Dodaj do ulubionych

Brawo SLD !

06.08.06, 09:39
- Po czterech latach rządów naszego prezydenta i wspierających go radnych SLD
Legnica jest w lepszym stanie. Udało się zrealizować wyborczy program. To
duża zasługa prezydenta Tadeusza Krzakowskiego – powiedział przewodniczący KP
SLD, Jerzy Szmajdziński, w wywiadzie dla „Słowa Polskiego Gazety
Wrocławskiej”.

Polityk SLD zaznaczył, że Sojusz nie będzie w nadchodzących wyborach tworzyć
bloku za wszelką cenę. Jak podkreślił w „sprawie ordynacji do samorządów
zapanował bałagan” - Na kilka miesięcy przed wyborami, za sprawą Prawa i
Sprawiedliwości oraz Ligi Polskich Rodzin zaczęto majstrować przy tym akcie
prawnym. W efekcie teraz wszyscy są zablokowani, bo nie wiedza, co będzie
jutro – powiedział szef Klubu Poselskiego Sojuszu..
Obserwuj wątek
    • czarnyjanek Re: Brawo SLD ! 06.08.06, 13:17
      > - Po czterech latach rządów naszego prezydenta i wspierających go radnych SLD
      > Legnica jest w lepszym stanie. Udało się zrealizować wyborczy program. To
      > duża zasługa prezydenta Tadeusza Krzakowskiego

bardzo prosze o konkrety .
      chetnie poczytam
      • henryk.kowalski Re: Brawo SLD ! 06.08.06, 18:44
        czarnyjanek napisał:

> > - Po czterech latach rządów naszego prezydenta i wspierających go radnych
        > SLD
        > > Legnica jest w lepszym stanie. Udało się zrealizować wyborczy program. To
        >
        > > duża zasługa prezydenta Tadeusza Krzakowskiego
        >
        > bardzo prosze o konkrety .
        > chetnie poczytam

To przyjedź do Legnicy. Zapraszamy.
        • czarnyjanek Re: Brawo SLD ! 06.08.06, 19:30
          > To przyjedź do Legnicy. Zapraszamy.

tak sie składa ,ze jestem mieszkańcem legnicy
          jakos tych sukcesów czerwonych nie widze.
          chyba,że za sukces uznać mozna to:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=112&w=43825600
          • gienia.gienia Re: Brawo SLD ! 06.08.06, 19:44
            czarnyjanek napisał:

> > To przyjedź do Legnicy. Zapraszamy.
            >
            > tak sie składa ,ze jestem mieszkańcem legnicy
            > jakos tych sukcesów czerwonych nie widze.
            > chyba,że za sukces uznać mozna to:
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=112&w=43825600

Żaden mieszkanie legnicy nie napisałby nazwy swojego Miasta z małej litery.

"cyjanku" jesteś tylko biedną pisdzichowatą łajzą.
            • czarnyjanek Re: Brawo SLD ! 06.08.06, 19:53
              gienia.gienia napisała:

> Żaden mieszkanie legnicy nie napisałby nazwy swojego Miasta z małej litery.

musze zburzyc twój prosty, czy nawet prostacki obraz swiata. jestem mieszkańcem legnicy i napisałem nazwe miasta z małej litery .pewnie teraz bedziesz musiał/musia ła dokonać przewartosciowania swojego swiatopogladu i gdy nastepnym razem bedziesz pisać "żaden" to sie chwile przed tym zastanowisz

>
              > "cyjanku" jesteś tylko biedną pisdzichowatą łajzą.
              no i piekne swiadectwo sobie wystawiłaś/łeś

• jedynataka Re: Brawo SLD ! 06.08.06, 23:17
                :) o mamusiu... a co to za kryterium z tym pisaniem z wielkiej lub z malej
                litery? ja czesto podpisuje sie z malej litery, czy to oznacza, ze nie jestem
                sama soba? hihi mamy ostatnio ciekawe dywagacje na tym forum :)
                • czarnyjanek Re: Brawo SLD ! 07.08.06, 09:27
                  > :) o mamusiu... a co to za kryterium z tym pisaniem z wielkiej lub z malej
                  > litery? ja czesto podpisuje sie z malej litery, czy to oznacza, ze nie jestem
                  > sama soba? hihi mamy ostatnio ciekawe dywagacje na tym forum :)

z tym pisaniem z małej lub dużej litery, to jest jedyny argument w obronie dokonań lub zaniechań prezia legnicy.majacy na celu odwrocenie uwagi od problemu jakim jest czerwony układ funkcjonujacy w miescie od lat.wyczuwam tu jakiegos podwładnego lizusa prezia. tylko dlaczego słowo "Miasta" napisał z dużej litery, czyzby jakieś braki edukacyjne?
                  • qwerty1231 Re: Brawo SLD ! 07.08.06, 10:16
                    > Po czterech latach rządów naszego prezydenta i wspierających
                    > go radnych SLD Legnica jest w lepszym stanie. Udało się
                    > zrealizować wyborczy program.....

hehehe :)

legnicka lewica to panowie K., C., Z., o itd. faktycznie ich program im udało
                    się zrealizować :D smutne tylko jest to, że ludzie kierowani sentymentem do
                    czasów młodości znowu będą głosować na wspomnienia, a nie na program.
                    prezydentowi zaś udało się w 100% zawładnąć przekazem medialnym w naszym
                    mieście i dzięki temu zrobić sobie dobry PR i to jego jedyny sukces.

---
                    (...)
                    Czy można mówić o programie dla konkretnej partii ? SLD jako partia lewicowa
                    jest kojarzona z ludźmi ubogimi, tymczasem radny Ryszard Kość został usunięty z
                    klubu SLD po tym jak właśnie chcąc pomóc ubogim lokatorom zgłosił projekt
                    nowelizacji uchwały o sprzedaży mieszkań komunalnych z dużymi ulgami. Projekt
                    przeszedł głosami prawicy. Również kiedy prawicowi radni chcieli pomóc
                    najuboższym matkom i wypłacać becikowe w wysokości 500 zł. spotkali się ze
                    sprzeciwem radnych lewicowych. Ciekawe było stwierdzenie radnej SLD. Krystyna
                    Gizicka-Krasińska powiedziała, że "(. .) z tego dodatku skorzystają głównie
                    rodziny patologiczne" (Gazeta Wrocławska 1.08.2006). Czy zatem w oczach radnej
                    ludzie ubodzy to margines społeczny ?? Ciekawe podejście człowieka, który swój
                    mandat sprawuje z nadania tych właśnie ludzi.

zrodlo: www.legnica.net.pl
                    • atak.spawacza Re: Brawo SLD ! 08.08.06, 13:14
                      Nic nie zmieni faktu, że rządy SLD były i są najlepsze w całej historii Miasta.
                      • czarnyjanek Re: Brawo SLD ! 08.08.06, 15:41
                        zaobserwowałem dziwna maniere wsród czerwonych agitatorów-
                        obierają nicki dwuczłonowe odzielone kropka.chyba,że jest to jedna i ta sama osoba, teskniaca za czasami kiedy była sekretarzem peop.
                        towarzysze wiecej urozmaicenia ,bo was mohery z miasta wykurza.
                        i czerwony układ zmieni sie na moherowy brrrr
                        • jedynataka Re: Brawo SLD ! 09.08.06, 01:05
                          jak dla mnie to juz odrobine zakrawa na trollowanie. czy to zjawisko ma zwiazek
                          ze zblizajacymi sie wyborami nie wiem, ale zaczyna byc meczace.
                          argumenty TAK! zmieniajce sie nicki NIE!
                          • stan.borys Re: Brawo SLD ! 10.08.06, 12:43
                            Boże chroń nas przed PiS-em i jego kolesiami !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka