Dodaj do ulubionych

ginekolog w legnicy

12.01.07, 12:42
witam wiem, że był już podobny temat, ale chcę zapytać jeszcze raz o dobrego
ginekologa w legnicy. Dotychczas chodziłam do dr. Janigi, niestety nie jestem
zadowolona. Czytałam w wypowiedziach wcześniejszych, iż duzo osób poleca dr
Ireneusza Skarbińskiego z ul. Słonecznej. Czy ma ktoś może jakieś namiary
telefon lub adres. Z gory dziękuję!Acha nie dodałam że musi mieć usg w
gabineice
Obserwuj wątek
    • marcelina_m Re: ginekolog w legnicy 12.01.07, 13:36
      Czesc a ja mam własnie pytanie co do Janigi. Gdzie on przyjmuje i ile kosztuje
      u niego wizyta?
      Ja osobiscie polecam troche daleko co prawda ale warto Instytut Matki Polki w
      Łodzi. wejdz na strone www.iczmp.edu.pl/
      • wiktoria281 Re: ginekolog w legnicy 12.01.07, 14:17
        dr janiga przjmuje na najświętszej marii panny (koło klimatów) wizyta kosztuje-
        z usg 90 zł, do tego dolicz cytologię osobno i np usg piersi też osobno.
        • bartek1227 Re: ginekolog w legnicy 13.01.07, 18:49
          moja żona chodzi do drAgaty Jedrzejczyk ginekolog- położnik - endokrynolog
          przyjmuje w szpitalu na kase chorych prywatnie 80zł w tym cytologia i usg.Ma
          sprzęt w gabinecie chętnie słuzy radą i pomocą nie robi problemów ze
          skierowaniami na jakieś dokładniejszę badania
          • gabmar1 Re: ginekolog w legnicy 14.01.07, 01:21
            ja nie polecam żadnego ginekologa w Legnicy !!! a już zdecydowanie odradzam dr
            Czeszejko !!! polecam za to ginekologów w Wałbrzychu !!! mam tam jednego
            ulubionego !!! mieszkam w Legnicy,ale od prawie 4 lat jeżdżę do ginekologa do
            Wałbrzycha !!! to naprawdę nie problem !!! ważniejsze jest zadowolenie,bo to
            niewątpliwie dość osobisty lekarz !!! pozdrawiam
            • adrasteaa W sprawie dr Skarbińskiego 15.01.07, 08:54
              Przyjmuje na Słonecznej u siebie w domu wizyta 70 zł ma usg ale tylko to zewnętrzne. Przyjmuje poniedziałki, srody i piątki od 16 nie trzeba sie rejestrować
              Nastaw sie na długie czekanie w ciasnej poczekalni dość chłodnej ( ubierz sie ciepło)bez toalety, jest bardzo dużo kobiet Ja byłam u niego pare razy nie jestem ani na tak ani na nie, mnie nie pomógł może to przypadek moze błąd w sztuce
              Jest sympatyczny i miły
              A do Janigi w zyciu bym nie poszła miałam z nim styczność w szpitalu straszny gbur, niesympatyczny, niedelikatny chyba pomylił sie z powołaniem.
              Zyczę szcześcia w wyborze lekarza
              Ja jeżdze do gina do Wrocławia
              • wiktoria281 Re: W sprawie dr Skarbińskiego 15.01.07, 09:45
                adrasteaa - bardzo dziekuję Ci za odpowiedź (oczywiście wszystkim) ale dzięki
                Tobie wiem już, ze nie mam po co isc do dr Skarbińskiego gdyz w zwiazku z miomi
                problemami muszę zrobić monitoring cyklu więc to usg tylko zewnętrzne mi nie
                pomoże:( Ja mieszkałam 10 lat we wrocławiu i tam miałam wspaniałego ginekologa,
                niestety w zwiazku właśnie z tym monitorinegim nie dypsonuje taką ilością czasu
                aby pojawiać się u niego co 2 dni.
                • adrasteaa Re: W sprawie dr Skarbińskiego 15.01.07, 12:15
                  Może sprobuj u dr Sosnowskiej Raczkowiak ona ma usg podobno wewnetrzne nie przyjmuje juz na Grunwaldzkiej z rojkiem tylko na Izerskiej 35 tel 855-21-45 Sczegółw nie znam ją namierzyłam przez przypadek jak był mi potrzebny na gwałt gin z usg, w sumie do niej nie zawitałam wiec kosztów wizyty nie znam
                  • wiktoria281 Re: W sprawie dr Skarbińskiego 15.01.07, 14:08
                    właśnie o niej słyszałam ostatnio dużo dobrego, wiec chyba się tam przejdę.
                    dzięki
            • j.michaluk dlaczego nie Czeszejko? 05.05.07, 16:45
              A dlaczego odradzaqsz Pania doktor Czeszejko?
              Ona prowadzila moja ciaze i byla przy porodzie mojego synka, bardzo dobry
              specjalista i swietna kobieta.
          • agra_edziecko Re: ginekolog w legnicy 24.01.07, 13:48
            bartek1227 napisał:

