16.06.06, 12:05
Na Was zawsze można liczyć!
Tym razem chciałabym podpytać, czy ktoś coś wie o jakiś sympatycznych kursach
tańca w naszej okolicy. Chętnie gdzieś bym sobie potańczyła rekreacyjnie w
ramach rozruszania kości.
Obserwuj wątek
    • amlutka Re: taniec 16.06.06, 13:42
      Zajrzyj na www.moctanca.pl
    • volta2 Re: taniec 16.06.06, 22:40
      Nieźle się tańczy w puelli, tylko zależy co cię konkretnie interesuje, wiem że
      jest salsa, ale nie byłam, ja tańczyłam funky i jeszcze jakieś układy ale nie
      pamiętam nazwy.
      • sigrun Re: taniec 17.06.06, 17:27
        Ja mogę polecić Rivierę w budynku "TePsy" przy stacji metra Stokłosy smile
    • magdawe Re: taniec 18.06.06, 17:45
      Dzieki.
      volta2 - a jaki instruktor w Puelli jest najfajniejszy? Nie chcialabym trafic
      na jakies zbyt zaawansowane zajecia, bo sie pogubie.

sigrum - a jakie zajecia w Rivierze? Czy tam nie tylko zajec dla
      profesjonalistow?

Pozdrawiqam, magda

• sigrun Re: taniec 18.06.06, 18:43
        Nie, nie ma tylko zajęć dla profesjonalistów. Cała kadra w Rivierze jest pod
        każdym względem w porządku i bardzo cierpliwa dla początkujących. Jest taniec
        towarzyski, flamenco, latino, samba, jazz, hip hop, a nawet taniec brzucha (tu
        ogrom chętnych! smile), indyjski, irlandzki i hawajski. Osobiście ponoszą mnie
        klimaty rodem z Radżastanu smile Szkołę Riviera serdecznie polecam. Jest też
        szkoła matka w budynku Riviery przy stacji metra Politechnika. Przystępne ceny,
        program dostosowany do umiejętności i zaawansowania uczestników (grupa
        początkująca, brązy, srebra i złote gwiazdy), miła obsługa, nowiutkie wnątrza,
        duże (i czyste) garderoby i łazienki. Wkrótce będą organizowane warsztaty dla
        zainteresowanych. Zajrzyj na stronę szkoły: www.taniec.net Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka