mazienta24 07.04.09, 00:20 dopiero zaczęłam dietę ale boję się że po jej zakończeniu (jeśli wytrzymam do końca) przytyję znowu, wszystkie moje diety tak się kończyły. Czy po niej naprawdę nie ma efektu jojo???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia0212 Re: co po diecie 07.04.09, 10:51 Stosowałam DK 4 razy w swoim życiu:) Po każdej diecie masz efekt jojo. Wystarczy zmienić swoje nawyki żywieniowe do tego dołączyć ruch i jest nadzieja, że waga nie pójdzie w górę, a nadal będzie spadać. U mnie sprawdza się:zamiana pieczywa na razowy lub pszenny, zero sosów, b.mało ziemniaków do obiadu(dla smaku), słodycze sporadycznie, w razie głodu na słodkie-kostka gorzkiej czekolady, nie obżerać się wieczorem(to mnie gubi), nie podjadać między posiłkami ew.owoc, jogurt w razie uczucia ssania, sałatki warzywne bardzo wskazane w jadłospisie i oczywiście woda do picia nie napoje. Jest do wyboru dużo diet-montignak, sout beach, ja myślę nad dietą ducana. Zobaczymy co z tego myślenia wyjdzie:) Pozdrawiam i życzę wytrwałości w diecie!!! Odpowiedz Link