aniouek1 list 95 16.11.03, 13:58 ta prośba w ADMINISTRACJI nie dotyczyła SZKÓŁKI ale dziękuję, dobrze wiedzieć. Twój czas to dobry czas dla SZKÓŁKI i oczywiście że nie w każdą, przecież zdarzają się wakacje, ferie i chyba coś takiego jak laba też od czasu do czasu zdarzyć się może hihihi Odpowiedz Link
aniouek1 list 96 16.11.03, 17:16 NIEDZIELNA SZKÓŁKA JĘZYKA FRANCUSKIEGO Pierwsza, jedyna we wszechświecie, takowa, forumowa szkoła językowa! Szefem i naczelnym nauczycielem tej wyjątkowej szkoły został właśnie dzisiaj MIANOWANY także KTOŚ absolutnie wyjątkowy....pozwólcie Państwo, że przedstawię – oto MROUH Szkółka – jak sama nazwa mówi – niedzielkowy będzie miała charakterek i w związku z tym zajęcia obowiązkowe będą odbywać się w niedziele, a nadobowiązkowe kiedy tylko KTOŚ chce, jak i gdzie też – dowolna sprawa. Okazja jest więc wyjątkowa aby się troszku uświatowić językowo i stąd spodziewamy się, że sześć dni naboru zapisowego wystarczy na zajęcie wszystkich nieograniczonych realnościami miejsc w naszej NIEDZIELNEJ SZKÓŁCE JĘZYKA FRANCUSKIEGO. Zapraszamy WSZYSTKICH i KTO tylko CHCE uczniem zostać MOŻE, bo i czemu nie? ------------------------------------------------------------------------------ Może być taki "wstęp" na początej dobry? Odpowiedz Link
aniouek1 list 98 17.11.03, 21:48 z rumieńcami Ci ładnie.. nawet cudnie. Naprawdę Ci do twarzy Tak czy siak to przecież Mrouh właśnie o to chodzi by jezyk ludzi i aniołów zagościł w Szuflandii i dał ociupinke radości wszystkim, którzy go posmakować zechcą jak i Tobie samej. A więc.... OGŁASZAMY! Hihihi! Ciesze się bardzowato! Dziękuję za TAK i że mogę obwieścić wszem i wobec, że MAMY w Szuflandii PIERWSZĄ SZKOŁĘ! Odpowiedz Link
aniouek1 list 100 18.11.03, 08:05 Witaj Mrouh Cieszę się, że jesteś ukontentowana, a ja pogłaskana "doskonałym" hihihi Pozdrawiam serduszkowo życząc powodzenia, dobrego i miłego dzionka Odpowiedz Link
mala20033 Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 18.11.03, 15:52 Slonecznego Dnia..mala Jonasz Kofta Co to jest miłość Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać w śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chcę cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu Odpowiedz Link
kendo Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 20.11.03, 12:04 Witaj .... hi,hi,,,,,"chodzic po niebie" to chyba cos fantastycznego Mrouh tez bym tak chciala,,,, ladne i ciekawe masz hobby z farbkami,,,, teraz bedac w karaju widzialm takie malowane witrazyki,,,, przystanelam nawet popatrzec z zamiarem kupna,,,, bo mowia,ze powieszony w oknie poprawia przeplyw dobrej energi,,,, niestety nic nie kupilam, motywy nie byly w moim smaku,,,,ja mam tak ciezko zawsze sie zdecydowac na jakis zakup ush.... pozdrawiam milunio i cieplunio zyczac wytrwalosci do konca pracy i pieknego dnia,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kasikk list do MROUH 23.11.03, 20:00 dziękuję baaardzo pewnie włosy styanęły Ci dęba na szystkie strony po obejrzeniu mojego postu, ale nie zaglądałm do słownika ani razu - chciałm sprawdzić, co potrafię i nie wiele, niestety, ale obiecuję sie podciągnąć ) ale to trudne ( Odpowiedz Link
aniouek1 list 105 14.12.03, 21:43 Mrouh, bidulinko... znów choróbsko Cię dopada? Nie daj się duszko, wpakuj sie w łóżko, pozażywaj co możesz i wypędź precz choróbsko. Swięta juz tuż, tuż. Muuusisz być zdrowa. To MUS i już! Odpowiedz Link
kendo Re: list 105 19.12.03, 23:54 ,, Mrouh ,, Zycze Tobie i Twoim bliskim rowniez pieknego spedzania Swiat Bozego narodzenia, lamiac sie oplatkiem z Toba zycze Ci duzo zdrowka, slonecznych dni na codzien i spelnienia najskrytszych marzen szczesliwego Nowego Roku i wiele milych i dobrych niespodzianek,,,, pozdrawiam Cie juz swiatecznie zyczac bespiecznej podrozy,,,,PA;:. Odpowiedz Link
aniouek1 list 107 01.02.04, 00:44 Mrouh, co u Ciebie? Co z Tobą? Przycichłaś jakoś tak... Odpowiedz Link
aniouek1 list 108 21.02.04, 20:21 Mrouh...co sie z Toba dzieje? Gdzie jestes? Ty zasłuzony dla Szuflandii Szufludek gdzies się strasznie zaplątałaś, bo od dawna się nie pokazujesz Bardzo prosze, odbierz @ Pozdrawiam serduszkowow i....czekam Odpowiedz Link
aniouek1 list 109 23.02.04, 14:19 Dziękuję, że choc wczoraj od dłuuuuuuuuuuuuuuuugiego czasu wreszcie się zjawiłaś w Szuflandii i swoimi słowami - jak zwykle - przyozdobiłaś ZGROMADZENIE Pozdrawiam serduszkowo z nadzieją, że teraz to może znów zaczniesz tu częściej bywać Odpowiedz Link
aniouek1 list 110 25.05.04, 13:25 Zniknięta Mrouh... Mrouh... czemu nie mrouhczysz w Szuflandii? Brak tu Twojego, uroczego mrouhczenia i tak...smutaskowo bez Twoich słów... Choć czasami, mów do nas...po swojemu mów... prooosze... Pozdrawiam serduszkowo i...wędruję do Ciebie w odwiedziny myślą Odpowiedz Link
aniouek1 list 112 21.09.04, 13:21 ...czy naprawdę nie zaglądasz tu już wcale? Smutno mi... Odpowiedz Link
aniouek1 list 113 06.12.04, 09:49 Mrouh...czy św. Mikołaj nie przypomniał Ci Szuflandii? Miłego, dobrego dnia Odpowiedz Link
aniouek1 list 114 18.04.05, 17:13 Mrouh...cudny duszku Szuflandii...czemu Ty? czemu Ty schowałaś się w ciszy? Wiesz...duszki mają takie czarodziejskie uszki co także ciszę słyszą i...myśli mi się, że Ty mnie słyszysz ...tylko...czemu milczeniem mi odpowiadasz? Hmm...no i...co ja Ci zrobiłam? bezustannie serduszkowo Cie pozdrawiam Odpowiedz Link
fi_glik 115 08.03.06, 14:58 Marzec pięknie się wystroił, W kole między dziećmi stoi I gromadkę uśmiechniętą Pyta: jakie dzisiaj święto?... Jak to jakię? TWOJE! Odpowiedz Link