goska35 29.07.04, 11:40 Kto złapał... bo na pewno nie ja...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ledwozipie Re: Jest !!! 29.07.04, 11:41 Z tego co zauważyłem to był to post Olusia o tym że mu się łezka w oku kręci w temacie co lubicie w legnicy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Jest !!! 29.07.04, 11:42 i musiał serwer gazety paść:( Kto złapał? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Podsumowanie 29.07.04, 11:44 Post: 10000 Czas: 1140 GMT+1, 29 lipca AD 2004 Autor pewny: nieznany Autor prawdopodbny: Gosia, Servus, Ledwozipie lub ja Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:46 olus_stad napisał: > Post: 10000 > Czas: 1140 GMT+1, 29 lipca AD 2004 > Autor pewny: nieznany > Autor prawdopodbny: Gosia, Servus, Ledwozipie lub ja > O i niech tak pozostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:47 Mnie możesz wymazać z tej listy, bo nie odzywałem się od 9997 do 10001. Swoją droga miło było pomóc. Teraz znikam do pracy. ps. ja jednakże jestem, prawie pewny ze był to Oluś :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:48 Dzięki Ci ledwozipie za motywację i napęd.... :))))) PS. i też znikam do wlasnościowego biurka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:49 ledwozipie napisał: > > ps. ja jednakże jestem, prawie pewny ze był to Oluś :-) > rozstrzygniemy to Olkiem w honorowy sposób, rzucam rekawicę - spotkanie w parku i zawody w piciu złotego napoju, kto więcej ten....?:) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:53 Wyzwanie przyjete, tylko musisz mi dac troche czasu na uzyskanie formy, mysle ze 7dnix10bro i bede ready;) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:57 olus_stad napisał: > Wyzwanie przyjete, tylko musisz mi dac troche czasu na uzyskanie formy, mysle z > e 7dnix10bro i bede ready;) > Myślę, ze sprawę już wyjaśniłem, ale w razie czego ja tez zacznę trenować:) Lecę do lodówki po Warke Strong:))) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Podsumowanie 31.07.04, 00:25 Musze przyznac, ze wczoraj chyba sie przetrenowalem...i nawet praca nie pomagala;) Wjechales mi na ambicje Marcin:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Podsumowanie 31.07.04, 00:26 olus_stad napisał: > Musze przyznac, ze wczoraj chyba sie przetrenowalem...i nawet praca nie pomagal > a;) Wjechales mi na ambicje Marcin:) > Ja musze do Oszloma lecieć po zapasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:50 Tzn jak kliknalem na Legnica zeby mi sie Forum przeladowalo to ujrzalem 10000, ale rownie dobrze moglo to byc 10000 post kogos innego:) Sprawa nieroztrzygnieta, chyba ze admini maja jakis tajemniczy sposob na sprawdzenie autora? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Podsumowanie 29.07.04, 11:54 olus_stad napisał: > Tzn jak kliknalem na Legnica zeby mi sie Forum przeladowalo to ujrzalem 10000, > ale rownie dobrze moglo to byc 10000 post kogos innego:) Sprawa nieroztrzygniet > a, chyba ze admini maja jakis tajemniczy sposob na sprawdzenie autora? > Nie no nie może tak być:) W związku z tym gratuluję Olkowi zdobycia 10000 postu! Zrzekam się praw do tego postu na rzecz Olusa. Dziekuję za uwagę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Jest !!! 29.07.04, 11:54 Teraz ze spokojnym sumieniem ide do sprzatania i tego typu rzeczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Jest !!! 29.07.04, 17:28 Ja to na pewno nie byłam, bo jak przeładowywałam to miałam 9999.... też piękna liczba :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 30.07.04, 21:33 Brawo! Ja piję 1 tyskie za Olka , jedno za Gosię i jedno za Servusa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 30.07.04, 21:35 No to na zdrówko swek !!! Tylko żeby jutro nie było tupotu białych mew...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 09:45 swek1 napisał: > Brawo! Ja piję 1 tyskie za Olka , jedno za Gosię i jedno za Servusa. > Pozdrawiam. Ale ty jesteś swek :-(( Za wujka ledwozipie to już nie wypiłeś :-( Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 11:23 ledwozipie napisał: > swek1 napisał: > > > Brawo! Ja piję 1 tyskie za Olka , jedno za Gosię i jedno za Servusa. > > Pozdrawiam. > > Ale ty jesteś swek :-(( Już zapomniałeś jak pytałeś się o receptę;)? Pozdrawiam. > Za wujka ledwozipie to już nie wypiłeś :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 12:05 NO kurczaki zabij mnie, ale zapomniałem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 13:40 A'propos browarow to jestem wielkim fanem Tyskiego, chociaz mam wrazenie, ze ostatnio strasznie wyrobil sie Lech! Gdyby nie wyzsza cena to pewnie bym mial wybor, a tak to zostane przy Tyskim. A jakie sa Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 14:43 Moim zdecydowanym faworytem jest trzecie dziecko Kompanii Piwowarskiej, a mianowicie - Pilsner Urquel <mniam> Cena odrobina wyższa niż Tyskie czy Lech, ale za to mocno gorzki smak i na maxa dużo gazu. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 15:00 To musisz sprobowac Brok Sambor, dla mnie to taka ubozsza wersja Pilsnera, kosztuje okolo 2zl (butelka b/z). Maja zblizone smaki. Poza tym przypomnialem sobie jeszcze o Fraterze, dla mnie hicior tego lata (2,5zl b/z). Lagodny smak i nie jest to mocne piwo (brak efektu spirytu). PS Dla niewtajemniczonych to Carlsberg jest po 2,5 w Kauflandzie, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 16:43 1. Tyskie 2. Carlsberg (z Kauflandu właśnie :P) 3. Złoty Bażant po wyprawie do Czechów (rzadko ostatnio) Dziesiątkę kończy Warka Strong....:P Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 20:31 Numer jeden to tyskie i to od wielu lat. 2 to żywiec, choć muszę przyznać, że ostatnio zrobiło się jakieś słodkie. 3 to złoty bażant na równi z pilsnerem, tyle, że droższy. Wczoraj byłem w Czechach i przy granicy bażant jest po 12 a pilsner po 19 koronek. Co do sambora to czasami pijam, ale jest dla mnie jakiś cierpki. Lecha dawno nie piłem ok 2 lat i za namową Olusa, gdy tylko skończę skrzyneczkę bażanta polecę po leszka i sprawdzę czy się zmienił. Podpisane: SMAKOSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: gratulacje dla tego co zlapal :D:D /nt 02.08.04, 21:25 Masz szcęście, że wyjeżdżam, bo bym Ci przy tym bażancie pomogła.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś