Dodaj do ulubionych

buciki profilowane

11.03.11, 21:04
witam,czy orientujecie sie może gdzie w Lubinie można dostać trzewiczki chłopięce do kostki?takie na sezon wiosenno-jesienny,nie ocieplane?dobrze,gdyby był to bucik z usztywnionym zapiętkiem,najlepiej firmy memo lub antylopa.syn ma płaskostopie i zalecenie noszenia takich własnie bucików.problem w tym,że w lubinie mozna je dostać w rozmiarze do 30 a ja potrzebuje 31....byłam już w obu sklepach w rynku,w galerii.może ktoś wie gdzie jeszcze mozna by ewentualnie sprawdzić?bedę wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • 987mad Re: buciki profilowane 12.03.11, 08:02
      ojej, jak Ci lekarze wymyślają. Nie musisz mieć tylko z tych firm, jak nie chcesz kupować przez int/ gdzie jet najtaniej i największy wybór/ to przejdź się do sklepów rehabilitacyjnych. Ten na Łokietka, facet sprowadzi Ci buciki memo, jak chcesz. Ale musisz dokupić do nich specjalne wkładki memo. Ale jak ma "tylko" płaskostopie, to patrz na buciki z Postępu, mają piętę Thomasa i są odpowiednio wyprofilowane. Wiem też , że na Przylesiu, przy Medicusie, mają sklep ortope. i tam mają buciki własnej firmy, bardzo dobre, wzorowane na memo, ale nie odbiegające od standardów. Jak będziesz potrzebowała też ci sprowadzą nr. Moje dzieci chodziły i w memo, i postępu, i z wkładkami. poczytaj na forach .powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka