aniouek1 list 29 06.06.03, 22:23 Mrouh Ty jesteś prawdziwie dobry duch szuflady Obiecuję zaczekać z młotkowaniem do wyciągnięcia z Nictosia co tylko chcesz wyciągnąć Popatrz się jednak sama z bliska co On wyrabia. Już bezbłędnie nie potrafi policzyć listów do 30-tu hihihi Mam do Ciebie dwa pytania. Jak wyobrażasz sobie aniouka z odpiętymi skrzydełkami pływającego w basenie na nagusa? Kiedy dowiem sie gdzie mam posłać to co mam do posłania? Przez mnożące się zauki w szufladzie, już sama nie wiem gdzie zostawiłam dla Ciebie post, o czekającym panu Chaplin'ie. Chaplin może zaczekać to wiem, może nawet wcale nie jechać, ale jego bagaż nie powinien dłużej czekać Pozdrawiam serduszkowo i taplaj się do woli Odpowiedz Link
aniouek1 list 30 07.06.03, 22:41 hihihihihi )))))))))))))) Mrouh, ja mam taki pomysł: my wrzucajmy co nam się podoba i co może się w szufladzie przydać, a Rzulwik obiecał, skręcać co porozkręcane i układać co trzeba, gdzie trzeba. Nictoś jak to zobaczy to pewno zechce pomóc, bo On dobra dusza. Ty mogłabyś pomyśleć - to Twoja specjalizacja - o jakimś systemie KLASYFIKACJI zbiorów, żeby nam się np. książki z lekami nie mieszały Odpowiedz Link
aniouek1 list 31 08.06.03, 01:11 Nie Martw się SEJFEM Mrouh Prosiłam Rzulwia o pomoc. Obiecał, że pomoże, tyle że to trochę potrwa. SEJF może być bez problemu posprzątany, albo zastąpi się go nowym. Najbardziej chyba żmudna praca to sporządzenie spisu dziedzin - określenie kategorii, a potem - już układając - trzeba będzie przestrzegać zasad co pod co się przypina. Pozdrawiam serduszkowo, śpij dobrze i dobrze się wyśpij Odpowiedz Link
aniouek1 list 32 08.06.03, 21:57 Jutro z rana poleci przesyłka, nie wiem tylko czy życzysz sobie też TEGO Pana, czy tylko jego bagaż? Odpowiedz Link
kendo Re: list do mrouh 08.06.03, 23:22 Jestem bardzo mile zaskoczona Twoimi odwiedzinami na Vistuli,,,,ciesze sie niezmiernie,,,, Mam nadzieje,ze poczestunek ,skromy smakowal,,,, Wypoczywaj ,,,zbieraj sily ,,,,do jutra,,,, Pozdrawiam,,,PA;....kendo Odpowiedz Link
kendo Re: list do mrouh 09.06.03, 10:46 Musze Ci powiedziec,ze Vistula powstala spontanicznie. Zalozyl ja moj slubny dla Malej i dla mnie. No,po prostu chcial nam zrobic niespodzianke. Miala to byc -oaza-dla nas od innuch forum,gdzie dzialy sie nieprzyjemnoci. To dzieki Malej i Rb,Vistula dominuje poezja. Mala,zawsze ma w zanadrzu cos pieknego. Rb,zawsze cos madrego,rozbrajajacego i z zycia napisze. Tak w wielkim skrocie historia Vistuli, A ,ze bazgrzemy i o innych sprawach calkiem spontanicznie, to wydaje mi sie ,ze to zachecenie dla innych. Nie mamy zalozonych scislych norm. Bedziesz u nas zawsze milutko widziana,jak zresza inni takze. Pozdrawiam Cieplutko...z promyczkami slonca... W skandynawi chlodnym wiatrem wieje ,cala noc padalo....PA;..kendo Odpowiedz Link
aniouek1 list 35 10.06.03, 16:26 Mrouh Jeśli dasz radę, to trzymaj DZIS głowę w szufladzie Ja wyjść muszę, Nictoś wsiąkł Odpowiedz Link
nict1 list 36 11.06.03, 11:15 Cze, cze! mrouczaca Mrouh Jak sie nie daja zautomatyzowac te Twoje papierzyska to je wepchnij do jakiej szuflady, a Ty chodz tu. Pogadamy, poplywamy, pojemy zielonego, przegryziemy lodami hehehe Pozdrowionka Zabko Odpowiedz Link
nict1 list 37 11.06.03, 13:23 Mrouh napisalas: > Nie dają automatycznej niszczarki do papieru tez nie masz? moge podeslac hehehe > Szkoda każdej szuflady na takie badziewie ! to czym Ty sobie glowe zawracasz? badziewiem ? > I przepchniemy papierkami ? rozmoczymy, posklejamy i ulepimy balwana hehehe > Nict!!! To łaskocze ! Hihi to poprawimy hehehe > Ja się nawet chętnie utopię w basenie i na zawsze juz tam > zostanę, ale w niedzielę... tez wymyslilas, w niedziele > Nie kuście mnie, proszę... bo co? to Twoja specjalnosc tak? Juz dobrze, dobrze. Nie bede Ci przeszkadzal, jak lubisz badziewie to ja poczekam az Ci sie znudzi hehehe Odpowiedz Link
nict1 list 38 11.06.03, 13:26 No, no, no, ! Grzeczniutka Mrouh wziela sie za porzadki hehehe Odpowiedz Link
aniouek1 list 40 11.06.03, 19:58 Mrouh, wstyd mi okrutny Dopiero JUTRO poleci co ma polecieć Odpowiedz Link
mala20033 ..list 41 11.06.03, 20:06 Jestem..Mala..dzien Dobry.. Abys mnie lepiej poznala to wiersz Jasnorzewskiej..Sodkich pelnych Cudownych Marzen snow.. "Robota anioła stróża" Maria Pawlikowska-Jasnorzewska Gonił cię mój anioł stróż po świecie, o mój Drogi, biegł wciąż za tobą przez lasy, przez łany, potrącał cię ku mnie, zapędzał cię do mnie, ciągnął za obie ręce, spychał z prostej drogi - o miłości coś szeptał, bredził nieprzytomnie, pachniał jak wytężone białe nikotiany... Siedzący noc całą przy tobie na warcie krzyczał głosem jak trąby złote i waltornie, to znów o łaskę twoją modlił się pokornie,- zbawienie własne diabłom rzucał na pożarcie! - Wreszcie ciebie ślepego, ciebie niechętnego zawiódł przemocą do mego pokoju, gdzie siedziałam płacząca, Pan Bóg wie dlaczego, jak to się zdarza czasami. - Wpuścił cię naprzód, sam został za drzwiami, zatańczył w trumfie jakiś taniec boski - potem twarz zakrył szatą srebrnobiałą, zamyślił się pełen troski - - - i jęknął z przerażenie nad tym, co się stało. - - - Odpowiedz Link
aniouek1 list 42 11.06.03, 20:47 Mrouh to żaden problem. Mam co mam mieć za wyjątkiem czasu, ale wiem że będzie lepiej Pozdrawiam serduszkowo P.S. nie mówmy już o tym Odpowiedz Link
rzulw Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 12.06.03, 05:15 ja tylko chciałem powiedzić "thanks" za "sznurek" na testowym piszą ludziki listy, piszą... i blokują mi pocztę, blokują Odpowiedz Link
rzulw list 44 12.06.03, 07:00 Czec To znowu ja. Powyższy post brzmi jak pretensje... tylko pisałem go w chwili, w której miałem listów "od zarypania". bałem się wcześniej aby ten sposób nie okazał się nazbyt popularny (stąd ukrycie przez Aniołka instrukcji) i nie doprowadził do wyłączenia tej możliwości przez adminów. Ale Tebe (forum O forum) to zaakceptowała i narazie blokada nie grozi. A ze skrzynką się uporałem miłego dzionka Odpowiedz Link
rzulw list 45 13.06.03, 21:49 Cos dorzuciłem do sejfu... mało brakowało, a juz by zgineło... Odpowiedz Link
kasikk list... 46 15.06.03, 00:58 Witaj! jakoś do Ciebie najłatwiej mi pisać, pewnie ze względu na te wszystkie kocie wątki... z resztą z kociego tu trafiłam i to przez Twój post. trochę się czuję, jakbym cię znała. kiedyś tam chciałam oddać koteczkę, a Ty miałaś w planach wzięcie kota... ostatnio wszystko dzieje mi się przez koty! muszę z tym coś zrobić, ale chyba się nie uda ) mam nowego lokatora - drugiego kota... hihihi... ja chyba byłam kotem w poprzednim wcieleniu, albo przynajmniej jakąś kociolubną czarownicą? Odpowiedz Link
kasikk list... 47 powinno być 15.06.03, 00:59 i jeszcze wyszło, że nie umiem liczyć - a szystko przez tego nowego lokatora - biegal mi po klawiturze pozdrawiam mrucząco Odpowiedz Link
kasikk Re: 72 do MROUH 15.06.03, 10:29 tak. i wyszło na to, że wszystko przez Ciebie ) ale prawda, że milutko tu w szufladce. spokojnie, a tego niestety brakuje mi ostanio baaardzo... Odpowiedz Link
kasikk nieprawda, że 72 bo to było 49 15.06.03, 10:31 no i znowu bałaganię... ( kajam się i obiecuję poprawę... ( Odpowiedz Link
inamorata list 51 15.06.03, 12:25 Mrouh, cisze sie zes wytrwala wczorajsza mordege egzaminacyjna) i gratuluje z calego serduszka ina. Odpowiedz Link
kajtek43 list 52 16.06.03, 16:25 Kochanie, ja w sprawie tego koliberka: otóż nasz rodzimy "koliberek" zwie się zawisak powojowiec, łac. Aqrius convolvuli Odpowiedz Link
jtka list 53- Skrytka listów do MROUH 16.06.03, 17:08 Mrouh)) Poczytwaszy- dowiedziawszy - że egzaminawszy - i gratulawszy))) Ale tak na serio już - GRATULUJĘ))) i jak najwięcej egzaminów z takimi wynikami, ale oczywiście duuużo łatwiejszych))) Będę trzymac kciuki Odpowiedz Link
kajtek43 Re: list 53- Skrytka listów do MROUH 17.06.03, 17:36 Wczoraj przy okazji w Internecie też sobie obejrzałam tego stwora i konkluzja moja jest taka, że zdjęcia są bardzo kiepskie. Ten stwór w akcji wygląda zupełnie inaczej, bo właśnie nie ma "postawy" tak, jak zwykła ćma, czy motyl, tylko jak mały ptaszek, bo trzyma się pionowo i wypuszcza taki długachny "język", który może wyglądać jak dziub. Sama to widziałam i byłam przekonana, że to ptaszek. Tak jak Ci mówiłam, przyniosłam go z praniem z balkonu a on bardzo mocno się szamotał. Jak podniosłąm ręcznik, "rzucił" się do okna i tam się sam troszkę rozkwasił, więc miałam okazję przyjrzeć się bliżej. Pewnie, że nic nie sugeruję, ale jeszcze raz podkreślam, że w akcji różni się od innych ciem lub motyli i może sugerować ptaszka Pozdrawiam, życzę odpoczynku i wspaniałego weekendu, mam nadzieję, że będziesz go spędzać radośnie?)))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 55 19.06.03, 01:08 Mrouh, poczta miała działać lepiej nie działa wcale Może będziesz miała wolną chwilke i do tego mrouhczące natchnienie, to... mam prośbę: wymyśl powitanka od PN do N na okres lata Lato, lato, lato czeka...Już za kilka dni, za dni parę...(czyt.: 2 dni) A może zechcesz być gospodynią wszystkich 7-miu dni? Pozdrawiam serduszkowo P.S. dobrze wiedziałam? Odpowiedz Link
aniouek1 list 57 21.06.03, 01:52 Mrouh Piórko będzie dzisiaj na swoim miejscu i przyjmij go jako dobra wróżbę na dzisiejszy dzień Serduszkowo Ci życzę pogodnego lata i udanych, odpapierzonych wakacji Odpowiedz Link
aniouek1 list 58 21.06.03, 13:44 Gratuluje "wejścia smoka" i wyjścia cało z sukcesem do przodu! Pędź po kolejny i niech sie spełni Piosenki czasem tak mają, że się przyczepiają i nie chcą odczepić, a wianki po to są żeby je puszczać... Wisłą do morza zwłaszcza w taki jak dzisiejszy dzień hihihi Miłego dzionka Mrouh P.S. mój sposób na odczepianie, to całej zaśpiewanie. Spróbuj może i u Ciebie zadziała Odpowiedz Link
aniouek1 list 59 23.06.03, 12:51 Mrouh, czy francuski to tylko obowiązek czy także pasja? Odpowiedz Link