megxx 24.06.05, 08:10 Piękny dzień. Dzieci kończą rok szkolny. Pora myśleć wakacyjnie Dobrych myśli, sprzyjających zdarzeń, przyjaznych ludzi Wam życzę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 24.06.05, 09:06 witajcie szufladunie, dzis tu wielkie swieto-srodek lata- obchodzony bardzo hucznie ze sledzikami /mlodymi kartofelkami/setunia/truskawkami ,obowiazkowo) milego dnia. Odpowiedz Link
mir-elka witam... 24.06.05, 10:12 już-prawie-weekendowo, coraz bardziej czuć w powietrzu wakacje... nadchodzi pora wyjazdów, rozjazdów, prawdę mówiąc wcale mi się nie chce miłego świętowania, odpoczywania, pracowania... niepotrzebne skreslić Serdeczności. Odpowiedz Link
kendo Re: witam... 24.06.05, 10:35 o! mir-elko a co to za nastroj niepewny?? ciesz sie lato/wakacje/urlopy) nic z listy nie skreslam chce wszyskie przyjemnosci chlonac by starczylo na dlugie jesienne i zimowe wieczory..... pieknego dnia. Odpowiedz Link
majenka3 Re: witam... 24.06.05, 12:01 dzień dobry przeczytałam sobie Twój zestaw "świetowniczy" Kedno...truskaweczki i śledziki...coś w tym jest tj coś co trzeba chyba wypróbować a dzisiaj rzeczywiście i koniec roku szkolnego i przedsmak wakacji...wstyd sie przyznać, ale ja lubie wyjazdy w chwili kiedy "tam" już jestem, lubię tez "niegroźnie' planowac sobie i myśleć milo o wyjeździe, keidy on jeszcze daleko rpzede mną...ale tak w ogóle to domatorką jestem i osobą lubiąca poukładane, spokojne czasy i wszystkie miłe osoby nieporozjeżdżane Bóg_wie_gdzie Ale zycie jest takie, ze nie trwa w miejscu i ciągle coś się dzieje...No i właśnie...weekend nam się rozpoczyna... ps Wiesz Kendo, ze myśl dzisiaj o długich zimowych/jesiennych wieczorach brzmi...wywrotowo Moze dobrze sobie uzmysłowić, że za jakiś czas nie będzie tej orgii barw, tj. że będzie inny zestaw...do zachwycania się Miłego weekedu i rozchmurzonych nastrojów życzę wszystkim ... Odpowiedz Link
mir-elka proponuję... 24.06.05, 12:26 tego śledzika i truskaweczki połączyć... śmietaną, każde osobno pasuje do siebie, może zagra? zwłaszcza jak zastosuje sie katalizator w postaci 'setuni' )) Bardzo trafnie Majenko opowiedziałaś moje, a jak okazuje się nie tylko moje, niepewności przed-i-wyjazdowe, do tego dochodzi koszmar pakowania, brrr... W ramach poprawy nastroju i nieuchronności przemijania wybiorę się dzisiaj na łów. Będę łowić barwy, widoki, nastroje, by móc raczyc się nimi gdy przyjdą gorsze czasy Odpowiedz Link
kendo Re: proponuję...mir-elko/majenko 24.06.05, 12:40 ja uwielbiam wyjazdy/pakowanie/kupowanie na droge.... pozniej jak jestem na miejscu po trzech dniach tesknie za swoim domkiem chyba,ze dzieje sie cos ciekawego i wtedy nie mysle o swoich) a sledzik .bedzie matyjas w smietanie/sledzik w olej/losos wedzony, kartofelki z kperkiem/salatka szwdzka kartofelkowa truskawki bez torcika lecz ze smietanka i moze jakies winko otworzymy, napisalam moze,bo strasznie goraco i niema czlek ochoty na %, bedzie cyder jablkowy ,ktory rowniez ma w sobie zdziebko %. miejcie sobie mily dzien ja wyruszam na poszukiwanie kwiatkow do bukieciku letniego,moze i wianuszek uwije) Odpowiedz Link
mala20033 Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 25.06.05, 01:05 Milego piatku..i chyba Wam..Dobranoc!! Odpowiedz Link
majenka3 Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 01.07.05, 07:41 Ciepłe piątkowe dzień dobry, chociaż ranek rześki...orgia barw jak zwykle.. Odpowiedz Link
kendo Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 01.07.05, 09:39 witam rownie cieplutko zyczac przyjemnego dnia.... pomyslcie to juz lipiec od dzis, ale czas leci szybciutko. Odpowiedz Link
mir-elka dzień dobry... 01.07.05, 11:44 piątkowe wszystkim, już lipiec... czas nabiera szaleńczego tempa, jak zwykle nie w porę, niech ktoś zatrzyma wreszcie świat, ja wysiadam... Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry... 01.07.05, 12:47 witaj mre-lko uszeta do gory,bedzie dobrze, a mile tesknoty sa wspaniale) milego lata zycze. Odpowiedz Link
majenka3 Re: dzień dobry... 01.07.05, 13:20 tez zerknęłam w tęsknoty Mir-elko..piekne i to takie bliskie mi spojrzenie na świat...drzewa.. mnie fascynują, sa jak magnes dla mnie i te łąki i wszystko - sliczne zdjecia, super wrażenia..Szymborską tez lubię.. Pozdrowienia letnie..nie da się uryc.. to milościwie nam panujaca pora roku w swojej na razie łagodnej wersji Odpowiedz Link
mir-elka Re: dzień dobry... 01.07.05, 14:03 majenka3 napisała: > i to takie bliskie mi spojrzenie na > świat...drzewa.. mnie fascynują, sa > jak magnes dla mnie i te łąki i wszystko - bo patrzeć to nie zawsze oznacza widzieć. Chyba się powtarzam... Ty widzisz - wiem Ja widzę - chyba też?. Myślę, że to cenny dar łapać w obiektyw to, co najpiękniejsze. I dzielić się tym, bo pięknem warto się dzielić. Również pozdrawiam, spod nieco chmurnego nieba Odpowiedz Link
mala20033 Re: dzień dobry... 01.07.05, 19:07 Piatku slonecznego,ale nie upalu...Milego dzionka! Odpowiedz Link
majenka3 Re: dzień dobry... 08.07.05, 12:18 mala20033 napisała: > Piatku slonecznego,ale nie upalu...Milego dzionka! Tego samego, czego Mala zyczyła w ubiegły piatek i jeszcze dobrych nastrojów i umiarkowanych ilosci zachmurzeń - u mnie tendencje takie, ale tylko na tutejszym niebie, w środku, we mnie - bezchmurnie i tego tez zycze piątkowo wszystkim Odpowiedz Link
aniouek1 już koło północka, za chwil kilka sobota 15.07.05, 23:50 a tu piątek jeszcze nie byl na sobie właściwe miejsce postawiony. Oj mamy my mamy...ten czas jest dla nas wszystkich jakiś taki bardzo zakręcony. O tym żeby jak dawniej bywało spotkać się w Szuflandii o tej samej porze i pogaduszyć to teraz zdaje się juz tylko pomarzyć można. Co się z nami dzieje ludkowie mili? Ja już padam na nosek i muszę poszukać coś na czym głowinę bym mogła oprzeć i co nie byłoby klawiaturką. Dobrej nocy Szufludkowie i snów SAMYCH dobrych, albo żadnych O! Odpowiedz Link
kendo Re: nareszcie jestem;)) 22.07.05, 19:26 witajcie szufladunie cieplutko, choc na dworku wcale nie letnio( Ci co nie na urlopach brac sie do pisania ,a to zywo) milego wieczoru. Odpowiedz Link
megxx Re: nareszcie jestem;)) 22.07.05, 23:15 Kendusiu, dla Ciebie extra pzdrowienia Dla reszty całuski Odpowiedz Link
kendo Re: pochmurny i chlodny piatek 29.07.05, 10:12 i nie zapowiada sie na poprawe pogody przez pare dni(((((((( szkoda wielka,bo opalenizna bleknie/kostunie domagaja sie wygrzania..... milego zakonczenia tygodnia pracy. Odpowiedz Link
kendo Re: pochmurny i chlodny piatek 12.08.05, 10:33 i jeszcze wieje..... z kawcia w lapce pozdrawiam cieplutko zyczac pieknych wolnych dni. Odpowiedz Link
mir-elka Re: pochmurny i chlodny piatek 12.08.05, 14:39 podobno ma być lepiej aż trudno w to uwierzyć. pustawo tu ostatnio... ja też wyjeżdżam, ale wrócę, przed wrześniem, serdecznosci dla Was wszystkich Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Szufludkowie :))))))) 26.08.05, 08:47 wreszcie mi się udało do Szuflandii dotrzeć by Was uściaskać, wycałuskować i życzyć Wam samego dobra i piękna. Nie gniewajcie się na mnie, że ...jakby mnie nie było, bo... to nie z mojego wyboru ale zewnętrzności i okoliczności wirujące tak sprawiają że... ja jakby liść jesienny z wiatrem muuuszę i dostęp do sieci mam ograniczony i nie wiadomo jak to długo potrwa. Jeśli możecie to...pomagajcie mi dobrymi myślami...bardzo potrzebuje Waszych dobrych, życzliwych myśli...bardzo Pozdrawiam Was serduszkowo i niech Wam samo DOBRZE BEDZIE Wróce gdy będę - z pewnością nie później Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :))))))) 26.08.05, 09:43 wowwwwwwwwwwwwwwww !!!!!!!!!!!!! ale piatkowa niespodzianka....az sloneczko zaswiecilo w szufladuni) bedzie ,jak szefowa sobie pragnie) a tak to miej sobie dobrze tam gdzie jestes....szufladunie zagladaja czasami) Odpowiedz Link
megxx Pierwszy piatek września 02.09.05, 19:07 Pogoda letnia, choć noce zimnawe. Spokojnego wieczoru wszystkim. Odpowiedz Link
kendo Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 09.09.05, 09:32 cieplunio,rospiewany piatek z ptaszynami, takiego dnia Wam zycze) Odpowiedz Link
mala20033 Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 09.09.05, 19:36 Nie jest zle,ale mogloby byc lepiej.. Odpowiedz Link
megxx Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 09.09.05, 23:20 byle było...zdrowie... Cieplutki wieczór, oby tak trwał. Odpowiedz Link
kendo Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 16.09.05, 10:23 typowo jesienny poranek , sloneczko juz tak niegrzeje( miejcie sobie spokojne zakonczenie tygodnia pracy...jutro juz weekendzik) Odpowiedz Link
megxx Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 16.09.05, 10:44 Gdyby nie zieloność za oknem-byłoby juz całkiem jesiennie. No cóż powoli musimy się pożegnać z latem.... Kap, kap płyną łzy... te ostatnie dwa tygodnie to była osłoda za maj, czerwiec, połowę lipca i zimny sierpień...czy u nas w ogóle było lato? Miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: PIĄTEK-LATO 2005 ~*~*~* 16.09.05, 13:24 podobnie moglabym zadac sobie to pytanie, nie upoila sie ciepelkiem letnim jakos w tym roku.... no coz,pozostaje czekac szczesliwie do nastepnego lata.... milego dnia zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 27.03.07, 22:14 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link