swek1 Re: Nowa strona 14.05.04, 22:27 Dla mnie to ta strona nie ma "jaj". Jest prosta i przypomina mi lca.pl. Za kasę to powinna wyglądać lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: Nowa strona 16.05.04, 01:00 heh widze linki do lca.pl leg.pl a legnica.net.pl zignorowana.... ciekawe dlaczego? :) swoją drogą omawiana kiedys sprawa administracji domeny legnica.pl skocznyla sie smiesznie .... sisco.pl ktore podpisalo z UM przejecie administracji domeną własnie NASK zerwal z nimi umowe o administracji wszelkimi domenami.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Nowa strona 17.05.04, 11:02 witam, troszke sie napocilem piszac cos na ten temat wiecej na: www.legnica.net.pl/index.php?legnica=pokazforum&jakipost=1084783262 przepraszam, ze tak konkurencyjnie :) , ale od pewnego czasu probuje UM wytlumaczyc pewne zasady (jak mi sie wydaje sluszne) transparentnosci pracy urzedu. niestety jak do tej pory bez skutku. moze glosy internautow pokaza, ze nie tylko ja mam takie zdanie ? dlatego podjalem temat na swoich stronach www. prosze Was o uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Nowa strona 17.05.04, 17:20 cytat ze stony: "Zapłacił za to bagatela 8,5 tys. zł". Za tyle pieniędzy to ja też chce robić strony. Oj przepłacili za ten badziew i to słono! Trzeba było jakiś studentów zaangażować wyszło by o wiele taniej i owiele lepiej! Zobaczcie ile błędów jest na stronie głównej : validator.w3.org/check?uri=www.legnica.um.gov.pl&verbose=0 Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Nowa strona 17.05.04, 20:43 Jest kilka literowek np justyfy zamiast justify, brak atrybutow 'alt' przy zdjeciach i type przy java, ogolnie poprawna pod rozne przegladarki (chwala im za to), bo u mnie na Operze i IE smiga. Takze nie jest tak zle. Co do ceny za strone to sie nie odnosze, bo nie wiem czy tak bylo czy nie. I dlaczego to 8,5tysiaca? Jezeli juz taka suma to nie tylko za stworzenie, ale rowniez za obsluge (roczna? dwuletnia? itp). Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: Nowa strona 17.05.04, 20:45 qwerty1231 napisał: > witam, > troszke sie napocilem piszac cos na ten temat wiecej na: > www.legnica.net.pl/index.php?legnica=pokazforum&jakipost=1084783262 > przepraszam, ze tak konkurencyjnie :) , ale od pewnego czasu probuje UM > wytlumaczyc pewne zasady (jak mi sie wydaje sluszne) transparentnosci pracy > urzedu. niestety jak do tej pory bez skutku. moze glosy internautow pokaza, niedługo wybory? :) a moze założyć Internetowe Towarzystwo Przyjaciół Legnicy ? ;) przeczytałem dużo masz racji.... pytanie czy kiedys byles jako obywatel spotkac sie na dyrzuze z panem prezydentem? w koncu ma takie dyzury ... ciekawe co w 4 oczy by mowil.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Nowa strona 18.05.04, 09:06 >niedługo wybory? :) tak i jedne potem drugie, ale co to ma do mojego wpisu? >przeczytałem dużo masz racji.... pytanie czy kiedys >byles jako obywatel spotkac >sie na dyrzuze z panem prezydentem? w koncu ma >takie dyzury ... ciekawe co w 4 oczy by mowil.... wystarczy mi, ze na moje oficjalne pismo skierowane do niego dostalem odpowiedz po 70 dniach (ustawowo max.30) a i to dopiero po opublikowaniu "listu otwartego" zreszta teraz tez do niego napisalem pismo o tresci podobnej do tej z forum i jak do tej pory zadnej odpowiedzi. a przeciez mi o tak wiele wcale nie chodzi :) jedynie o transparentnosc(takie modne ostatnio slowo) pracy urzedu ot i wszystko...... prawde powiedziawszy mialem nadzieje, ze i na moim forum przy okazji wpisze ktos slow pare co o tym sadzi... chyba tekst jest za dlugi bo jak patrze po komentarzach to wszyscy dochodza tylko to miejsca gdzie pisze o 8,5 tys. zl a przeciez poruszam tez inne sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś