szelma81 13.04.07, 16:27 no cóż pewnie nikogo nie zaskoczę, chociaż sama się miło zaskoczyłam, poszukiwałam pierdułek do domu i przypadkiem trafiłam do tego sklepu, i muszę przyznać, że jak na centrum chińszczyzny to całkiem nieźle, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha_j Re: pepco 13.04.07, 20:12 Tez tam kupuję i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 Re: pepco 13.04.07, 21:07 a ja tam jeszcze nie byłam, ale zajrzę z ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: pepco 15.04.07, 18:21 > poszukiwałam pierdułek do domu i przypadkiem trafiłam do tego sklepu, i muszę > przyznać, że jak na centrum chińszczyzny to całkiem nieźle, szelmo, a o jakich "pierdułkach" piszesz? nigdy tam nie byłam... hmmm, myślałam, że to sklep z akcesoriami dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
szelma81 Re: pepco 15.04.07, 20:38 ja szukałam metalowych puszek, ładnych i niedrogich bo moj maz narzekal ze kosmetyki wszedzie rozwalam i kupilam tam sliczne puszki i niedrogie, nie ma tam nic wyszukanego ale takie podreczne pierdokli na pewno tam znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś