magdawe 16.06.06, 12:05 Na Was zawsze można liczyć! Tym razem chciałabym podpytać, czy ktoś coś wie o jakiś sympatycznych kursach tańca w naszej okolicy. Chętnie gdzieś bym sobie potańczyła rekreacyjnie w ramach rozruszania kości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volta2 Re: taniec 16.06.06, 22:40 Nieźle się tańczy w puelli, tylko zależy co cię konkretnie interesuje, wiem że jest salsa, ale nie byłam, ja tańczyłam funky i jeszcze jakieś układy ale nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link
sigrun Re: taniec 17.06.06, 17:27 Ja mogę polecić Rivierę w budynku "TePsy" przy stacji metra Stokłosy Odpowiedz Link
magdawe Re: taniec 18.06.06, 17:45 Dzieki. volta2 - a jaki instruktor w Puelli jest najfajniejszy? Nie chcialabym trafic na jakies zbyt zaawansowane zajecia, bo sie pogubie. sigrum - a jakie zajecia w Rivierze? Czy tam nie tylko zajec dla profesjonalistow? Pozdrawiqam, magda Odpowiedz Link
sigrun Re: taniec 18.06.06, 18:43 Nie, nie ma tylko zajęć dla profesjonalistów. Cała kadra w Rivierze jest pod każdym względem w porządku i bardzo cierpliwa dla początkujących. Jest taniec towarzyski, flamenco, latino, samba, jazz, hip hop, a nawet taniec brzucha (tu ogrom chętnych! ), indyjski, irlandzki i hawajski. Osobiście ponoszą mnie klimaty rodem z Radżastanu Szkołę Riviera serdecznie polecam. Jest też szkoła matka w budynku Riviery przy stacji metra Politechnika. Przystępne ceny, program dostosowany do umiejętności i zaawansowania uczestników (grupa początkująca, brązy, srebra i złote gwiazdy), miła obsługa, nowiutkie wnątrza, duże (i czyste) garderoby i łazienki. Wkrótce będą organizowane warsztaty dla zainteresowanych. Zajrzyj na stronę szkoły: www.taniec.net Pozdrawiam Odpowiedz Link