aniouek1 14.01.05, 12:59 czas zmienić rok stary na nowy. Zasiedziałaś się w starym zbyt długo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=9978261 Bądz miła, pogodna, łaskawa Szufludkom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 cicho...pusto... 16.01.05, 14:08 to chyba sloneczko wedrujace po niebie zaprosilo Was wszystkich na spacer. Milego popoludnia Ludkowie Odpowiedz Link
kendo Re: cicho...pusto... 16.01.05, 14:19 ja juz jestem) dzis tak jakby troche to tylu,niepozbierana) jeszcze chyba w srodku spie, ale po obiedzie wskakuje z ksiazka do lozeczka i nawet moge sie przespac))))))))) a sloneczka naprawde mamy,spacerek z psinem dluzszy sobie zrobilam. **milej niedzieli zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: cicho...pusto... 16.01.05, 23:27 dobrej nocki na przywitanie życzę i też chyba uciekam... pa - do jutra ) Odpowiedz Link
kendo Re: cicho...bez sniegu....mrozikowo...sloneczni e.. 23.01.05, 10:41 niech dzionek bedzie milym w cieplym domowym nastroju)))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: cicho...bez sniegu....mrozikowo...sloneczni e 23.01.05, 15:14 podpisuję się, tylko, że śniegu nie ma i chmurzasto Odpowiedz Link
kendo Re: cicho...bez sniegu....mrozikowo...sloneczni 23.01.05, 15:43 i zrobilo sie bajkowo...cudownie.... sniezk pruszy....kendula pojedzona ze az spac sie jej zachacialo) Odpowiedz Link
megxx śniegu u nas pod dostatkiem 23.01.05, 21:33 Mrozu nie za wiele, trochę wiatru. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk dzieńdoberek :)) 30.01.05, 11:55 w końcu trochę wolniejsza... witam szufludki i życzę miłej niedzielki aniouku, a gdzież ty się znowu podziewasz?? znow jakieś musiki cię dopadły paskudne?? buziak ) Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 06.02.05, 10:48 prawdziwa zima... piękne słonko, mróz i śnieg... poranny spacer z psem był cudny ) miłego dnia ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 06.02.05, 12:43 bardzo mrozny bezsniezny dzionek, spacer rowniez byl udany, nawet dluzszy niz inaczej.... ** pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 06.02.05, 14:38 Hej! Hej! Kendusiu, nie ma u Was śniegu? To chętnie oddaje połowę tego, co leży u nas Słoneczko świeci, ale chłód...brr... Pozdrawiam. Miłego odpoczynku! Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 06.02.05, 16:20 megxx napisała: > Hej! Hej! > Kendusiu, nie ma u Was śniegu? To chętnie oddaje połowę tego, co leży u nas > Słoneczko świeci, ale chłód...brr... > Pozdrawiam. Miłego odpoczynku! hej megxx niema sniegu((((((((((((( juz zabieram cala wywrotke) ale zimno mamy takie przeszywajace do kosci,jak to sie mowi.... **milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
megxx Pozdrawiam wszystkich!! 13.02.05, 18:05 Ludkowie, niedzieli 18 godzin minęło, a tu taka cisza... Za oknem coś, co może wygladać na przedwiośnie, słoneczko przez chwile wyjrzało, popatrzyło na ciapę na chodnikach i schowało się...no i deszczykiem..., by spłukać te obrzydliwą maź. Z tego powodu nie lubię zimy w mieście... No, ja w ogóle nie lubie zimy.... Czekam na wiosnę.... Z każdym dniem bliżej do niej Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 20.02.05, 00:06 Co jest? Gdzież jesteście? Czy tak wam dobrze, że Szuflada niepotrzebna? To podzielcie się tą radością. Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 20.02.05, 18:23 witam ) nie to, że nie potrzebna tylko jaaaaaa śpię caaaaaaaaaaały czas ( Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 27.02.05, 10:31 ostatnie dni lutego daja sie we znaki, mrozi straszecznie,ale przyjemnie jest bo sloneczko swieci....w sniegu sie migocze az w oczy razi....przecudnie,przecudnie dzis mamy ) **milej niedziel zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 27.02.05, 13:35 miluskiego dnia ) słonecznie i śnieżnie, spacerowo ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 27.02.05, 15:50 kasikk napisała: > miluskiego dnia ) > > słonecznie i śnieżnie, spacerowo ) a na spacerku psiowym zmarzlam .... wiatr kaptue mi zdmuchiwal( nawet psiun ubrany w plaszczyk ciagnal szybko do domu( **milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 06.03.05, 11:45 witam w sloneczne poludnie, snieg sie "kurczy" ,mrozno i pieknie. **milego dnia. PS;.. mir-elko dzieki za wiecej.....piekne widoki.... a mozesz mi odswiezyc pamiec? gdzie to jest ??...pozdrawiam ze skandynawska zima. Odpowiedz Link
mir-elka Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 06.03.05, 12:09 okropne są niedzielne południa, gdy trzeba siedzieć w domku, a duszę rwie gdzieś w plener... nawet, jesli niezbyt zachęcający, bo słoneczko gdzieś się chowa... Wszystkie zdjęcia zrobione zostały w okolicach Warszawy (do 50 km) lub samej Warszawie Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005 06.03.05, 13:28 piekne miejsca.... zachecilas mnie tez do wziecia aparatu fotograficznego, po powrocie ze spaceru z psiuna napstrykalam fotki mojej zasypanej chatki sniegiem, ciekawe co wyjdzie,bo aparat juz niemal "antyk") a czemu musisz siedziec w domku w niedzielne popoludnia?? Odpowiedz Link
mir-elka warto... 06.03.05, 22:40 uwieczniać to, co piękne i nam bliskie, więc nie zrażaj się jakością zdjęć Wcale tak bardzo nie musiałam siedzieć w domu, ale wiesz, czasem trzeba dokonać wyboru czy obowiązek, czy przyjemność... A u nas zima na całego, mróz i śnieg sypie, sypie mocno, trochę za mocno, jak na marzec. Dobranoc, miłych snów Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa 13.03.05, 09:18 Ale tak zimowo za oknem, wiosna się obraziła? Nawet prognozy pogody optymistycznej nie podają. Otaczam się wiosennymi kolorami, tyle mi zostało. Przesyłam wszystkim słoneczne myśli! Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa 13.03.05, 10:00 witam,witam..... dmucham w strone megxx, by piekne slonce sie przesunelo do niej... cudnie mamy na dworze...az napawa optymizmem) ** milego leniuchowania. Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa 13.03.05, 10:28 witam ) cudnie u mnie się robi chyba pójdę na jakiś dłuuuugi spacer ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa 13.03.05, 18:08 u mnie tez cudny dzionek był ze słoneczkiem, ale...zima mocno trzyma i śniegu jest...mnóóóóóóstwo!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa 13.03.05, 22:05 aniouek1 napisała: > u mnie tez cudny dzionek był ze słoneczkiem, ale...zima mocno trzyma > i śniegu jest...mnóóóóóóstwo!!!!! hej Anioueczku ) chyba zima wszedzie trzyma wszystkich w swych objeciach, obecnie sypie i tu sniezkiem jeszcze, jakby go malo bylo) **milej nocy Szufladunie. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa 20.03.05, 08:08 mrozna ale sloneczna niedziela zaprasza na spacery w plener w poszukiwaniu wiosny) **milego dnia z najblizszymi. Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa-ostatnia!!!!!!! 20.03.05, 10:55 U nas też zimno.Ale, ale, od jutra wiosna!!!!!!! To jest pożegnanie wątków zimowych. Sio, sio, sio. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa-ostatnia!!!!!!! 20.03.05, 11:01 megxx napisała: > U nas też zimno.Ale, ale, od jutra wiosna!!!!!!! > To jest pożegnanie wątków zimowych. Sio, sio, sio. no tak.....przypomnialas mi..... zobaczymy czy sprawdza sie ich obiecanki) **miej sobie mily dzionek Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA ZIMY'2005-marcowa-ostatnia!!!!!!! 20.03.05, 23:57 Pożegnanie z zimą, pa, pa, pa. Odpowiedz Link