Dodaj do ulubionych

progresywna Wenus

20.10.11, 20:08
Czy ktoś z Was w praktyce doświadczał progresynej Wenus na MC?
Co może przynieść taka Wenus w Byku?
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: progresywna Wenus 20.10.11, 21:16
      a progresje jakie ?
      jak długo będzie Wenus na MC przebywać ? (zakładając zakres góra 2 st aplikacyjnie i 1 st separacyjnie)
      progresywna Wenus mocno wkroczy w zakres widzenia MC właściciela, cóż to może oznaczać dla MC czyli soczewki skupiającej społeczne i zawodowe ambicje oraz publiczny wizerunek osoby?(image na odległość kontaktu wykluczającą bezpośrednie oddziaływanie Ja-Ty)
      Wenus święta nie jest, klasyczne małe szczęście, czyli związki i bogactwo to także lenistwo, manipulacja, wyręczanie się ludźmi, obyczajowa rozwiązłość, etc...

interpretacji masz pełen zakres, począwszy od tego, że można zacząć postrzegać osobę przez pryzmat jej uroku osobistego, umiejętności interpersonalnych, aż po to, ile ma na koncie, czym jeździ i czy ma "wypasioną hawirę" i torebkę od Gucia, Gucciego czy innej pszczoły.

jeśli masz zamiar szpanować stanem posiadania i urody lub podjąć lukratywną inwestycję w dziedziny Wenusowe - oto czas. tylko uważaj, bo taki "awans" można otrzymać zarówno dzięki byciu duszą towarzystwa i najlepszym negocjatorem, jak i śpiąc z szefem - wysiłek osobisty może nic nie znaczyć, bo Wenus na MC może oznaczać również niesławę awansu drogą łóżkową - a przynajmniej taką silną opinię w "środowisku".

wsio zależy od tego gdzie ta Wenus, co robi, co robi w natalu, jakie MC w natalu, ale to już najlepiej sama sobie zinterpretujesz znając swój radiks i bieżące tranzyty.
    • black_halo Re: progresywna Wenus 26.10.11, 23:17
      Ciekawe, u mnie progresywna Wenus robi juz jednominutowa kwadrature do Ksiezyca.
      • jasmina.0 Re: marinasun 07.03.12, 21:29
        Możesz napisać mi co się u Ciebie działo jak miałaś tę progresywną Wenus na MC??
        Bo jak rozumiem miałaś juz ten aspekt?? Czy dopiero na niego czekasz?

Pozdrawiam
        • czarownica_w_piskownicy Re: progresywna Wenus na MC 08.03.12, 11:07
          U mnie, ten aspekt - progresywna Wenus na MC- zadziałał klasycznie. W tym okresie wyjechałam "w świat" za pracą i w poszukiwaniu swojego szczęścia na tym świecie wink. Pracę znalazłam i swoje szczęście też wink.
          • ivetta455 Re: progresywna Wenus na MC 08.03.12, 15:18
            czarownica_w_piskownicy napisała:

> U mnie, ten aspekt - progresywna Wenus na MC- zadziałał klasycznie. W tym okres
            > ie wyjechałam "w świat" za pracą i w poszukiwaniu swojego szczęścia na tym świe
            > cie wink. Pracę znalazłam i swoje szczęście też wink.

Witaj
            A jakie aspekty ci robila ta progresywna Wenus do innych planet natalnych?
            • czarownica_w_piskownicy Re: progresywna Wenus na MC 08.03.12, 16:07
              Separacyjna koniunkcja do władcy VII domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka