optymist75 15.05.12, 12:19 Witam Dziewczyny szukam dobrej terapeutki/terapeuty dla par w Legnicy,najlepiej na NFZ. Prywatnie 100 zł /h to dla mnie za drogo :/ Słyszałyście coś,korzystałyście? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakoran Re: Terapia dla par 16.05.12, 00:43 Polecam panią Joannę: www.psycholog-mediator.pl/ Na prawde potrafi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
87marek Re: Terapia dla par 08.06.12, 11:29 Ja też byłem. Polecam ale wizyty są płatne. Można się dogadać, obniża cenę jeśli sytuacja finansowa jest podbramkowa. Ja musiałem zaświadczenie z urzędu pracy okazać i żona miała za grosze terapię. Ogólnie jesteśmy 2 miesiace po terapii i było ciężko, troche placzu zony. Teraz jest normalnie w miarę, jeszce nie do konca. Po zdradzie podobno ciężej. Przynajmniej się nie wykańczamy. Polecam Marek. PS>Na stronie mediatorrodzinny.com.pl też można poczytać i na psycholog-mediator.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
silk1999 Re: Terapia dla par 20.11.12, 14:00 Dziękuję za polecenie Pani Joanny. Faktycznie, było warto skorzystać z pomocy. Płaciłem z partnerką normalnie 70 zł za sesję, dawała paragony byliśmuy mocno zdziwieni:) U nas też nie obyło się bez trudnych chwil, emocje targały nami ale udało się opanować "pożar". Trochę w czasie trwało, chciałem zrezygnowac ale potem znowu wracałem. Jeszcze raz dziekujemy za pomoc ino i! dziecko w drodze!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silk1999 Re: Terapia dla par 20.11.12, 14:16 Dziękuję za polecenie Pani Joanny. Faktycznie, było warto skorzystać z pomocy. Płaciłem z partnerką normalnie 70 zł za sesję, dawała paragony byliśmuy mocno zdziwieni:) U nas też nie obyło się bez trudnych chwil, emocje targały nami ale udało się opanować "pożar". Trochę w czasie trwało, chciałem zrezygnowac ale potem znowu wracałem. Jeszcze raz dziekujemy za pomoc ino i! dziecko w drodze!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chodakowska123456 Re: Terapia dla par 27.06.14, 14:17 a możesz jeszcze napisać jak długo chodziliście? Parę razy chętnie bym poszła ale nie dam rady dłużej;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tade-uszl Re: Terapia dla par 01.09.15, 10:46 czy możesz napisać jak długo trwała wasza terapia i czy z nfztu mozna? Odpowiedz Link Zgłoś