czyściutkie, błekitne, bez skazy Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:06 cześć nick a możliwe, że to te same niebo jest tak ślicznie, że aż zadzwoniłam do kasikka z zapytaniem o wagary. jak roztoczyła wizję tego, gdzie mogłbyśmy się wybrać i jak spędzić ten czas, to aż mnie wbiło w fotel, a ja biedny żuczek muszę siedzieć za biurkiem ps. kasikk biedny, bo jej w pracy komputer chodzi wolniej niż żółw. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:11 nie tylko Ty, wszystkich nas dotknęło podobne nieszczęście Po pracy obowiazkowo za miasto trza sie wypuścić, tak tez zrobię i zachecam każdego do podobnego spedzenia popołudnia. Co teraz chciałbym robić, no coż, wariantów tysiace, jeden wszakże wybija sie na plan pierwszy, nie powiem jaki, to moja słodka tajemnica Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:15 jacy my jesteśmy biedni, no)) aż mi nas szkoda)) tylko kenduś szczęściara nie wiem jak będę spędzać popołudnie choć plany już są. ależ tajemniczy jesteś)) ja dość przyziemnie dzisiaj. wystarczyło by mi wyrwanie się w tej chwili z pracy i wycieczka jedno z ulubionych miejsc odpoczynku na łonie natury Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:20 brzmi kuszaco, szczególnie to łono natury Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:12 mycha, my i tak jestesmy myslami przy kasikku, niech ma sobie dobry dzionek i pozdrow okazyjnie) Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:17 oczywiście i ona również was pozdrawić kazała z tych wagarowych planów zapomniałam napisać. widzisz jaka ja gapa jestem?? Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:32 dziekujemy za pozdrowka .... ja tez zapominalska jestem w trakcie robienia wpisow, Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 09:53 letnie ciuszki? Podobno nie patrzyłas w lustro i nawet nie wiedziałaś co na siebie wkładasz Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:09 nick000 napisał: > letnie ciuszki? Podobno nie patrzyłas w lustro i nawet nie wiedziałaś co na > siebie wkładasz ktos wciaz zawracal mi glowe)) ale gola to ja nie jestem)) chyba)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:10 sloo, trzeba by przestroic kule nicka, a co bedzie podgladal) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:12 co znaczy chyba? Nadal spisz i obudzić sie nie możesz Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 09:52 to faktycznie niesamowite, kendula melduje sie pierwsza, jedno jest wytłumaczenie, na imię ma WIOSNA Dotarła w końcu do Skandynawii. Wiatrem sie nie przejmuj, powieje i ucichnie bo taka jego natura. Przez ostatnie dni urywal głowe u nas, dzisiaj jest cicho, przyczaił sie i odpoczywa, albo i całkiem odleciał. Najpiękniejsze sa jednak wiosenne wieczory, do poźna siedziałem wczoraj na balkonie, było cicho, miasto zasnęlo (co to zreszta za miasto), z łąk niosły sie odglosy żabiego koncertu a w krzewach bzu śpiewał swoja serenade słowik. Czy wiecie, ze przyleciały nareszcie jaskółki? Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 09:42 skromnie i grzecznie odczekalem, nie chciałem wyskakiwac przed orkiestrę (czytaj, przed vistulanki) i melduję się w najmilszym miejscu swiata jako czwarty Chylę czola przed vistulankami, uśmiecham sie całą gębą, życze spokojnej pracy, smacznej kawy (właśnie chłepcę następną) i słońca za oknem, ze o sercu nie wspomnę Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:09 ale poetyczne wejscie nicku... witaj i nie musisz miec odczekajacych chwil, my zawsze z tesknota czakamy na Ciebie.... to prawda,wiosennie sie budze wczesnie , dzien wyglada piekniejszy .... a tak na marginesie to slubne ze sklepu wrocilo i zakupilo pierwsze truskawki, dostalam szoku cenowego,bo 12 szt.kosztowala az 25 SKR...poczekalabym do obnizki ceny,w tamtym tygodniu byly po 40SKR....w glowie sie nie miesci jak zdzieraja za nowalijki. milego dnia nick. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:14 Truskawka, no coż, jest bezcenna Sie ma ochote na witaminki, bulić trzeba)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:32 nick000 napisał: > Truskawka, no coż, jest bezcenna Sie ma ochote na witaminki, bulić > trzeba)) i smakowac sama chetnie bym takie ze smietana skasila,mniam,ale musze jeszce troche poczekac. ale do czerwca juz nie dlugo,znow sie najem mmmmm Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:36 tu zawsze wysyp jest na srodek lata 24 czerwiec, podejzewam,ze beda opoznione ze wzgledu na chlodna wiosne, znowu beda ceny kosmiczne, ale zawsze tez sie nimi zajadam do oporu i zeby mam wtedy bielsze, bo jak wiadomo truskawiki je wybielaj. Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:40 Truskawka ma zbawienny wpływ na zdrowie fizyczne i kazde inne, to owocowy symbol lata Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:47 nick000 napisał: > Truskawka ma zbawienny wpływ na zdrowie fizyczne i kazde inne, to owocowy > symbol lata a jaka jest zdrowa maseczka z truskawek Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:38 no jasne, najsmaczniejsze sa takie swiezutkie, prosto z krzaczka, słońcem wyprazone i koniecznie z odrobiną piasku To jest dopiero słodycz Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:42 wszystko pasuje, ale piasku nie cierpie na owocach,zawsze je wycieram reka,te oczywiscie wlasnego chowu, ze sklepu ,obowiazkowe plukanie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:47 nick000 napisał: > no jasne, najsmaczniejsze sa takie swiezutkie, prosto z krzaczka, słońcem > wyprazone i koniecznie z odrobiną piasku To jest dopiero słodycz piasku?????????/ ooooo fuuuuuuujjjjj Nick,ja nie lubie jak piasek szweda sie medzy zebiskami Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:55 ale wylegiwanie się na goracym piasku pewnie uwielbiasz Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 10:34 degustacje zrobilam, pachna sloncem,ale smakowo jeszcze za wczesny zbior. Odpowiedz Link
kendo Re: ech,to na mnie juz czas..... 09.05.06, 10:43 kiedy tak sie z Wami milo rozmawia, ale obowiazki wzywaja.....psiun przytupuje....itd.... miejcie sobie udany caly dzionek Odpowiedz Link
slo-onko Re: ech,to na mnie juz czas..... 09.05.06, 10:48 kendo napisała: > kiedy tak sie z Wami milo rozmawia, > ale obowiazki wzywaja.....psiun przytupuje....itd.... > > miejcie sobie udany caly dzionek uglaskaj psinke od nas Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: ech,to na mnie juz czas..... 09.05.06, 10:56 witam załogę ) dzień piękny, planowałyśmy już z myszą wagary, ale niestety... chyba się nie da ( aż się prosi o spacer Odpowiedz Link
mycha Re: ech,to na mnie juz czas..... 09.05.06, 10:58 ola lola właśnie napisałam o wagarach i naszych planach, i wielgachnym rozżaleniu, że nic z tego... Odpowiedz Link
nick000 Re: ech,to na mnie juz czas..... 09.05.06, 11:14 huraaaaaa!!!! jest kasikk)) Pamietaj, co sie odwlecze, to nie uciecze Wagary najprzyjemniejsze sa wówczas, gdy spontaniczne Odpowiedz Link
mycha Re: ech,to na mnie juz czas..... 09.05.06, 11:08 umie stepować??)) tobie również miłego Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 19:48 zerkam tylko na moment, chcę sie pozegnac i życzyć wszystkim spokojnego wieczornego odpoczynku Dziekuje za dzisiejsze przedpołudnie, rozgadaliśmy sie jak prawdziwi vistulanie, ciąg dalszy jest jak najbardziej wskazany i zapewne nastąpi Dobranoc, do jutra Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 20:18 dobry wieczor i dobranoc za razem. obowiazki i takie tam... Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 09.05.06, 20:22 sloo,nick, miejscie sobie przyjemnie w "mlody wieczor" i Dobranoc Wam. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 07:43 Ptaki witaja swoim spiewem i ja witam sie z Wami. Czy dzisiejszej nocy byla to burza jeszcze wiosenna czy juz letnia? grzmilo,burzylo i wialo,ale teraz jest calakiem przyjemnie,powietrze odswierzylo sie,czekamy az wyjrzy slonce. milego wtorku Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 08:21 ciao slo to chyba burza od ciebie do mnie drepcze. u mnie zapowiadali ją na popołudnie. wstawiłam wodę na kawunię, poproszę o kubasy Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 08:44 hejo Mycho Podstawiam kubekprzyda mi sie dolewka,kumus ziewalam do ucha)) znow u mnie sie mocno zachmurzylo i powiem Ci,ze lubie kiedy grzmi i burzy Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 08:50 ziewałas??? Lubie takie poziewywanie Nocna burza jest piekna Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:12 hej już nalewam kawci a tego kogoś to tylko nie połknij))) też przyznaję, że bardzo lubię. szczególnie, jak jestem gdzieś pod dachem i mogę popatrzyć na nią siedząc sobie pod kołdrą, czy kocem))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:21 mycha napisała: > hej > już nalewam kawci a tego kogoś to tylko nie połknij))) > też przyznaję, że bardzo lubię. szczególnie, jak jestem gdzieś pod dachem i > mogę popatrzyć na nią siedząc sobie pod kołdrą, czy kocem))) e spoko albo w namiocie? schowac sie pod koldre,przelezec,przeczekac,a potenm wyjsc pod skapujace z drzew ostatnie krople deszczu,nalepiej na bosaka Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:29 oj taaak albo po takiej burzy wyjść i boso pobiegać po mokrej trawie...)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:42 mycha napisała: > oj taaak > albo po takiej burzy wyjść i boso pobiegać po mokrej trawie...)) a potem powrzucac sie do cieplego wzburzonego jeziora Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:50 sloo, tylko nie do jezirka, to taka giega-moja na dnie,nieprzyjemnie stopy wlozyc w takie dno) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:02 ej no jezioro jest czyste,na dnia bialy piasek,zero zarosli tylko jakis meski rekin probuje chwycic Cie za łydke)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:07 sloo, mam niemile wspomnienia jeziorkowego dna,bylo zamulone i takie bleeeeeeeeee, ale nad morzem to pewnie nie miala bym nic przeciwko jakiemus rekinowi)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:08 kendo napisała: > sloo, > mam niemile wspomnienia jeziorkowego dna,bylo zamulone i takie bleeeeeeeeee, > ale nad morzem to pewnie nie miala bym nic przeciwko jakiemus rekinowi)))))) i jeszce bys udala,ze toniesz?)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:22 o tak...byloby bul,bulllllllllllllll...tone)))))))))) nawet bym nie musiala udawac,bo plywac nie umie) poddala bym sie dobrowolnie pierwszej pomocy ratunkowej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:33 kendo napisała: > o tak...byloby bul,bulllllllllllllll...tone)))))))))) > nawet bym nie musiala udawac,bo plywac nie umie) > poddala bym sie dobrowolnie pierwszej pomocy ratunkowej) heh ja to przez trzy dni nieprzytomna bym udawala))) a wszytsko to dla tych maślaków)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:41 chyba tez bym tak zrobila,gdyby usilowanie odratowania mi podpasowalo)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 08:47 sie masz mycho, wnioskuję, ze do mnie dojdzie pod wieczor, wcale sie z tego powodu nie zmartwie bo burze lubię Kawę poproszę dużą, mocną i czarną. Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:14 cześć nick chyba nam się wszystkim dzisiaj pogoda zburzy)) a kawinia taka, o jaką prosisz... dolewka przewidziana Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 08:46 hellooo witam ciepło Moje słońce zaświeciło o 7.15 Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:40 i az oczom nie wierze, Zaloga po alerten od samego rana rozspiewana,jak ptaszyny, ale czemu sie tak burza zachycacie? cale szczescie,ze tu nie burza,tylko popadywuje deszczydlo i bardzo chlodno, o kawcie popeosze,dobudze sie w srodeczku) miejcie sobie udany dzien .sloo/mycha/nick, no i oczywiscie kasikk/mala. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:48 czesc Kendo a Ty boisz sie burzy? nie taka burza straszna jak ja maluja)) zwlaszcza przy boku jakiegos opiekuna,ktory ochroni i obroni) Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:52 hej kenduś serwuję kawę a bo burza ma w sobie coś fascynującego, niepokojącego) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:53 mycha za kawcie dzieki-juz zaczynam chleptac) a burzy sie boje,nawet siedzac w domu mam stracha Odpowiedz Link
mycha Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:01 a jeśli tak, jak sloo napisała koło ciebie będzie siedział dzielny obrońca o przepastnych ramionach???)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:03 mycha napisała: > a jeśli tak, jak sloo napisała koło ciebie będzie siedział dzielny obrońca o > przepastnych ramionach???)) hiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ech mycha,strach chyba silniejszy od tych przepasnych ramion) w takiej chwili wolalabym byc w domciu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:03 mycha napisała: > a jeśli tak, jak sloo napisała koło ciebie będzie siedział dzielny obrońca o > przepastnych ramionach???)) i taki co to ma maślaki w oczach? Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:08 powiem tyle, ze maslaki podczas burzy lubie na patelni))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:11 kendo napisała: > powiem tyle, > ze maslaki podczas burzy lubie na patelni))))))))))))) no ja rozumiem gorąc czuc czasem,ale zeby zaraz smazyc swojego obronce??????????)))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:20 nioooooooooooooooooo...pod wplywem temperatury wszystko mozliwe, mozna nawet jajecznice zrobic)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:34 kendo napisała: > nioooooooooooooooooo...pod wplywem temperatury wszystko mozliwe, > mozna nawet jajecznice zrobic)))))))))))))))))))))))))))))))))) prazyc chcesz goscia na sloncu? aha,a potem chlodzic wlasnym ciałem?pod warunkiem,ze bedzie ono chlodne Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:39 latem jestem zawsze zimna jak sopel lodu, wiec wskazane jest sie w jakis sposob dogrzac)))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 09:52 no qurecze boje sie burzy, kiedys ze slubnym i psiunem nas zaskoczyla w terenie,balam sie okropniascie,przemoklismy wtedy do ostatniej kostuni,chociaz w polowie drogi schowalismy sie pod wiate na polu( Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:01 kendo napisała: > no qurecze boje sie burzy, > kiedys ze slubnym i psiunem nas zaskoczyla w terenie,balam sie > okropniascie,przemoklismy wtedy do ostatniej kostuni,chociaz w polowie drogi > schowalismy sie pod wiate na polu( Hmmm pod wiate powiadsz? ja znam takie kopce z siana gdzie mozna sie schowac jeszce bardziej romantycznie z tym opiekunem)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:05 sloo, na polach ornych kopek siana niet,byla tylko taka wiata na maszyny rolnicze, ale mimo wszystko podczas burzy pada i ewentualne sianko byloby mokre o)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 10:54 wszystko widziałem, wszystko słyszałem zgłaszam sie wiec na ochotnika, pływam dobrze, pierwszej pomocy udzielic potrafię, na maslakach tez sie troche znam a i ogrzeję zziębnięte ciało Dla vistulanek wszystko Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 11:01 nick000 napisał: > wszystko widziałem, wszystko słyszałem zgłaszam sie wiec na ochotnika, > pływam dobrze, pierwszej pomocy udzielic potrafię, na maslakach tez sie troche znam a i ogrzeję zziębnięte ciało Dla vistulanek wszystko hmmmm no ja tam dla takiego ratownika omdlewac moge co chwila)) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 11:03 sloo, Ty sie lepiej niewyglupiaj z omdlewaniem, to ja co mialam byc ratowana))))))))))))))))))))))) jak to dobrze,ze nas nick uslyszal,wiemy,ze mozemy na 100% liczyc na pomoc Odpowiedz Link
kendo Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 11:08 no dobra...juz nieomdlewam, musze z nocnego stroju wyskoczyc,psiun lezy kolomnie i zgrzyta o spacer, pozniej ogrodnik....napisze wieczorkiem com zakupila,ale szalec nie bede, bo slubne moze i tak zalac wszystko gdybym byla na urlopie) miejcie sobie udany dzien pracy i szcczesliwa droge do domciu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 11:12 ok Kendo udanych zakupow. ide pomarudzic do Nicka,moze mnie nie wygoni)) Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 13:09 witam ) proszę mnie uratować kubkiem kawci, bo zaraz usnę w trakcie karmienia zupką skrzacika... uuuaaAAAAAAaaa... no hipopotam... co do burzy - właśnie mnie straszy ) pohukuje za oknem ) Odpowiedz Link
nick000 Re: wtorkowo/wiosennie.. 16.05.06, 13:29 echhhh, skrzaciki to mają dobrze Helooo kasikk Odpowiedz Link