> moja żona chodzi do drAgaty Jedrzejczyk ginekolog- położnik - endokrynolog
            > przyjmuje w szpitalu na kase chorych prywatnie 80zł w tym cytologia i usg.Ma
            > sprzęt w gabinecie chętnie słuzy radą i pomocą nie robi problemów ze
            > skierowaniami na jakieś dokładniejszę badania

Mozesz podac jakies dokladniejsze namiary na gabinet,w jakie dni przyjmuje,ile
            trzeba czekac na wizyte?I jak przyjmuje w szpitalu?
            • bartek1227 Re: agra_edziecko 24.01.07, 19:24
              służę pomocą: na kasę chorych niestety trzeba czekać ok tyg do dwóch, prywatnie
              ustalasz wizytę wtedy kiedy Ci odpowiada przyjmuje również popołudniami i
              również po 18 tel 076/721-17-79 Gabinet mieści się w szpitalu na piętrze gdzie
              przychodnia (po prawej stronie od schodów)w tej chwili nie pamiętam nr pokoju w
              każdym bądź razie na końcu korytarza.
              Pozdrawiam
              • agra_edziecko Re: agra_edziecko 25.01.07, 12:52
                Dziekuje.Rozumiem ze numer telefonu jest taki sam do rejestracji na kase i
                prywatnie?Na NFZ przyjmuje tez popoludniu?
    • wiktoria281 Re: ginekolog w legnicy 03.02.07, 15:30
      Chciałam tylko wszystkim napisać, że wybrałam dr Raczkowiak Ewę i był to
      najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać. Ujął mnie profesjonalizm oraz
      fantastyczne podejście do pacjenta. Dowiedziałam się przy okazji o
      nienajlepszym stanie mojego zdrowia, czego poprzedni lekarze nie wykryli,
      twierdząć, że wszystko jest ze mną w najlepszym porządku mimo objawów które
      miałam. Koszt wizyty to 80 zł z usg. Naprawdę polecam tą Panią doktor. Niestety
      w związku z tym, iż dr Raczkowiak nie pracuje w naszym legnickim szpitalu,
      przyszłe dziecko będę chciała urodzić w Feminie.
    • ulagorczycka Re: ginekolog w legnicy 14.02.07, 15:10
      Bardzo polecam dr.K.Prawda, super kobieta.Przyjmuje w przychodni na
      Piekarskiej.Prowadziła moją ciążę.
    • janimarty1 Re: ginekolog w legnicy 14.02.07, 16:54
      Rzeczowa i konkretna jest dr.Prawda na ul Piekarskiej.
      • wiktoria281 Re: ginekolog w legnicy 15.02.07, 16:22
        dr Prawda? dziękuje, ale nie polecam!!!
        • skarbie85 Re: ginekolog w legnicy 16.02.07, 20:35
          Ja polecam dr.Ewe Jedrzejczak ginekolog - edokrynolog przyjmuje w szpitalu na
          NFZ i prywatnie, prywatnie przyjmuje w poniedzialki i srody od 18, nie trzeba
          sie rejestrowac na wizyty prywatne , poprostu przychodzisz i pytasz kto
          ostatni, tylko trzeba nastawic sie na czekanie, bo srednio jedna osobe
          przyjmuje 25-30min. aha na kase chorych na wizyte czeka sie ok.3 tyg. bo sie
          pytalam. Posiada usg wewnetrzne, wizyta 80zl.wraz z cytologia i tymze usg, nie
          wiem jak przy kolejnych wizytach, slyszalam ze 50zl. bo przecierz usg i
          cytologi nie robi sie na kazdej wizycie.Doktor ogolnie ok., troche zarozumiala
          no ale chyba po to sie uczyla, zeby wszystko wiedziec, odpowiada na kazde
          pytanie, stawia sprawy rzeczowo ,jak sie czegos nie zrozumie jasno i rzeczowo
          wytlumaczy.
          • minimaksik raz jeszcze pytanie :) 26.02.07, 22:11
            Dlaczego nie polecacie czeszejko-Sochackiej? Kiedyś wydawała mi się najlepsza.
            Swego czasu chodziłam do dr Kastelik na ul. Dworcowej (prowadziła moją ciążę) i
            do Przychodni na libana do Dr Koryś. Koryś na Libana już nie pracuje, a
            potrzebuję wybrać się do poleconego gina. Byłam przekonana, że
            czeszejko-Sochacka jest godna polecenia, a tu proszę...całkiem nowe nazwiska
            lekarzy. Ztego co piszecie, to chyba naj jest Sosnowska-Raczkowiak :)
            • gabmar1 Re: raz jeszcze pytanie :) 27.02.07, 10:23
              nie ma w Legnicy gorszego lekarza ginekologa niż pani "dr" Czeszejko-
              Sochacka !!!

