mario0007 10.02.04, 13:45 co zapamietaliście z tej szkoły, jesli chodziliście do niej w latach 80'tych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonart Re: technikum górnicze 11.02.04, 20:47 Hmm.. Chodzilem w latach '90... Co pamietam.. Wychowawce - pan Sniechowski :D I cala mase przeroznych zdarzen.. I to ze wlasciwie to zeby przejsc bezbolesnie przez wszystkie etapy edukacji nalezalo nauczyc sie jednego - jak kombinowac :) Bo nauka nauka.. A mlodosc - mlodoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dareksy Re: technikum górnicze 11.02.04, 21:30 Oczywiście 1986 - koniec szkoły, niezapomnainy profesor Czaja, zawód, którego zapomniałem, mnóstwo wspaniałych wspomnień...pozdrawiam kolegów elektryków. Odpowiedz Link Zgłoś
mario0007 Re: technikum górnicze 17.02.04, 06:36 ......no tak, a mundurki, a bułka z białym serem w sklepiku, ......a może wybierzemy 5 najpopularniejszych nauczycieli ?????....na pierwszym miejscu pan L.G.? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dareksy Re: technikum górnicze 17.02.04, 17:09 na Ludwika /chyba się nie obrazi/zgadzam się,ciekawe czy jeszcze uczy,chyba wszyscy uczniowie którzy byli z nim w teatrze nie zmieścili by się w żadnym pociągu,głosuję też na św.pamięci prof.Czaje ,którego doceniłem dopiero po skończeniu szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
moonart Re: technikum górnicze 19.02.04, 08:34 Hmmm.. Gadzicki uczy jescze z tego co wiem.. Ja dodaje swoj glos na prof. Ciolkowskiego :) o! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubinianka Re: technikum górnicze 03.04.04, 19:20 ja chodziłam do 3 LO jeszcze 2 lata temu:-))) i p. Ludwik uczył i z tego co mi wiadomo dalej uczy Odpowiedz Link Zgłoś
joker99 Re: technikum górnicze 07.04.04, 11:11 Ja wsponinam Terese Strzelecką- niesamowita kobieta. Traktowała nas jak własne dzieci. Ogromnego plusa daje tez P. renacie Tyszkiewicz (j. niemiecki) Odpowiedz Link Zgłoś
mario0007 Re: technikum górnicze 07.04.04, 12:58 .....a ja daje punkt obsłudze bufetu, pani.....nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
farel-nor Re: technikum górnicze 26.04.04, 22:11 Boże kupe lat jak skończyłem to technikum. Teraz mam 32 lata. Więcek, Cieślik, Książek, Szwedo, Nowocinek i inni, żyjecie jeszcze? L.G. wtedy też był, on był zawsze. Pozdrawiam Panią Glonek i resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
janlo Re: technikum górnicze 19.05.04, 13:05 ... a pamiętacie belfra z polskiego (T.D.). Początek lat 80-tych, jeszcze wisi tablo z naszymi fotkami, byłem ostatnio w technikum i widziałem, mocno się uśmiałem. Napiszcie czy wasze dzieci również uczęszczają do tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
jasioski Re: technikum górnicze 22.05.04, 10:32 Najlepszym wychowawcą był niewątpliwie Jurek "Słonko" Jankowski. Gdyby nie on, mojas klasa zamiast w 14 skończyła by 5 lat nauki w trzech może czterech:) "Słoneczko" robił dla nas prawie wszystko, z wyjątkiem wyciecxzek, jedna była. Za to można było zagrać z nim o ... nie, nie powiem, tajemnica 5a rocznik 1993. Potem miałem do czynienia z różnej maści profesorami, doktorami itp ale ŻADEN nie potrafił tak narysować na tablicy schematów jak p. Jerzy "Terminator" Czuba. Mistrz Świata i mówię to całkiem szczerze. Kurde jak by była możliwość to pochodziłbym znowu do TGR! No i te harcerki z tamtych czasów, palce lizać! Odpowiedz Link Zgłoś