agness1909 14.01.06, 22:23 Witam !! poszukuje dobrego dentysty w lubinie tanio i sprawnie hurtowe leczenie, zna ktos takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodi5 Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 17.01.06, 13:19 poleca dr Anetę Fuks-Litwin.Leczy się u niej cała moja rodzinka.Przyjmuje w Medicusie na Leśnej na 2 piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
w-ania1 Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 17.02.06, 18:52 dodi masz fuks'a ,że masz zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
brain1 Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 10.02.07, 22:52 Razem z dr Fuks-Litwin w Medicusie na Leśnej przyjmuje dr Magdalena Rybka. Też jest SUPER! Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
girgisek Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 22.01.06, 23:49 Polecam Anetę Struzik ma swój gabinet na ul. Budziszynskiej tam gdzie jest zaklad stolarski, miła, soldna i niedroga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziera Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 20.02.06, 21:20 Aneta Fuks-Litwin, jest naprawde dobra, dokładna, solidna choć droga Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecjusz39 Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 21.02.06, 20:34 A jaki jest Bączkowski, bo mi ktoś mówił że dobry ale chcę się upewnić Odpowiedz Link Zgłoś
venilla Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 24.02.06, 19:18 jak jeszcze mieszkalam w Lubinie chodzilam do Skiby. przyjmuje na Cedynskiej -bynajmniej przyjmowal. polecam . =) Odpowiedz Link Zgłoś
madziera re:dentyści 24.02.06, 20:59 Pana Skibę bym unikałam. Leczyłam sie u NIego latami i do dziś płace za jego błedy. płaciłam także, jak te błedy popełniał, ale ja o tym nie wiedziałam. Pan bardzo miły, ale specjalista z niego nie najlepszy, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: re:dentyści 28.02.06, 17:25 Ja chodze zawsze u P. Kaczkowskiej na ul. Krupinskiego i jestem b. zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
omega_x Re: RÓŻA 29.03.06, 12:12 A leczył zęby ktos z Was u Róży Zarzyckiej? Dobra jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tsmog Re: RÓŻA 04.12.07, 10:08 Pani doktor to może kiedys byla dobra ,teraz jest watpliwa nie polecam,a synek pani doktor to horrrror beznadzieja kase kasuje czlowiek cierpi a zeby bolą miesiąc i trzeba na gwałt szukac ratunku u innego dentysty i znowu placic duza kase nie polecam tego pana mozna stracić żeby za duża kasę Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 29.03.06, 15:12 Też polecam doktor Anetę Szolc - Strózik chodzę do niej z moim młodszym synkiem, bardzo sympatyczna pani :) nie wiem jednak ile kosztuje u niej klasyczne leczenie, bo małemu robię lapisowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ksieginice Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 06.02.07, 08:18 Lapisowanie to technika, którą stosuje się w przypadku, gdy większa część powierzchni zęba mlecznego jest już mocno zniszczona przez próchnicę i nie da się założyć wypełnienia. Lapisowanie pozwala zatrzymać próchnicę, a jednocześnie ocala ząb przed usunięciem. Ząb warto ratować, bo przedwczesne usuwanie zębów mlecznych grozi późniejszymi wadami zgryzu. W technice tej powierzchnię zęba nasącza się roztworem azotanu srebra, a potem z roztworu wytrąca się samo srebro. Po takim zabiegu zęby może nie wyglądają najpiękniej, mają bowiem charakterystyczny czarny kolor, taki jak np. sczerniały srebrny łańcuszek. Można być za to pewnym, że próchnica już ich nie zaatakuje, gdyż srebro ma silne właściwości bakteriobójcze. Dane tu przedstawione mają jedynie wartość informacyjną i nie mogą zastąpić indywidualnej porady lekarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakuba Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 18.02.07, 10:47 stomatolog powiedział mi że mó syn nie może mieć lapisowania bo w ząbkach są już "zadziorki" założył amalgamat. Jednak widze że obok plomby znów jest próchnica. Piszesz że lapisuje się kiedy nie można zęba wypełnić wiec jak to jest kiedy można lapisować? Boję się że za nim wyjdą synowi nowe stałe zęby /ma 4latka/ to mleczaki zje próchnica. proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
brain1 Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 10.02.07, 22:56 Dr Magdalena Rybka w Medicusie na Leśnej. Jest SUPER! Prowadzi gabinet razem z dr A. Fuks- Litwin - też podobno bardzo dobra. Jest to chyba jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Lubinie. Niestety, jak na razie nie ma umowy z NFOZ-em i trzeba płaci Odpowiedz Link Zgłoś
alexandratw Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 22.07.07, 12:34 polecam www.stomatolog.lubin.pl/ bezboleśnie ceny ok pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.to.lubie Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 22.07.07, 16:41 ja chodzę do doktor Rybki w Medicusie. Uważam, że maja dziewczyny (przyjmują tam jeszcze inne stomatolozki) niezle wyposazony gabinet a do tego sa cierpliwe i rzetelnie informuja o tym co trzeba z naszymi zebami zrobic. ja jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
bliss73 Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 22.07.07, 22:40 A kogo polecacie dla małego dziecka?Wybieram sie niedługo pierwszy raz do dentysty z córką i chciałabym by ta wizyta była mile wspominana. Odpowiedz Link Zgłoś
zkamil Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 14.08.07, 23:14 Polecam NZOZ Roza na Sokolej.bez kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
tsmog Re: dentyści O RETY ;-(( 06.12.07, 08:03 nigdy do tego gabinetu szczegolnie do p.Kamila horrrrrrrrrrror ten pan nie nadaje sie na dentystę nic jeczcze nie potrafi tylko zadać ogromny bol za ktory trzeba niestety zaplacic a ząbb dalej boooooooooooli Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: DENTYŚCI O RETY ;-(( 31.07.07, 17:23 Polecam pana Dariusz Skoczylasa z ul. Wroniej. Fachowiec z pewną ręką. Cena chyba standardowe - 75 wypełnienie, 50-60 rwanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś