odin-2 Re: Kendo :-) 17.11.04, 13:19 Allt är OK,bara vove längtar,ändast i samband med promenader är lite piggare. Hälsar Din Äkta Halva`n Odpowiedz Link
odin-2 Re: Kendo :-) 17.11.04, 14:20 Hej Gumman M* har ringt,svåra på hennes e-mail kanske dina gästvärdar lånar Dig en datorn , svåra henne. Hälsar Din Äkta Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 17.11.04, 17:19 Kochałam kiedyś Tak naprawdę... I darzyłam kogoś Uczuciem tak szczerym Miłością prawdziwą Szaloną, głęboką Nie pamiętam Kiedy miłość przyszła To stało się nagle Wystarczyło dni kilka A może chwil niewiele Zrodziło się uczucie Tak bardzo silne Cudowne, jedyne Ciągle myślę, że niewinne Lecz nic nie jest proste Pamiętam pierwsze spotkanie Zaspanych oczu naszych I uśmiech tak szczery Jak wiele bym oddała By teraz go ujrzeć Nasze splecione dłonie... Obrazu ich nie pamiętam Tylko wciąż czuje Ich ciepło ogromne W dotyku przyjemne Pierwszy pocałunek... Cudowny, pamiętam jak dziś A jednak się bałam Lękałam się drwiny Otworzyć oczu nie chciałam I chciałam... znów Tak bardzo chciałam Muskać rozpalone Twe ciało Koniuszkami palców Oplatać dłońmi tak czule Zatapiać język, tak... W każdym najsłodszym Najskrytszym ciała zakątku Wkradać się cichutko Poznać wszystkie tajemnice Ciągłe rozmowy I to patrzenie w oczy To cudowne uśmiechanie I śmianie się z tego samego Jak ja to uwielbiam... Nasze spotkania... Takie były cudowne Usta gorące, kochane Nasze dłonie, ciała Tak bardzo siebie spragnione Kochałam kiedyś... I darzyłam kogoś Uczuciem tak szczerym I do dnia dzisiejszego Nic a nic się nie zmieniło Me serce któregoś dnia Nie pamiętam kiedy Mocno dla kogoś Tak bardzo zabiło I szczęśliwie odżyło! Odpowiedz Link
nick000 Re: Kendo :-) 21.11.04, 00:39 cześć Kenduś, łaziłem po forach jak błędny, w vistuli cisza, juz miałem iśc do wyrka gdy zerknąłem i co widzę, jesteś Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 21.11.04, 11:52 Kendusia witaj jak CI tam po podrozy? net mialam z pzrerwami od piatku dlatego nic nie moglam napisac do Ciebie. napisz mi choc krociutkiego maila jaka mialas podroz? chce CI podziekowac za wizyte i poprosic o czesciej sadze,ze s[pedzilysmy kilka przyjemnych dni razem? bedziemy mialay co wspominac a tak w ogole to jestes super )))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 21.11.04, 17:01 Kendusia, dzieki za krowke-taki dwa w jednym slo i mleko w jednym to samo od 4 rano ( o tej godz. pojechalam po slubnego) nawijalam mu co widzialysmy, co robilysmy, gdzie bywalysmy))))) w tej chwili wypilam kubek mleka i bede odpisywac na Twojego maila ))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 21.11.04, 19:00 a wiesz, zlitowalam sie nad chlopina w koncu wyreczyl mnie w drodze na terminal, czasem dobrze jest sie podlizac))))) a droga faktycznie nie byla najlepsza. najpierw musialm oskrobac auto z lodu a potem powoli jechac bo chwycil mroz i jezdnia iskrzyla w blasku ksiezyca Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 21.11.04, 23:33 Przez pewien czas futrzaki byly w Canadzie....potem je zabralam(RV).Jechaly samochodem przez 5 dni,mlodszy tego nie lubil.Zas starszy ogladal co sie dzieje za oknem, a gdy stalismy siadal na fotelu za kierownica..kiedys na SE byl taki konkurs to wyslalam jego zdiecie jak jest za kierownica...Mlodszy kladl sie na lozku z tylu RV i raczej spal.Mialy swe psie paszporty(ksiazeczka szczepien.Teraz spia na krytym balkonie,jest cieplo na dworze,ale kropi deszczyk. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 22.11.04, 17:24 Kendus wyszly dwa listy do Ciebie i jeden do Odina ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 23.11.04, 19:16 ciesze sie,ze wsio poszlo sprawnie pedze do agrow a potemw skocze na tradycyjna wieczorna biesiade pzry swiecach Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 23.11.04, 19:36 Kendusiu Kochany,,..nie smucaj sie ,nie smucaj..Buzka..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: Kendo :-) 28.11.04, 18:33 Dla Kendo za wszystko... A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we snie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, przybliz i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. Odpowiedz Link
nick000 Re: Kendo :-) 28.11.04, 19:03 nie wiesz nawet Kendo ile Ci zawdzieczam, ten wiersz też dla Ciebie Powoli otwieramy bramę, powoli idziemy po schodach, wolno stąpajmy po korytarzu do drzwi, do drzwi ostatecznych. Bramę rok otwierajmy, po schodach idźmy dwa lata, a drzwi na swoje otwarcie niech czekają całą wieczność. Bo tam za tymi drzwiami, całowana dwoma oknami, stoi róża w wazonie... Gałczyński Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: Kendo :-) 29.11.04, 18:55 Czemu nie? Pomysł zajefajny, hehe. Browarka można by było na rynku wrocławskim pochłonąć. Teraz lodowisko robią. A kiedy będzie "ten twój kolejny raz"? )) Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: Kendo :-) 29.11.04, 19:55 Heheh, nie mam wyboru. Z prezesową nie będę zadzierać ;P Ja również życzę ci miłego wieczoru! Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 03.12.04, 21:43 Kochany Kendusiu! Przyszla dzis z poczta..dzieki!..Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 06.12.04, 10:03 Kendus ratuj! wyrwal mi sie niedokonczonyw atek-wykasuj go plis Odpowiedz Link
nick000 Re: Kendo :-) 10.12.04, 11:59 Kenduś, nie pamietam, zaraz Ci przyśle na pocztę.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 10.12.04, 17:21 W niedziele na party bede rozsadniejsza..Ciumki..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 10.12.04, 17:49 W okresie Bozego Narodzenia..jest czas na party..o moja biedna glowa!!!..umieram..Buzka..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: Kendo :-) 11.12.04, 09:02 cześć Kendo)) jesli nie bujasz z kurczakiem to bardzo się cieszę)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kendo :-) 11.12.04, 09:44 jak tak, to bardzo się cieszę)), moge podać Ci przepis na galantyne z kaczki, to jest dopiero rarytas, tylko trochę więcej przy niej pracy, ale warto bo efekt powalający)) Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo :-) 11.12.04, 23:16 aniajerzyk 11.12.2004 22:49 + odpowiedz Kendo, prosiaku! umieram z niepokoju! Co z Toba? Odezwij sie prosze na moje prywatne konto.Mam trudny dostep do netu, ele strasZnie niepokoje sie o Ciebie, Kochana. Caluski, cukiereczki-Kochaneczko!Ania Jerzyk. • Re: dziwne/wesole nazwy rzeczy/przedmiotow....... kendo 11.12.2004 22:56 + odpowiedz aniajerzyk napisała: > Kendo, prosiaku! > umieram z niepokoju! Co z Toba? Odezwij sie prosze na moje prywatne konto.Mam > trudny dostep do netu, ele strasZnie niepokoje sie o Ciebie, Kochana. Caluski, > cukiereczki-Kochaneczko!Ania Jerzyk. o!!!!! to zostalam prosiakiem...o swiecie!!!!!!!!!!!!!))))))))))))) Aniu,kochanie...dobrze ze mna....dziekuje i juz odwolaj prosiaka,bo powiem Ci PULPECIK)))))))))) pisalam w szufladuni..... moglam sie domyslic...poczekasz do jutra na liscik???? usciski i buzka))))))))))))))) ** aniu trzymam kciuki za exzamina wszystkie.... masz zdac od razu.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 11.12.04, 23:20 Park byl daleko,zas opuszczony ,stary z pieknymi nagrobkami,kapliczkami byl niedaleko...tak wspanialych konwalii,fiolkow to nigdzie juz potem nie widzialam jak na tym opuszczonym,starym cmentarzu.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 12.12.04, 00:55 Bylam wtedy dzieckiem,wiec nie odczuwalam tego tak. Dla mnie to byl taki tajemniczy park,dzikie koty tam zyly,kwitl bez,fiolki,konwalie,krzaki roz...na nagrobkach byly rzezby...naprawde on byl piekny.Teraz gdybym tam byla odbieralabym to inaczej..ale dla 7mioletniej dziewczynki..byl to zaczarowany ogrod.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 17.12.04, 00:51 cusik mnie znowu chandra podgryza jak brzydkie robaczysko..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kendo :-) 21.12.04, 19:15 Kenduniu..Slo mnie zarazila..boli mnie gardlo!..Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 23.12.04, 19:27 Kendus to Twoje drugie swieta BN z vistulakami gratuluje Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kendo :-) 23.12.04, 19:37 Kendus po wczorajszym remoncie komputera yahoo zaginelo w zamian za to bede miala skype-znasz cos takiego? Odpowiedz Link