emanuela80 04.11.06, 11:49 mieszkam w LEgnicy od 2 miesięcy, dlatego nie mam jeszcze rozeznania. Poszukuję ginekologa przyjmujacego na kasę chorych w LEgnicy, który ma w gabineice usg. z góry dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: ginekolog - Legnica 04.11.06, 16:21 W Ośrodku Diagnostyki Onkologicznej Społecznej Fundacji Solidarności przy ul. Andersa 4 przyjmują ginekolodzy prywatnie jak i na NFZ. Mozna tam zrobic usg piersi Telefon: 076/855 09 41 Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: ginekolog - Legnica 06.11.06, 23:26 Agata Jędrzejczyk – Musiak, przyjmuje w szpitalu wojewódzkim. Jest dobra ale jak na NFZ to się długo czeka, zazwyczaj dłużej niż miesiąc. Chyba, że ostatnio coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: ginekolog - Legnica 07.11.06, 00:13 Witam,ja w Legnicy mieszkam 3 lata i dokładnie pamiętam jak musiałam się wszystkiego uczyć.Gdzie iść do lekarza,gdzie zrobić zakupy.Przez jakiś czas po Legnicy poruszałam się z mapą miasta.Do ginekologa jezdze do Lubina do Feminy- warto.Niestety tam za wizytę trzeba zapłacić.Natomiast wiele dobrego słyszałam o doktorze Andrzeju Skarbińskim.Ponoć na kasę przyjmuje w szpitalu na Iwaszkiewicza ale dosyć długo czeka się na wizytę.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś