aniadec 03.10.05, 18:22 Witam, może ktoś z Was wie gdzie w Legnicy robią na zamówienie szafy wnękowe. Wiem, że wcześniej w Realu był punkt Komandora, jednak teraz chyba go tam nie ma. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptunka Re: szafy wnękowe 04.10.05, 07:55 Jeśli chodzi o Komandora, to punkt znajduje się obecnie w Mercusie na Kopernika. Poza tym na II Armii Wojska Polskiego, zaraz za mostem, jest z kolei punkt z sszafami Indeco. I koło Reala - na Krętej - zaraz naprzeciw firmy z oknami, też sprzedają takowe szafy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadec Re: szafy wnękowe 04.10.05, 10:55 Wielkie dzięki za wyczeroującą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: szafy wnękowe 04.10.05, 19:58 Dodam jeszcze, że na Piekarach "C" obok WC też można zamówić sobie szafę lub coś innego... . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikif Re: szafy wnękowe 11.10.05, 13:17 Zaraz za mostem skręt do Reala w podwóru - chyba najtaniej ale tak sobie. Drohobycka 2 (albo 4 albo cos w tym rodzaju) firma Konkret, Concret, coś co sie wymawia na K. Całkiem nieżle. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy-ramzeska Re: szafy wnękowe 01.08.13, 11:14 ceny z sufitu, niemiła obsługa, wielka łaska, że mają do klienta jechać na pomiar czekałam 8 dni..!!! jeszcze jak zadzwoniłam to pan radwański-właściciel - nafukał na mnie, że dzwonię i go ponaglam! po 8 dniach.... Dziękuję bardzo za takie traktowanie klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: szafy wnękowe 11.10.05, 15:11 www.indeco.glogow.prv.pl/ Legnica, ul.Wroclawska 51 (na stronie nie ma aktualizacji adresu) Odpowiedz Link Zgłoś