ira355 11.09.08, 10:30 witam proszę o pomoc w znalezieniu dobrego fryzjera który dobrałby fryzure kolor bo moja poprzednia fryzjerka urodziła dziecko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: fryzjer w Legnicy 14.09.08, 15:33 W Rynku jest dobry salon fryzjerski, używają dobrych kosmetyków i zawsze mozna liczyc na fachową poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: fryzjer w Legnicy 14.09.08, 23:11 Polecam salon Być Kobietą. Znajduje się koło mostu na Wrocławskiej i kościoła św. Jacka. Chodzę do nich od paru lat i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
me_gg Re: fryzjer w Legnicy 17.09.08, 18:27 a ja polecam panią Asię która ma swój zakład na Parkowej:) za każdym razem jak mnie obetnie lub ufarbuje zaczepiają mnie inne Panie na ulicy z pytaniem jakiego mam fryzjera:) Pani Asia jest na bieząco w trendach, świetnie dobiera kolory i pracuje na produktach Welli:) Np ścięcie plus mycie srednio długich włosów ok 35 zł:) co do Być Kobietą ..to moja przyjaciółka wizyte tam przypłaciła wyglądem na +20 więcej lat niz ma i moja fryzjerka pani Asia ratowała jej głowe:):) Odpowiedz Link Zgłoś