Dodaj do ulubionych

CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????????????????????

08.07.01, 19:05
Dlaczego forum LUBINA ma tak malo watkow?Dlaczego
nikomu nie chce sie pisac? Siedze w internecie od
niedawna i jestem tym zaskoczona. Mam nadzieje, ze
ktos sie odezwie.
Obserwuj wątek
    • Gość: daag Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.*.*.* 12.07.01, 16:03
      ja lubię pisać ale nie jestem z lubina.
      • iwonad Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? 12.07.01, 23:47
        Gość portalu: daag napisał(a):

> ja lubię pisać ale nie jestem z lubina.

Czyli ludność Lubina nie lubi. Smutne, ale prawdziwe...
        A ty jak tutaj trafiłaś/eś?? I jak to możliwe, że lubisz pisać?? ;-))
        • Gość: daag Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.*.*.* 13.07.01, 11:19
          trafiłem bo lubię sobie tak łazić po necie. a na pewno w lubinie macie tam
          kuuupę lubiących pisać ale nie wszyscy mieli okazję ją odwiedzić.
          • iwonad Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? 13.07.01, 23:28

> trafiłem bo lubię sobie tak łazić po necie>

Ja wędruję od niedawna. Trochę już widziałam, ale gnębi mnie myśl, że o wielu
            rzeczach nie wiem. Coś polecasz???
            • Gość: daag Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.*.*.* 16.07.01, 09:05
              polecam ci wycieczki rowerowe za miasto, wypicie kufelka piwi z przyjaciółmi na
              rynku, ciekawe książki na wieczór albo dobre kino. a net? owszem, czasami jest
              naprawdę bardzo, bardzo przydatny ale moją fascynacją to raczej nie jest.
              • Gość: iwona TYLKO BEZ DYDAKTYKI PROSZĘ!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 16.07.01, 21:34

> polecam ci wycieczki rowerowe za miasto, wypicie kufelka piwi z przyjaciółmi na
                >
                > rynku, ciekawe książki na wieczór albo dobre kino. a net? owszem, czasami jest
                > naprawdę bardzo, bardzo przydatny ale moją fascynacją to raczej nie jest.

Pifko popijam, czemuż by nie. Nawet wiem jakie lubię :-))))
                Książeczki czytam, a jak!!
                Filmy mądre wielbię. Niestety lubińskie kino nie podziela mego uwielbienia i
                kompletną mizerię puszcza.
                Spotkania ze swietnymi ludźmi przy wspomnianym napoju szumiącym-lubię.
                Tylko z rowerem problem-nie lubimy się za bardzo. Zepsuł się wredny!!

Ja naprawdę wiem, co czynić z wolnym czasem.

A ponieważ internet to coś dla mnie nowego, więc chciałabym się czegoś o nim
                dowiedzieć od tzw. realnych użytkowników, a nie tylko z książek. Tutaj wskazówki
                dydaktyczne są wręcz pożądane.

Bez urazy!! iwona
                • Gość: pawel Re: do iwony IP: *.legnica.dialog.net.pl 16.07.01, 22:30
                  szukasz nauczyciela? a moze kogos kto Ci pokaze ten lepszy lub gorszy swiat?
                  jak cos to daj mi znac.pawel.pozdrawiam.
                  • Gość: iwona DO PAWŁA IP: *.legnica.dialog.net.pl 16.07.01, 23:16
                    Gość portalu: pawel napisał(a):

> szukasz nauczyciela? a moze kogos kto Ci pokaze ten lepszy lub gorszy swiat?
                    > jak cos to daj mi znac.pawel.pozdrawiam.

Mój drogi!!
                    Świat i ten lepszy i ten gorszy widzę każdego dnia bez dodatkowego wsparcia .
                    Nauczyciela nie szukam. Wierzę w samodoskonalenie.

To miłe, że jesteś taki pewny siebie. Poważnie. Trudno być nauczycielem. Trzeba
                    uważać na SŁOWA. One przecież są tak ważne.

Może podyskutujemy sobie o świecie.

TYLKO O KTÓRYM??

Tym gorszym?? Tym lepszym??

Co ty na to??

pozdrawiam. iwona

• Gość: pawel Re: do iwony!!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 17.07.01, 18:31
                    naprawde widzisz swiat ten gorszy codziennie? a moze to tylko fikcja? sen?
                    pawel.pozdrawiam
                    • iwonad Re: do iwony!!!!!! 17.07.01, 23:32
                      Drogi Pawle!!

Przenoszę naszą dyskusję do nowego wątku. Ten jest już jest lekko przeładowany,
                      jak na lubińskie forum. A poza tym temat już się nie zgadza!! Zapraszam do
                      przenosin!!
                      pozdrówka!!iwona
                • Gość: daag Re: BEZ DYDAKTYKI IP: *.*.*.* 17.07.01, 10:04
                  Gość portalu: iwona napisał(a):

> A ponieważ internet to coś dla mnie nowego, więc chciałabym się czegoś o nim
                  > dowiedzieć od tzw. realnych użytkowników, a nie tylko z książek. Tutaj wskazówk
                  > i
                  > dydaktyczne są wręcz pożądane.
                  >
                  > Bez urazy!! iwona

a ja słyszałem, że macie tam jakiś dkf-ik (podobno zawiesił się na wakacje) w
                  którym puszczają całkiem sensowne propozycje a więc nie jest tak źle z maniakami
                  kina w lubinie.
                  ale do rzeczy. jak już mam coś polecić... hmmm... na pewno bardzo fajną rzeczą są
                  usługi typu irc, gadu-gadu czy inne czaty, które dają ci możliwość bezpośredniego
                  kontaktu z człowiekiem siedzącym nawet na drugiej półkuli. (wystarczy
                  zainstalować prosty programik i już)
                  oczywistą korzyścią są też wszelkie strony ułatwiające nam życie (zakupy,
                  rezerwacja biletów, hoteli, strony hackerskie, wypożyczalnia samochodów etc.) ale
                  jak doszło jakiś czas temu do sytuacji kiedy chciałem koniecznie kupić bilet
                  lotniczy i zarezerwować za granicą samochód w wypożyczalni, jakoś mi to nie
                  zadziałało. procedura była wieloetapowa, skomplikowana i po przejściu paru
                  kroków, komputer zawsze mi sie wieszał. może teraz działa to sprawniej. w każdym
                  razie żeby poczuć tego typu strony wejdź sobie na stronę jakiejś aukcji
                  internetowej, zarejestruj się i tak dla próby sprzedaj albo kup coś sobie. (np.
                  www.allegro.pl, www.onetwosold.pl)
                  nie wiem jak z twoimi zainteresowaniami (zakładając, że kino wejdź na
                  www.filmweb.pl - dużo informacji i ciekawa formuła w której użytkowincy sami
                  tworzą strony) ale jest dużo stron tematycznych w których dowiesz się ciekawych
                  rzeczy.
                  jak do tej pory nie odnalazłem w internecie słownika wyrazów obcych, a chciałbym
                  mieć go pod ręką. encylklopedia owszem, słownika brak.
                  no i rozrywka. nieprzebrane zasoby. ja np. byłem pod wrażeniem poczucia humoru
                  ludzi z www.sloneczni.art.pl. czasami jest tak, że po zamieszczanych na stronach
                  sznurkach możesz tak łazić bez przerwy z miejsca na miejsce.
                  to tak na gorąco. i gdybym do tej pory posiadał adresy które odwiedzałem i
                  wywarły na mnie wrażenie to bym ci je dał. ale po prostu byłem zobaczyłem i
                  skoczyłem dalej.
                  mam nadzieję, że nie było zbyt dydaktycznie?
                  • iwonad Re: BEZ DYDAKTYKI 17.07.01, 14:46

> a ja słyszałem, że macie tam jakiś dkf-ik (podobno zawiesił się na wakacje) w
                    > którym puszczają całkiem sensowne propozycje a więc nie jest tak źle z maniakam
                    > i
                    > kina w lubinie.

Ależ mamy jakiś dkf-ik. Staram się w nim brać czynny udział w miarę mozliwości
                    czasowych. Miałam na myśli coś innego. Kino nasze powinno oferować w tzw.
                    normalnym repertuarze nie tylko obrazy czysto komercyjne, ale i ambitniejsze
                    filmy. Dlaczego w innych miastach "chodzą" one na bieżąco i to na kilku seansach,
                    a ja muszę czekać kilka miesięcy na dkf?? Gdy widzę, że fascynujący film "Mumia
                    powraca" jest wyświetlany 3 razy dziennie przez kilkanaście dni, to robi mi się
                    cokolwiek słabo. Wracając do dkf. Jeszcze kilka lat temu spełniał swoją funkcję.
                    Teraz jedynym jego zadaniem jest wyświetlanie filmów, które wcześniej po prostu
                    olano (za przeproszeniem). Sorry, że się tak na ten temat rozpisałam, ale nie
                    potrafię tego przeboleć.

> jak do tej pory nie odnalazłem w internecie słownika wyrazów obcych, a chciałby
                    > m
                    > mieć go pod ręką. encylklopedia owszem, słownika brak.

Też mi brakowało słownika. Nie jestem aż tak inteligentna ;-)))
                    Wczoraj znalazłam słownik języka polskiego na onet.pl. Szykują jeszcze słownik
                    wyrazów obcych, frazeologiczny i ortograficzny. To dobrze.

> mam nadzieję, że nie było zbyt dydaktycznie?

