Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE????

04.06.05, 15:46
JAKIE JEST NALEPSZE SOLARIUM W LUBINIE????
Obserwuj wątek
    • boowoman Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 15:56
      Ja chodze do rynku, do Steni;) 10 zeta za 10 min
      • asia-jedza Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 16:11
        JA TEŻ TAM CHODZĘ ALE WIEM ZE SĄ LEPSZE W LUBINIE SŁYSZAŁAM ZE FARAON JEST
        NAWET NAWET
        • boowoman Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 16:21
          A gzdie jest faraon? Podobno na Przylesiu jest gdzies solarium, gdzie mozna
          opalac sie na stojaco. Ale niestety nie wiem gdzie.
          • asia-jedza Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 17:37
            FARAON JEST NA TRAUGUTA OBOK UCZELNI ZAWODOWEJ ZAGŁEBIA MIEDZIOWEGO, I WŁASNIE
            TAM JEST TUBA STOJACA Z BRYZĄ, JA TAM NIGDY NIE BYŁAM W SOLARIUM ALE WIDZIAŁA
            OGŁOSZENIE
            • frida33 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 06.06.05, 20:50
              Faraon polecam, często wymieniają lampy, miła obsługa, nowa tuba stojąca ma
              nowiutkie lampy więc mocna, co minutkę woda miło spryskuje ciało - super,
              chociaż na dłużej to wole łóżko leżące :-)
              • boowoman Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 07.06.05, 10:44
                Przepraszam, czy moze ktos napisac dokladny adres Faranona i orientacyjne ceny.
                Bede wdzieczna!
              • mlynu1 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.06.05, 18:09
                >często wymieniają lampy<

-chyba masz na myśli,że wogóle to robią..
                Owszem tuba ma nowe, ale zobaczymy kiedy je wymienią.
                Obecnie stojące jest najbardziej oblegane, a więc prawie non stop pracuję.
                Zobaczymy kiedy wymienią...
                A połóż się na 1 lub 3 i zerknij na przyczernione końce lamp, które "często" są
                wymieniane..
                • asia-jedza Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.06.05, 21:24
                  TZN. ŻE LEPIEJ DO FARAONA NIE CHDZIĆ???? A ZACZEWIENIONE KOŃCE LAMP TZ. ZE
                  DAWNO NIE BYŁY WYMIENIANE????
                  • mlynu1 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.06.05, 21:45
                    tzn.,że jak się chce iść do solarium to najlepiej do faraona, bo lampy są mocne
                    i czasem wymieniane ( tutaj najlepiej wybierać łóżko beż przyczernionych lamp)
                    Jest tam pozatym w miarę czysto i ładnie. Na Jana Pawła też jest solar - nieco
                    tańszy, ale gdy tam wszedłem to miałem wrażenie że przykleję się do łóżka,
                    które wyglądało nieświeżo i jakby miało conajmniej 15 lat.
                    Szkoda, że nie ma w mieście prawdziwego solarium...
                    Najgorzej gdy trzeba coś wybrać gdy tak naprawdę nie ma wyboru.
                    • ibis4 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 01.10.05, 21:13
                      Zapraszam wszystkich do nowego Solarium w Lubinie na Ustroniu IV przy
                      ul.Kamiennej 16A.
                      Przyjdź i zobacz jakość naszych usług, a zostaniesz naszym Klientem.

• pszczolkamaja3 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 02.10.05, 00:12
                        Solarium "Faraon" na Traugutta to punkt, w ktorym spotykaja sie najwieksze
                        buraki lubinskiego polswiatka...
                        Nie wiem czy pracuje tam nadal ta panna z krzywymi zebami ale kiedys poznalam
                        ja przez kolezanke i chciala mi "wlac" za to, ze zadalam jej jakies pytanie...
                        na ktore biedna nie potrafila znalezc odpowiedzi...
                        Kilka razy bylam w tym Solarium -bardzo zle sie tam czulam... Co chwile nowi
                        Gangsta wchodza na gratisy.... buuuuu
                        • szkodnik Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 02.10.05, 09:43
                          ....co to Gangsta.....??
                          ....bo jeśli Gangsta, to inaczej gangsterzy....to nie sądzę, zeby musieli
                          chodzić na gratisy.....hehehehehehheeh....no chyba że czasy są takie, że nawet
                          jak ma się kasę, to oszczędza się na czym popadnie....hehehehe
    • amon84 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.01.06, 22:20
      najlepszym solarium jest venus na budowniczych super atmosferka podczas
      opalania bryza spryskuje Twoje cialko rozpylany jest fajny aromat naprawde
      polecam
      • miaau Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 05.01.06, 09:07
        wiem ze w salonie fryzjerskim "u Darka" jest takie solarium gdzie sie mozna na
        stojaco opalac, bylam raz, ale ponad rok temu wiec nie pamietam ile ta
        przyjemnosc..
        • moskit1980 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 15.01.06, 21:18
          Czytam to z politowaniem, krytykujecie czyjś interes nie zwracając na to, że
          wyrządacie komuś szkodę może niesłusznie, czy to może tylko konkurencja sie
          wypowiada np. negatywnie: że gangsta chodzi a co moherowe berety mają chodzić,
          skoro ludzie chodzą to ok, a nie niepolecam bo jej czy jego nie lubie.
          Zacznijcie myśleć. A moze to jest poprostu zawiść ludzka tak typowa przecież. W
          życiu nie byłem w solarium ale prowadzę działalność gospodarczą i drażnią mnie
          tego typu komętarze. Anonimowość internetu jest pozorna używacie tych samych
          nicków na róznych boardach mozecie kiedyś spotkacie się z ludzmi w realu i im
          to wygarniecie a nie taka destrukcja z za krzaka. Nie wycinaj lasu, może ty też
          bedziesz kiedyś partyzantem.
    • marbest2 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 02.01.07, 23:00
      PRZED SYLWESTREM OTWARTO NOWE SOLARIUM W LUBINIE NA ULICY BUDOWNICZYCH LGOM
      ZARAZ ZA żółTYM MOSTEM OBOK BARU BOSMAN MAJA TAM REWELACYJNE łóżKA Z LAMPAMI
      AGRESYWNYMI I BRAZUJACYMI SOLARIUM JEST DUżE I BARDZO NOWOCZESNE A CO
      NAJWAżNIEJSZE CZYSTE I ELEGANCKIE.NAPRAWDE POLECAM
      • justyna1509 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 09.01.07, 18:31
        Fareon jest naprawde do dupy po pierwsze nie czyszczą dokładnie łóżek moja
        koleżanka dostała przez te łóżko łupież pstry straszne cholerstwo a podrugie
        lampy wymieniają bardzo rzadko tylko dobrze się reklamują
        • siwiutka323 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.02.07, 23:17
          Chodzę do solarium na Kamiennej i bardzo jestem zadowolona. Miła obsługa, lampy
          dobre. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka