Dodaj do ulubionych

DOBRY ALERGOLOG

10.01.04, 23:48
Witam!
Kochani potrzebuje sprawdzonego, dobrego lekarza alergologa dla mojego
dziecka. Najlepiej zeby byl z Lubina, badz najblizszych okolic.
Pozdrawiam
Basia z Lubina
Obserwuj wątek
    • szkodnik1 Re: DOBRY ALERGOLOG 11.01.04, 11:54
      ....proponuję udać się do lekarza pierwszego kontaktu, który skieruje cię na
      konkretne badania do konkretnego ośrodka, którym prawdopodobnie będzie MCZ....
      pozdrawiam....
      • magda_s4 Re: DOBRY ALERGOLOG 27.01.04, 01:35
        szkodnik1 napisał:

> ....proponuję udać się do lekarza pierwszego kontaktu, który skieruje cię na
        > konkretne badania do konkretnego ośrodka,

i konkretnego lekarza, który wcale nie będzie najlepszy. A jeśli będzie, to i
        tak po godzinach urzędowania państwowego...
        • mbgbm Re: DOBRY ALERGOLOG 27.02.04, 13:43
          Odradzam wizyte w przychodni alergologicznej na kombinacie. Problemy z
          rejestracja, niedoinformowana pani doktor wysyla pacjetow po jakies druki
          skierowan z kosmosu, biurokracja jak za czasow dawnego PRL-u, zupelna
          niekompetencja, wizyta szybka prawie w biegu bez wywiadu poprzedzajacego
          testy. ZGROZA!!
    • piast1954 Re: DOBRY ALERGOLOG 27.02.04, 21:00
      Proponuję skontaktować się z dr Arturem Kwaśniewskim w Centrum Diagnostyczno-
      Teraupetycznym "Medicus" w Lubinie na ul. Leśnej - tel.746-62-20. Zobacz też
      www.cdtmedicus.pl .Mam wielkie zaufanie do Tego lekarza, jak i do Przychodni -
      europejski profesjonalizm.
      • augustoktawian Re: DOBRY ALERGOLOG 27.02.04, 22:29
        Znajomy, który leczył się u dr Kwaśniewskiego nie wydał mu zbyt przychylnej
        opinii. Z jego problemami alergicznymi poradziła sobie dopiero lekarka z
        Głogowa. Nazwiska nie pamiętam.
        • dziejanusz Re: DOBRY ALERGOLOG 01.03.04, 21:58
          To może sobie kolego przypomnisz. Mnie też ten problem interesuje, ale jestem
          juz ''dość ''dorosły. No więc podasz ten namiar
          • mbgbm Re: DOBRY ALERGOLOG 01.03.04, 22:26
            Augustoktawianowi chodzi zapewne o dr Ewe Gulewicz. Podobno przyjmuje prywatnie
            i na kase, na dolnoslaskim forum opinie na Jej temat sa pozytywne jest dobrym
            alergologiem tylko szkoda ze nie przyjmuje w Lubinie.
            Pozdrawiam Halina
          • augustoktawian Re: DOBRY ALERGOLOG 01.03.04, 22:58
            Z kolegą, który korzysta z porad pani alergolog będę widział się dopiero za
            kilka dni. Ale być może chodzi o tę panią Ewę Gulewicz (informacja niżej).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka