qwerty1231 19.01.07, 08:10 Opisujcie gdzie połąmało drzewa. W moim pięknym parku jak rano wyszedłem to aż zadrżałem. przedwojenna duma Legnicy przedstawiała obraz nędzy i rozpaczy : ( Drzewo runęło na Parnasik. Co tam u Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarownica112 Re: straty po wichurze 19.01.07, 09:38 Ulice i chodnikiw poblizu mojegodomu cale w potluczonych ceglowkach,dachowkach i tynku se scian..zastanawiam sie jakby ta wichura byla w dzien i ludzie slzi by dopracy itd...ile bylo by poszkodowanych z rozbitymi glowami co my mmay za dachy?masakra poza tym polamane drzewa,brak pradu Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: straty po wichurze 19.01.07, 11:06 Jak zaczeło tak mocno lać, koło 21, byłam w Tesco na Piekarach i deszcz z wiaterem tak waliły w blaszany dach, że myślałąm tylko o szybkiej ewakuacji. Oczywiście obsługa tego nowego przybytku nie miała pojęcia co robić, gdy np. zabrakło prądu i kasy się powyłączały. Nie powiem wesolutko było, szłam przez rondo po zupełnej ciemnicy, licząc tylko, że jakiś wariat drogowy mnie nie przejedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: straty po wichurze 19.01.07, 12:32 www.legnica.net.pl/ obraz zniszczeń w Parku Miejskim i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś