aniouek1 list 60 23.06.03, 13:15 Dziękuję Niespodzianka wyjaśni pasji dociekliwość Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kasikk list do MROUH 25.06.03, 23:07 z małą prośbą, bo ja nie rozumiem i nikt nie umiał mi wytłumaczyć, a ty wiesz na pewno, kiedy stosuje się "tout" a kiedy "tous", bo kiedy "toute" - to wiem ) byłabyś tak dobra i mię oświeciła w tej kwestii?? proszę uprzejmie ) Odpowiedz Link
marucha1 List 62 28.06.03, 01:52 Witaj Mrouh, Ciesze sie,ze dotarlo do Ciebie co dotrzec mialo.Mam nadzieje,ze Twoje wrazenia smakowe beda tak samo wielkie jak moja radosc z mozliwosci pomocy przy poszukiwaniu egzotycznych smakow.Chcialbym bardzo aby to bylo wlasnie to co poszukiwalas.Pozdrawiam Cie serduszkowo. Odpowiedz Link
ulalka Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 28.06.03, 12:03 witaj Mrouh )) poniewaz to szybszy kontakt, to pisze tutaj ) milutkiego slonecznego cieplutkiego dzionka )) trzym sie ) papatki Odpowiedz Link
kendo Re: list do MROUH 03.07.03, 09:40 Witaj Mrouh! ja jeszcze chyba w srodku spie,,,, wpisujac sie w -skrytka listow do Kasikk-nie zmienilam "Re;" uzylam Twojego,za co bardzo przepraszam.... Pozdrawiam Cieplutko PS; chyba juz skonczylas czytanie maratonskie ????, tez tak nieraz robie, czytajac ,zapominam o Bozym Swiecie.,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 66 od Transoptor z 08-07-2003 00:43 08.07.03, 00:55 Autor: transoptor@NOSPAM.gazeta.pl Data: 08-07-2003 00:43 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- ...smutno mi,że tobie smutno,mrouh :.(... Odpowiedz Link
aniouek1 list 67 08.07.03, 16:56 Witaj Mrouh Odkryłam, że Twój ulubiony napój serwują Chińczycy Ciekawa jestem jak Ci "smakowała" CZEKOLADA i czy wolisz francuską czy polską Jasnorzewską? Jaki TEMAT wymaga bezustannego czytania? Pozdrawiam Mrouh P.S. Trzeba mówić jak boli, żeby z czasem nie pozostał tylko milczący koktajl rozczarowania z cierpieniem. Odpowiedz Link
kajtek43 Kajtek 10.07.03, 15:25 Dzień dobry! Ja tu znów przelotem, jak ten zawisak powojowiec, ale muszę się ze wszystkimi "starymi" szufludkami przywitać! Brak mi Was bardzo, może wreszcie utnę sobie jakąś nockę przy komputerze i nadrobię wszystkie zaległości Odpowiedz Link
aniouek1 list 70 11.07.03, 13:00 Witaj Mrouh Dziękuję Już w górze i nawet frrrrr chyba słychać Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
jasmintea Koncertowy list:) 12.07.03, 22:52 Usmiecham sie do Ciebie pieknie po koncercie U mnie w domu tez jazzowo - Diana Krall dzisiaj z koncertu w Paryzu MIlego snujacego sie sobotniego wieczoru.. Pozdrawiam. JasminTea Odpowiedz Link
aniouek1 list 72 12.07.03, 23:33 Witaj Mrouh Odważyłam się wysłać i mam jeszcze nadzieję, że Ty odważysz sie odebrać @ Sprawa jest bardzo... Pozdrawiam serduszkowo P.S. CZEKAMY NA SZPILKACH! Odpowiedz Link
aniouek1 list 73 19.07.03, 14:56 Witaj Mrouh Wszystkiego miłego i uśmiechniętego "głośnego czytania" Pozdrawiam serduszkowo P.S. Odbierz dobre wiadomości Odpowiedz Link
rzulw List 74 06.08.03, 18:00 Pojęcia nie mam co to za "cudo"... Wygląda na to, ze w momencie transferu, serwer "zbzikował" na chwilę, poprzekręcał i tak teraz próbuje się tego "pozbyć". Szkoda tylko, że nie wiadomo z jakiego to serwera wychodzi. Czy jest dołączony jakiś adres w tytule ? Odpowiedz Link
mala20033 Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 13.08.03, 18:26 Bo mi cusik zal..bo mi cusik smutno dzis..Mala Płyną ciche, srebrne łzy i fioletów płynie żal w nieskończoną ciemną dal - pachną zwiędłe bzy - to Ty, duszo? Ty! W chmurach leci czarny ptak, niesie w szponach krwawy plon - - Czy to z Twoich dumnych łon - wyrwany ten znak? Tak, ma duszo, tak. - Tyś mię zaklął w tęczy snów - do tych szarych zimnych mglic - - co masz mówić - prędko mów - - łzy Ci płyną z lic - Nic, ma duszo, nic. Tadeusz Miciński Odpowiedz Link
aniouek1 list 77 16.08.03, 06:13 Witaj Mrouh Mrouh, czy Ty sie uparłaś, żeby całe wakacje przeczytać nic nie pisząc? Może dłużej tak sobie nie żartuj.. brak nam Ciebie w Szuflandii. Wiesz, co to jest brak? Strrrrrrrrrraszna sprawa Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 78 28.08.03, 21:44 Hej Sloneczko! Smutnie cos napisalas "w 16 rocznice" jezeli dobrze to zrozumialam to nic nie zabieraj w cisze, nie odchodz odrazu obrzuc slowami,ktore chowalas z usmiechnieta mina. Pamietaj samotnosc jest straszna nieporadna i smutna lepiej dzielic sie razem tylko trzeba znalezc ta odpowiednia chwile,,,, przepraszam,jezeli zle sobie przetlumaczylam Twoj wpis ale zycze Ci wszystkiego naj,najlepszego,,,,uwierz mi.....PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 79 31.08.03, 17:34 Witaj Mrouh i... co z tymi francuskimi trelami, tiurlikami? Życzę wszystkiego najlepszego z okazji.. NOWEGO ROKU i bez okazji też oczywiście wszystkiego naj naj naj Tobie życzę Pozdrawiam serduszkowo P.S. "gdzieś" "coś" przeczytalam, co pika, jakoś tak niespokojnie mi o sobie przypomina co jakiś czas.. Czy Ty to znasz? Czy wiesz co to? Myślę, że ..wiesz i też to znasz. Odpowiedz Link
kendo Re: list 80 01.09.03, 09:25 Witaj Mrouh ,,,, doszla,doszla @..... wczoraj odpisze troszeczke pozniej,u mnie poniedzialek i nowe zadania,,,, Pieknego dnia ,,,na dzisiaj,,,,PA;.. Odpowiedz Link
anula73 list 81? 17.09.03, 14:22 hej hej a czego wystukalam 6000??? slow? czy to byl 6000-ny post? pozdrawiam cieplo ale sie dzis obijam w pracy Odpowiedz Link
aniouek1 list 82 18.09.03, 23:54 Witaj Mrouh Ja Cie wcale nie zamierzam straszyć, ani nie życzę Ci przemęczania, ale... bez Ciebie nie poradzę www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=8055055&a=8055085 Może spróbujesz? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 83 23.09.03, 22:02 Mrouh... mów szybciutko co Cie tak przygniata i gryzia, że aż ..strach się bać - jak zwykła mówić Ulalka. Może z innej nieco perspektywy będzie to drobiazdżek - jako zwykło Slo-nko mawiać? Podziel się kłopotem a nawet wieloma kłopotami jeśli wiele masz a spóbujemy, może się udać je przepędzić a jak się uda to.. popsikusujemy - jak mawia Marucha - w szufladzie jak drzewiej bywało Dawaj, dawaj szybciutko z tymi kłopotami, bo najwyraźniej trzeba je poprzetrzepywać co nie co skoro ośmielają się Twoją głowkę zajmować i serduszko zasmucać. Pozdrawiam serduszkowo P.S. jakby co, to.. moja skrzyneczka @ lubi smuteczki też mieści jak są.. takie jakieś dziwadełko, że.. mieści. Odpowiedz Link
kendo Re: list 84 24.09.03, 14:59 ,,,Biedula Mrouh.... no ze tez tak dlugo Cie to trzyma.... zycze szybkiego powrotu do zdrowka ,,,,, A czy mogla by Cie slicznie poprosic o jakies smakolyki bezmieskowe ,takie na obiadek, bo z reszta sobie jakos radze,ale obiadki to mnie juz dobijaja lubie chyba wszystko,tak mi sie wydaje..... o nie wszystko,bo nie lubie slodkiego mleka i zup mlecznych fuuuuuuuu, a jeszcze jak sie trafi korzuch na powierzchni taleza to az mnie zaczyna pociagac odruch ,,,,,,, Z gory slicznie dziekuje ,,,,,PA;..i zdrowiej szybciutko.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 85 24.09.03, 17:41 ,,Sliczne dzieki Mrouch usch,faktycznie sie napisalas. Poddalas mi duzo inspiracji np.z nalesnikami, mozna zrobic placki kartoflane z wazywkami lub sosem i pieczarkami,,, Kapuche robie przewaznie ,jak TY,ale kotlecikow z niej to jeszcze nie robilam, ale warte sprobowania,napisze,jak zrobilam i zjadlam. Pomidorowa robimy tak samo..... Sojowy kotlet kiedys jadlam i mi smakowal,u nas w slepie z zdrowa zywnoscia mozna kupic toto,jak rowniez make sojowa,przejade sie tam i zobacze co nowego sie pokazalo.... probowalam kiedys mleko sojowe,ale jest fuuuuuu A Mrouh,rybek tez nie jadasz wcale????? wiesz ,ja nie dla odchudzania,szukam innej diety, ale po prostu na moj stan zdrowia, zauwazylam,ze nie jedzac przez tydzien miecha,poczulam sie zdziebko lepiej a moja kolegowna,spytala,czy skonczylam juz przesiadywac na kompie,hi,hi, bo wygladam wypoczeta,czyli efek jakis tam jest,ze sie nie przeciaza organizmu na ciezka prace trawienna. Ale jutro mam lydke z kurczaka i duzo wazywek,a i kartofelka w osemki usmaze. Znam Twoj odruch w zapachach na mieso, ja zaczelam to odczuwac teraz,na wolowine i wieprzowine, na kurczaka i ryby jeszcze nie reaguje "wymiotnie" Jeszcze raz dzieki i Milego popoludnia i Nocy ....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 86 24.09.03, 20:48 mysle,ze ja jestem chyba juz na drodze, zeby papusiac tylko roslinki, ale puki co to bede jadla biale mieso z rybami i roslinki. Wvczoraj zjadlam kielbase grilowana,bo nie mialam innego wyjscia i wlasnie do dzis czuje takie uczucie ucisku w zoladku.... jak TY, a myslalam,ze tylko ze ma jest cos nie tak, a jak widze,ze to normalna reakcja. Dziekuje Ci Mrouh za wszystkie tipsy, postaram sie do nich wracac,bo leza w jednym miejscu w szufladuni, jakie to wspaniale miejsce,,,prawda,,,, PA;..I Milej Nocy Zycze,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 list 87 25.09.03, 10:11 Witaj Mrouh Czy Ty TO widziałaś? www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=8055055&a=8055085 Serduszkowo pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: list 88 02.10.03, 09:46 Mrouh,a moze Ty pamietesz?????? POMOCY otworz okienko.... pozdrawiam cieplunio.... Odpowiedz Link
kendo Re: list 89 akcja POMOCY odwolana.... 02.10.03, 12:07 Rb,podeslal mi juz slowa tej piosenki,,,, nie musisz szukac,,,, pozdrawiam milusinsko i milego dnia,,,,PA;.. Odpowiedz Link
anielka_m list 90 - Skrytka listów do MROUH 07.10.03, 08:40 Dzień doberki, no to chyba razem zapraszamy na tę kawę z mleczkiem... Pozdrawiam serdecznie i milego dzionka Ci życze mimo, ze pogoda nie dopisuje. Anielka Odpowiedz Link
aniouek1 list 91 03.11.03, 13:22 Mrouh... czy Ty aby nie milczysz zbyt długo? Coś mnie to Twoje milczenie niepokoi od środeczka... Może Cię gardziołko boleć - rozumiem... ale, żeby nawet krótkiego JESTEM nie wystukać... nonono... ciutkę nie po Twojemu... Odpowiedz Link
nict1 list 92 05.11.03, 12:40 Witaj Mrouh Miło Cię widzieć. Nawet nie wyobrażasz sobie jak miło. Co do nadziei to - jak widzisz - nie wolno jej tracić. Tęskniło mi się za Wami ale nic nie mogłem zrobić tylko pamiętać i - jak widzisz - pamiętałem, pamiętam i jestem. O mało co, szuflady byłbym nie poznał. Poduchy też urosły. Pozdrawiam Mrouh ps. teraz muszę uciekać ale będę wracać. Słowo, że będę. Odpowiedz Link
aniouek1 list 93 16.11.03, 13:06 Witaj Mrouh Maleńkie mam pytanko hihihi Co Ty na to, że w Szuflandii dostaniesz mianowanko na ....szefową NIEDZIELNEJ SZKÓŁKI JĘZYKA FRANCUSKIEGO? Odpowiedz Link
aniouek1 list 94 16.11.03, 13:46 cieszę się bardzo, bardzo, bardzowato! Pytasz: Kogo? Odpowiadam: wszystkich chcących Pytasz: czego? Odpowiadam: jak to czego? FRANCUSKIEGO od "a"... do nie wiem nawet czego hihihi Proszę poczekaj tylko troszku z szefowaniem najpierw Ci muszę SZKOŁĘ zbudować i może trzeba będzie nabór, zapisy jakieś zorganizować? Porozmawiajmy najpierw sobie o tym tak ..między sobą ja z Toba a Ty ze mną Odpowiedz Link