mycha Re: Kasikk 07.10.05, 11:17 znalazłam coś dla ciebie. miłego czytania pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C4%99ta_staros%C5%82owia%C5%84skie Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 07.10.05, 11:30 ciężko to ja się obijam ;p a tak poważnie, to czekam akurat na jednego człowieczka i nie mogę bez niego ruszyć z robotą Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.10.05, 17:53 jezeli moge swe skromne zdanie dorzucic do bucika, o!! podoba mi sie i nawet kolor tez, ale niestety ja juz musze pietro nizej zejsc tz.ciutke zawysokie.jak dal mnie. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.10.05, 18:19 jak spotkam podobne w kraju,ale pietro nizsze zakupie rowniez sobie,bo sa ladne, mialam kiedys dawno, na lato podobny desajn...wygodnie sie chodzolo. no i tak mini kokardeczka z przodu) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 03.11.05, 11:03 przesłałam ci własnie na gagatka kilka interesujących linków dla poprawy humoru i pośmiania się Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 27.11.05, 08:01 Mam nadzieje ze Dziewczyny zdrowieja....Serdecznosci...Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikk 27.11.05, 17:38 Pare platkow od Ciebie juz doszlo.Dzieki! Milego Wieczoru! Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 28.11.05, 11:31 cześć słońce! koniecznie muszę ci opowiedzieć co mnie spotkało w sobotę)) daj mi znać, jak będziesz miała chwilkę Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 28.11.05, 20:55 jeszcze nic nie wpadlo kasikku( jestem cierpliwa, moze jak zwykle poczta sie gazecie zaciela) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 29.11.05, 14:51 kazimierzdolny.pl/ www.kazimierz-dolny.prx.pl/ www.kazimierzdolny.net/ www.kazimierz-dolny.com.pl/ www.kazimierz-news.com.pl/ kilka ciekawych linków. mam nadzieję, że będą ci się podobać Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 29.11.05, 15:02 no nareszcie listowy doczlapal,dzieki, kasikku,z tym wyjazdem moim to zostawimy na drugi roczek jak bedzie cieplutko. Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 29.11.05, 15:03 to też cię może zainteresować chyba: www.templariusze.org/tmplszlk.php Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 29.11.05, 18:05 mysz do kasikka/mysz do kasikka napisz cosik do mnie na gagatku, bo nie mam na domowej liście twojego nowego numeru! Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 02.12.05, 10:48 moze niemasz czasu poczytac wszystkich watkow, wiec tu zadam pytanie: jak czesto dawac kociowi jedzenie? i jak czesto mleczko?,bo widac,ze za mleczkiem przepada,choc stoi tez pojemniczek z woda. niechce go zapasc na tlusciocha,ale widac ,ze boczki od poniedzialku mu sie zaokaglily)))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 02.12.05, 17:14 kacho znalazłam coś, co wydaje mi się, że cię zaciekawi i zainteresuje. kiedyś na ten temat rozmawiałyśmy i mówiłaś, że chciałabyś przeczytać. nie wiem, na ile jest to prawidłowe i wiarygodne tłumaczenie, ale... www.geocities.com/koranpl/ Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 02.12.05, 17:19 www.biblia.poznan.pl/Biblia.htm pewnie masz, ale co tam i tak ci podaję link. szkoda tylko, że to vulgata, a nie wcześniejsza wersja. chciałabym przeczytać wcześniejszą. Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 02.12.05, 17:25 www.dekalog.pl/alter/przeklady5m/tora.htm to też wygląda zachęcająco i interesująco, ale jeszcze nie przeczytałam Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 02.12.05, 17:29 www.buddyzm.pl/nauki/ jak jedziemy już po religiach świata, to i to proszę Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 02.12.05, 18:32 dziekuje , wyglada na to,ze kocie dochodzi do psychicznego ustabilizowania i trzyma sie blisko altany, jak wyjde na papieroska juz jest i lasi sie kolo nog i prosi o mleczko,pokazujac pyszczkiem,ze miseczka pusta),dostal szczypte kuleczek i niech czeka z jedzeniem do po 19:00. no spojzalam na opakowanie i za malo mu dawalam,biede kocie,glodne chodzilo) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 06.12.05, 18:09 dziekczyne podziekowania gwiazdeczkowe dla skrzacika i kasikka) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 09.12.05, 12:16 listowy czeka pod drzwiami))))))))) milego dnia dla Was Oboje,no i dla M oczywiscie) Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikk 15.12.05, 20:03 Kasiku , jutro puszczam do Ciebie przesyłkę wypatruj)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 20.12.05, 16:47 wlasnie przed chwileczka malpke poslalam migiem))))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 22.12.05, 08:58 kochana!!!! )) dziękuję to tak mało powiedziane... za przyjaźń... za wszystko... i mogę cię zapewnić, ze ta książka zawsze będzie mi przypominać o ludzkiej życzliwości!! )) co ja bym bez ciebie zrobiła?? ) pozwolisz, że wyściskam i wycałuję cię osobiście ;p - i to wcale nie jest groźba gryzoń, czyli mysz ps. książki jeszcze nie przeczytałam, ale "he, he, he... i jak? podobało się)" tak ;p Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 22.12.05, 09:05 obiecuję być delikatną i nie poszerzyć ci horyzontów ;p chociaż podobno duże oczy dodają uroku Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 24.12.05, 11:22 Wesolych Swiat img471.imageshack.us/my.php?image=jul042qo.jpg a dla skrzacika rowniez Wesolych Swiat img471.imageshack.us/my.php?image=aniolek029yw.jpg Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 26.12.05, 20:51 powiedz mi Skarbie ile mam wsypac piasku do kuwety?? tak uzgodnilismy,ze musimy kociaka wzisc na noc do domu podczas strzelania rakiet(i chyba bedzie juz pralniowy kociak,bedzie w ciepelku Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.12.05, 10:08 dziekuje kasiczku, to nieduzo sie wsypuje,myslalam,ze cala ciezarowke trzeba)))))))), zobacze ,maj rozne tu,poczytam,napisze co zakupilam) usciski dla Was .... to mowiasz ,ze skrzacik mial okazje pobyc swiatecznie z innymi ludziskami`) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.12.05, 10:30 moze i dobrze ,ze sobie spala, wiosna bedzie wiecej rozumiala otoczenie,wiec szybko sie przyzwyczai do "obcych" Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 27.12.05, 16:39 dzieki Skarbeczku za zyczonka sw,dzis dotarly) kociakowi zakupilam toalete)qurcze,ale piaseczek to drogi,ale pocieszono mnie ,ze ma starczyc na dwa miesiace, kupilam,taki co ro pochlania zapach i grudka sie tworzy) jutro kocia przyzwyczajam do pralni) biedak,nawet szufli od odsniezania sie boi( Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 31.12.05, 15:18 mam coś dla ciebie www.steveclarkguitar.com/STEVE_CLARK_GUITAR_SteaminGuitarSolos.html popatrz, ja byłam zaskoczona, bo inaczej typowałam w wielu momentach Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 15.01.06, 21:21 nawiazujac do dzisiejszej rozmowy o obrazach na scianach, kupilam w sklepie juz gotowa ramke owalna rzezbiona,z wycieciami owalnumi piec szt.czyli na piec zdjec, podocinalam zdjecia dzieciecia od najmlodszych lat do czasu gimnazjalnego, ladnie wyszlo ,powiesilam w salonie....jak mi sie nudzi zmieniam na inny komplet zdjec. podsunelam ten pomysl kolezance w kraju i tez sobie tak core oprawila . Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 08.03.06, 18:45 biedunio Ty moja... zajmuj sie Skrzacikiem i niemysl o nas.... trzyman kciuki za szybkie wyzdrowienie i posylam swe dobre fluidy dla Natusi. usciski i caluski dla Was oboje. Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 30.03.06, 11:04 kaaaasikk!!! zobacz co znalazłam na oficjalnej stronie kazimierza dolnego!!!! problem rozwiązany. M. będzie miał gdzie chodzić na mecze i komu kibicować!!! "08-04-2006 Mecz Orły Kazimierz - Tajfun Ostrów Lub." a tak swoją drogą nie przypominam sobię, żeby tam było coś co chociaż ciut by się kojarzyło ze stadionem do piłki kopanej Odpowiedz Link
mycha miłego oglądania;) 30.03.06, 11:46 noclegi.kazimierzdolny.pl/?id=763&t=4 noclegi.kazimierzdolny.pl/?id=174&t=4 - zobacz jak odnowili i uatrakcyjnili, cenowo również noclegi.kazimierzdolny.pl/?id=77&t=4 - a ten pamiętasz??? noclegi.kazimierzdolny.pl/?id=758&t=3 noclegi.kazimierzdolny.pl/?id=37&t=3 Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 01.04.06, 12:25 usiłowałam wysłać foto, ale nie chce mi przejść. i nie wiem dlaczego. może masz zapchaną skrzynkę??? daj znać Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 07.04.06, 10:03 o ! juz pracujesz.... skrzacik pewnie teskni do Ciebie podczas dnia? zycze milego dnia prackowego. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 08.04.06, 10:33 dopiero dzis w skrzynke zajzalam i od razu odpisalam, przepraszam za zwloke. usciski i caluski weekendowe. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 10.04.06, 19:45 dziekuje... dzis dostalismy) i wszystko rozumie,wpadniesz ,jak czasem bedziesz dysponowac, pozdrawiam z kciukami) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk 15.04.06, 20:16 oczywiesie Kasikku,rozumie, zajaczkuj sobie bezstresowo,na vistuli zawsze czekamy na Ciebie i rozumiemy,ze czasami nie mozesz. Trzymam kciuki mocno i fluidy posylam juz .... spokojnych sw.Wielkanocnych Kasikku. Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikk 15.04.06, 23:01 kasikk mocno trzymam kciuki a tego pozajączkowanego zajączka swoim brytanem poszczuję i za uszęta wytargam, to się odzajączkuje Odpowiedz Link