Dodaj do ulubionych

Najlepsza KOSMETYCZKA !!

12.01.07, 15:08
Witam niedługo studniówka, powiedzcie mi gdzie jest w Lubinie najlepsza
kosmetyczka zeby zrobiła mi ładny makijaż, dobrymi kosmetykami!! Poradzcie cos!
Obserwuj wątek
    • mirasyl Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 14.01.07, 13:50
      Polecam Salon Odnowy Biologicznej Pani Stefani Grabowskiej.
      Lubin ul.Piastowska 5. Tel 844-30-63 lub kom.605 612 347
      Pozdrawiam
      • miaau Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 28.01.07, 10:28
        a ja nie polecam, bylam jakies 10 razy i nigdy nie wychodzilam zadowolona,
        pozatym to chyba najdrozszy salon w calym miescie, w tej chwili testuje inne
        kosemtyczki, bylam w "ich troje" (nie wiem jak sie nazywa wlascicielka, salon
        niedaleko starej wieży ciśnien) i jestem naprawde zadowolona, niedrogo,
        jakosciowo super, nic nie musialam poproawic po przyjsciu do domu.. co do
        makijazu, to wlasnie do nich poszlam, bo widzialam z 2 miesiace temu dziewczyne
        z makijazem zrobionym wlasnie tam - byl profesjonalnie zrobiony i co wazne
        super dobrany do jej urody.
        • mirasyl Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 31.01.07, 21:54
          Dla mnie to niezrozumiałe cyt." a ja nie polecam, bylam jakies 10 razy i nigdy
          nie wychodzilam zadowolona,".Dziewczyno zastanów się co ty wypisujesz.Skoro nie
          byłaś za każdym razem zadowolona i jeszcze twierdzisz,że najdrożej w cały
          mieście to po jakiego czorta dalej korzystałaś z usług tego salonu.Przy tak
          dużej konkurencji!!!!!
          Brak mi słów.
          Pozdrawiam!!!!
          • ewelka55 Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 02.02.07, 10:30
            ja również polecam gabinet kosmetyczny "Nas troje" oprócz makijażu i zabiegów
            poleczm też tipsy:) są rewelacyjne a zwłaszcza u Pani Justyny (szefowej)
            Pozdrawiam
          • miaau Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 02.02.07, 10:43
            nie emocjonuj sie tak, wyjasnienie jest proste, nie jestem z Lubina (a raczej
            nie bylam) przyjezdzalam z zagranicy do mojego chlopaka, a ze moja (wtedy
            jeszcze nie) tesciowa powiedziala mi tylko o tej kosmetytczce to tam chodzilam..
            mieszkam od 6 miesiecy w Lubinie, wyprobowalam kilka kosmetyczek juz sama i
            mowie, ktora jest najlepsza wedlug mnie (bo to tylko moje zdanie) i finito.
        • basidlak Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 05.02.07, 16:09
          kobietki,ja jestem rodowitą lubinianką ale od 5 lat mieszkam w
          warszawie,oczywiscie odwiedzam rodziców i nadrabiam zaległości-
          piękności.Piszecie o "Ich Troje",ale ani telefonu ani adresu,ja tam nie wiem o
          którą wieżę ciśnień chodzi...proszę o konkretne dane i dziękuję
          pozdrówka
          • ragazzina81 Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 05.02.07, 21:02
            Nas Troje. Gabinet kosmetyczny
            0 76 724 96 11
            59-300 Lubin, Parkowa 33 lok.2
            pow.lubiński, woj. dolnośląskie

- godziny otwarcia:
            poniedziałek - piątek: 8-20
            sobota: 10-14

A jezeli chodzi o wieze cisnien to jest to wieza na polnym kolo szkoly
            podstawowej nr 8.

• ambitnet Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 16.02.07, 10:16
              Czytając te posty odnoszę wrażenie że są napisane przez właścicielkę lub
              pracownicę " gabinetu obok wieży ciśnień" :-) żenujące .
              • monikazu1 Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 16.02.07, 13:24
                Wiesz, smutne i żenujace jest to ze jezeli kotoś o innych ma dobrą opinię i
                mówi to,tacy jak Ty od razu widzą kryptoreklamę.Dlaczego?Sądzisz że dobrych
                fachowców nie ma?
    • agnieszkag16 Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 18.02.07, 14:35
      Nie jestem właścicielem ani pracownikiem gabinetu kosmetyczneho NAS TROJE,
      jestm jego klientką ;-))), dlatego pragnę dodać swoją opinie na temat obsługi w
      tym gabiniecie. Korzystałam w usług wielu kosmetyczek, szczególnie w kwesti
      regulacji brwi oraz henny na brawiach (czasami również na rzęsach, wiec mam
      prównanie co do jakości usług), po pierwszej wizycie w tym gabiniecie, od razu
      wiedziałam ze napewno pojawie sie tam po raz kolejny. Obsługa jest rewelacyjna,
      Pani Justyna jest super, jakość usług na wysokim poziomie. Henna na brwiach
      rewacyjnie dopasowana do mojej karnaci, nie zaciemna co sie czesto zdażało w
      innych zakładach. Maluje sobie tam również paznokcie (moje włąsne nie tipsy,
      wzory na paznokciach są tworzne z głowy, uwzględniając moje gusta, zawsze efekt
      jest rewelacyjny. DLATEGO JA GORĄCO POLCEMA GABINET NAS TROJE ;-))
      • fisssh1 Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 24.02.07, 13:18
        Ja również polecam NAS TROJE!!!!! SUPER!
        Byłam nie raz i jestem b. zadowolona. ;)

Złota Rybka
    • ewkaros Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 25.02.07, 21:35
      Ja również polecam kiedyś namówiła mnie koleżanka na henne poszłam z nią i
      zrobiłam sobie byłam bardzo zadowolona.Niestety nie zawsze mam czas żeby się
      umawiać i jechać do Pani Justyny mieszkam na przylesiu i byłam pare razy koło
      swojego domu bez porównania,potem zawsze byłam zła na siebie.teraz mam makijaż
      pernamentny brwi i mam spokój.Ale szczerze polecam!!!Robiłam też makijaż do
      ślubu super byłam miło zaskoczona bo nie lubie się malować.
      • lilly217 Re: Najlepsza KOSMETYCZKA !! 12.04.07, 15:12
        Hej, a znacie może jakąś dobrą kosmetyczkę(makijaż) na przylesiu???
        proszę o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka