kathlen23 04.02.09, 12:33 Czy ktoś może mi polecić dobrego fotografa ślubnego, z góry dziekuje za pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola_rb Re: dobry fotograf slubny 04.02.09, 21:05 proponuje zajrzec na stronke Darka Lamberta. my go zamówiliśmy na nasze wesele, po spotkaniu z nim jestesmy pozytywnie nastawieni do fotografowania sie(zazwyczaj nie lubie byc fotografowana), dodatkowo mozna zamowic u niego filmowanie. to sa jego dwie strony internetowe. www.dareklambert.pl www.ocelotgc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jadzi-a441 Re: dobry fotograf slubny 04.02.09, 21:56 www.rafal-klosowski.ksu.pl/portfolio-menu.html polecam, są tam też nasze zdjęcia ślubne ;-)) a cena za fotografowanie przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
picoftheday Re: dobry fotograf slubny 11.02.09, 20:42 może Pieśń Studio? ja chciałem wybrać, mam wysokie wymagania, też jestem fotografem, ale nie było już naszego terminu wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: dobry fotograf slubny 16.02.09, 11:56 kathlen23 napisała: > Czy ktoś może mi polecić dobrego fotografa ślubnego, z góry > dziekuje za pomoc.. z całą pewnością mogę polecić tego- www.obiektywna.pl super Odpowiedz Link Zgłoś
sebawroc1986 Re: dobry fotograf slubny 07.04.09, 23:19 Zapraszam do Współpracy www.FotografNaWesele.com.pl ps.Dojazd gratis :) pozdrawiam Sebastian Górecki Odpowiedz Link Zgłoś
andtrz1979 Re: dobry fotograf slubny 25.04.09, 07:20 a ja polecam fotografa z Legnicy - więcej www.fotopol.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka199212robson Re: dobry fotograf slubny 09.05.09, 11:06 polecam pana Dubrowskiego zaklad kolo poczty glownej na rogu bardzo ladne zdjecia slyszalam ze przy duzej ilosci spory rabat i dodatkowe zdjecia i wino gratis podczas sesji Odpowiedz Link Zgłoś
anulllka19885 Re: dobry fotograf slubny 26.01.10, 12:44 perfect-day.com.pl/ polecam tego Pana, robi ładne zdjęcia i filmy z uroczystości jak i samego przyjecia, jak widać na jego stronie internetowej. A poza tym to bedzie również u mnie na weselu (16.10.2010). Cena przestępna. Pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
anulllka19885 Re: dobry fotograf slubny 28.01.10, 13:32 anulllka19885 napisała: > perfect-day.com.pl/ > > > polecam tego Pana, robi ładne zdjęcia i filmy z uroczystości jak i > samego przyjecia, jak widać na jego stronie internetowej. > A poza tym to bedzie również u mnie na weselu (16.10.2010). > Cena przestępna. > Pozdrawiam. > A. Przepraszam za małą pomyłkę. Cena przystępna. Oczywiście. Dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ptaqowa77 Re: dobry fotograf slubny 28.01.10, 20:15 polecam www.mstepien.com/index2.php Odpowiedz Link Zgłoś
fotografialubin Re: dobry fotograf slubny 23.12.10, 10:09 zapraszam na www.fotografialubin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irka31 Re: dobry fotograf slubny 29.12.10, 00:00 Darek Lambert ma już od jakiegoś nową stronę: www.fol-studio.pl oraz www.floweroflove.pl - BLOG i zajmuje się głównie filmowaniem oraz montażem, natomiast śluby fotografuje pani Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkruczek Dobry fotograf ślubny 24.01.11, 10:58 Polecam Krzysztofa Citaka, to fotograf z Wrocławia. Jego fotografia ślubna i zdjęcia ślubne tworzone są z pasją. Delikatne pełne emocji fotografie dla wymagających: krzysztofcitak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkruczek Dobry fotograf ślubny Wrocław 24.01.11, 11:00 Polecam Krzysztofa Citaka, to fotograf z Wrocławia. Jego fotografia ślubna i zdjęcia ślubne tworzone są z pasją. Delikatne pełne emocji fotografie dla wymagających: www.fotograf.krzysztofcitak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszkrawiec Re: Dobry fotograf ślubny Wrocław 07.03.14, 07:02 Polecam tych z któych usług korzystałem ja i moi krewni, firma Jaworska - jaworska.info oraz www.martagogoc.pl Pełny profesjonalizm i bardzo dobra współpraca Odpowiedz Link Zgłoś
tomasbratek Re: Dobry fotograf ślubny Wrocław 07.03.14, 09:31 Polecam firmę z Legnicy, arf Jaworska, szeroka i atrakcyjna oferta wykonują zlecenia na terenie całego dolnego śląska i nie tylko - fotograf Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkruczek Fotografia ślubna Wrocław 24.01.11, 11:01 Polecam Krzysztofa Citaka, to fotograf z Wrocławia. Jego fotografia ślubna i zdjęcia ślubne tworzone są z pasją. Delikatne pełne emocji fotografie dla wymagających: Tekst linkawww.fotografia-slubna.krzysztofcitak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkruczek Fotograf Wrocław 24.01.11, 11:03 Polecam Krzysztofa Citaka, to fotograf z Wrocławia. Jego fotografia ślubna i zdjęcia ślubne tworzone są z pasją. Delikatne pełne emocji fotografie dla wymagających: www.fotografia-slubna.krzysztofcitak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: dobry fotograf slubny 24.01.11, 16:59 polecam www.floweroflove.pl fol-studio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka202 Re: dobry fotograf slubny 13.01.12, 16:54 Ja gorąco polecam Pana Krystiana Tekst linka Zrobił nam świetne zdjęcia i co najważniejsze takiego albumu jeszcze nikt z moich znajomych nie widział - genialny. A to przecież właśnie album zostaje nam na lata. Naprawdę polecam Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś