gedeon2 16.01.06, 12:34 W dzisiejszej"Wyborcze" z Wrocławia jest informacja o planach rozwoju EMPIKU.Wśród nowych miejsc jest i mowa o Głogowie!Wreszcie coś,na co wrto czekać!Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: EMPIK w Głogowie? 16.01.06, 17:47 Byłabym bardzo usatysfakcjonowana gdyby był u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: EMPIK w Głogowie? 07.02.06, 11:59 A gdzie mógłby być? Chyba gdzieś na Starym Mieście, w jednej z budowanych kamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: EMPIK w Głogowie? 08.02.06, 12:57 Też myślę, że wezmą pod uwagę starówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: EMPIK w Głogowie? 08.02.06, 21:26 Żeby wam tylko Empik nie powykańczał istniejących księgarni. Tak było w Elblągu. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: EMPIK w Głogowie? 08.02.06, 21:31 sloggi napisał: > Żeby wam tylko Empik nie powykańczał istniejących księgarni. Zaatrzęsienie ich nie jest, o ile się nie mylę są 4 i sporego wyboru w nich - jak dla mnie - nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: EMPIK w Głogowie? 21.01.06, 12:59 a pisali mniej więcej kiedy maja zamiar "powstać" u nas ? :) naprawdę fajnie by było; sklep o takim akurat asortymencie bardzo się przyda w Głogowie. Odpowiedz Link Zgłoś
pwalendzik Re: EMPIK w Głogowie? 25.01.06, 18:33 no wlasnie, zwlaszcza ze czytalem jkaie warunki musi spelniac miejscowosc. duza liczba mieszkancow w odleglosci ok 25-30 km, czyli w przypadku glogowa na pewno ponad 100 tys mieszkancow, dobre polozenie w miescie-al. wolnosci, stare miasto, konkurencja-w glogowie zadna, ewentualnie tesco mozna uznac za konkurencje w sprzedazy plyt :D polkowice tez podobno startuja do tego zeby miec empoik u siebie, ale oni maja blisko do lubina, gdzie takowy juz jest. mam wiec nadzieje ze decydenci powaznie przemysla mozliwosc powstanie empiku wlasnie w glogowie :) 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś