kendo 27.12.06, 20:13 milego dnia w srodku tygodnia zycze Szufladuniom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megxx Re: SRODA zima 2006/7 03.01.07, 00:16 Zanim położę się spać-życzę Wam dobrego dnia. dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA zima 2006/7 03.01.07, 10:01 niech sroda bedzie mila, pogodowo??cicho sie zrobilo po orkanie/slonce swieci i typowo spacerowa pogoda. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA zima 2006/7 03.01.07, 20:19 malenka nienazekaj,bo zime dopiero zapowiadaja i wtedy bedziemy sie cieszyc mrozikiem) miej sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA zima 2006/7 10.01.07, 19:28 na jutro obiecuja opady sniegu.... milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
marucha1 Re: SRODA zima 2006/7 17.01.07, 12:48 Witam Cie Kendus.....Kope lat...Witam tez wszystkich ludkow szufladkowych.Nie ma sniegu Kendo...i chyba nie bedzie.Nawet w gorach nie bylo.Teraz jest tu 13 stopni plus...cos niedobrego dzieje sie z naszym swiatem.Przydalby sie jakis Aniouek zeby to wszystko zrobic jak bylo.Komu to przszkadzalo,ze w zimie byl mroz i snieg a w lecie slonce i ciepelko? Pozdrawiam Odpowiedz Link
megxx Sypie śnieg, sypie śnieg 24.01.07, 08:42 Osobiście jestem (może nawet autorem hasał, że duże ilości śniegu przydają się tylko góralom, bo dutki można na nim zarobić No ale obok mnie też góra..też ktoś tam zarobi...no to niech już ma ten śnieg. Ja potrzebuje śniegu do nastroju, do przykrycia szarości późnej jesieni...i tyle. Już może przestać padać. Ale to nie ja decyduje, ja tylko pokornie zgadzam się na to, co dostaję. I uczę się z tym żyć. Kochani, byśmy umieli przyjąć to, co nas spotyka. No i oczywiście miłego dnia! Odpowiedz Link
aniouek1 Megxx!!!!!! myśli mi się, czuje mi się jako Tobie 24.01.07, 22:51 śniegowato, tyle, że...ja tak pięknie nie umiem myśli i uczuć haftować literkami jak potrafisz i czynisz to Ty - cuuudnie! Dziękuję za życzenia...och...żeby to umieć i żeby móc się przynajmniej w miarę bezboleśnie naumieć. Póki co...pora na spanko. Dobrej nocy Ludkowie i snów samych dobrych i pięknych i ...cieplunich i mięciutkich. Dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: juz po zimie:( 31.01.07, 09:24 odwilzowo/wietrznie....cos zima niechce zostac z nami na dluzej, niemniej jednak,dzien za dniem ucieka,te same obowiazki, oby gorzej nie bylo a Wam sie szczescilo...milego dnia zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: juz po zimie:( 31.01.07, 13:48 u mnie z zimą podobnie jak u Ciebie Kendo. Dobrego dnia Szufludkowie i wszystkiego co najlepsze moze w dniu byc niech Wam będzie a i mnie też by się przydało. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: juz po zimie:( 31.01.07, 20:42 dzionek zabiegany/zakupowy i jak zwykle zawsze cos sie zle zakupi moze przyjma mi w sklepie,choc rospakowalam koszyczki do laznieki niepasuja i juz,a tak sie cieszylam,ze nareszcie bedzie wszystko po plac. cieplego wieczoru. Odpowiedz Link
aniouek1 śnieżyca taka, że nie widać świata 07.02.07, 07:59 niebo się z ziemią zlewa w jedną bałość i...wciąż pada śnieg. Dobrego dnia Szufludkowie. Powiedzcie, czy u Was też tak jest czy...kwiatki Wam kwitną w ogródkach? Odpowiedz Link
kasikk_29 witam :) 07.02.07, 11:14 u nas widać, chociaż też śnieży byłyśmy właśnie na tyn śnieżku niech więcej popada, to saneczki znowu w ruch pójdą miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: witam :) 07.02.07, 11:39 ech,nas tylko przypudrowala o drugiej w nocy,a poniewaz mrozik,wiec puder jeszcze jest sniezyczki kwitna,a krokusow jeszcze u mnie nie widac,choc u sasiada juz na zolto zakwitly. miejcie sobie cieplutko i siedziec w domciu,jak nigdzie wychodzic nie musicie. Odpowiedz Link
kendo Re: witam wieczornie 07.02.07, 17:40 po "bialym pudrze "ani sladu, podmarzlam w miescie co nieco,bo cieplejsze ocieplacze w domciu zostaly,bo jak sie w nie przydziac,gdy sie chce pare ciuszkow przymierzac, oczywiscie,namachalam sie lapkami i nic nie zakupilam,ech..,moze innym razem. miejcie sobie cieplunio. Odpowiedz Link
kendo Re: witam w bialosciach:-)))))))))))) 14.02.07, 09:07 bo znowu przecie dosypalo, nadzieja,ze stopnieje zanim do miasta rusze udanego dnia Szufladunie. Odpowiedz Link
aniouek1 a ja w ...szarościach i wilgotnościach :))))))))) 14.02.07, 09:09 witam i udanego, pogodnego dnia Wszystkim życzę Odpowiedz Link
kendo Re: a ja w ...szarościach i wilgotnościach :))))) 14.02.07, 09:52 tu ,jak w kalejdoskopie pogoda sie zmienia...zaczyna byc jakby mgliscie i szaro sie robi( qurccze a dzis miasto i obiadek planowany z siostra. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: a ja w ...szarościach i wilgotnościach :))))) 14.02.07, 15:23 i wszystko płyyyynie kurczę, roztopy to jednak filozoficznie podszyte są ;P miłego popołudnia i wieczorka Odpowiedz Link
kendo Re: witam wieczornie 14.02.07, 20:08 powiem,ze wzglednie sucho i cieplo bylo na miescie, dzionek nawet do milego zaliczam...i mysle,ze wieczor rowniez taki bedzie, zaraz zabieram sie do sprawdzania ksiazkowych katalowgow,musze sie przygotowac na przecene ksiazkowa cielpelka zycze, Odpowiedz Link
aniouek1 ufff...kosmos 14.02.07, 23:38 nie wiem co się dzieje z necikiem, że nie chce pracusiować jak powinien no i nie wiem czy wreszcie uda mi się choć jeden post wysłać, czy się nie uda ale próbuje i staram się jak mogę, żeby zostawić Wam w szufladzie dobranockowe życzenia: słodkich snów Ludkowie mili Odpowiedz Link
aniouek1 Re: SRODA zima 2006/7 21.02.07, 06:25 Dobrego dnia Szufludkowie i dużo siły do postowania jako, że dziś POPIELEC! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=37678377&a=37678644 Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA zima 2006/7 21.02.07, 10:43 moze tak zle nie bedzie.... pogodowo,straszecznie za oknem/wieje/sniezy/mrozno.... miejcie sobie cieplutko. Odpowiedz Link
kendo Re:zima sie zaczela na powaznie, 21.02.07, 20:33 chcialam wlasnie napisac,ze jak tak bedzie sypac to jutro z chatki nie wyjde, mase juz bylo poslizgow samochodowych....a jutro tez na koncert mam jechac,to chyba autobusem pojade,bo niewywinduje sie z podnaszej goreczki na duza droge. cieplej nocki zycze. Odpowiedz Link
kendo Re:zima sie zaczela na powaznie, 28.02.07, 10:17 no,znowu sniezy,ale jest na plusie,wiec chyba nie bedzie tragedi przemieszczania sie. zycze ciepelka i dobrych fluidow. Odpowiedz Link
kendo Re:o!! to juz sroda.... 07.03.07, 08:25 zycze zatem milego wytrwania do weekendu. Odpowiedz Link
kendo Re:o!! to juz sroda.... 14.03.07, 11:20 i zapowiedz ochlodzenia ponownego( zyccze udnaego dnia. Odpowiedz Link
megxx Re:o!! to juz sroda.... 14.03.07, 12:54 A u mnie Wiosna. Fajnie, słonecznie. Pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link
aniouek1 dobranoc Ludkowie mili 14.03.07, 21:34 śpijcie słodko i śnijcie same piękne i dobre sny Odpowiedz Link
kendo Re: witam wieczornie 21.03.07, 20:42 oj,nadzialo sie u mnie,nadzialo,ale wszystko dobrze zycze milego wieczoru i wyspanej nocki. Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 28.03.07, 00:05 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 05.03.08, 23:53 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link