Nie było. Dzięki za info..
                    pozdrawiam. iwona
                    • Gość: daag Re: i jeszcze na koniec o kinie IP: *.*.*.* 17.07.01, 16:10
                      iwonad napisał(a):

> Ależ mamy jakiś dkf-ik. Staram się w nim brać czynny udział w miarę mozliwości
                      > czasowych. Miałam na myśli coś innego. Kino nasze powinno oferować w tzw.
                      > normalnym repertuarze nie tylko obrazy czysto komercyjne, ale i ambitniejsze
                      > filmy. Dlaczego w innych miastach "chodzą" one na bieżąco i to na kilku
                      > seansach,
                      macie, macie, ale słyszałem, że na okres wakacji przestał działać. takie info mam
                      od koleżki, który chadza na te filmy. nad doborem repertuaru nie ma co się
                      zastanawiać. kino chce zarabiać pieniądze. puszczają to co ma szansę się
                      sprzedać. to jest wolny rynek i nikomu przyjemności ze stratą dla siebie raczej
                      się nie robi. a z tym "chodzeniem" jest tak, że np. do dzisiaj do wrocka nie
                      doszło "requiem for a dream" i "fucking amal". ale kiedyś pewnie dojdzie. zresztą
                      nie ma się co martwić. dobry film nie traci na czasie.

• Gość: daag Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.*.*.* 13.07.01, 11:22
          pisząc ją miałem na myśli tą stronę ; )

a dlaczego lubię pisać? hmmm... pewnie z tego samego powodu dla którego lubię
          pierogi z jagodami. po prostu lubię.
          • Gość: ziperwto Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.legnica.dialog.net.pl 15.07.01, 20:41
            a ja nielubie pisac wiec nie pisze hehehehehe.bo co tu pisac?
            • Gość: daag Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.*.*.* 16.07.01, 09:09
              Gość portalu: ziperwto napisał(a):

> a ja nielubie pisac wiec nie pisze hehehehehe.bo co tu pisac?

a czy ja wiem? może napisz gdzie w twoim mieście można wyskoczyć na dobrą kolację
              jak kiedyś zawitam tam na jakiś wiikent.
              • Gość: ziperwto Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.legnica.dialog.net.pl 16.07.01, 16:52
                u nas nic nie ma,nic nie nadaje sie do reklamy,wiec lepiej tu nieprzyjezdzaj bo
                jeszcze jakis palant cie okradnie.pozdr.
                • Gość: daag Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC????????? IP: *.*.*.* 17.07.01, 08:52
                  hehehe... nie ma to jak dobra reklama... ; )
                  i rzeczywiście w lubinie nie ma nic co warto obejrzeć, dotknąć, docenić? i
                  żadnej dobrej knajpy?? nie wierzę.
    • Gość: leonardo Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC???????????????????????? IP: 172.30.31.* / *.legnica.dialog.net.pl 17.07.01, 13:06
      Lubin to bardzo fajne miasto no nie iwono?
      • iwonad Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC???????????????????????? 17.07.01, 14:10
        Gość portalu: leonardo napisał(a):

> Lubin to bardzo fajne miasto no nie iwono?

No tak leonarado.
        I cóż z tego wynika??
        Bardzom ciekawa.
        pozdrawiam. iwona

• Gość: leonardo Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC???????????????????????? IP: 172.30.31.* / *.legnica.dialog.net.pl 18.07.01, 08:10
        Ciew jestem skad piszesz do forum. Odpisz
        • iwonad Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC???????????????????????? 18.07.01, 12:38
          Oczywiście z bardzo fajnego miasta, czyli z Lubina!! iwona
          • Gość: za Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC???????????????????????? IP: *.246.100.57.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.07.01, 01:31
            Ja lubie i pisze
            • iwonad Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC???????????????????????? 19.07.01, 17:18
              Gość portalu: za napisał(a):

> Ja lubie i pisze

Tylko czemu tak mało??
              Tylko czemu o LUBLINIE, a nie o LUBINIE???

pozdrawiam! iwona

• Gość: leonardo Re: CZY JEST KTOS,KTO LUBI PISAC???????????????????????? IP: 172.30.31.* / *.legnica.dialog.net.pl 19.07.01, 13:20
      Wiem ze piszesz z Lubina,ale czy z domu czy z kawiarenki. Odpiszesz???
      Czy mode napisac na twoj emil???
      • iwonad widzę leonardo, że....... 19.07.01, 17:25
        wkraczamy na teren prywatny.
        Nie za bardzo rozumiem dlaczego Tobie tak bardzo zależy na kontakcie ze mną...
        Dobrze, napisz do mnie maila. Tylko proszę kulturalnie i bez załączników.

Tak na marginesie. Bardzo się cieszę, że nie wkroczyłeś do mojej skrzynki bez
        pytania - wtedy na pewno nie odpowiedziałabym. Wszak moje konto to moja
        twierdza!! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka