aniouek1 list 147 06.03.06, 21:42 Jesli tylko Tobie nie ubędzie to dziel się tą cudną duchowością z innymi ile tylko w Tobie chęci i siły. Dobrze, że wróciłaś do Szuflandii Megxx. Dziękuję i samego dobra Ci życzę. Odpowiedz Link
fi_glik 148 08.03.06, 11:37 Z okazji tego szczególnego dnia życzę Ci wszystkiego najlepszego. Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń zarówno tych malutkich jak i troszkę większych. Pamiętaj, że świat bez Ciebie nie miałby sensu. Odpowiedz Link
aniouek1 list 149 12.03.06, 22:14 Megxx...Ty pewnikiem już śpisz bo noc snem otula dobrych Ludków. Dobrego humoru chyba nigdy nadzbyt wiele to i życzę Ci byś go miała jak najwięcej i o każdej doby porze w każdy czas Dobrej nocy i pogodnych snów Megxx Odpowiedz Link
aniouek1 list 150 03.05.06, 08:22 Witaj Megxx Słońca, słoneczka, słonecznowego ciepełka całym sercem i duszą Ci życzę w każdym dniu, a każda nic niech będzie pełna gwiazd i księżycowym blaskiem rozjaśniona Pozdrawiam serduszkowo P.S. dotknij zieleni nie tylko przez szybkę Odpowiedz Link
mala20033 Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 12.05.06, 18:46 Vet pociesza, ale psina najchetniej lezy u kogos w nogach i drzemie... Odpowiedz Link
kendo Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 02.07.06, 09:46 hej megxx, OK,zgodze sie ,ze mozna miec urlop od pracki, ale jak moze wygladac urlopik od zycia?????????????, qurcze,mysile,ze nigdy bym nie chciala miec takiego urlopu,bo kojazy mi sie to z jakas wegetacja albo trumienka conajmniej)))) zycze przecudownego urlopu i duzo/duzo checi do zycia) . Odpowiedz Link
kendo Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 07.07.06, 08:39 hej Skarbie, rozumie Twoja tesknote za zaglami, tez mam podobne marzenie.... wiec marzmy moze intensywniej a osiagniemy to co chcemy, trzymam wszystkie kciuki za powodzenie. pozdrawiam cieplutko i sciskam ze skandynawskimi zefirkami. Odpowiedz Link
kendo Re: 44 - Skrytka listów do MEGXX 26.11.06, 11:01 tez sie zamartwiam i mysle co dzien o naszej Szefowej,co sie stalo,ze milcczy( ja lubie zime a zwlaszcze lekki mrozik,ktory skrzypi pod butami) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
aniouek1 list 155 21.01.07, 17:20 Meguś...jak dobrze, że JESTEŚ Szufludkiem. Dziękuję, że JESTEŚ. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 156 24.01.07, 23:11 Meguś...tak mówisz do mnie, że...nie wiem co powiedzieć... Pozdrawiam Cie serduszkowo i cudnej nocki życzę i snów najpiękniejszych jakie tylko po niebie się toczą w księżycowym blasku. Dobranoc Megxx...śpij słodko Odpowiedz Link
aniouek1 list 157 07.02.07, 13:55 Meguś...aż mnie przeszyło zimnem... Ja wiem, że...łatwiej mówić niż zrobić, to i mówić nie będę bo po co, ale...tulę Cię myślą serduszkową i...no...duszą moją jestem przy Tobie. Czy...mogę jakoś...pomóc? Proszę powiedz jeśli...choć troszku mogę. No i...weź Nictosiową chustkę kraciastą...ona tu tak...wiesz po co jest, a jak Ci już będzie zbędna, to...zostaw ją w mojej skrytce. Pozdrawiam Cię cieplutko i przytulam mięciutko...nie poddaj się nastrojom takim co to...odbierają siłę niezbędną do tuptania... Odpowiedz Link
kendo Re: list 158 07.02.07, 17:37 witaj megus, jak to mowia ten" pierwszy raz jest najgorszy", oswoisz sie /czy przyzwyczaisz...bedzie dobrze,bo nie moze byc przeciez gorzej. glaskam po glowce na ukojenie i buziaki sle, Odpowiedz Link
aniouek1 list 159 07.02.07, 20:18 Meguś...jeśli możesz to szepnij mi słoweczko bo...martwię się bardzowato... Powiedz mi że...to rękawkowe przesiąkanie to...nie jest tak, że coś okropnie niedobrego się stanęło...no bo ja wiem, że napewno nie bezpowodnie tak...do rękawka i nadziei, ale...wiem, też że bywa, że powód różnie wygląda i że zależnie od tego z której strony się nań spogląda. 3m się cieplutko i mocniutko Odpowiedz Link
aniouek1 list 161 11.03.07, 13:48 Megxx przepraszam że teraz jak wpadam to tak wywracam do góry nogami Szuflandie ale to stąd, że się bojam coby NASZE szufladki nie zniknęły się w niewidzialnościach sieciowych, a tak się dzieje kiedy jakiś wątek prez rok nie jest odkurzany. A tu u NAS popatrz...są takie okolicznościowe wątki co to faktycznie no...okazja się zdarza raz w roku no i są szufladki osobiste a to kiedy ktoś do nich zechce zajrzeć no to...nie powinno moim zdaniem być regulowane nijakimi regulaminami zewnętrzynymi O! i JUŻ! Wszędzie tylko nakazy! zakazy! nakazy! zakazy! Tak bym chciała mieć więcej czasu by móc przysiąść w szufladzie i po prostu pogaduszyć, ale...no...TERAZ jest jak jest i jesli już mogę dopaść taką chwilkę żeby dotknąć kompika to...chcę uratować co się da przed zniknieniem w niebycie Pozdrawiam serduszkowo i życzę pięknego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: list 162 22.03.07, 19:54 megus, nierospisywalam sie duzo w szufladzie o moim psiunku,ktory umarl nam w domu 4 marca,straszna pustka i zalosc,ale tak fruwajac na necie znalazlam 10-siecio miesiecznego szczeniaka w sierocincu dla zwierzat,rowniez rasa doberman, jutro go odbieramy,dzis bylam w sklepie zakupilam wszystko dla psiuna i czekamy "z motylami w zoladkach" na jego odbior.,a tak pozatem to jakos do przodu.....-dzieki Ci za pamiec pozdrowkowa, zycze Tobie samych slonecznych dni..PA;..buziaczki. Odpowiedz Link
kendo Re: list 163 23.03.07, 16:53 podesle Ci na priva pare zdjeci,ale najpierw musze odpoczac,bo dzis "pracowity"dzien z psiunem,przystosowujemy go do nas i do naszych zwycczajow/rutyn domowych. nieda sie nawt cos poklikac bo przychodzi i lepek pod lokiec wklada by go piesci....zaraz idziemy wszyscy legnac do kolacji,potrzebuje tez odpoczynku po emocjach w nowym domu. to nasz juz trzeci z rzedu doberman. zycze udanego weekendu. Odpowiedz Link
kendo Re: list 164 24.03.07, 10:04 fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,12596204,59624381.html prosze megxx,na razie takie ze schroniska zalaczam, pozniej bedzie wiecej,bo nacykalam wczoraj i dalej bede na pamiatke robic,jest zabawny/rozrabiak ale sie slucha i wie kiedy zle robi. zycze milej soboty. Odpowiedz Link
aniouek1 list 165 16.05.07, 22:55 Meguś...pewnikiem już we śnie zatopiona jesteś, bo późna pora. Dziękuje Ci ze JESTEŚ i że z Kendunią dbacie o szufladę najcudniej jak można. Przykro mi że nie mogę tu bywać tak często jak niegdyś i jak bym chciała, ale...NARAZIE jest jak jest i...cieszę się że choć czasem na troszku mogę do szuflady wejść. Pozdrawiam serduszkowo i samego dobra i piękna Ci życzę, a teraz dobrej, łaskawej nocki i dobrowróżbnych snów. Śpij słodko Meguś i wyśpij się jak najlepiej Odpowiedz Link
kendo Re: list 166 21.11.07, 14:23 nie moge otworzyc zadnego listu na gazetowej, napisz mi na Yahoo,juz adresik podeslalam. miej sobie mily dzien. Odpowiedz Link
aniouek1 list 167 05.03.08, 22:39 Witaj Meguś - cudny Duszku szufladowy. Miło Cię widzieć i posłuchać. Wiesz...tak mi się myśli, że...czytając wpisy czynione w trudnych chwilach życia, kiedy to bywało, że to właśnie w szufladzie znajdywało się to JEDYNE miejsce w którym można było wyszeptać "źle mi", "ciężko", "brak mi sił"...oszczędzało się ...optymizm świata i otaczające NAS okoliczności przed ciężarem naszych trudnych chwil. W zaczarowanej szufladzie WSZYSTKO się zmieści, a jej czarodziejska moc to ...serduszkowe Duszki - jak to Marucha mówi: - serduszka na dwóch nóżkach. Pozdrawiam Cię i same dobre myśli do Ciebie wysyłam. ...ma szczęście miejsce w którym Ty jesteś - dziękuję, że także w Szuflandii. Odpowiedz Link
aniouek1 list 169 16.02.09, 08:02 Całusków posyłam tyle ile okruszków śniegu wiruje za oknem czyt.: MNÓSTWO!) i pozdróweczka i życzenia coby Ci się wszystko dobrze układało Odpowiedz Link
aniouek1 list 170 05.03.09, 21:20 teraz Ciebie przytrzasło Megusiu kochana gdzieś po drodze do SZUFLADY? Oj bywa tak bywa, że nijak się nie można wyrwać z przytrzaśnięcia musami rozmaitymi. Ja to znam aż nadto dobrze. Ale...ufam, że i Ty się rychło wymskniesz przytrzaśnięciom choć na słowek kilka. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
aniouek1 list 171 22.03.09, 08:31 <jupi> udało Ci się wyrwać z przytrzaśnięcia i pokazałaś się w szufladzie! Może już teraz częściej tak będzie? Udanej niedzieli i wszystkiego czym się zajmujesz Odpowiedz Link
aniouek1 list 172 29.08.09, 20:13 Witaj serduszko serduszkowo Nie wiem czy odczytałaś liścik zaplątany w sobocie ale wyraźnie dla Ciebie przeznaczony: --------------------------------------------------------------- Do megxx - PILNE Autor: henryk245 08.08.09, 21:28 Hi "megxx" masz mail na ; megxx@gazeta.pl Pzdr. -------------------------------------------------------------- Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
aniouek1 list 174 22.02.10, 21:51 Meeeguuuś!!!!!!!!!!!! jesteś....MEGAZWIELKA! Dzięki wielkie za ocalenie szufladowych SKARBÓW! Rety...aż mi się zimno zrobiło na myśl co by to było gdyby przepadły w przestworza niedosięgalne...strach się bać! Cudnie, że Cię "coś" tknęło i myślą wejścia do SZUFLADKI natchnęło. Ja nie wierzę w przypadki - mus było to COŚ innego. Dzięki Tobie i KTOSIOWI nie porwano z SZUFLADY skarbów! Dzielna jesteś ogromnie i pracowita nie mniej dlatego przyjąć chciej stokrotne dzięki za każdy ocalony wątek. Kochana jesteś bardzowato. Całuski do Ciebie lecą i same dobre myśli z wdzięcznego serduszkowa z życzeniem cieplutkim cobyś była zdrowa i coby Cię SZUFLANDII nigdy nic nie porwało. O!...cmok-SMOK zrobił do Ciebie skok Odpowiedz Link
aniouek1 list 174 13.03.10, 20:28 <jipi> mam guza szufladowego! Wreszcie się udało w tym samym czasie kliknąć posta Odpowiedz Link
aniouek1 list 175 24.09.10, 11:53 Witaj Meguś! Najpiekniej jak umiem dziękuję, że się SZUFLADĄ opiekujesz, bo jakby nie Ty, Kendo, Mala, z doskoku Marucha, to tu chyba juz tylko byłby kurz wszędzie a tak to czyściutko, poukładane pięknie i najważniejsze, że wciąż cieplutko, życzliwie i tak po prostu prawdziwie szufladowo Widzę, że i Trans-optor sie odnalazł i Rzulwika wiatry dobre czasem tu przywiewają. Ech...przypominają się mi czasy cudne i łza się w oku kręci, ale...może nie tylko mnie? Może tu się jeszcze rozkręci jak bywało niegdyś kiedy gwarno i ruch był wszędzie taki, że guzy co rusz trzaskały w zderzeniach postowych Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: 44 -witaj Mexx 24.04.11, 10:16 wiesz, bardzo lubie Cie czytac, piszesz reflesyjnie/cieplo i barwnie. pozdrawiam cieplutko przy wielkanocyjednoczesnie zyczac wszystkiego milego zwiazane z tymi swietami. Odpowiedz Link
kendo Re: 178 -witaj Mexx 07.05.11, 20:27 chyba taki kolejny liscik ma miec numerek Megxx, tez ubolewam,ze Szufladunia opustoszala ale tak sie dzieje,kiedy najwazniejszej osoby brak Anioueczka, niemniej jednak przy wolnym czasie zajze nieraz i zostawie slad po sobie zycze milego maja Megus Odpowiedz Link
aniouek1 Ratowniczko kochana... 02.02.13, 19:13 wygląda na to,że Twoja skrzynia z listami do świata przepadała Chcesz nową? Pisz podanie! Odpowiedz Link
aniouek1 list 181 02.02.13, 22:11 Dobry wieczór Meguś Nie wiem kiedy list do Ciebie dotrze, bo widzę,że i Ty najwyraźniej mocno w realu przyciśnięta jesteś i niezbyt często do szuflady zaglądasz ale...zaglądasz za co wielkie Ci dzięki duszku cudny. Nie wiem na ile to się uda ale...22 lutego szuflada skończy 10 lat; to całkiem ładny jubileusz jak na forum gazetowe no i....mimo,że sporo nam z szuflady jednak do archiwum smykło to...jako tako się wciąż 3-mamy więc...może się uda choć kilka ludków skrzyknąć by jubileusz świętować jak niegdyś bywało?! Fajnie by było.... Pozdrawiam serduszkowo i...zerknij choć na długość tego listu do szuflady przed 22-gim Odpowiedz Link