szemajmi 07.11.03, 12:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=8952733 Brzmi groznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Perse, czy to prawda??? 07.11.03, 14:24 to samo pytanie się mi nasuneło, może się kto podszywa? Odpowiedz Link
all2 Re: Perse, czy to prawda??? 07.11.03, 16:07 PS. Pod moim nickiem pisze po prostu kilak osob taka jestem bezinteresowna,ze wszystko innym udostępnaim i nicka i konto pocztowe. W to to już nie uwierzę, te wszystkie literówki musiały wyjść spod jednej ręki Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Perse, czy to prawda??? 07.11.03, 18:48 perse ma bogata wyobraznie, niewykluczone, ze jest klasycznym przykladem aspektu slonca i neptuna. Odpowiedz Link
wasza_bogini czy sprawa perse 07.11.03, 21:06 wywolala az takie reperksuje, ze forum zaniemowilo? Odpowiedz Link
aand Re: czy sprawa perse 07.11.03, 21:58 wasza_bogini napisała: > wywolala az takie reperksuje, ze forum zaniemowilo? I Perse zaniemówiła... (obmyśla represje? Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: czy sprawa perse 07.11.03, 22:14 > I Perse zaniemówiła... (obmyśla represje? a moze, obmysla mozliwosci reperacji po stanie czasowej separacji Odpowiedz Link
anahella Wiecie co? 08.11.03, 01:23 Po raz kolejny jestem dzis zszokowana na tym forum. I nie wiem co powiedziec. Jednak nie chcialbym zeby w tym, czy jakimkolwiek innym watku odbywal sie sąd nad uczestnikami tego forum. Od sadzenia sa sedziowie. My zajmujemy sie astrologia a nie prawem. Odpowiedz Link
aand Re: An... :) 08.11.03, 06:56 Cześć Ana Rozumiem że jako demiurg(żka) i siła sprawcza tego forum dbasz o czystość jego zawartości. Ale, o ile Cię poznałem, nie chodzi Ci aby pisać tu na klęczkach (z szacunku przed astrologią, oczywiście Na astrologii kompletnie sie nie znam, lecz bardzo lubię czytać JNGTND. Czy w związku z moją niewiedzą jestem skazany na niemy zachwyt bez prawa pisania? Nie wiem o co chodzi z Perse, ale mam wrażenie że pompatyczny i poważny ton z pewnością nie pomaga. Podstawą wyjaśnienia wszelkich spraw jest rozmowa, z pewnością łatwiej nawiązać kontakt gdy rzuci się żarcik lub dwa... Myślę że to kierowało wszystkimi piszącymi (Nie mówiąc już, że poczucie humoru godne jest zbadania przez astrologię... Aand - (wiesz jaki znak Odpowiedz Link
anahella Aand! 08.11.03, 20:19 Ale ja nigdzie nie napisalam, ze nie piszesz tu, bo sie nie znasz! To jest forum otwarte, wiec nie ma zakazu pisania. O astrologii mozna pisac nawet sie na niej nie znajac. Swoj post o sadzeniu wysmazylam dla ostudzenia emocji. Perse jest jedna z nas i paru osobom zrobilo sie przykro - co rozumiem. Ja tez czekam na jej wypowiedz w tej sprawie. pozdrawiam (tu uwypuklila sie moja Waga na Ascendencie Odpowiedz Link
all2 Re: Perse, czy to prawda??? 08.11.03, 22:34 Ze względu na pelnię z zaćmieniem, jak już zauważyła Savanna, proponuję zostawić ten wątek jeśli już nie w ogóle, to chociaż do poniedziałku-wtorku. Odpowiedz Link