aniouek1 dostałam przesyłkę ze skarbem... 20.08.03, 10:04 ocaloną pamięcią, zatrzymanym w czasie obrazem życia w chwili... zamkniętej w nutach Odpowiedz Link
aniouek1 dzisiaj będę tam, skąd zda się bliżej do nieba, 26.08.03, 09:39 gdzie surowość z łagodnością koncertują w harmonii feterii barw, mieniących się promieniami słońca, w których dłoń można zanurzyć, duszę skąpać można, żywiołom powietrza, wody, ziemi powierzając własne rozranienia do wygojenia perspektywą czasu i przestrzeni. Dzisiaj będę na koncercie świerszczy, zanucę cygańską balladę, a może, może zagra Ktoś z Fryderyka klubu, może zatańczy Ktoś sercu bliski..może i ja zatańczę, a nocą wyślę światełko do nieba? Radością mogą być także marzenia i ..radością są już teraz. Odpowiedz Link
mala20033 radosc to tez wiersz... 26.08.03, 20:30 Radosc to tez wiesz.. Lubię tęsknić lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu Odpowiedz Link
aniouek1 byłam gdzie miałam być wczoraj.. 27.08.03, 17:44 i balladę cygańska nuciłam.. Nie grała "Fryderyka", nie tańczyła "nadzieja" i światełko do nieba nie poszło, ale w tym też, w tej chwili, radość moja się skrywa, że nie grała, nie tańczyła i nie poszło, bo.. ..bo to jeszcze zostało przede mną, i nie tylko przede mną zostało.. Wiem że kiedyś zagra "Fryderyka" i zatańczy "nadzieja", wiem, że kiedyś też pójdzie światło moje do nieba. Odpowiedz Link
aniouek1 radosne przebudzenie jaśniejacą nocą świtem 16.09.03, 05:31 nowego dnia, wśród cudnych słów tańczących w przestrzeni w takt muzyki, która w sercu gra... Odpowiedz Link
aniouek1 cieplunie, delikatne, pachnace serduszkowo 17.09.03, 23:32 myśli czuję i.. jest mi z nimi ..cudnie Odpowiedz Link
aniouek1 marzenia na dwie.. na trzy..na cztery i pięć.. 19.09.03, 00:49 a nawet sześć, siedem, osiem i ...więcej osób Odpowiedz Link
aniouek1 gdy nie ma NIC zawsze jest jeszcze COŚ 28.09.03, 00:51 choćby życzliwy uśmiech.. mądra myśl w dobrym słowie.. Odpowiedz Link
aniouek1 Hura!!!!!!!! Altu do Szuflandii przybyła i... 03.10.03, 22:16 listy obiecała pisać, SZUFLADĘ pochwaliła Odpowiedz Link
altu Re: Hura!!!!!!!! Altu do Szuflandii przybyła i... 03.10.03, 22:24 Dziękuję za miłe przyjęcie... A ja tak nieśmiało tutaj zaglądnęłam... Myślałam, że nikt nie zauważy... Cieszę się, że z Wami tu jestem... tak cichutko i błogo... Odpowiedz Link
aniouek1 staję się ...przejrzysta 07.10.03, 23:41 z każdym dniem, z każdą nocą, z każdym słowem coraz bardziej ..przejrzysta Odpowiedz Link
venuse radość wypełnia 08.10.03, 19:15 radością wypełniłam się po brzegi niczym kielich zakurzony, wyciągnięty z kredensu na światło dzienne. A radością jestem, bo : - nie wpadłam pod samochód - dostrzegłam satysfakcję w pościeli rutyny - niespodziwanie wymówiłam : kocham - czeka mnie odpoczynek w ramionach nocy - bo przecież jutro jest nowy dzień i już ciekawa jestem, co jutro zobaczę Odpowiedz Link
nict1 Hura!!!!!!!!!! Transoptorek wrócił do Szuflandii! 21.11.03, 21:21 cudnie że JEST z nami Odpowiedz Link
aniouek1 Hura! Transoptorek wrócił do Szuflandii! :) 21.11.03, 23:13 masz rację - CUDNIE! Odpowiedz Link
aniouek1 Kasikk się znów uśmiecha 26.11.03, 20:43 zezowato troszku jeszcze, ale ważne, że choć ciuteczkę Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikk się znów uśmiecha 26.11.03, 21:42 jakie zezowato?! calutką gębusią!! Odpowiedz Link
aniouek1 Kasikk się znów uśmiecha już caluśką gębusią! 26.11.03, 21:51 tym większa radość i pewniejsze pociągnięcie pędzlem na obrazie z puzli RADOŚCI. Kasikk, i ja cieszę się Twoim uśmiechem Odpowiedz Link
kendo Re: <jupi> Kajtuś ma POMYŚLNE wyniki badań! 27.11.03, 20:34 o,to ja tez niezmiernie sie ciesze za Kajtusia i z Kajtusiem.... Odpowiedz Link
aniouek1 KTOŚ cholernie sie zmienił i..dobrze MU z tym bo.. 01.12.03, 12:41 ..już nie tęskni za dawnym sobą, znów mieszka w SWOIM mieście, ma znów pracę(!) i - jak sam mówi - więcej oleju(?) w głowie Mówi, że: jest dobrze, ma tylko nadzieję, że będzie lepiej....aby do wiosny.... nie! aby do przodu... Więc oby do przodu i... za "zdrówko" i za dobry "przód"... piję ja, i Kto tylko życzliwy Ludkowi, niech za zdrówko wychyli serduszkowe życzenia pomyślności... Odpowiedz Link