1234martuska 21.10.09, 21:58 w Cuprum Arena rusza od listopada sala zabaw dla dzieci. Czy ktos wie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka23_4 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 22.10.09, 13:16 z tego co wiem otwarcie 2 listopada, super sprawa dla dzieciaków ,które nudza się podczas zakupów z rodzicami!! sama bedę korzystać z moim synkiem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_aw Re: sala zabaw w Cuprum Arena 22.10.09, 21:56 Z tego co się orientuję otwarcie 02.11 . Będzie kilka atrakcji dla dzieci. Oczywiście dobra zabawa i miła obsługa. Dzieciaczki (od 4 lat) będzie można zostawić pod opiekom pań. Superowe imprezy okolicznościowe dla dzieciaczków, no i oczywiście nowe miejsce do zorganizowania dla naszych pociech wspaniałej imprezki urodzinowej. Na pewno nasze pociechy będą zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka23_4 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 07.11.09, 00:16 dzisiaj byłam w galerii ,sala zabaw super!!, chyba najlepsza do tej pory z powstałych w Lubinie, miła obsługa, fajna konstrukcja, cenny też ok. no i najważniejsze z dzisiejszych zakupów wszyscy zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
majkak3 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 07.11.09, 10:18 sala fajna,ale ceny według mnie już mniej fajne - za imprezę urodzinową na 10 dzieci - 450pln - znaczy jak kogoś stać to spoko- ale uważam że drogo. A sala zabaw - 12/14 pln za godzine to też żaden rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
marccel1 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 07.11.09, 12:52 ceny raczej normalne, szczególnie, że wg poprzednich wypowiedzi wszystko jest ok. trudno się spodziewać żeby było za np. 5 zł tym bardziej, że pewnie tłumów tam nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 07.11.09, 15:10 Sala ok, choć spodziewałam się większej . Panie są bardzo miłe. Brak miejsca dla mniejszych dzieci na zabawe ,rozmieszczenie i układ sali jest do kitu. Ceny standardowe jak na lubin , wiadomo ze drożej . nie ma dużej konkurencji więc sie cenią . Ja tam sie ciesze bo moge zostawić małego i iść s spokoju na zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kisia75 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 09.11.09, 10:44 450 to cena z wynajmem całej sali na wyłączność, a normalnie to 20 bez poczęstunku i 25 z poczęstunkiem za dziecko więc chyba normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1234martuska Re: sala zabaw w Cuprum Arena 10.11.09, 11:19 sala naszym zdaniem super...fakt mogłaby być wieksza, ale jest jak jest. Konstrukcja świetna, sama zjeżdżałam z moimi córkami, świetna zabawa. Podoba mi się, że muzyczka leci w tle i jest bardzo przytulnie. Panie świetne, bardzo miłe. Co do cen...to w normie. Taniej być raczej nie może, wiadomo jakie czynsze w galerii, a poza tym można zostawić dzieci i lecieć na zakupy, czego chyba nie ma w innych salach. Była akurat jak odbywały sie urodziny. Oprócz zabawy na konstrukcji, Pani zrobiłą zabawy dzieciom urodzinowym, widać było, że były bardzo zainteresowane, kilka dzieci poza urodzinowych chaiło się dołaczyć i Panie nie miały nic przeciwko. Co do maluchów to nie mam zdania, moje dziewczyny juz większe. Urodziny już zarezerwowane, dam znać jak przebiegly!. Osobiście polecam salę!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninka_2 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 10.11.09, 23:48 Świetny pomysł w końcu doczekaliśmy się Sali Zabaw w naszej słynnej Galerii ,w której można zostawić dziecko pod fachową opieką, a w tym czasie iść na zakupy, do fryzjera lub załatwić inne ważne sprawy, które trudno jest zrobić razem z dziećmi.Bardzo fajna konstrukcja, dzieci mają świetny ubaw.Nawet można zrobić dziecku urodzinki!!!! Pani się któraś pomyliła mi mówiono 20 bez poczęstunku ,a 25 z poczęstunkiem. Ceny jak wszędzie no cóż nikt nikogo nie zmusza można zrobić w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekf-0 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 11.11.09, 21:09 Byłem z moim synkiem i córką w niedziele i sobie obserwowałem czy można zostawić dzieci i isc na zakupki.Wszystko fajnie tylko szkoda ze młoda dziewczyna jest jakaś nie miła tylko siedziała przy telefonie i nwet udało jej się krzyknąć na dzieci!!!za to pani starsza super babka przyjdę jeszcze zobaczyć innych pracowników i napisze oczywiscie z moimi pociechami ,bo pracownicy też ważni chyba jak myślicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka0 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 16.11.09, 10:00 Też byłam w sobotę na tej sali zabaw. Jak dla mnie (i większości moich znajomych którzy tam byli) to jeden wielki niewypał.Taka galeria a taki marny plac zabaw.Byłam tam z moim dzieckiem pierwszy i ostatni raz. Mało atrakcji i jak na taka saleczkę to za drogo. Osobiście wole przejechać się busem do Legnicy na ul złotoryjskiej do tamtejszej galerii. Tam jest sala zabaw z prawdziwego zdarzenia. Kto tam nie był to napisze krótko: powierzchnia jak na moje oko ok 200m2 (albo i więcej)Dzieci mogą się wyszaleć na : labiryncie (który jest 2-3x większy niż ten w naszej galerii), oprócz tego są 2 duże trampoliny, duży basen z piłkami i maskotkami, ciuchcia którą Panie co kilka minut włączają i dzieci jeżdżą po torach, samochodziki na akumulatorki (do nich należy wrzucić 2 zł), komputer dotykowy dla dzieci (kolorowanki, zagadki)jeździki dla dzieci, duże klocki do układania domków. Jest pięknie, kolorowo i ile by osób nie było sala nie wydaje się być przetłoczona. Jest super rozmieszczona, no i co najważniejsze nie brakuje krzesełek dla rodziców; a co więcej - rodzice mogą wszędzie szaleć z dziećmi. Wspinać się po labiryncie, skakać na trampolinie czy nawet przejechać się ciuchcią. Co do cen to od pon-pt kosztuje 10zł/godz, a na weekendy 12 zł/godz. Więc nawet taniej wychodzi aniżeli u nas. Kto tam był to na pewno przyzna mi racje, a kto nie - to radze zrobić dziecku wycieczkę. Dopiero będzie miał frajdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
987mad Re: sala zabaw w Cuprum Arena 17.11.09, 07:54 Ja ma podobną opinię jak jagodzianka. Myślałam, że w galerii to będzie sala z prawdziwego zdarzenia, tj. duża powierzchnia, wiele atrakcji dla małych i dużych. Ja mam 2,5 letniego synka i on wiele czasu spędza bawiąc się na "dole" , dmuchańce, samochodziki itp. Niestety w galerii brak miejsca na tego typu atrakcje. Czekałam na tę sale zabaw, ale nadal powróciłam na Parkową. A w Legnicy w Ferio, potwierdzam, sala zabaw jet super, podobnie jak w Głogowie.Nawet w Legnicy na Piekarach / też w małym centrum handlowym/ jest o wiele atrakcyjniejsza sala zabaw. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
1234martuska Re: sala zabaw w Cuprum Arena 17.11.09, 08:46 macie racje co do wielkości sali, jak na taką galerie metry powinny być większe. Zwłaszcza, że zawsze kiedy tam jesteśmy jest dużo ludzi. Jednak moje dzieci ją uwielbiają. Uważamy, że konstrukcja w sali jest najlepsza w mieście. Pojazdów, samochodzików też nie brakuje. Wyprawialiśmy urodziny i bardzo nam się podobało. Panie rewelacja. Dzieci przez moment się nie nudziły. Nam się bardzo podoba! I co dla nas ważane możemy swobodnie zrobić zakupy, a dzieci w tym czasie się nie nudzą! Odpowiedz Link Zgłoś
monik320 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 17.11.09, 18:24 nie zgadzam się z opiniami ,iż sala zabaw w naszej galerii to niewypał. Byłam z córka w sobotę , zostawiłam ja na dwie godziny ( ja w tym czasie oczywiście spokojnie robiłam zakupy ) i powiem szczerze , że jak po nią wróciłam , nie miała ochoty wyjść, a to chyba dobrze swiadczy o takich miejscach. Panie bardzo miłe, ceny może wysokie , ale nic nie ma za darmo.W porównaniu do innych sal w naszym mieście to ta mojej córce podoba sie najbardziej. Dla mnie najważniejsze, że nie nudzi się juz podczas zakupów, tylko wtedy kiedy ja buszuje po sklepach, ona szaleje w kólkach - i wszyscy zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekf-0 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 17.11.09, 22:50 I znowu odwiedziłem w Cuprum Sale zabaw. Było świetnie panie mile. Nawet dzieci do ubikacji zaprowadzają ,wskakują panie w piłeczki bawią się z nimi są naprawdę niesamowite.Nie spotkałem się z tak fajną obsługą . No małe jak piszą trochę ale co zrobić tak jest jak jest Było bardzo dużo dzieci wiadomo niedziela ,ale nie bałem się zostawić moich pociech i wyjsc z żoną na zakupy.Był tylko problem z wyjściem dzieci nie chciały wcale wyjść. Ale będziemy przychodzić często. Zachęcam ,bo dzieci mają radochę. Pozdrawiam Sale Zabaw i panie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka0 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 18.11.09, 12:19 Nie wiem czemu,ale mam wrażenie, że udzielają się pracownicy sali zabaw robiąc sobie reklamę:P ale to tylko moje czyste domysły:) Odpowiedz Link Zgłoś
real_kasiaxxx Re: sala zabaw w Cuprum Arena 18.11.09, 19:24 jagodzianka chyba jest konkurentką tych z galerii bo dobra opinia o sali kolarzy jej się z podstępem :-) typowe.... Moim zdaniem sala jest w sam raz, byłam już trzy razy i za każdym razem dzieci nie chciały iść do domu. To one są głównymi klientami tego typu sal i ich opinie są najważniejsze. Potwierdzam - obsługa super! Konstrukcja najciekawsza w mieście. Urodziny baaaardzo ciekawe, dzieci nie są pozostawione same sobie, Panie dbają o ich dobre nastroje. Bawią się świetnie! Osobiście nie robiłam jeszcze dzieciom urodzin, jesteśmy zapisani na styczeń :-), ale byłam w trakcie urodzin innego chłopca. Uważam, że rewelacja! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: sala zabaw w Cuprum Arena 19.11.09, 00:05 Mi się podoba bo moge zostawić malucha mojego 2,5 roku i iść bez obaw połazić po sklepach. Ostatnio byłam we wrocławiu na pasażu, i tam jest plac zabaw razem z miejscami gastronomicznymi.Mozna usiąść i zjeść i patrzeć na dzieci.Niestety wg ich regulaminu nie mogłam tak zrobić bo za małe dziecko.Musiałabym tam wejść do środka i łazić za malcem .Nie robie tego na zwykłym placu zabaw a co dopiero na płatnym będe łazić krok w krok ,bezsens jakiś więc podziękowałam Odpowiedz Link Zgłoś
brokolama Re: sala zabaw w Cuprum Arena 22.11.09, 18:16 To racja, z tego co pamietam, to można zostawić dziecko od 2 roku życia, wiec plus jak diabli. W ogóle myśle, że wbrew opiniom jagodzianki sala zabaw w Cuprum jest super, przyczepić się można do za drogiego sklepu z zabawkami w galerii, ale bawialnia dla dzieciaczków jest bezbłędna. Odpowiedz Link Zgłoś