joffer 29.05.10, 19:40 Hej,pomocy! zgubilam klucze od domu, juz prawie tyddzien ich szukam.Zrobilam pytaniowy ktos wie gdzie ich szukac? Na co patrzec w pierwszej linii? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2283861,2,1,astro-2at-28-klucz-62694-20868.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcoiris1 Re: Klucze 29.05.10, 23:36 w domu w przypadkach takich pytan, patrzysz na wladce 2 i 4 domu, i patrzysz co pasuje lepiej. Tutaj to Jowisz w obu przypadkach, lezy on w domu 4, czyli jest gdzies w Twoim domu. Moze byc w jakims mniejszym pokoju,nieformalnym (nie w tak zwanym "duzym pokoju" piwnicy, Jowisz w znaku wodnym i podwójnym- moze w pudełku, szufladzie w jakims wygodnym miejscu, niewykluczone ze wilgotnym, daleko od drzwi- raczej naprzeciwko nich, i moze tez naprzeciwczegos co mogłoby byc symbolizowane przez Saturna, pomysl co tam masz saturnicznego w tym pokoju, wez tez pod uwage Ksiezyc- Jowisz jest z nim tez w aspekcie. Druga mozliwosc, naturalnym władca kluczy jest Merkury- tutaj blisko Dsc w domu 6- moze w pokoju/gabinecie partnera? Tak sobie wykombinowałam, mam nadzieje że ma to sens i ze pomogłam Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Klucze 29.05.10, 23:38 opozycja Jowisza sygnifkatora kluczy do Saturna- moze naprzeciw zegara jakiegos? Odpowiedz Link
joffer Re: Klucze 29.05.10, 23:56 Wielkie Dzieki, jak znajde to powiem wam gdzie byly. W sumie ciezka sprawa z tymi kluczami nie wiem gdzie sa. Moga byc u mnie w moim mieszkaniu albo w domu mojego chlopaka albo w samochodzie lub w pracy, najbardziej sie boje ze je gdzies po drodze zgubilam albo wyrzucilam(z moim roztrzepaniem wszystko mozliwe) dzieki arcoiris. A wladca 12 nie bedzie wladca rzeczy zgubionych?Myslalam, ze to taki dom ukrycia.. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Klucze 30.05.10, 00:11 nie, klucze to Twoja własnosc, drugi dom opisuje rzeczy które sa ruchome o odróznieniu od 4 ktory opisuje nieruchomości. Według mnie masz je w mieszkaniu władca domu 2 to Jowisz i lezy w 4- to bedzie pomieszczenie nieformalne takie ktorego sie nie pokazuje, powiedzmy nie tak reprezentacyjne (dom 10 to bedzie salon, ale tez strych, 4 dom to przeciwieństwo) 12 dom pokazuje ukrytych wrogow, magie, czarodziejstwo, donosicielstwo, nalogi, wiezienie i duze zwierzeta, tak wiec klucze to dom 2. W pracy raczej nie, bo prace pokazuje dom 10 Odpowiedz Link
joffer Re: Klucze 30.05.10, 00:18 dzieki, gabinet w chalupie juz przeszukalam.Jutro jade do swojego mieszkania poszukac akurat rodzice u mnie sa i mam szczescie,ze maja tez komplet kluczy. Jesli nie w salonie to tylko w sypialni ewentualnie przeszukam jeszcze lazienke i kuchnie.Ta koniunkcja z uranem to przeszukam moze tez kolo gniazdek elektrycznych? Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Klucze 30.05.10, 00:28 generalnie sie Urana w horarnej nie używa, ale tu jest z w koniunkcji z kluczami więc popatrz w razie czego. A masz piwnicę na przykład? Jowisz w wodnym znaku- może byc gdzies gdzie jest mokro albo lezec kolo czegos mokrego, akwarium, jesli piwinica to przy np, zgrzewkach z woda, dopływie wody, licznikach wody (uran tez tu by sie dobrze wpasowal Odpowiedz Link
joffer Re: Klucze 30.05.10, 00:59 mam piwnice i w piwnicy garaz tez jest (taki wspolny z innymi sasiadami).mozliwe ze mi sie te klucze wymsknely w drodze z garazu do domu(przez taki korytarz z piwnicami).W samej piwnicy to juz pare tygodni nie bylam wiec jedynie w tym korytarzu ale to by musial juz jakis sasiad znalezc..to juz bym ich pewnie nie odzyskala Odpowiedz Link
joffer Re: Klucze 30.05.10, 01:03 a co moze jeszcze symbolizowac saturna oprocz zegara?nic mi nie przychodzi do glowy..moze cos starego..ale w sumie nic starego nie mam,moze w lozku w materac sie wcisnal... Odpowiedz Link
aarvedui Re: Klucze 30.05.10, 03:08 joffer napisała: > a co moze jeszcze symbolizowac saturna oprocz zegara? element konstrukcyjny, podstawa, szkielet, skóra, czas, coś ustrukturyzowanego (liniowo - wojskowo). kolor - czarny, po władztwie koziorożca, także brązy, ziemia, ciemność, element suchy-ciemny-zimny =) Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Klucze 30.05.10, 18:51 > a co moze jeszcze symbolizowac saturna oprocz zegara? Szafy. Szuflady. Szufladki. Skrytki. Skrzynki. Skarbonki. Pudelka na bizuterie, jak one sie nazywaja? Moze jakas szuflada w duzym biurku, albo ciezkim stole drewnianym. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Klucze 30.05.10, 18:55 ps. Wladca Saturna jest potezny osiowy Merkury, wiec moze bibliote(cz)ka? Polki z ksiazkami? Odpowiedz Link
joffer Re: Klucze 30.05.10, 19:08 w biblioteczce nie ma ani u mnie ani u niego, jeszcze jest szansa ,ze leza u mojego chlopaka w samochodzie a samochod stoi na lotnisku.Jutro sie okaze, to wtedy faktycznie by ten merkury pasowal..Jednak ciezko za pomoca astrologii zgube znalezc. Odpowiedz Link
joffer Re: Klucze 30.05.10, 19:00 Nie znalazlam..juz wszystkie szuflady przeszukalam, przy okazji posprzatalam.Urobilam sie jak wariatka, wszystkie kontakty sprawdzilam.Nie mam zegara ani szkieletow ani nic ze skory, ani nic czarnego... wszystko jest jasne i suche niby jowisz w rybach ale jakos nie pasuje. Tak sobie pomyslalam moze tego jowisza powinno sie liczyc juz do V domu? Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Klucze 30.05.10, 21:36 Tak sobie pomyslalam moze tego jowisza powinno sie > liczyc juz do V domu? nie, bo mamy inne znaki, Jowisz Ryby, 5 dom jest w Baranie. Inaczej, tak mozna by Jowisza liczyc do piatego domu bo jest blisko szczytu. A ten garaż sprawdziłaś? Patrz uważnie, bo miedzy Toba- Marsem a Jowiszem - kluczami jest kwinkunks- czyli się nie widzicie, ale ponieważ horarna tego aspektu nie bierze pod uwage (tylko duże), to nie ma tu aspektu- wiec sygnifikatory kluczy i Twoj sie nie widzą Moze pytaj astrologii dalej, wiemy juz ze prawdopodobnie jest to dom Odpowiedz Link
kadet744 Re: Klucze 31.05.10, 00:06 Kapitalnie Was czytam. ---- Moze pytaj astrologii dalej, wiemy juz ze prawdopodobnie jest to > dom ----- To bardzo wartościowa wiedza. Stawiam 100 do 1, że nici będą z Waszych poszukiwań. Zapytaj horarnej o adres ślusarza. To chyba jedyne rozsądne pytanie. Tak, czy inaczej, życzę powodzenia. Odpowiedz Link
joffer Re: Klucze 31.05.10, 20:22 Jednak nie trzeba bedzie slusarza (bynajmniej tym razem..).Juz zwatpilam w tego Jowisza i bylam juz pewna, ze sa w aucie mojego faceta (ze wzgledu na merkurego). Kolo 11 zadzwonila moja mama,ze znalazla klucze! byly w jej zakiecie w kieszeni, zakiet wisial w szafie szafa na poludniu sucha i biala.Nic z tych ryb tam nie znalazlam. Jednak byly w domu, i to IV co przeciez symbolizuje matke. Ale wiecie co, to chyba trzeba byc jasnowidzem zeby z horara cos odszukac.To mnie w tej astrologii denerwuje,ze taka niekonkretna jest.. Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link
kadet744 Re: Klucze 31.05.10, 21:19 Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Wiesz teraz co gdzie leży i przy okazji posprzątałaś chatę. Trzymaj się. Najlepszego. Odpowiedz Link