asia-jedza 04.06.05, 15:46 JAKIE JEST NALEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boowoman Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 15:56 Ja chodze do rynku, do Steni;) 10 zeta za 10 min Odpowiedz Link Zgłoś
asia-jedza Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 16:11 JA TEŻ TAM CHODZĘ ALE WIEM ZE SĄ LEPSZE W LUBINIE SŁYSZAŁAM ZE FARAON JEST NAWET NAWET Odpowiedz Link Zgłoś
boowoman Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 16:21 A gzdie jest faraon? Podobno na Przylesiu jest gdzies solarium, gdzie mozna opalac sie na stojaco. Ale niestety nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-jedza Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.06.05, 17:37 FARAON JEST NA TRAUGUTA OBOK UCZELNI ZAWODOWEJ ZAGŁEBIA MIEDZIOWEGO, I WŁASNIE TAM JEST TUBA STOJACA Z BRYZĄ, JA TAM NIGDY NIE BYŁAM W SOLARIUM ALE WIDZIAŁA OGŁOSZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
frida33 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 06.06.05, 20:50 Faraon polecam, często wymieniają lampy, miła obsługa, nowa tuba stojąca ma nowiutkie lampy więc mocna, co minutkę woda miło spryskuje ciało - super, chociaż na dłużej to wole łóżko leżące :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boowoman Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 07.06.05, 10:44 Przepraszam, czy moze ktos napisac dokladny adres Faranona i orientacyjne ceny. Bede wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
mlynu1 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.06.05, 18:09 >często wymieniają lampy< -chyba masz na myśli,że wogóle to robią.. Owszem tuba ma nowe, ale zobaczymy kiedy je wymienią. Obecnie stojące jest najbardziej oblegane, a więc prawie non stop pracuję. Zobaczymy kiedy wymienią... A połóż się na 1 lub 3 i zerknij na przyczernione końce lamp, które "często" są wymieniane.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-jedza Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.06.05, 21:24 TZN. ŻE LEPIEJ DO FARAONA NIE CHDZIĆ???? A ZACZEWIENIONE KOŃCE LAMP TZ. ZE DAWNO NIE BYŁY WYMIENIANE???? Odpowiedz Link Zgłoś
mlynu1 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.06.05, 21:45 tzn.,że jak się chce iść do solarium to najlepiej do faraona, bo lampy są mocne i czasem wymieniane ( tutaj najlepiej wybierać łóżko beż przyczernionych lamp) Jest tam pozatym w miarę czysto i ładnie. Na Jana Pawła też jest solar - nieco tańszy, ale gdy tam wszedłem to miałem wrażenie że przykleję się do łóżka, które wyglądało nieświeżo i jakby miało conajmniej 15 lat. Szkoda, że nie ma w mieście prawdziwego solarium... Najgorzej gdy trzeba coś wybrać gdy tak naprawdę nie ma wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
ibis4 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 01.10.05, 21:13 Zapraszam wszystkich do nowego Solarium w Lubinie na Ustroniu IV przy ul.Kamiennej 16A. Przyjdź i zobacz jakość naszych usług, a zostaniesz naszym Klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolkamaja3 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 02.10.05, 00:12 Solarium "Faraon" na Traugutta to punkt, w ktorym spotykaja sie najwieksze buraki lubinskiego polswiatka... Nie wiem czy pracuje tam nadal ta panna z krzywymi zebami ale kiedys poznalam ja przez kolezanke i chciala mi "wlac" za to, ze zadalam jej jakies pytanie... na ktore biedna nie potrafila znalezc odpowiedzi... Kilka razy bylam w tym Solarium -bardzo zle sie tam czulam... Co chwile nowi Gangsta wchodza na gratisy.... buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 02.10.05, 09:43 ....co to Gangsta.....?? ....bo jeśli Gangsta, to inaczej gangsterzy....to nie sądzę, zeby musieli chodzić na gratisy.....hehehehehehheeh....no chyba że czasy są takie, że nawet jak ma się kasę, to oszczędza się na czym popadnie....hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
amon84 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 04.01.06, 22:20 najlepszym solarium jest venus na budowniczych super atmosferka podczas opalania bryza spryskuje Twoje cialko rozpylany jest fajny aromat naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 05.01.06, 09:07 wiem ze w salonie fryzjerskim "u Darka" jest takie solarium gdzie sie mozna na stojaco opalac, bylam raz, ale ponad rok temu wiec nie pamietam ile ta przyjemnosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
moskit1980 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 15.01.06, 21:18 Czytam to z politowaniem, krytykujecie czyjś interes nie zwracając na to, że wyrządacie komuś szkodę może niesłusznie, czy to może tylko konkurencja sie wypowiada np. negatywnie: że gangsta chodzi a co moherowe berety mają chodzić, skoro ludzie chodzą to ok, a nie niepolecam bo jej czy jego nie lubie. Zacznijcie myśleć. A moze to jest poprostu zawiść ludzka tak typowa przecież. W życiu nie byłem w solarium ale prowadzę działalność gospodarczą i drażnią mnie tego typu komętarze. Anonimowość internetu jest pozorna używacie tych samych nicków na róznych boardach mozecie kiedyś spotkacie się z ludzmi w realu i im to wygarniecie a nie taka destrukcja z za krzaka. Nie wycinaj lasu, może ty też bedziesz kiedyś partyzantem. Odpowiedz Link Zgłoś
marbest2 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 02.01.07, 23:00 PRZED SYLWESTREM OTWARTO NOWE SOLARIUM W LUBINIE NA ULICY BUDOWNICZYCH LGOM ZARAZ ZA żółTYM MOSTEM OBOK BARU BOSMAN MAJA TAM REWELACYJNE łóżKA Z LAMPAMI AGRESYWNYMI I BRAZUJACYMI SOLARIUM JEST DUżE I BARDZO NOWOCZESNE A CO NAJWAżNIEJSZE CZYSTE I ELEGANCKIE.NAPRAWDE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1509 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 09.01.07, 18:31 Fareon jest naprawde do dupy po pierwsze nie czyszczą dokładnie łóżek moja koleżanka dostała przez te łóżko łupież pstry straszne cholerstwo a podrugie lampy wymieniają bardzo rzadko tylko dobrze się reklamują Odpowiedz Link Zgłoś
siwiutka323 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM W LUBINIE???? 08.02.07, 23:17 Chodzę do solarium na Kamiennej i bardzo jestem zadowolona. Miła obsługa, lampy dobre. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś