aniouek1 18.04.03, 14:32 Mam nadzieję, że Ci się będzie podobała Twoja listowa "przegródka" szufladowa Pisz i odkładaj do niej swoje...słowa dla których... nie ma adresu ..które muszą poczekać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 jestem tu :)) czyli zabawa w chowanego z Nictosiem 03.06.03, 12:12 • jestem tu))) kajtek43 05-05-2003 20:41 odpowiedz na list odpowiedz cytując Cały dzisiejszy dzień pławię się w woniach, odurzam, karmię słońcem... niebo jest bezchmurne. Jestem częścia WSZECHŚWIATA, nie mnie nie martwi, nie nie przeraża. Ale co z malą, słyszałam w radiu o tym tornado(((( • Re: jestem tu))) kendo 05-05-2003 21:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując ..Kajtus.. tu przybieglas?? a ja bylam przed chwila u siebie hi,hi, no moge chyba tak powiedziec???? • robi sie coraz weselej )))) aniouek1 05-05-2003 21:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując znów zaczynamy biegać za sobą po wątkach i gonić się w postach )))) • Re: robi sie coraz weselej )))) kajtek43 22-05-2003 17:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wczoraj wracałam sobie wieczorem do domu. Było mokro i dosyć chłodno, Kraków skąpany w deszczu, umyty)) i tak pięknie pachniało!!! WSZYSTKO. Zieleń taka jeszce świeża, kwiaty na drzewach dopiero co "wybuchły". Czasem myślę sobie, że choroba dała mi coś, czego nigdy bym pewnie nie doznała jako zdrowy człowiek. Dała mi RADOŚC z rzeczy, które dawniej wydawałyby się bardzo pospolite, albo w ogóle niezrozumiałe dla człowieka ZDROWEGO. Swoją drogą trochę to dziwne, że w dobie lotów na Marsa, medycyna nie wymyśliła jeszcze takiej małej, śmiesznej części zamiennej do człowieka... Kochani ZAWSZE będę z Wami!!! • Re: robi sie coraz weselej )))) mrouh 22-05-2003 17:58 odpowiedz na list odpowiedz cytując Witaj Kajtula. Inaczej spojrzałam na zmoknięty do cna świat po Twoim poście. Rano wydawało mi się że zaraz nas zaleje, wciąż pada i pada, a ja niewyspana podwójnie słyszałam sąsiada i deszcz walący w parapet. No nic. Dziś jestem mądrzejsza, przygotowałam sobie stopery do uszu . Wszystko mokre i błyszczące, masz rację. A jutro piątek. Nie może być lepiej. Pozdrowienia! Odpowiedz Link
kajtek43 Re: jestem tu :)) czyli zabawa w chowanego z Nict 05.06.03, 13:31 Jeszcze jedna wypowiedź Piotra S.: " Jesteśmy wysepką w morzu bestialstwa, szarzyzny, głupoty, łajdactwa, cynizmu, nietolerancji, przemocy... Trzeba odwrócić porządek, bo święta - czyli to, co jest istotą zycia - ludzie święcą od czasu do czasu. A święto powinno trwać cały tydzień." "Trzeba zrozumieć, że wszyscy jesteśmy samotnikami. Ale przecież ludzie muszą być razem przez chwilę, muszą się spotkać, muszą się dotknąć." " Dlaczego robię te bale, niebale, facecje, zabawy, wystawy? Po to, żeby się spotkać z ludźmi. Bo przyglądam się radości ludzi, bo wolę widzieć, jak ludzie są szczęśliwi, jak się cieszą, jak się radują, niż patrzeć, jak się mordują, biją. To nie jest zabawa, to jest ratunek... ratunek ostateczny. Czcić Boga jest bardzo ciężko, a ja tak się modlę, świadomie się modlę i tymi piosenkami i tą cudowną twórczością tych ludzi. Panie, to jest moja modlitwa..." Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 09.03.07, 08:38 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link