iova 29.03.09, 13:56 czy ktoś korzystał już z tego nowego lokalu jedzeniowego w budynku Edbud Plaza 2 - KEN 20 ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shnupke Re: Al-Bari grill bar - kebab 29.03.09, 22:50 "Lokal jedzeniowy" ... jak dla mnie hit :o) Dla urozmaicenia proponuję może "placówkę piciową", "basen pływaniowy" i halę za przeproszeniem w piłkę kopaną :o) Odpowiedz Link
marek.dumle Re: Al-Bari grill bar - kebab 30.03.09, 09:02 Trudno coś takiego jak Al-Bari grill bar - kebab nazwać reastauracją Więc nazwa "Lokal jedzeniowy" jest chyba adekwatna Zawsze to lepiej brzmi niż "knajpa" Odpowiedz Link
stworzenje Re: Al-Bari grill bar - kebab 30.03.09, 11:39 marek.dumle napisał: > Trudno coś takiego jak Al-Bari grill bar - kebab nazwać > reastauracją > Więc nazwa "Lokal jedzeniowy" jest chyba adekwatna > Zawsze to lepiej brzmi niż "knajpa" przecież w nazwie jest wyraźnie BAR Odpowiedz Link
shnupke Re: Al-Bari grill bar - kebab 30.03.09, 22:53 > Więc nazwa "Lokal jedzeniowy" jest chyba adekwatna proponuję pójść dalej - jeśli komuś np. nie smakuje, a opinia ta opiera się na fakcie serwowania marnej jakości produktu, termin "lokal jedzeniowy" można zamienić na "jedzeniawy" analogicznie do metod naukowych i ich naukawych odpowiedników Odpowiedz Link
dawkorn Re: Al-Bari grill bar - kebab 01.04.09, 20:41 JA. Zamówiłem kebaba z kurczakiem. Jest jeszcze z baraniny, ale tego mięsa nie lubię. Na górze jest antresola. Urządzona nawet, nawet, można się rozluźnić. Ale nie ma alkoholu. Więc miejsce może wkrótce upaść. A szkoda, bo sam kebab podali mi w wersji hojnej, że tak się wyrażę. Odpowiedz Link
mzieli Re: Al-Bari grill bar - kebab 01.04.09, 23:08 Mój mąż jadł tam kebaba, mówi, że całkiem smaczny i raczej nie z tych najdroższych - 8 zł. Na pięterku widziałam duży telewizor, który zgromadził całkiem sporą widownię podczas któregoś tam meczu. Ale jeżeli nie można tam się napić piwa, to knajpa zbyt długo nie pociągnie Odpowiedz Link
1fruzia Re: Al-Bari grill bar - kebab 08.04.09, 12:32 witam, w sobote byłam tam na kebabie z baraniny - uważam,że jest smaczny i jak na cene 8 zł całkiem spory. Podobno nie długo maja być stoliki na zew. - ja jadłam przed barem na murku bo w srodku troche za ciepło bylo. Pozd. Odpowiedz Link
ak-a Re: Al-Bari grill bar - kebab 15.04.09, 15:11 Jest to jeszcze jeden fajny lokalik na trasie KEN.Powinno być ich więcej. Mam nadzieję, że nie upadnie. Jedzenie zupełnie dobre.Zaskoczeniem było to, że podano mi do gorącego kurczaka lodowaty kuskus. Spróbujcie sami, cena nie jest wygórowana. Odpowiedz Link
doki77 Re: Al-Bari grill bar - kebab 29.04.09, 23:13 dobre jedzonko nie za drogie polecam kebab z kurczakiem, gorzej na jego tle wypadły frytki... Odpowiedz Link
lemkos000 Re: Al-Bari grill bar - kebab 30.04.09, 14:29 A ja będę niepopularny, bo uważam, że żadna to rewelacja. Kebab całkiem przeciętny, taki ot zwyczajny. Odpowiedz Link