volta2 14.12.05, 13:57 Tak się zastanawiam, jak działa ta galeria. Bo wystawa zmieniła się dopiero raz(?), wejść tam nie można, wiecie, kto to firmuje i na jakich zasadach ta instytucja działa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: Galeria Szyba 14.12.05, 18:16 Mnie to też interesowało... Na samym początku jak się to 'cuś' pojawiło szukałem wejścia do środka... Odpowiedz Link
iwet81 Re: Galeria Szyba 15.12.05, 09:57 WQitam ja też sie zastanawiam na jakiej zasadzie dziala ta galeria?? gdzie jest wejscie, czy tam mozna ogladac jakies obrazy, moze kupowac?/ czy ktos wie? Odpowiedz Link
rubeus Re: Galeria Szyba 15.12.05, 16:33 Sądzę, że jest to wyłącznie 'wystawa' okienna... Odpowiedz Link
bagnarola Re: Galeria Szyba 23.09.06, 13:07 otoz to.. mieszkam na Os.Kabaty wprawdzie dopiero kilka miesiecy, ale to miejsce jest dziwne. ekspozycja nie zmienila sie ani razu od kiedy tam przechodze. myslalam, ze znajde jakies wytlumaczenie tego stanu na forum od zasiedzialych mieszkancow? kto jest wlascicielem tego miejsca i dlaczego nic tam sie nie dzieje? Odpowiedz Link
layla_mm Re: Galeria Szyba 23.09.06, 15:50 ee no raz albo dwa razy zmienili wystawe.. (może mają zasade "raz na rok zmiana?") ale to zdecydowanie za rzadko Odpowiedz Link