angelika813 19.02.07, 20:27 Szukam neurologa dziecięcego w Głogowie bądz w okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glory77 Re: Neurolog dziecięcy 19.02.07, 21:17 hej, wiem, że do Konsylium przyjeżdża neurolog dziecięcy, ale nie pamiętam jego nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
kudkudak75 Re: Neurolog dziecięcy 21.02.07, 15:10 Neurologiem dzieciecym jest dr Pydzik - przyjmuje na Paulinowie w takim domu z wieżyczką; wiem też, że w przychodni Konsylium przyjmuje neurolog dzieciecy, ale szczegółów nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ika1956 Re: Neurolog dziecięcy 21.02.07, 21:54 W Konsylium przyjmuje b. dobry neurolog z Noej Soli,polecam.Pracuje w tamtejszym szpitlu,gdyby byla potrzebna dziecku diagnostyka w szpitalu,mialabys juz ciag dzialania.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
londonka_uk Re: Neurolog dziecięcy 21.02.07, 22:36 polecam dr Pydzik przyjmuje w przychodni na moniuszki i prywatnie w domu na paulinowie, Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_j Re: Neurolog dziecięcy 13.03.07, 12:59 Witam1 Czy możecie mi podać numer telefonu do gabinetu dr Pydzik? Mam jakieś dwa ale są już chyba nieaktualne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
szponar.m Re: Neurolog dziecięcy 27.03.07, 23:27 angelika813 napisała: > Szukam neurologa dziecięcego w Głogowie bądz w okolicach. polecam pania neurolog z Polkowic, przyjmuje ,,na kase chorych" zapewniaja także doskonały zespól rehabilitacyjny dla dzieci. W Polkowicach korzystają z tego prawie wszystkie małe dzieci. Forma reHabilitacji bardzo przyjazna dla maluszkow! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś