servus_lca 11.02.04, 20:46 Co Wy na to, mało nas ale możnaby zrobić coś takiego: www.kfl.ho.pl/ czekam na opinie:) pozytywne:) i negatywne:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: KFL 11.02.04, 21:41 Technicznie możliwe. Na forum Legnica nie ma bytu, bo jest nas za mało i w dodatku wpadamy na chwilkę. Myśle, że szybko padnie śmiercią naturalną. Co by nie mówić jest to dodatkowa praca. Dodam, że ja się na tych klockach nie znam:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: KFL 11.02.04, 22:29 swek1 napisał: > Technicznie możliwe. Na forum Legnica nie ma bytu, bo jest nas za mało i w > dodatku wpadamy na chwilkę. Myśle, że szybko padnie śmiercią naturalną. Co by > nie mówić jest to dodatkowa praca. Dodam, że ja się na tych klockach nie znam: ( > Pozdrawiam. Swek o stronę techniczną to się nie martw, martw się o stronę merytoryczną:) Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: KFL 11.02.04, 22:06 no niestety nam sie nie uda to co udało czatowcom legnickim :( ale my chyba starsi i powoli giniemy....... czatlegnica.prv.pl/ - dla tych co nie widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: KFL 11.02.04, 22:12 card1 napisał: > czatlegnica.prv.pl/ - dla tych co nie widzieli BŁĄD Żądany URL nie może zostać sprowadzony Niektóre części URL-a są błędne. Możliwe problemy to: Brak lub niewłaściwy protokół (should be `'' or similar) Brak nazwy hosta podwójna sekwencja escape w ścieżce URL błędny znak w nazwie hosta; podkreślenia (underscores) są niedozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: KFL 11.02.04, 22:22 Naprawde niezle ta strona!! Szacunek! Prawie jak kiedys ircowa legnica:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: KFL 11.02.04, 22:32 Przepraszam że ja nie w temacie. Jest tu kto??? jeżeli tak to chodźcie do jeleniej, zrobimy sobie 5 tysiaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: KFL 11.02.04, 22:46 No i po krzyku. Jelenia ma juz 5 tysiecy. Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: KFL 11.02.04, 22:48 ledwozipie napisał: > No i po krzyku. Jelenia ma juz 5 tysiecy. > Dobranoc wszystkim Dobranoc, szkoda że już idziesz, bo widać nie ma tu teraz nikogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: KFL 11.02.04, 22:51 Ide bo juto kolejny dzień z zycia, czyli wczesne wstawanie. Miło było. DO zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: KFL 11.02.04, 22:59 Bez sensu, znow sie spoznilem na okraglaka:(( W Legnicy traffic nie moge, u sasiadow tez nie, co za zycie??! ;) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: KFL 12.02.04, 09:12 olus_stad napisał: > Szty farciarzu;) Farciarz;) Wraz z Olkiem przegapiliśmy na szachownicy;) Następna cyfra to chyba w Legnicy ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: KFL 12.02.04, 10:50 Może się powtarzam ale zeszliśmy z głównego tematu: Co Wy na to, mało nas ale możnaby zrobić coś takiego: www.kfl.ho.pl/ czekam na opinie:) pozytywne:) i negatywne:( I jeszcze jedno pytanie: czy mogę zareklamować gdzieś forum? I czy jak po mojej reklamie przyjdą trolle to nie wyrzucicie mnie z forum? Bo na początku jak zareklamowałem forum na usnecie to sami wiecie co było Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: KFL 12.02.04, 11:00 servus_lca napisał: > Może się powtarzam ale zeszliśmy z głównego tematu: > > Co Wy na to, mało nas ale możnaby zrobić coś takiego: > > www.kfl.ho.pl/ > czekam na opinie:) pozytywne:) i negatywne:( Pomysł fajny ale czy znajdzie się osoba, która ma na tyle czasu by opiekować się tym? > I jeszcze jedno pytanie: czy mogę zareklamować gdzieś forum? > I czy jak po mojej reklamie przyjdą trolle to nie wyrzucicie mnie z forum? > Bo na początku jak zareklamowałem forum na usnecie to sami wiecie co było "Trolle" były i będą a więc może warto dać gdzieś taką reklame :) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: KFL 12.02.04, 20:39 To jest forum publiczne, nie musisz nas pytac o zdanie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: KFL 12.02.04, 09:10 olus_stad napisał: > Naprawde niezle ta strona!! Szacunek! Prawie jak kiedys ircowa legnica:) > > Pozdrawiam Mnie też się podoba ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: KFL 12.02.04, 11:18 Mam takie pytanie, czy ta strona czata legnickiego to działa, bo mi się wyświetla ciągle komunikat: Nieprawidłowy adres strony (error 404) Nie znaleziono strony o podanym adresie. ? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: KFL 12.02.04, 12:20 Dzisiaj rano była i biegała;)Wszystko OK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: KFL 12.02.04, 12:41 swek1 napisał: > Dzisiaj rano była i biegała;)Wszystko OK. > Pozdrawiam. To ja nie wiem dlaczego mi nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
max_maestro Re: KFL 12.02.04, 17:46 Bo wlasciciel niefortunie uzyl dolnego podkreslenia w adresie strony, przeZ co jesli laczysz sie poprzez serwer proxy, to Ci nie wyswietli jej. Muszisz wylaczyc proxy w IE Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: KFL 13.02.04, 18:25 Ja się nie domyśliłam..... :)) Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: KFL 15.02.04, 15:34 max_maestro napisał: > Bo wlasciciel niefortunie uzyl dolnego podkreslenia w adresie strony, [...] A czy Ty przypadkiem nie jesteś właścicielem strony? Odpowiedz Link Zgłoś
max_maestro Re: KFL 16.02.04, 10:02 Nie, nie jestem ;-) Jestem wlascicielem paru innych sajtow m.in. Banowego Forum Dyskusyjnego - www.bania.kom.pl ;-) Do czatow raczej mnie nigdy nie ciagnelo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś