aniouek1 20.04.05, 19:27 Witaj w Szuflandii Pachnąca życzliwością i życzeniami jak najlepszych słów i samych dobrych wiadomości, Twoja, „osobista” SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM NR 51 jest! .... i niech Ci służy jak najlepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk list do MYCHA 21.04.05, 10:40 no i zostałaś szufludkiem ;p aniouek zrobił ci skrytki i skrzyneczki pozdrowionka Odpowiedz Link
kendo Re: list do MYCHA 21.04.05, 10:49 dostala myszka przydzial obowiazujacy kazdej szufladuni, i co gdzies sie nam zapodzialas, czyzbys gdzies w polu jakies gniazdko sobie wila ?? ))))))))) witaj wsrod nas i klikaj,klikaj................... pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
mycha Re: list do MYCHA 21.04.05, 10:53 robi się ciepło, wiosna rozwija swoje skrzydła, wiec czas na porządki w mysiej norce dziekuję kendo za powitanie i obiecuję zaglądać tutaj jak najczęściej. pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
mycha Re: 51 - Skrytka 1 listów do MYCHA 21.04.05, 10:50 witam was serdecznie bardzo dziękuję ci aniouku za szufladową skrytkę na listy i powitanie w czarodziejskiej Szuflandii kasikk - ściskam mocno przyszłą mamusię Odpowiedz Link
kendo Re: 51 - Skrytka 1 listów do MYCHA 21.04.05, 11:13 hej myszko !! milo ze sie odezwalas, ale wiesz co Ci powiem, ze jak chcesz mi odpowiedziec cusik , na to co Ci napisalam w prywatnej szufladniu to tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=5575937 i podobnie wszystkim innym,szukasz ich skrzyneczek i tam sie zamieszcza prywatne lisciki,jak do szefowej to tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=13515996 a to kasikka tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=13109156 ale nie przejmuj sie,kazdy nowy szufladek uczy sie systemu, ktory tu panuje, a nasza "szefowa" nienadarmo ma taki nik"Aniueczek" ma cierpliwos by sprzatac po nas.... bo ja tez w dalszym ciagu balaganie. miej sobie dobrze...PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 51 - Skrytka 1 listów do MYCHA 21.04.05, 12:29 myszko,niema sprawy.... obojetnie gdzie zostawisz swoj slad bedzie i tak bardzo mile czytany i z przyjemnoscia odpowiadany.. ) ale masz fajnie z kasikkiem, mozecie sobie pobablac kiedy chcecie ) a tak z ciekawosci ?? tez mieszkacie blisko siebie ??(nie musisz odpowiadac jak niechcesz) Odpowiedz Link
kendo Re: 51 - Skrytka 1 listów do MYCHA 21.04.05, 12:53 to macie super.... a juz nie wspomne kawki gdzies na miescie wspolnie pite z kremistym ciachem.... ja tak robie z siostra, Ona mieszka w centrum miasta,ja na peryferiach, spotykamy sie nieraz u niej, ale najprzyjemniej jak gdzies w kawiarence przy kremowym, lub w chinskiej) Odpowiedz Link
kasikk list do MYCHA 21.04.05, 14:58 a ja mam trochę spokoju na koniec dnia... na szczęście ) tylko ulka mnie wkurza, chyba boi się, że będzie mieć za dużo roboty, jak mnie nie będzie jakos mi jej nie szkoda ;P Odpowiedz Link
kendo Re: list do MYCHA 21.04.05, 20:08 wcale sie nie uwazam,ze jestes dziwna, nielubiaca slodkosci, mam pare znajomych,ktore sa podobnie jak Ty-nielubiace . Odpowiedz Link
kendo Re: myszkowe smaki :-)))))))))))) 22.04.05, 09:54 wiesz !! tak sobie wlasnciwie pomyslalam, kiedy oznajmilas o nielubieniu slodkosci, ze jak na myszke przystalo musi byc to ser, ktorego ja natomias niezabardzo lubie, wyjatek z Gounda,musi byc o lagodnym smaku i kremisty ) lubie go z winogronem lub gruszka. Odpowiedz Link
kendo Re: myszkowe smaki :-)))))))))))) 22.04.05, 10:24 hej myszko) kiedys u koleznaki mialysmy "serowa tace"(rozne gatunki sera-po plesniowe wlacznie) robilysmy rozne experymenty smakowe z bialym winkiem, szkoda,ze niezapamietalam nazwy wina, bo smakowo bylo niebo w gebusi, smakowalysmy z roznymi dodatkami i ciasteczkami/wflem a nawet z borowkami czerwonymi. slubnemu robie czesto koreczki do piwka , wlasnie z oliwka,ale zielona,, sama uwielbiam z winogronkiem) Odpowiedz Link
kendo Re: list do MYCHA 01.05.05, 10:03 ach !! mycho.... ladne niespodzianki robisz... dziekuje i ciesze sie, i mysle,ze beda one czestrze) milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: list do MYCHA 01.05.05, 11:46 o !! nie bedzie sie nudzilo dziecie podczas weekendu,zajmujac sie futrzaczkiem ) podrap za uszkiem futrzaczka.... a to on czy ona ?? Odpowiedz Link
kendo Re: list do MYCHA 03.05.05, 21:30 oj mycha.... wcale Ci sie nic nie zebralo) po prostu mamy nieraz takie dni gdzie popadamy w zadume i wtedy wyciagamy najtrafniejsze wnioski i dochodzimy do postanowien, ktorych bysmy przedtem nie chcieli. popadaj czesciej w taki stan,a "beda z Ciebie ludzie" ) Odpowiedz Link
kendo Re: list do MYCHA 04.05.05, 18:00 a moze po prostu niezauwazylas tego -co zgubic mialas- nieraz niewidzimy znakow,ktore mamy na swej drodze, badz czujna teraz i rozgladaj sie bacznie, zycze powodzenia.... jak mi kiedys ktos powiedzial,"ze szczescie samo sie na drodze mej rozkraczy", i tak sie stalo,bo wpadlam na nie niechcacy))))))))))..tak to najszczersza prawd)nawet nie byla na to przygotowana) Odpowiedz Link
kendo Re: list do MYCHA 05.05.05, 11:19 to sie przekonalas o "prawdziwym szczesciu"/marzeniach jednoczesnie wiesz,ze powstal blad....i wiesz jaki-to wazne, teraz bedziesz postepowac innaczej majac w podswiadomosci pomylke/zla ocene.. rozgladaj sie pilnie "powoli" a moze na poduszeczce zostanie odcisniete miejsce te drugie....trzymam kciuki)usciski. Odpowiedz Link
kasikk list do MYCHA 05.05.05, 14:22 no to jestem, może z przerwami, ale pojawię się dzis tutaj prawie przez cały dzień ) widzę, żeś kendule polubiła - ona taka cieplutka ) Odpowiedz Link
fi_glik 21 08.03.06, 16:03 Najpiękniejsze składam Ci życzenia, Z głębi serca płynące, czekając ich spełnienia Niechaj kłopoty znikną, sukcesów przybędzie, Niechaj zdrowie dopisze, a szczęście się przędzie i wszystko co piękne, wymarzone, niech w Twoim życiu będzie wypełnione. Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 14.03.07, 18:29 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link