megxx 22.06.05, 08:34 Oto środa-pierwsza letnia i astronomicznie, i kalendarzowo! Oby każda środa w tej porze roku niosła: radość, spokój, dobre wieści i pozwalała spotykać dobrych ludzi. Miłego dnia Ludkowie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: ŚRODA-LATO 2005! 22.06.05, 08:53 czyli zaczynamy juz letnie watki? po wczorajszym dusznym dniu, noc burzowa z obfitymi opadami..dzis chlodno. ale w serduszku juz lenie radosci i nadzieje na piekne lato. milego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
mir-elka faktycznie... 22.06.05, 11:56 niezbyt ładnie się ono zaczyna, to nasze lato, ale zapowiedzi widoczne juz są! w połączeniu z nadzieją i pogodą w nas samych może COŚ z tego będzie? serdeczności słoneczne, w razie czego służę szpikulcem do rozwiewania chmur Odpowiedz Link
kendo Re: faktycznie... 22.06.05, 21:01 usch...tyle sobie obiecalam pracy dzis na dworze i po prostu nie dalo sie,bo sztormuje niemal milego wieczoru. Odpowiedz Link
kubatka Re: faktycznie... 22.06.05, 23:55 Miła środa letnia Pogoda całkiem fajna, wycieczka rowerowa udana i zakończona prysznicem z nieba milutkiego wieczoru Odpowiedz Link
mir-elka dobrze... 29.06.05, 11:28 to wróży, gdy ktoś jest zadowolony Bo z moich obserwacji wynika, ze chętniej dzielimy się niepogodą niz pogodą. Mówię o forum, rzadko ktoś wpada i krzyczy, że jest, jest! szczęśliwy. Częściej niestety to drugie... a może się mylę? Chyba sie zapętliłam.... Tak, czy inaczej wszystkim pięknego dnia życzę Odpowiedz Link
kubatka Re: dobrze... 29.06.05, 11:54 Śliczniutki dzionek, słoneczko i lekki wietrzyk od słońca...aż sie żyć chce Pierwszy dzień poszukiwania pracy za mną...jutro następny... milutkiej środy Odpowiedz Link
mala20033 Re: dobrze... 29.06.05, 16:35 Hm..psie spi pod biurkiem..na dwoarze szaro,buro..kawke pije..Dobrego Dzionka..Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: dobrze... 29.06.05, 20:36 mirelko moze masz racje,ze nieraz poniesiemy sie wodzy narzekania, niemniej dzis piszac,ze <dzionek cudny<,nie oznacza ze jestem <szczesliwa< ale nieszczesliwa tez nie jestem milego wieczoru Odpowiedz Link
majenka3 Re: dobrze... 29.06.05, 21:22 czasami miewa się takie nastroje, że pomaga napisanie w sieci czegoś co nurtuje..czasem pisze się o tym enigmatycznie i w zawoalowany sposób, ale własny kontekst myślowy tak sie wkłada i..to dziwne ale czasem chyba naprawde to pomaga..Ale to fakt, ze ludzie rzadziej decydują się na klikniecie, kiedy mają dobry nastrój..coś w tym jest..ALE .. wydaje mi się, ze właśnie to miejsce sieciowe SZUFLADA LISTOPISÓW jest takim z którego emanuje wiele dobrych klików i to lubię..co nie oznacza, że nie kliknęłabym na minorową nutę...hmm..robię to czasem..dzisiaj też to robilam (problemy nie moje, ale obchodzące mnie bardzo), ale wdepnęłam tutaj..i..klikam optymistycznie.. ?? Odpowiedz Link
majenka3 Re: ŚRODA-LATO 2005! 06.07.05, 11:07 Klik środowe + pozdrowienia + życzenia miłego dnia Odpowiedz Link
aniouek1 pozdrowienia środowe Szufludkowie :) 06.07.05, 16:06 i dla Ciebie Majenko udanego, łaskawego dnia,a przynajmniej tej Jego cześci, która przed Tobą. Dorwałam wreszcie chwilkę by wejść do Szuflandii i poczytałam troszku i...dziekuję Wam za każde słowo, bo Wasze słowa dla mnie są bardzo ważne wszystkie i sprawiają, że łatwiej mi zobaczyć samą siebie nie tylko tak jak dom z perspektywy drzwi jego, ale razem z dachem z lotu ptaka, czy z perspektywy górskiego szczytu... To...bardzo pomaga zobaczyć pełniej i widzieć więcej... Hmmm...zadumałam się nad słowami, że do sieci głównie troski się zmiata, a radości jakby mniej... Chyba...tak jest w istocie. Radość, szczęście, sukces "ma wielu ojców" i chętnych do dzielenia na wyciągnięcie ręki wielu, a ze smutkami, troskami...już jest całkiem odmiennie... Na nie popytu nie ma, choc podaż - a i owszem - i to znaczna i stąd bywa, że nieproszone same zwalają się na człowiecze głowy w nadmiarze, co to zdaje się nie do uniesienia - a już z pewnością nie w pojedynkę...część do sieci się wylewa, ale...sieć ma to do siebie, że stanowią ją wielkie dziury i wypadają między chmury ludzkie tęsknoty, żale,troski, strachy, obawy...czasem łzy... Bywa, że KTOŚ je podnosi, sercem otula i życzliwością osusza smutek zamieniając w nadziei uśmiech... Pozdrawiam serduszkowo Wszystkich, Którzy znają co to schylać czoło nad człowieczą troską i ...ludzką łzą. Dziękuję, że JESTEŚCIE Odpowiedz Link
majenka3 Re: pozdrowienia środowe Szufludkowie :) 13.07.05, 10:13 Aniouku a dzisiaj znowu środa, środek tygodnia, upalny dzień..mysli nieskore do układania sie w coś sensowengo, ale zawsze mające ochotę emanowac jakims miłym ahoj co moje niniejszym ...czynią Odpowiedz Link
aniouek1 iiiiiiii uciekło miiii 13.07.05, 12:11 miłego, udanego dnia Ludkowie mili i niech Wam się wszystko tak poukłada jak sami chcecie najbardziejowato O! Piękny dzionej dzisiaj maMY! Ciepluni, słoneczny...na słoneczkowych promyczkach całuski Wam przesyłam i po uśmiechu na dodatek też O! a coby nie? Łapcie w łapcie i już! )))) Odpowiedz Link
megxx ładny podwieczór się zapowiada:) 13.07.05, 17:33 Spędźcie ten czas w miłym towarzystwie Z uśmiechem na twarzy (albo w żebrach-do rozpuku) Wszystkiego miłego Odpowiedz Link
mir-elka dlaczego...? 20.07.05, 12:14 nie ma srody? Południe już minęlo. Pozdrawiam serdecznie, z pieknego zakątka, tu, u nas, w Polsce Odpowiedz Link
kendo Re: ŚRODA-LATO 2005! 27.07.05, 19:01 dzis juz srodek tygodnia i nikt nie zajzal do szufladuni?? milego wieczoru zycze, choc za oknem ma sie na deszcz i caly dzien chmurzyska wisialy czarne nad glowa. Odpowiedz Link
majenka3 Re: ŚRODA-LATO 2005! 27.07.05, 19:32 A u mnie takie piekne, środowe lato Jutro będzie oczywiście jeszcze piekniejsze i takie, że miejska wersja cieszenia sie nim ma być ..trudna Wieczór przepiekny. Popadało u Ciebie Kendo ??? Pozdrawiam wieczornie, bezwietrznie i cieplutko Odpowiedz Link
kendo Re: ŚRODA-LATO 2005! 27.07.05, 20:20 zdziebko popadalo przez ulamke sekundy i churzyska pozostaly ciezkie az do teraz, ale jakos sloneczko sie obudzilo choc to juz zachodzi w sumie mozna bylo znies aure pogodowa siedzac w domu. milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: ŚRODA-LATO 2005! 03.08.05, 10:03 usch...chlodno i niemal deszczowo(((((( niemniej milego dzionka zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: ŚRODA-LATO 2005! 10.08.05, 10:03 czy musi wiecznie padac???????????? chcem juz sloneczka i juz.... w przeciwienstwie do megxx,skarpetki nosze... niestety chlodno mi bez nich( zycze milusinskiego dnia...moze sloneczko jednak zaswieci) Odpowiedz Link
kasikk Re: ŚRODA-LATO 2005! 10.08.05, 10:10 witam ) raport pogodowy delikatnie lepszy niż w kendolandii słonko pojawia się chwilami, jak wietrzycho trochę chmury przepędzi jakoś aniouka niet i znowu w szufladzie cicho... pewnie urlopuje sie po wszystkich musach anioukowych... miłego dnia ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: ŚRODA-LATO 2005! 10.08.05, 17:42 Milego nie za upalnego Dzionka...a wieczorem zimnego drinka.Pa! Odpowiedz Link
kendo Re: ŚRODA-LATO 2005! 10.08.05, 19:55 hi,hi,...kasikku, ale wymyslilas -kendolandie-nawet,nawet...wesola nazwa przed kroplami dzis sie uchronilam, ale i tak pochmurnie...nic mi sie niechce przez taka pogode robic. malenka,a moze szklaneczke mleczka co ?? Odpowiedz Link
mala20033 Re: ŚRODA-LATO 2005! 24.08.05, 03:54 Nie za goracej..nie za deszczowej srody Wam zyczy Mala.. Odpowiedz Link
megxx Re: ŚRODA ostatni dzień sierpnia 31.08.05, 20:39 Złote sierpnia pokoje żegnają się z nami... Dobrej nocy, spokojnej i bezpiecznej. Odpowiedz Link
mala20033 Re: ŚRODA-LATO 2005! 07.09.05, 15:02 Milego cieplego,slonecznego dzionka wsiem..Mala Odpowiedz Link
aniouek1 Słońce chyli się ku Zachodowi 07.09.05, 16:49 ..a może to raczej...Zachód zbliża się do Słońca? Spełnienia Waszych planów Szufludkowie ...na resztę dnia i każdy c.d. Odpowiedz Link
kendo Re: Słońce chyli się ku Zachodowi 07.09.05, 21:26 zachodzi coraz wczesniej,,,,i tak nagle ciemno sie robi, niemniej piekny wrzesniowy dzien byl, jakby z dziecinstawa przypomnienie) milego wieczoru /nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: strasznie wietrznie 14.09.05, 11:06 dzis u nas... moze mnie nigdzie niepodmiecie))))))))) milego dnia szufladunie) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Słońce chyli się ku Zachodowi 21.09.05, 03:42 Wszyscy spia srodowo..a ja ide do lozeczka poczytac... Odpowiedz Link
mir-elka to już... 21.09.05, 08:27 ostatnia sroda lata, miłego, cieplutkiego dnia... miejmy nadzieję, ze będą takie jeszcze przez całą jesień. Ona ma swoje uroki, ale.. Odpowiedz Link
kendo Re: to już... 21.09.05, 10:01 niemal koniec lata, ale nie tematow,najlepsze sa o naszych wspomnieniach , ktore cieplutko pielegnujemy w serduszkach. cudownego dnia zycze. mirelko,jak zawsze piekne wspomnienia zamieszczasz) Odpowiedz Link
mala20033 Re: to już... 21.09.05, 15:58 Mir-elka.. U mnie tez cieplo,ale czuje sie w powietrzu jesien..to nawet jest mile. Sadzilam wczoraj w kolorze teczy chryzantemy w ogrodku.Najpiekniejsze chryzantemy to widzialam w Japonii o galazkach dlugich spadajacych z donnic jak bluszcz... Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 27.03.07, 22:12 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link