pozdrawiam
              • bach28 Re: raz jeszcze pytanie :) 27.02.07, 21:17
                oj chyba jest i to wielu
                CZ-S w porządku tylko ze do niej są kilometrowe kolejki głównie cięzarnych i
                czeka sie nawet kilka godzina w malenkiej poczekalni :/
            • wiktoria281 Re: raz jeszcze pytanie :) 02.03.07, 19:52
              chciałabym jeszcze raz się wypowiedzieć bo widzę ze temat ten jest jeszcze
              poruszany, w dalszym ciagu trwa moje leczenie (mam pewne komplikacje)u dr. Ewy
              Raczkowiak i jeszcze raz podkreślam, ze nie trafiłam na bardziej kompetentnego
              lekazra!Szczeglnie jeśli chodzi o dr Janigę, bo znam o nim negatywne jak i
              pozytywne opinie z tym, ze te pozytywne wypowiadają kobiety zdrowe, które np.
              ciąże przechodzą bez komplikacji i wtedy dr. J faktycznie wydaje się
              kompetenty, niestety spotkałam sie z kilkoma przypadkami, iz u tego doktora
              wszystko było w porządku, a niestety fakty były zupełnie inne(niestety ja
              jestem tego przykładem).
    • milkusia11 Re: ginekolog w legnicy 28.02.07, 11:12
      polecam Agate Jędrzejczyk przyjmuje w szpitalu wojewódzkim na 1 piętrze pokój
      100. Miła,wszystko dokładnie mówi nie można się jej krępować bardzo swojska
      • sylvie08 Re: ginekolog w legnicy 24.04.07, 13:43
        A co sadzicie o dr Kosobudzkim z Biegunowej? Jestem na poczatku ciazy i nie
        wiem czy zostac u niego...
        • bach28 Re: ginekolog w legnicy 24.04.07, 23:31
          ło matko uciekaj gdzie pieprz rosnie
          to konował i gbur
          • iskaska Re: ginekolog w legnicy 25.04.07, 22:41
            też odpowiem - uciekaj przed Kosobudzkim, gdzie pieprz... Ja mam bardzo
            pozytywne wspomnienia po dr Skarbińskim, wzorcowo przebiegła mi ciąża, jestem
            megaokazem zdrowia, więc albo miało tak być, albo nie. Fakt, że każda wizyta
            była dla mnie jak powietrze, wiedziałam, że mogę liczyć na fachową pomoc. Teraz
            do niego nie chodzę, bo rzeczywiście te kolejki mnie przerażają, ale gdybym
            musiała, bez wahania poddałabym się opiece tego lekarza.I w dodatku facet ma
            zarąbiste poczucie humoru, co przy rutynowych wizytkach ma ogromne znaczenie.
    • dreamo Ja proponuję uciekać od dr Jędrzejczak bo 26.04.07, 12:43
      bo na wizycie (gdy byłam w 6 tygodniu ciąży) podczas usg powiedziała mi po 1
      minucie oglądania mnie, że: najprwadopodobniej mam PCO i nie będę mogła zajść
      łatwo w ciążę - stwierdziła to patrząc na moje jajniki i na dwa włoski na
      brodzie :)))))) A nie zauważyła pęcherzyka w macicy. A co dziwne inny lekarz
      tego samego dnia stwierdził piękną ciążę
    • bob291 Re: ginekolog w legnicy 26.04.07, 13:22
      A co powiecie o doktorze Tupaj z Piekarskiej i o dr Hercuń z Tatrzańskiej?
      • gabmar1 Re: ginekolog w legnicy 26.04.07, 21:49
        pan Hercuń to fajny jest jak mu się płaci. a na NFZ to lepiej nie ryzykować.
        • j.michaluk Re: ginekolog w legnicy 05.05.07, 16:48
          A mozesz powiedziec czym Ci sie narazila dr Czeszejko-Sochacka?
          Chyba te kolejki w poczekalni mowia same za siebie, dobry lekarz.
          Ludzie sa najlepszym wyznacznikiem.
          • gabmar1 Re: ginekolog w legnicy 13.05.07, 21:16
            dobra to może ona jest od prawidłowej ciąży. a jak pojawia się problem to nie
            potrafi nic zrobić i nic rozpoznać. o mało ktoś bardzo mi bliski życia przez
            nią nie stracił,bo nie rozpoznała ciąży pozamacicznej. g.... nie lekarz !!!
        • arek.legnica Re: ginekolog w legnicy 03.06.07, 18:30
          1 - 0 dla p. Slusarczyka .Moja żona bedąc w trakcie badania USG miała
          mozliwosc poznac podzielnosc uwagi w/w lekarza ktory w tym czasie jedną reką
          potrafił tez odpowiadac na sms.Godne polecenia,no albo jestesmy tacy
          niewyrozumiali,eh....
    • zuzanna19792 Re: ginekolog w legnicy 14.06.07, 12:47
      powiem tylko jedno: nikomu nie poelcam dr. czeszejko-Sochackeiej. Widzę że
      opinie są podzielone i kazdy bedzie jednego lekarza bronił innego oskarżał, ale
      ja pół roku temu miałam "przyjemność" kontaktu z ta Panią i nikomu nie polecam
      tego co przeżyłam. obecnie chodze do gina we wrocławiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka