dori7 23.04.05, 02:17 Pewnie ascendentalne Wodniki nie wzbudza tak zywego entuzjazmu jak ascendentalne Lwy i Skorpiony, ale nadszedl czas i na nie ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorisn Re: Ascendent w Wodniku 23.04.05, 17:47 W twarzy mają coś charakterystycznego, magicznego, co wyróżnia je z tłumu. Zarówno kobiety jak i mężczyźni z Asc w Wodniku są przeważnie bardzo urodziwi, postać wysoka lub średnia, szczupła, długie, cienkie kości, oczy duże najczęściej niebieskie, charakterystyczne "wodniste" spojrzenie, pełne usta, włosy często faliste. Odpowiedz Link
xzielak Re: Ascendent w Wodniku 23.04.05, 20:54 Kolor oczu omijam, uwazam ze to nic w tym wspolnego nie ma! Moze miec i nawet pomaranczowe oczy! Cechy fizyczne wodnika jest kojarzony z buntem i nonknformizmem (nawet z charakteru). W oczach ma dalekie, senne, i nieobecne spojrzenie.Sylwetka, czesto goroje wzrostem nad innymi (nie zawsze. Zarys glowy zazwyczaj szlachetny (łagodny). Głowa zazwyczaj odwrocona w jedna strone (zalezy od jego upodobania) gdyz pan wodnik mysli. Jezeli chodzi o ruch wodnika, to nie ma wiele gracji, ale jak dobrze przypatrzymy to stanowczosc widoczna jest. Moze miec wielkie lub duze czolo. I jak mam byc przyziemny to wyglad raczej ma sie po rodzicach Nos od taty, oczy od mamy , wlosy po dziadku i takie tam. Odpowiedz Link
jerry.uk Zdjęcia Ascendentów w Wodniku 23.04.05, 20:43 Podaję bezpośredni link do zdjęć urodziwych ascendentowych Wodników na ascendent.tk: www.jerry.excel.pl/asc/Wodnik/Wodnik.htm Odpowiedz Link
paulia Re: Ascendent w Wodniku 03.05.05, 13:19 Znam tylko jednego ascendentalnego wodnika=siebie Wysoka, szczupla, drobnokoscista, wlosy ciemny blond. Mam podobno lekko orientalna urode, tak przynajmniej mowia znajomi rodziny, ze niby podobna, ale jest cos innego we mnie Trudno mnie samej oceniac. Nie znosze robic tego samego co wszyscy. Podobno, zaczelo sie to jak mialam 12-13 lat. Wczesniej bylam grzecznym i usluznym dzieckiem . Zawsze robie, ubieram sie inaczej niz inni. Nie znosze jak mi ktos cos narzuca, szczegolnie jesli sa to jakies reguly, przepisy. Moje motto: reguly sa po to, zeby je lamac. Choc w pewnych sparwach jestem dosc konserwatywna. Pozdrawiam wszystkie ascendentalne wodniki Odpowiedz Link
aarvedui Re: Ascendent w Wodniku 03.05.05, 21:33 ja sie tylko nie zgodzę co do tego "sennego,nieobecnego spojrzenia" oczy są jasne,ale bystre,jak przy cechach powietrznych -duże,czasem lekko podcieniowane powieki. mogą być nieobecne spojrzeniem,ale nie senne widoczny rys indywidualności. raczej ładne rysy twarzy (w końcu saturn władcą wespół z uranem) Odpowiedz Link
xzielak Re: Ascendent w Wodniku 05.05.05, 00:50 paulia napisała: > Znam tylko jednego ascendentalnego wodnika=siebie > Wysoka, szczupla, drobnokoscista, wlosy ciemny blond. Mam podobno lekko orienta > lna urode, tak > przynajmniej mowia znajomi rodziny, ze niby podobna, ale jest cos innego we mni > e Trudno mnie > samej oceniac. > Nie znosze robic tego samego co wszyscy. Podobno, zaczelo sie to jak mialam 12- > 13 lat. Wczesniej > bylam grzecznym i usluznym dzieckiem . Zawsze robie, ubieram sie inaczej niz > inni. Nie znosze jak > mi ktos cos narzuca, szczegolnie jesli sa to jakies reguly, przepisy. Moje mott > o: reguly sa po to, zeby je > lamac. Choc w pewnych sparwach jestem dosc konserwatywna. > Pozdrawiam wszystkie ascendentalne wodniki > Coś mi to mówi - poprawiam się Odpowiedz Link
potrek Re: Ascendent w Wodniku 05.05.05, 08:00 Ascendent w Wodniku to taka wystawa sklepowa na której półkach jest wiele towaru i asortymentu.Ale jak wejdzie się do środka ? Tego już nie napisze Pozdrawiam potrek Odpowiedz Link
all2 Re: Ascendent w Wodniku 05.05.05, 11:03 xzielak napisał: > Coś mi to mówi głosy słyszysz? Odpowiedz Link