slo-onko Re: Kasikk 03.01.05, 21:59 kasikk nie pojawilo sie ((((( nadaj na poczte moja numerek Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 04.01.05, 13:52 wyslalam liscik na poczte"..o2" a pozniej jade na realna poczte))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 04.01.05, 17:34 a to lobuzy te w pracy jak mogli wam to zrobic....i zablokowac komunikatory ) juz bylam w realnej poczcie i poszlo sobie.... a wlasciwie pojdzie o 18:00) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 04.01.05, 18:39 chcialabym,zeby tak sie stalo) im szybciej tym lepiej, a mialam znow taka frajde przy tym ,ze hej)))))))))) pancio chodzil i sie pod nosem usmiechal) a ja co rusz to cos nowego dopisalam/dolozylam)))))))))))) jak cusik sie bedzie niepodobac to oczywiscie mozna zmienic/skreslic co zapomnialam oczywiscie dopisac Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.01.05, 22:44 milej nocy kasikku... dzieki za wieczor...musze zmykac do nana bo wscieku dostane.. mam niepalic a juz mnie zaczyna nosci) jutro jade po cmoki) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.01.05, 22:49 jak jutro wytrzymam,to do sklepu nie jade, mam wszystko w domciu,do poniedzialku wystarczy.... a w poniedzilek juz chcica na cmoczka sie zmniejszy i moze sie uda) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 16.01.05, 22:49 w gazetowej skrzyneczce czeka lista do potwierdzenia, czekam na odpowiedz) ** pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 20.01.05, 16:52 a gdzie nasz maly kasikk sie podziewa hm? bukieciki namietnie lepi czy cuś? ps.a jak tam kazio? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikk 21.01.05, 09:17 hej no to nie jestes osamotniona w swojej tesknocie bo moj Leon tez jest daleko ode mnie Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 23.01.05, 15:57 kasikku przetlumacz cjoc troszke tej pisenki...pleas)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 23.01.05, 22:33 a nie wyslalo sloo do Ciebie na poczte piosenki po francusku?? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 23.01.05, 23:26 a tak ze slyszenia troszke i ze slownikiem moze dasz rade choc trosze przetlumaczyc) bo cis ,jak to sloo napisalo,ze na plazy ?? a ja dodam ,ze cialko sie prary na plazy) fantazje mam ograniczona) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 08.02.05, 20:22 i narobilam smaku gulaszykiem co?? zostala mi jedna porcja...prosze bardzo zapraszam..... (a tak w nawiasie) to zrobisz sobie w niedziele, bo przecie w kraju juz zaczyna sie post. sroda popielcowa to chyba jutro wielki czwartek i -" - piatek ...to chyba teraz tak?? je sie sledziki i rybki. boszzeeeeeee...ale pozapominalam to wszystko( ** milego wieczooru Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 09.02.05, 09:59 normale u mnie... zawsze cos pokrece z postami, jakbym miala isci wedlug tradycji religijny z pewnoscia bym sie "za-poscila" ale teraz juz zlagodnialy te ostre rguly postu, tak cusik slyszalam. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 12.02.05, 21:14 zapomnialam spytac w e-mailu, masz Kasikku zainstalowany > Skype < , moglibysmy sobie pobablac,a nawet konferencje zrobic, wczoraj mielismy probe techniczna, w skladzie :sloo,nick,kendo, mowie Ci niesamowite przezycie..... nawet slubne sloo i moj sie na chwilke dosiadl) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 28.11.05, 20:53 zaraz lece sprawdzis poczte, zadziergalam sie niemal na smierc)))))))..usciski) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasik I SERDUSZKO 02.03.05, 20:42 bardzo,bardzo sie ciesze z tej nowinki,,,, nie bedziesz maial za zle chyba , jak bedziemy sledzic rozwoj dziusia na vistuli co?? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasik I SERDUSZKO 02.03.05, 20:43 zapomniala dopisac:, ze sledzilismy/robilismy Twoje odliczanie slubne, bedzie przyjemnie rownie z dzidziusiem usciski i caluski Gratulacyjne) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 18.03.05, 19:56 Kawal dla Kasika Do wytwórni pasztetów przyjechała kontrola z SANEPID-u. Inspektor SANEPID-u pyta: - Czy ten pasztet z zająca jest naprawdę z zająca? - Tak, ale prawdę mówiąc dodajemy jeszcze koninę. - A w jakich proporcjach? - Pół na pół... Jeden zając, jeden koń. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 21.03.05, 13:31 dzis wysle "vedrujaca ksiazke "do Ciebie moze cud sie zdazy i w tym tygodniu dostaniesz, ale ze swieta hmmmmm...badzimy dobrej mysli) miej sobie milunio. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Kasikk 24.03.05, 14:25 ihihihih własnie po dłuuugiej przewie otworzyłam upsssssss trochę tego mam )) dobra to szybko po swietach Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 25.03.05, 19:20 ale sie ciesze kasikku, ze juz doszla, wykozystalam osobe jadaca do kraju i tak mi sie udalo.... wesolych swiat kasikku) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.04.05, 20:58 niewiem skarbie, sama mialam spytac o to samo, ale zaraz sloo spytamy,moze cos wie.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.04.05, 21:04 juz mailam do sloneczka , i jak cusik bedzie wiedziec,to poprosze odrazu by Ci przekazala co i jak,tak bedzie szybciej. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 28.04.05, 22:29 a wcale niema mowy o zadnym wstydzie kasikczku Kochany... jest wszystko dobrze i juz ) lubie robic niespodzinki...czekaj do jutra) Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikk 29.04.05, 18:31 Kasikku , nie bądź wcale zadziwiona tym , co sie będzie działo wokół Ciebie przez kilka - może być trochę dłużej - dni)))) bo przynajmniej ja ostatnio mam skleroze , choć wiek na to nie wskazuje))))) ale cóż... co rok to starsza))))DDD ale szybko ,jak tylko się da ,poprawię się na pewno))))) baw się dziś dobrze))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 02.05.05, 16:56 juz poprzenosilam wszystko tam gdzie trzeba) usciski i ciesz sie wszystkim) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 05.05.05, 18:46 wierze kasikku w magie, kiedys interesowal mnie ten temat, wystraszylam sie rowniez jak sprawdzilam,ze to dziala i zaprzestalam zainteresowania. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 05.05.05, 19:58 to prawda,ze gdybysmy nauczyli sie "siebie sluchac od srodka" nasza "magia" bylaby wrecz nieoceniona, to co ja sprobowalam to bylo proste , i dla sprawdzenia sie zrobilam....skutek byl od razu i troche smutny Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 08.06.05, 19:32 GRATULUJE ))))))))))))))) zostania ciocia) beda rowiesnicy z Twym bebiskiem.... zakupc pluszaczka z czerwona kokarda)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 09.06.05, 10:06 oj ! , to trzymam kciuki za zdrowko szwgierki, napisz pozniej o kruszynce bebisku...duzy jest?? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 09.06.05, 10:45 i prawie zgsdlam,ze kruszynka bebisek.... najwazniejsze ,ze zdrowe, mama tez szybko wroci do zdrowia i beda sie razem cieszyc soba.... wiesz moje dziecie wazylo 4 150 a dlugie bylo na 58 cm.... i wyobraz sobie,moje parametry byly nieco za male do Niego, ale dobrze poszlo wszystko na koncu,a tez cesarka mnie straszyli( teraz jest wysoki prawie pod "niebo" i wage tez ma niczego sobie))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikk 21.06.05, 18:01 Kasikk, plizzzzz, odbierz mnie, słyszysz błagalny głos ze skrytki Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikk 23.06.05, 16:26 uciekał, wyrywał sie skubany ptak alem go zlapał i zmusił do mowienia) wyśpiewał wszystko Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 04.07.05, 23:57 KASIKK czas przynosi rade.Nalezy oczekiwac jej cierpliwie. Bywa,ze trzeba zawiarzyc chwili ***************** Fryderyk Schiller pilnuj siebie i bebiska).. kendo ******************************************************************* Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.07.05, 10:43 a Skayp niechce polaczyc ((((((((((( zostawimy soebie na pozniej pogaduszki co ?? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.07.05, 18:20 hi,hi,...dziekuje kasikku, milutko mi sie zrobilo i dodam,ze Ciebie tez bardzo lubie,ale chyba juz wiesz o tym Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 30.07.05, 16:00 FIOŁEK Zielenią ożyły zimowe pola las jak parowóz zadymił i potoczył się zboczem gór rozwiesił siatkę mgły nad wądołami pod zboczem Zagrzmiał wiosny dzwon sercem uderzył potok o chłodny nocy brzeg zapiskała wierzb piszczałka w poszumie leszczyn w płaczu łozin Nad ranem wiatr roztrwonił po wierchach białe kości zimy Rodzi się życie na falach mętnych wód na słonecznej dłoni zbocza naręcze tylko ostało zimowych drew Otworzę dla fiołka drzwi który za progiem stoi PS;..dal kwituszkowego kasikka fiolki) milusinskiego dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikk 31.07.05, 15:40 służę uprzejmie, tylko sie nie zgorsz dzeju2.webpark.pl/Geo/humorek/alek1.htm Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 31.07.05, 19:20 oj !! ciesze sie,ze trafilam z bukiecikiem) chyba jakos tak intuicyjnie....miej sobie mily wieczor kasikku a zwlaszcza jak poczytasz link zapodany przez nicka))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 12.08.05, 20:20 dzis przeczytalam w naszej gazecie,ze slowaccy naukowcy swierdzili,ze dzieciaczki sluchajace 20 min.Mocarta i mamy muzyki zaraz po urodzeniu rozwijaja sie lepiej/sa spokojniejsze,co oczywiscie szwedzcy lekarze mowia, ze spiewanie przez mamusie daje lepsze rezultaty,bo jest kontakt oczny z biebiskiem. Zobacz jak fajniusio wygladaja bebiski)(mam nadzieje,ze wejdzie link. www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,684403,00.html Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 18.08.05, 10:30 o! fajne sa te "nosidelka),podoba mi sie jak dzidzia sobie w tym siedzi) tu tez kupuja takie "plecaczki na szelkach" i nakladaja sobie z przodu i wsadzaja dzidziusia,tez fajniusie,bo maja oczny kontak z bebiskiem) teraz najfajniesze chwile sa ,gdy sie kupuje praktyczne rzeczy, jest w czym wybierac...tyle najrozmaitrzych roznosci. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.09.05, 12:37 golabek niecierpliwie puka w okienko) miej sobie mily dzionek) Odpowiedz Link
kendo Re: dla lakomczucha miodowego ;)))))))))) 08.09.05, 20:04 szukajac czegos innego znalazlam miodzik) poczytalam troche tych recept i az mi slinnka zaczela sie zbierac a zawaszcza na piernik babuni www.pszczoly.pl/rozne/kuchnia1.php Odpowiedz Link
kendo Re:test.... ;)))))))))) 12.09.05, 09:42 ciesze sie,ze rezerwa kontaktu funkcjonuje) zauwazylas ze taki sam nr.jak na stacjonarny prawda. Odpowiedz Link
kendo Re:juz wiadomo .... ;)))))))))) 12.09.05, 10:27 ze niedziela 18 wrzesien bedzie aktualna, 17 wrzesnia wieczorkiem zadzwonie z ostanimi wskazowkami na niedziele wieczor:- ))...trzymaj sie do tego czasu) Odpowiedz Link
kendo Re: a teraz sobie przypomnialam .... ;)))))))))) 12.09.05, 12:02 czy juz kasikku ksiazeczki do mnie ida ??????????????? cobym moze choc jedna zdazyla przeczytac przed wpisaniem"wierszyka" Odpowiedz Link
kendo Re: i trzeba cos troszke chyba .... ;)))))))))) 15.09.05, 11:32 doczytasz reszte w lisciku...jak mozesz daj znac jak najszybciej. Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A .. NATALKA juz jest :-)) 18.09.05, 21:59 wielkie GRATULACJE.... ciesze sie przeogromnie.... teraz bedzie zycie inaczej wygladac, bedziesz troskliwie Natalka sie zajmowac, obejmowac/przytulac/obsypywac caluskami) glaskac lapkami....i jak zajdzie potrzeba bedziesz pocieszac i ganic) zycze Tobie i M duzo radosci z Natalki, badzicie najszczesliwszymi rodzicami na swiecie.. usciski i caluski. Odpowiedz Link
kendo Re: NATALKA -znaczenie imienia 18.09.05, 22:45 Natalia - kobieta o wnikliwym umyśle i głębokich zainteresowaniach. Starają się szczerze iść droga wskazana przez rodziców. Ale szybko okazuje się, że ich horyzonty Są szersze, a cele leża dalej. Często się zdarza, że Natalie interesują się abstrakcyjnymi dziedzinami wiedzy. Jest wiele przyczyn, dla których Natalie wybierają towarzystwo starszych przyjaciół i również wśród starszych mężczyzn czują się na swoim miejscu. Natalie nie pchają się do pierwszych rzędów. Raczej wola być odkrywane niż dbać o własna popularność. Instynktownie liczy na szczęśliwy los, który rzeczywiście ich nie zawodzi. ********************************************************************** Z Księgi Imion - charakterystyka imienia Natalia Imię (forma męska): Natalis Przekształcenia i zdrobnienia: Natalin, Noel Imię (forma żeńska): Natalisa Przekształcenia i zdrobnienia: Natalia W innych językach: ros. Natasza, fr. Nathalie Znaczenie: łacińskie: dzień narodzin *********************************************************************** imieniny: Natalia 27 lipca, 1 grudnia ***************************************************************************** radiozet.mm-team.com/imiona_opis.html,194 Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 19.09.05, 10:27 gratuluję kochana!!!!! dzielna dziewczynka z ciebie)) i z maleństwa również!) bardzo, bardzo się cieszę razem z tobą!!!!!!! buziaki dla całej rodzinki K. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 19.09.05, 10:32 a wiesz kasikku, ze to byla w niedziele pelnia ksiezyca?? jednak sie sprawdzila teoria w stosunku do Ciebie, ze porody sie przyspieszaja w tej fazie ksiezycowej) usciski dla Was) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikk 19.09.05, 16:44 i kwiatek, wraz z gratulacjami, od nicka img266.imageshack.us/my.php?image=dziaka0118cu.jpg Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikk 20.09.05, 18:17 Kasiku , kochanie buziaki wielkie*************** Dla Ciebie , Tatusia i Słodkiej Natalki*********** Życzę przespanych nocy is łodkich dni z maleństwem))))))) JESTEŚ WIELKA!!!!))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 23.09.05, 20:36 acn.waw.pl/mira1/poezja-jesien/zdzba%20zlomy.htm najmilszych dni zycze. Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikk 24.09.05, 16:46 Kasikku , właśnie o to chodzi ,żeby dzięki dobrym słowom szybciej wrócić do siebie Trzymam kciuki i za to i za przespane nocki, i dalej przesyłam dobre fluidy Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 03.10.05, 14:30 a tak wdepnęłam żeby zapytać, czy zaśpiewać kołysankę mamusi i córze?? Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 04.10.05, 08:40 jeśli masz na myśli stronę folkową kołysanki, to masz chyba rację. ja tak nie umiem. ale jestem otwarta i lubię eksperymentować mieszając style. więc może jednak... ;p Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 04.10.05, 09:39 a ja już wybierałam kołysankę jak trochę poćwiczę, to całkiem nieźle mi wyjdzie Odpowiedz Link