Dodaj do ulubionych

drogeria natura

31.01.07, 20:44
lubicie tam chodzic? co sadzicie o obsludze? ja bylam pare razy i moze sie
powsztrzymam narzie od komenta bo chcem poznac wasze zdanie
Obserwuj wątek
    • max_maestro Re: drogeria natura 31.01.07, 23:00
      Zamiast czesto przesiadywac w drogerii, czesc tego czasu poswiec na zapoznanie
      sie z podstawowymi zasadami jezyka polskiego
    • gabmar1 Re: drogeria natura 31.01.07, 23:11
      jeżeli nie potrafisz wyrazić swojego zdania to może w ogóle się nie odzywaj i
      nie wprowadzaj zamętu !!!
    • max_maestro Re: drogeria natura 01.02.07, 07:07
      To jest FORUM a ja wlasnie wyrazilem swoje zdanie.
      Piszac cos publicznie jestes wystawiana na ocene i ja sobie takowej pozwolilem dokonac. Ujadanie sciagnietych "posilkow" nie zmieni tego :)
      • gabmar1 Re: drogeria natura 01.02.07, 09:10
        max_maestro nie pisałam do Ciebie tylko do doci1988,bo to ona nie wyraziła
        właściwie swojej opinii i chce zamęt siać !!! mój błąd,mogłam ją zacytować !!!
        a z Tobą się w pełni zagadzam. pozdrawiam
        • jedynataka Re: drogeria natura 01.02.07, 10:52
          nie rozumiem Was, a co w tym złego, że ktoś sobie do drogerii pójdzie???
          Poza tym, kto Was prosił o ocenianie faktu chodzenia do drogerii?
          Już nie mówiąc o tym, że nie każdy ma takie wspaniałe zdolnosci pisarskie jak
          Wy, także takiego doświadczenia, uroku osobistego i wrodzonej mądrości - to jak
          rozumiem daje Wam prawo do bycia napastliwym i złośliwym?
          Docia nie przekroczyła żadnej z zasad netykiety, Wy natomiast tak.
          Rozumie się samo przez się, że ludzie są rózni i należy to uszanować, a
          bagactwem forum nie jest wzajemna adoracja a różnorodność (nawet jesli ktoś
          czasem popełnia błędy).

a co do tej drogerii (żeby mi nie było, że ja też piszę nie na temat), to była
          tam ostatnio (na Koperniku), bo to mi generalnie bardzo nie po drodze i szybko
          stamtąd wyszłam. Panienki wyjątkowo zblaowane, o pomoc bym nie smiała prosić.
          Toteż nie dziwię się odczuciom Doci.
          • docia1988 Re: drogeria natura 01.02.07, 11:37
            dziękuje Ci Jedynataka. właśnie chodziło mi o taką konkretną wypowiedź a do
            pozostałych mistrzów języka polskiego to Wy siejecie zamęt po co sie tak
            denerwować? przecież to jest forum i każdy może zadac pytanie na jaki temat
            chce a jak Wam to nie odpowiada to nie musiscie tego czytać. a wracając do
            natury to wlaśnie chodzilo mi o te laleczki beznadziejene co tam stoją:-/ nie
            chce sie tam nawet wchodzić. a ceny to już kompletna porażka dużo wyższe niz w
            rossmannie-zdecydowanie wolę tam chodzić!
            • jedynataka Re: drogeria natura 01.02.07, 11:43
              swoja drogą Rossmana też nie lubię, te tłumy mnie drażnią, ceny jakoś mnie nie
              wzruszają.
              Za tu bardzo lubię małą drogerię obok Gusto, na Piekarskiej bodajże. Drogeria ta
              jest polecana przez kosmetyczki, specjalizuje się w polskich wyrobach, ceny ma
              normalne, za to obsługę bardzo kompetentną i miłą. Poza tym w przeciwieństwie do
              sieciówek - dają tam próbki, a ja lubię wypróbować różna mazidła, zanim je
              kupię. Polecam tę drogerię wszystkim wymgającym klientkom i klientom.
    • max_maestro Re: drogeria natura 01.02.07, 12:39
      Jedynataka zastanawiam sie w jaki sposob mozesz nie dziwic sie odczuciom dorci
      skoro ona ich jeszcze do napisania Twojego postu, nie wyrazila ???

Rozumiem ze przechodzac obojetnie obok tak razacych bledow przyzwalasz na nie,
      nawet jesli ktos ma korzystac ze slownika czy Worda to wyjdzie mu to na zdrowie.
      Wlasnie dzieki takim leniwym osobom czlowiek po paru latach obcowania z netem
      sam zaczyna niestety sie uwsteczniac ;-(
      Wiec choc na tym naszym malym poletku zadbajmy o czystosc i brak chwastow.
      I wbrew temu co piszesz, jest to WBREW zasadom Netykiety:
      pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta czesc: Inne ważne informacje

Co do meritum to probek maja stosy, wystarczy poprosic ja zawsze dostaje...
      Co do cen to nie wypowiadam sie, ide poprostu tam gdzie blizej.
      Obsluga zawsze mila i usmiechnieta czasem az nadgorliwa, ale moze to wynika z
      roznic plci...

• jedynataka Re: drogeria natura 01.02.07, 12:50
        > Jedynataka zastanawiam sie w jaki sposob mozesz nie dziwic sie odczuciom dorci
        > skoro ona ich jeszcze do napisania Twojego postu, nie wyrazila ???
        jakoś w moim przenikliwym nad wyraz umyśle założyłam sobie, że skoro pisze i to
        w taki mało optymistyczny sposób, to pewnie będzie chciała ponarzekać. Jak widać
        moja hipoteza okazała się trafna.

> Rozumiem ze przechodzac obojetnie obok tak razacych bledow przyzwalasz na nie,
        > nawet jesli ktos ma korzystac ze slownika czy Worda to wyjdzie mu to na zdrowie
        Pozwalanie na błędy to jedno, a forma zwrócenia uwagi, to drugie. Nie lubię, gdy
        ktoś je robi, ale bardziej nie lubię, gdy ktoś tworzy z tego powodu niezdrową
        atmosferę. Jestem taką samozwańczą obrończynią ucieśnionych. A co! Wolno mi! ;-)

> I wbrew temu co piszesz, jest to WBREW zasadom Netykiety:
        > pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta czesc: Inne ważne informacje
        >
        ok, tu się pomyliłam, zwracam honor. Moge się tylko tłuamczyć tym, że błędy są
        ludzkie, za to zachowanie takie, jakie zaprezentowaliście wobec docci było dla
        mnie zupełnie nie do przyjęcia - widzisz to kwestia różnych osobistych wartości.

co do meritum: próbki w Rossmanie? Jako żyję nie widziałam! "ale moze to wynika
        z roznic plci..." ;-)
        • max_maestro Re: drogeria natura 03.02.07, 08:46
          jedynataka napisała:

> co do meritum: próbki w Rossmanie? Jako żyję nie widziałam! "ale moze to wynika
          > z roznic plci..." ;-)

az tak nie offtopowalem, oczywiscie wszystko to dotyczy "Natury"...
          • krzysiek133 Re: drogeria natura 03.02.07, 14:19
            ...a tu chodzi tylko o to, aby i treść i forma z sobą grały.

Zersztą spoko, luz i 3majcie się ciepło - :):) to jest język, co nie?? :):)
            Zanim cokolwiek zrozumiałem, to uczyłem się tego jak angielskiego. Thx za
            wyrozumiałość :)
      • olus_stad Re: drogeria natura 04.02.07, 00:30
        Male sprostowanie, obowiazuje nas ta Netykieta. Netykieta forum rowniez rozwiazuje ten problem.

Kazdy z nas popelnia bledy, i tylko niektorzy lubia byc publicznie poprawiani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka