galfa 13.02.04, 18:38 dzien dobry wszystkim moze w ten sposob uda sie troche poruszyc nasze usypiajace miasto i moze ktos z decydentow to przeczyta i zastanowi sie choc chwile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: koncert zyczen 13.02.04, 21:42 Coś mi się zdaje, że ten wątek zejdzie na 2 tematy: 1.Bezpieczniej 2.Czyściej No może jeszcze zachaczy o Aquapark:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: koncert zyczen 14.02.04, 10:50 stawiam, że jeszcze będzie temat "nudno w naszym mieście" Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: koncert zyczen 14.02.04, 14:25 Ja stawiałem, ze będzie temat walentynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: koncert zyczen 14.02.04, 17:34 servus_lca napisał: > Ja stawiałem, ze będzie temat walentynki:) Dzisiaj raczej walentynki :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: koncert zyczen 14.02.04, 17:48 swek1 napisał: > Dzisiaj raczej walentynki :) > Pozdrawiam. Wiem, ale stawiałem na to że taki temat musi się pojawić na FL, tylko nie byłem pewien kto go zacznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: koncert zyczen 14.02.04, 18:20 A i jeszcze, nie pamietam czy wspominalem, sport! Wiecie o co chodzi? Wroclaw ma Slask (Idea), Lubin mial Zaglebie, Polkowice maja Gornika itd. Brakuje mi w Legnicy sportu na krajowym szczeblu w czymkolwiek:) Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: koncert zyczen 14.02.04, 18:33 No to Olus na co czekasz musisz założyć taki zespół w jakimkolwiek sporcie:) Później pewnie okazałoby się ,że jest a nie ma gdzie ,znająć realia Legnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
galfa Re: koncert zyczen 14.02.04, 22:20 dzien dobry jak widze forumowicze az kipia od pomyslow co mozna zrobic aby sie zylo lepiej w tym grajdole zwanym legnica. No coz moze dlatego ze jest nas niwielu Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: koncert zyczen 15.02.04, 00:04 "Grajdol zwany Legnica'? Podoba mi sie:)) Znam inne: Legnica - nudy i brudow stolica...jak Wam sie podoba? Mam nadzieje, ze niespecjalnie obrazoburcza, tylko raczej oddajaca sedno sprawy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś